Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Mirzareli wrote: ↑30/01/2024 01:55
Jedan ili dvojica budala naprave pizdariju sa ženama ispade odmah da su svi muskarci nasilnici i zlobnici i to se uzima za povod kako zeni nije potreban muskarac danas jer je to potencijalni budući nasilnik nidje veze.Ma svako ima pravo na svoj izbor to niko ne spori,samo ne znam gdje ovo sve vodi.Skladna porodica je stub društva i budućnosti zajednice.
Mnogo mi je žao što tako površno razumješ moje pisanje.
Ali ja tu ne mogu ništa....
Zlostavljanja žena u porodici i van nje, psihička maltretinja se dešavaju od pamtivjeka. I mnogo utječu na djecu koja odrstaju i takvom devijalnom okruženju. Debil sa instragama mi je posližio kao primjer.
To što je tebi 5 žena zakolutalo očima isto ne znači da su sve nekultirne i debilne, a ti ih predstavljaš potpuno drugačije.
U ostalom mislim da svaka osoba treba da živi po vlastitom odabiru i izboru kako žene tako i muškarci.
Brak nije ničija obaveza i moranje.
Što prije prohvatiš to tebi će biti lakše!
Sretno
Tema je komplikovana, što bi rekao Balašević,.. " Krivi smo mi ".
Ja sam "nešto" stariji, oženjen, kćerke već u godinama kad bi trebala imati ozbiljne veze. Ništa,.. plašim se da neću doživjeti da imam unuke.
Prije 30 ili 40 godina je bilo tako jednostavno upoznati novu osobu, prići nekom, prihvatiti razgovor, piće, izlazak. Sad se svi plaše neke blamaže kao da je to najgora stvar na svijetu. svi u svom svijetu sa visoko postavljenim ogradama koje ne želi niko preskakati. Neko vrijeme kad mnogi žele biti odlikaši, bez loših ocjena, bez odbijenica, bez gubitaka. Trenutno najlošije obrazovani i najsiromašniji sloj društva ima najnormalniji život, donose odluke mnogo lakše, i ide kroz život bez previše razmišljanja i predrasuda.
Zaitsev wrote: ↑30/01/2024 11:38
Senad se zasitio posla, i to je jedini razlog zašto se povlači. Posao preuzimaju braća Dado i Alen, vlasnici Bonapartea. Prostor jeste vlasništvo Nasira Salčinovića. Od petka ide renoviranje, trajaće 6-7 dana. Obavijest će biti na društvenim mrežama Cluba o detaljima. Meni hrane ostaje većinom isti, uz par dopuna kao i promjenu koncepta. Club mijenja ime koje za sad neću otkrivati i biće urađen tematski. Eto ako vas još šta zanima, pitajte
Novi koncept je?
P.S. Svaka cast za povlacenje iz ugostiteljstva, to je hljeb sa sedam kora.
Senad se zasitio posla, i to je jedini razlog zašto se povlači. Posao preuzimaju braća Dado i Alen, vlasnici Bonapartea. Prostor jeste vlasništvo Nasira Salčinovića. Od petka ide renoviranje, trajaće 6-7 dana. Obavijest će biti na društvenim mrežama Cluba o detaljima. Meni hrane ostaje većinom isti, uz par dopuna kao i promjenu koncepta. Club mijenja ime koje za sad neću otkrivati i biće urađen tematski. Eto ako vas još šta zanima, pitajte
Novi koncept je?
Ma dosta 11 godina, manje-više. Pod koncept sam mislio prezentacija na tanjiru, samo posuđe, itd. A sve je vezano za temu u kojoj će objekat biti. Sigurno jedinstven u gradu, a bez Carpe Diem napucavanja i preseravanja
Novi koncept je?
Ma dosta 11 godina, manje-više. Pod koncept sam mislio prezentacija na tanjiru, samo posuđe, itd. A sve je vezano za temu u kojoj će objekat biti. Sigurno jedinstven u gradu, a bez Carpe Diem napucavanja i preseravanja
Novi koncept je?
Muzika uzivo?
Neke laganije varijante vjerovatno, bez džiberluka...
Muzika uzivo?
Neke laganije varijante vjerovatno, bez džiberluka...
