FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića vol 2

TV i novinske vijesti, vaši komentari, vaše teme...

Moderator: anex

Locked
nivla

#6501 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića vol 2

Post by nivla »

zippoo87 wrote: 05/01/2024 21:51 Ali je jadno da se Senadu cijeli koncept Facea i smisao postojanja sveo na rat i pricu o ratu...sto huskanje,sto dovodjenje ratnohuskackih gostiju,sto ratnih zlocinaca i cega sve ne...ono kao on jedva ceka da se to desi pa kaze,"jesam li vam rekao"
Bas glup neki kraj karijere jednog velikog i solidnog novinara,da se na ovim temama "odjavi"
bosanski milomir maric i cirilica
problemnatravunu

#6502 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića vol 2

Post by problemnatravunu »

Chmoljo wrote: 05/01/2024 21:47 Face bi se trebao preimenovati u Nocna mora Senada Malnara.

Prigodnije je zanrovski.
:thumbup: :lol:
El_comadante

#6503 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića vol 2

Post by El_comadante »

Da, čovjek samo o ratu. Ko će ratovati, šta ako bude bude incident, kako će eufor reagirati, Mađar na čelu eufora Srpski igrač, Zelenski rekao puknuti će u BiH, jedva čeka da pukne negdje. Nema priče o ekonomiji, sportu i slično. I tako iz emisije u emisiju.
muha_sa

#6504 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića vol 2

Post by muha_sa »

El_comadante wrote: 06/01/2024 08:26 Da, čovjek samo o ratu. Ko će ratovati, šta ako bude bude incident, kako će eufor reagirati, Mađar na čelu eufora Srpski igrač, Zelenski rekao puknuti će u BiH, jedva čeka da pukne negdje. Nema priče o ekonomiji, sportu i slično. I tako iz emisije u emisiju.
I ja budala svakog petka a i subote se nacalim 15 do 7 da gledam ne bil šta pametno cuo i skoro uvijek se zajebem :-)
Covjek ima pravo da pozove koga god hoce u svoju emisiju na svojoj privatnoj televiziji--al bi trebo imat i samopoštovanja pa ne pozivat osvjedocene ratne zlocince i osobe koji još kontaju da je ovo 1389. godina :-)
LSD

#6505 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića vol 2

Post by LSD »

muha_sa wrote: 06/01/2024 08:38
El_comadante wrote: 06/01/2024 08:26 Da, čovjek samo o ratu. Ko će ratovati, šta ako bude bude incident, kako će eufor reagirati, Mađar na čelu eufora Srpski igrač, Zelenski rekao puknuti će u BiH, jedva čeka da pukne negdje. Nema priče o ekonomiji, sportu i slično. I tako iz emisije u emisiju.
I ja budala svakog petka a i subote se nacalim 15 do 7 da gledam ne bil šta pametno cuo i skoro uvijek se zajebem :-)
Covjek ima pravo da pozove koga god hoce u svoju emisiju na svojoj privatnoj televiziji--al bi trebo imat i samopoštovanja pa ne pozivat osvjedocene ratne zlocince i osobe koji još kontaju da je ovo 1389. godina :-)
Senci da ima takvog samopostovanja onda ne bi imao o cemu pricati i strasiti narod svake hefte.
Njemu su ratni zlocinci i nacionalisticke protuhe potrebni kao narkomanu heroin :mrgreen: bez njih ne moze djelovati....takva je koncepcija te televizije.
Mora se drobiti o ratu, mora se strasiti narod sa Dodikom, inace propade posao :mrgreen: pa frajer izdao knjigu Rat uzivo....lik je preopterecen ,da ne kazem fasciniran, sa ratom i njegovom licnom ulogom u njemu.
problemnatravunu

#6506 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića vol 2

Post by problemnatravunu »

Senči često ima kojekakve ekskluzive, intervjue , pa i sučeljavanja , tu nema pogovora , i to me vuče da ga gledam ,
samo što vi kažete zna zasrati to je strašno :cekam:
tataćusak

#6507 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića vol 2

Post by tataćusak »

muha_sa wrote: 06/01/2024 08:38
Jel se to zove mahonizam. On da pozove Mladića u emisiju ljudi bi gledali. Brat moj što bi to ijedan bošnjak gledao. Pa Senad je digao draška, vukana itd itd. Jel ti vjeruješ u njihov patriotizam
svi u napad

#6508 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića vol 2

Post by svi u napad »

