bosanski milomir maric i cirilicazippoo87 wrote: ↑05/01/2024 21:51 Ali je jadno da se Senadu cijeli koncept Facea i smisao postojanja sveo na rat i pricu o ratu...sto huskanje,sto dovodjenje ratnohuskackih gostiju,sto ratnih zlocinaca i cega sve ne...ono kao on jedva ceka da se to desi pa kaze,"jesam li vam rekao"
Bas glup neki kraj karijere jednog velikog i solidnog novinara,da se na ovim temama "odjavi"
FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića vol 2
Moderator: anex
- nivla
#6501 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića vol 2
- problemnatravunu
-
El_comadante
#6503 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića vol 2
Da, čovjek samo o ratu. Ko će ratovati, šta ako bude bude incident, kako će eufor reagirati, Mađar na čelu eufora Srpski igrač, Zelenski rekao puknuti će u BiH, jedva čeka da pukne negdje. Nema priče o ekonomiji, sportu i slično. I tako iz emisije u emisiju.
- muha_sa
#6504 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića vol 2
I ja budala svakog petka a i subote se nacalim 15 do 7 da gledam ne bil šta pametno cuo i skoro uvijek se zajebemEl_comadante wrote: ↑06/01/2024 08:26 Da, čovjek samo o ratu. Ko će ratovati, šta ako bude bude incident, kako će eufor reagirati, Mađar na čelu eufora Srpski igrač, Zelenski rekao puknuti će u BiH, jedva čeka da pukne negdje. Nema priče o ekonomiji, sportu i slično. I tako iz emisije u emisiju.
Covjek ima pravo da pozove koga god hoce u svoju emisiju na svojoj privatnoj televiziji--al bi trebo imat i samopoštovanja pa ne pozivat osvjedocene ratne zlocince i osobe koji još kontaju da je ovo 1389. godina
-
LSD
#6505 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića vol 2
Senci da ima takvog samopostovanja onda ne bi imao o cemu pricati i strasiti narod svake hefte.muha_sa wrote: ↑06/01/2024 08:38I ja budala svakog petka a i subote se nacalim 15 do 7 da gledam ne bil šta pametno cuo i skoro uvijek se zajebemEl_comadante wrote: ↑06/01/2024 08:26 Da, čovjek samo o ratu. Ko će ratovati, šta ako bude bude incident, kako će eufor reagirati, Mađar na čelu eufora Srpski igrač, Zelenski rekao puknuti će u BiH, jedva čeka da pukne negdje. Nema priče o ekonomiji, sportu i slično. I tako iz emisije u emisiju.![]()
Covjek ima pravo da pozove koga god hoce u svoju emisiju na svojoj privatnoj televiziji--al bi trebo imat i samopoštovanja pa ne pozivat osvjedocene ratne zlocince i osobe koji još kontaju da je ovo 1389. godina![]()
Njemu su ratni zlocinci i nacionalisticke protuhe potrebni kao narkomanu heroin
Mora se drobiti o ratu, mora se strasiti narod sa Dodikom, inace propade posao
- problemnatravunu
#6506 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića vol 2
Senči često ima kojekakve ekskluzive, intervjue , pa i sučeljavanja , tu nema pogovora , i to me vuče da ga gledam ,
samo što vi kažete zna zasrati to je strašno
samo što vi kažete zna zasrati to je strašno
- tataćusak
#6507 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića vol 2
Jel se to zove mahonizam. On da pozove Mladića u emisiju ljudi bi gledali. Brat moj što bi to ijedan bošnjak gledao. Pa Senad je digao draška, vukana itd itd. Jel ti vjeruješ u njihov patriotizammuha_sa wrote: ↑06/01/2024 08:38I ja budala svakog petka a i subote se nacalim 15 do 7 da gledam ne bil šta pametno cuo i skoro uvijek se zajebemEl_comadante wrote: ↑06/01/2024 08:26 Da, čovjek samo o ratu. Ko će ratovati, šta ako bude bude incident, kako će eufor reagirati, Mađar na čelu eufora Srpski igrač, Zelenski rekao puknuti će u BiH, jedva čeka da pukne negdje. Nema priče o ekonomiji, sportu i slično. I tako iz emisije u emisiju.![]()
Covjek ima pravo da pozove koga god hoce u svoju emisiju na svojoj privatnoj televiziji--al bi trebo imat i samopoštovanja pa ne pozivat osvjedocene ratne zlocince i osobe koji još kontaju da je ovo 1389. godina![]()
-
svi u napad
#6508 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića vol 2
Ne znam sta da kazem. Kad god mislim da smo dotakli dno uvidim da grijesim. Senad se polako pretvara u Milomira Marica. Pored toga covjek igra na kartu iskustva i dolazi nepripremljen. Prostre neke papire po stolu pa onda ih razbaca i izgubi nit. Mene najvise nervira kod bosanskih novinara sto su snishodljivi prema cetnicima i isto kao i nasi politicari se povlace sto su cetnici davno uocili i to vjesto koriste. Dakle Stevandic mu dodje i kaze o ukidanju ulice Kecmanovica i on umjesto da ga upita o ulicama i naseljima u BL samo predje preko toga. Srbi stalno pice mantru o tjeranju 150 000 Srba iz Sa kako bi uvjerili svoj narod da oni nisu zlocinci i da to nisu uradili njihovi politicari. Dakle nasi mediji ne pricaju o protjerivanju gradjana nesrpske nacionalnosti iz mnogih opstina BiH. To se mora ciniti svake sedmice jer mora istina doci i do srpskih usiju. Nikad kao ni sinoc ne upita Senad svog gosta o proslavama slava u RS-u. Mi smo sekularna drzava i slave se mogu slaviti samo privatno po kucama e ne oficijelno kako to Srbi rad pa sad dan grada BL 22 april nije samo proslava oslobodjenja vec grad slavi i "svoju" slavu. Naravno treba pitati i nase politicare o zabrani prodaje alkohola na Carsiji. Hocemo u Evropu i hocemo da nam dolaze turisti ali ti isti turisti trebaju se ponasati kao u Teheranu a ne kao u jednom svjetskom i evropskom biseru. Mali seljacici koji donose takve odluke ne shvataju kakvu stetu nanose BiH.