Sa danasnjim majstorima ces od 7 dana imat 5 dana cekanja da dodju, zivkanja i slusanja izgovora koje ni braca Grimm ne bi smislila i 2 dana fuseraja samo da zbudze posao i kazu doci cu ti opet da ti ovo zavrsim.
Ljudi hoce da im ponudis nesto novo, a ne samo krecenje objekta
P.s. mada Dado ima smisla, pa ako bude kakav koncept tipa Bone, moze i da krene.
Ma narodu samo knjiga na police natamburaj i eto koncepta i musterrija
N.N. wrote: ↑30/01/2024 14:01
P.s. mada Dado ima smisla, pa ako bude kakav koncept tipa Bone, moze i da krene.
P.s. eno i Vahdet radi Amici.
Više Alen ima smisla
Al dobro i Dado je tu da potpomogne...
Biće to fino, nek se nešto dešava...
Više Alen ima smisla
Al dobro i Dado je tu da potpomogne...
Biće to fino, nek se nešto dešava...
Alen ima smisla za urediti i stvarno je doktor za to. Dado je cijeli život u ugostiteljstvu i zna posao...
Mirzareli wrote: ↑30/01/2024 01:55
Jedan ili dvojica budala naprave pizdariju sa ženama ispade odmah da su svi muskarci nasilnici i zlobnici i to se uzima za povod kako zeni nije potreban muskarac danas jer je to potencijalni budući nasilnik nidje veze.Ma svako ima pravo na svoj izbor to niko ne spori,samo ne znam gdje ovo sve vodi.Skladna porodica je stub društva i budućnosti zajednice.
Mnogo mi je žao što tako površno razumješ moje pisanje.
Ali ja tu ne mogu ništa....
Zlostavljanja žena u porodici i van nje, psihička maltretinja se dešavaju od pamtivjeka. I mnogo utječu na djecu koja odrstaju i takvom devijalnom okruženju. Debil sa instragama mi je posližio kao primjer.
To što je tebi 5 žena zakolutalo očima isto ne znači da su sve nekultirne i debilne, a ti ih predstavljaš potpuno drugačije.
U ostalom mislim da svaka osoba treba da živi po vlastitom odabiru i izboru kako žene tako i muškarci.
Brak nije ničija obaveza i moranje.
Što prije prohvatiš to tebi će biti lakše!
Sretno
Nisam ja rekao da su sve zene iste, ja iznosim svoja iskustva i iskustva ljudi oko sebe.Hoce li se danasnje primadone udavati ili ne, vjeruj meni je to bitno ko kosa Vin Dizelu .. Ja i pricam o djevojkama koje zele brak i porodicu takve djevojaka danas imaju prevelika očekivanja od muskaraca mnogo traze,a isto vrijeme dosta malo nude.Ocekivanja su im pocesto daleko od realni.Kratko i jasno 80% djevojaka zeli muskaraca po nekim njihovim aršinima ,a takvih muskaraca danas je 15-20% jednostavno se matematicki ne uklapa. To je stvarna cinjenica svidjala se nekom ili ne. Nejse bice sto biti mora ,stanje ne valja uopsteno danas po tom pitanju veze ,brakovi ,razvodi statistika je daleko od optimistične.
Mirzareli wrote: ↑30/01/2024 16:45
Sta ono opet kopaju po Kamberovicu..Ogradili nekim trakama i okolićali parmacima.Ja konto pukla cijev opet,ali nije ko da ce se nesto pravit?!
Sta ono opet kopaju po Kamberovicu..Ogradili nekim trakama i okolićali parmacima.Ja konto pukla cijev opet,ali nije ko da ce se nesto pravit?!
ukinuli one jedne stepenice,ako ne i druge
Prije par mjeseci je bila rasprava ovdje o tome. Čak je i render za tu šetnicu postavljen, šatro kao tribine nekakve uz rijeku od Ušća do Jalijskog mosta, sentiš, pm...
ukinuli one jedne stepenice,ako ne i druge
Prije par mjeseci je bila rasprava ovdje o tome. Čak je i render za tu šetnicu postavljen, šatro kao tribine nekakve uz rijeku od Ušća do Jalijskog mosta, sentiš, pm...
Maloprije sam maksuz prosao, brate ondje ima ulaganja ko u Beograd na vodi ako hoces nesto novo da napravis.
Za 7 dana moze okrecit sto kazes i unijet novi inventar i to je plafonjera.