Ne znam sta da kazem. Kad god mislim da smo dotakli dno uvidim da grijesim. Senad se polako pretvara u Milomira Marica. Pored toga covjek igra na kartu iskustva i dolazi nepripremljen. Prostre neke papire po stolu pa onda ih razbaca i izgubi nit. Mene najvise nervira kod bosanskih novinara sto su snishodljivi prema cetnicima i isto kao i nasi politicari se povlace sto su cetnici davno uocili i to vjesto koriste. Dakle Stevandic mu dodje i kaze o ukidanju ulice Kecmanovica i on umjesto da ga upita o ulicama i naseljima u BL samo predje preko toga. Srbi stalno pice mantru o tjeranju 150 000 Srba iz Sa kako bi uvjerili svoj narod da oni nisu zlocinci i da to nisu uradili njihovi politicari. Dakle nasi mediji ne pricaju o protjerivanju gradjana nesrpske nacionalnosti iz mnogih opstina BiH. To se mora ciniti svake sedmice jer mora istina doci i do srpskih usiju. Nikad kao ni sinoc ne upita Senad svog gosta o proslavama slava u RS-u. Mi smo sekularna drzava i slave se mogu slaviti samo privatno po kucama e ne oficijelno kako to Srbi rad pa sad dan grada BL 22 april nije samo proslava oslobodjenja vec grad slavi i "svoju" slavu. Naravno treba pitati i nase politicare o zabrani prodaje alkohola na Carsiji. Hocemo u Evropu i hocemo da nam dolaze turisti ali ti isti turisti trebaju se ponasati kao u Teheranu a ne kao u jednom svjetskom i evropskom biseru. Mali seljacici koji donose takve odluke ne shvataju kakvu stetu nanose BiH.
Gledam ministra Isaka i ne mogu vjerovati sta radi na Tv-u. Ne ulazim u njegovo politicko opredjeljenje i narcisoidno objasnjavanje svog rada (u svemu naj on i njegova porodica), ali takvu ne kulturu i pisanje po Senadu a prije svega nas gledalaca ne pamtim na FACE-u. Dakle covjek mirno u emisiji arogantno cita i salje poruke preko telefona Sta reci i kakvu poruku poslati osim da mu neko (Senad ili neko drugi) pokloni knjigu Bontona za rodjendan. Zivjeli.
mirota

#6509 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića vol 2

Post by mirota »

zato su BiH uz SRB dno dna ex yu sto se tice medija...a i svasta drugog
skupljac_zeljeza

#6510 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića vol 2

Post by skupljac_zeljeza »

svi u napad wrote: 06/01/2024 10:43 Dakle covjek mirno u emisiji arogantno cita i salje poruke preko telefona Sta reci i kakvu poruku poslati osim da mu neko (Senad ili neko drugi) pokloni knjigu Bontona za rodjendan. Zivjeli.
I meni je to zasmetalo prije nego Senadu. Očekuješ neku ozbiljnu priču ili da se dobije korisna informacija, a on to sve usputno čačkajući po telefonu. I kako šta bilo iz priče shvatati ozbiljno.
mirota

#6511 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića vol 2

Post by mirota »

prestao da gledam ima par hefti, majka pogleda do pola, ne moze ni ona sve...
last mohicans

#6512 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića vol 2

Post by last mohicans »

Ko je propustio velikog Ramzesa, upravo repriza ide. Preporučujem :mrgreen:
neon-x

#6513 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića vol 2

Post by neon-x »

skupljac_zeljeza wrote: 06/01/2024 10:52
svi u napad wrote: 06/01/2024 10:43 Dakle covjek mirno u emisiji arogantno cita i salje poruke preko telefona Sta reci i kakvu poruku poslati osim da mu neko (Senad ili neko drugi) pokloni knjigu Bontona za rodjendan. Zivjeli.
I meni je to zasmetalo prije nego Senadu. Očekuješ neku ozbiljnu priču ili da se dobije korisna informacija, a on to sve usputno čačkajući po telefonu. I kako šta bilo iz priče shvatati ozbiljno.
To mu je Ramo samo uzvratio na isto Senadovo ponasanje koji uopste ne slusa sagovornika sta prica dok po telefonu trazi novu ratnohuskacku "ekskluzivu". Standardno sujetno ponasanje dva bolesnika koji samo razmisljaju primarno o ocuvanju ega u svakom momentu.
Škobo Habu

#6514 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića vol 2

Post by Škobo Habu »

Najsmješnija stvar oko Trojke i njihove borbe za političku moć jeste u tome što su oni Ramu Isaka lansirali u samu orbitu medijske pažnje.

Konaković, baš kao i Nikšić, da imaju mrvu dostojanstva davno bi preispitali vlastitu ulogu u politici, pa tako i svrhu Rame Isaka u njoj?
_BataZiv_0809
Nindža revizor
Vozim: Lancia na servisu

#6515 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića vol 2

Post by _BataZiv_0809 »

Frajer se sam namece.
House

#6516 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića vol 2

Post by House »

zlatko, najveći doomer u bošnjaka
Grean

#6517 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića vol 2

Post by Grean »

House wrote: 06/01/2024 18:56 zlatko, najveći doomer u bošnjaka
Pa dobro, ovo za Britance, kad se sjetimo devedesetih njegova mi je prica puno logicnija od one koju su nam prodavali @tramvaji i ostali kad se prije jedno pola godine Britanija predstavljala kao nas najveci zastitnik, kad je onaj ambasador kao prijetio Dodiku, uveli mu sankcije i to. A nemali broj forumasa je bio odusevljen njihovim stavom, proglasise ih preko noci nasim najvecim saveznikom.

