Ne bih baš, ali ... ne sviđa mi se to konstantno poređenje sa HDZ/SNSD krajevima u BiH.Athlon64 wrote: ↑16/01/2024 22:32Tako je i zato trebamo državu predati u ruke onih koji su doveli do takvog stanja.MuaDib wrote: ↑16/01/2024 22:28I to nije bilo dovoljno, već tako istraumiran narod izvrgni pljačkaškoj privatizaciji, prevari ga za donacije, prevari ga za radni staž, ukradu mu zdravstvo, penziju, perspektivu, egzistenciju, djeci mu poturi drogu, ako neće posao za 5 stoja, ili mu daj lažnu nadu zvanu fakultet, izgradi carstva na pljački, utaji poreza, prodaju državnog dobra, ali daj tri godine robije borcu zbog krađe metra drva, i nije to dovoljno već tuci borce, odraslu djecu izludi da dignu ruke od BiH, pomozi ih, obesoravi ih, pljuni ih, pa im pokaži da i bolnica može postati gasna komora i dovedi im u zemlju koju su očevi branili gađale iz Azije, jer razmažena djeca neće da rade za gazde koji pametuju o Bosni. Ali Srbi i Hrvati su krivi. Sve navedeno govori da si ti dobro uhljebljen i da lajanjem želiš skrenuti pažnju da ne vidimo kvazipatriotske parazite. Ne prolazi jarane to. Upravo vi ste ogradili narodu državu i naveli ga da život u Bosni doživljava kao sudbu prokletu.Athlon64 wrote: ↑16/01/2024 22:18
Upravo tako, o tome i pričam 100 000 ubijenih, milion raseljenih, uništeni svi vjerski objekti, bolnice granatirane, masovne grobnice, primarne, sekundarne, tercijarne, masovna silovanja i mučenja, heliodrom, keraterm, manjača, dretelj, uništen sport, gradovi duhova, separatizam, napadi na povratnike, izborne krađe
Sve je to posljedica genocidne i UZP politike![]()
![]()
![]()
Svaka čast.
U njihovim župama vlada sila od blagostanja, med i kajmak teku umjesto onog smeća na Drini![]()
Rogatica, Višegrad, Rudo, Čajniče, Grahovo, Livno, Kupres sijaju od blagostanja.![]()
Svi iz mrskog Sarajeva idu u Foču da zarade sebi hljeb.
Mi moramo razumijeti da su srpska i hrvatska politika unutar ove države samo podružnice centara u Zagrebu i Beogradu. Kao takve, mi se ne smijemo samo mjeriti sa ekspoziturama, već prije svega sa samom Srbijom i Hrvatskom, tj. Sarajevo i Zenicu sa Nišem, Šabcem, BG-om, odnosno Zagrebom, Osijekom i tkd.
Ni Kosovari se ne mjere sa ono malo jada u sjevernoj Mitrovici, već znaju da je prava opasnost van njihovih granica.