Meni licno poucen ratom i ovim a i 2. svjetskim, ta prica i signali iz Britanije nisu bili jasni i nisam vjerovao u njih ni 5%.
Sociolog

#6518 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića vol 2

Post by Sociolog »

Bucko gost i to na Badnje vece..
Opra nas Senchi s gostima iz Srbije :bih:
Sociolog

#6519 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića vol 2

Post by Sociolog »

Grean wrote: 06/01/2024 19:35
Pa dobro, ovo za Britance, kad se sjetimo devedesetih njegova mi je prica puno logicnija od one koju su nam prodavali @tramvaji i ostali kad se prije jedno pola godine Britanija predstavljala kao nas najveci zastitnik, kad je onaj ambasador kao prijetio Dodiku, uveli mu sankcije i to. A nemali broj forumasa je bio odusevljen njihovim stavom, proglasise ih preko noci nasim najvecim saveznikom.

Meni licno poucen ratom i ovim a i 2. svjetskim, ta prica i signali iz Britanije nisu bili jasni i nisam vjerovao u njih ni 5%.
Britanci su do januara 1945 održavali vezu s cetnicima i podsticali ih da druge neku kompaktnu teritoriju...iz memora oficira za vezu Hudson-a.
Škobo Habu

#6520 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića vol 2

Post by Škobo Habu »

_BataZiv_0809 wrote: 06/01/2024 16:31 Frajer se sam namece.
Ko je bio Ramo Isak do formiranja vlasti? Niko.

Bitan samo vama u Zenici.
HelaS

#6521 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića vol 2

Post by HelaS »

Biti profesor na Ganićevom fakultetu, a pričati protiv Britanaca i njihove politike, ne ide nikako, posebno iz činjenice da je Ganić još od prije rata poprilično intezivno "koketirao" sa Britancima i njihovim službama, zbog čega je i napustio politiku i otišao u obrazovanje. Opet s Britancima :D

Image
neon-x

#6522 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića vol 2

Post by neon-x »

Ovo je primjer kad se profesor zaljubi u svoje teorije (zavjere) koje je pedantno poslozio u svojoj glavi i ni po koju cijenu ne odustaje od njih.

Britanija ranih 90tih i danas su dva svijeta razlicita kao sto je i citav svijet izmijenjen. Britanija je tada bila poslozena sa Rusijom po istoj liniji okoncanjem hladnog rata i raspadom SSSR koju se spremala musti zajedno sa ostatkom Evrope, a danas je primarni cilj Britanije sto je moguce vise skrsiti Rusiju i prekinuti joj saradnju sa kontinentalnom Evropom. Povladjivanje RS o kojoj profa prica u danasnjoj situaciji se ni najmanje ne poklapa sa britanskom politikom.

Nasa najveca nesreca u prvim godinama raspada Juge i pocetka agresije je diplomatski ugled i veze koje je Juga i Srbija imala sa Engleskom i Francuskom, ali i dobrim ostatkom sila u svijetu, i naravno blaga ku.cobolja svijeta spram nekakvih muslimana za koje jedva i da znaju a koji bi da dobiju drzavu za badava, a ne rezultat neke velike unisone zavjere Britanije koja je poslozena u profinoj glavi.
nekome

#6523 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića vol 2

Post by nekome »

svijet do '92 nije znao da postoje muslimani u evropi*
* - stim da mnogi ovaj prostor ne smatraju evropom
tramvajtrojka

#6524 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića vol 2

Post by tramvajtrojka »

Bosnjo i njegova politička kratkovidnost name a more dinamic duo, ne meres i da hoces jedna imperija kao sto je UK je na tvojoj strani jer ti je pao poklon od Allaha u ruke, i onda ucinis sve da se tim istim britancima uspijes sjebat sto su ti ista pokusali pomoci. Nema naroda na kugli zemaljskoj koga vuku treci porivi osim glavnog a to je opstojnost drzave mi smo spremni da rezemo granu zivota u vidu UK i USA sve zbog nekog kvazi panislamizma i satro brige za nekim narodima koji se ljube sa raznim milosevicima i seseljima

A kad dodje vapaj za help baznija bojim se da nikog nece biti da cuje taj vapaj sve po zaslugama
Grean

#6525 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića vol 2

Post by Grean »

tramvajtrojka wrote: 07/01/2024 00:41

Bosnjo i njegova politička kratkovidnost name a more dinamic duo, ne meres i da hoces jedna imperija kao sto je UK je na tvojoj strani jer ti je pao poklon od Allaha u ruke, i onda ucinis sve da se tim istim britancima uspijes sjebat sto su ti ista pokusali pomoci. Nema naroda na kugli zemaljskoj koga vuku treci porivi osim glavnog a to je opstojnost drzave mi smo spremni da rezemo granu zivota u vidu UK i USA sve zbog nekog kvazi panislamizma i satro brige za nekim narodima koji se ljube sa raznim milosevicima i seseljima

A kad dodje vapaj za help baznija bojim se da nikog nece biti da cuje taj vapaj sve po zaslugama
Koje ublehe ti prosipas. Britansku pomoc smo vidjeli 92 -95 (u stvari za tebe ne znam jesi li). Ne znam sta im je tad bio problem, mora da smo i tad za nesto bili krivi.
Locked