Gledam ministra Isaka i ne mogu vjerovati sta radi na Tv-u. Ne ulazim u njegovo politicko opredjeljenje i narcisoidno objasnjavanje svog rada (u svemu naj on i njegova porodica), ali takvu ne kulturu i pisanje po Senadu a prije svega nas gledalaca ne pamtim na FACE-u. Dakle covjek mirno u emisiji arogantno cita i salje poruke preko telefona Sta reci i kakvu poruku poslati osim da mu neko (Senad ili neko drugi) pokloni knjigu Bontona za rodjendan. Zivjeli.
Gledam ministra Isaka i ne mogu vjerovati sta radi na Tv-u. Ne ulazim u njegovo politicko opredjeljenje i narcisoidno objasnjavanje svog rada (u svemu naj on i njegova porodica), ali takvu ne kulturu i pisanje po Senadu a prije svega nas gledalaca ne pamtim na FACE-u. Dakle covjek mirno u emisiji arogantno cita i salje poruke preko telefona Sta reci i kakvu poruku poslati osim da mu neko (Senad ili neko drugi) pokloni knjigu Bontona za rodjendan. Zivjeli.
- mirota
#6509 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića vol 2
zato su BiH uz SRB dno dna ex yu sto se tice medija...a i svasta drugog
- skupljac_zeljeza
#6510 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića vol 2
I meni je to zasmetalo prije nego Senadu. Očekuješ neku ozbiljnu priču ili da se dobije korisna informacija, a on to sve usputno čačkajući po telefonu. I kako šta bilo iz priče shvatati ozbiljno.svi u napad wrote: ↑06/01/2024 10:43 Dakle covjek mirno u emisiji arogantno cita i salje poruke preko telefona Sta reci i kakvu poruku poslati osim da mu neko (Senad ili neko drugi) pokloni knjigu Bontona za rodjendan. Zivjeli.
- mirota
#6511 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića vol 2
prestao da gledam ima par hefti, majka pogleda do pola, ne moze ni ona sve...
-
last mohicans
#6512 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića vol 2
Ko je propustio velikog Ramzesa, upravo repriza ide. Preporučujem 
-
neon-x
#6513 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića vol 2
To mu je Ramo samo uzvratio na isto Senadovo ponasanje koji uopste ne slusa sagovornika sta prica dok po telefonu trazi novu ratnohuskacku "ekskluzivu". Standardno sujetno ponasanje dva bolesnika koji samo razmisljaju primarno o ocuvanju ega u svakom momentu.skupljac_zeljeza wrote: ↑06/01/2024 10:52I meni je to zasmetalo prije nego Senadu. Očekuješ neku ozbiljnu priču ili da se dobije korisna informacija, a on to sve usputno čačkajući po telefonu. I kako šta bilo iz priče shvatati ozbiljno.svi u napad wrote: ↑06/01/2024 10:43 Dakle covjek mirno u emisiji arogantno cita i salje poruke preko telefona Sta reci i kakvu poruku poslati osim da mu neko (Senad ili neko drugi) pokloni knjigu Bontona za rodjendan. Zivjeli.
-
Škobo Habu
#6514 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića vol 2
Najsmješnija stvar oko Trojke i njihove borbe za političku moć jeste u tome što su oni Ramu Isaka lansirali u samu orbitu medijske pažnje.
Konaković, baš kao i Nikšić, da imaju mrvu dostojanstva davno bi preispitali vlastitu ulogu u politici, pa tako i svrhu Rame Isaka u njoj?
Konaković, baš kao i Nikšić, da imaju mrvu dostojanstva davno bi preispitali vlastitu ulogu u politici, pa tako i svrhu Rame Isaka u njoj?
- _BataZiv_0809
- Nindža revizor
- Vozim: Lancia na servisu
#6515 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića vol 2
Frajer se sam namece.
- House
#6516 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića vol 2
zlatko, najveći doomer u bošnjaka
- Grean
#6517 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića vol 2
Pa dobro, ovo za Britance, kad se sjetimo devedesetih njegova mi je prica puno logicnija od one koju su nam prodavali @tramvaji i ostali kad se prije jedno pola godine Britanija predstavljala kao nas najveci zastitnik, kad je onaj ambasador kao prijetio Dodiku, uveli mu sankcije i to. A nemali broj forumasa je bio odusevljen njihovim stavom, proglasise ih preko noci nasim najvecim saveznikom.
Meni licno poucen ratom i ovim a i 2. svjetskim, ta prica i signali iz Britanije nisu bili jasni i nisam vjerovao u njih ni 5%.
-
Sociolog
#6518 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića vol 2
Bucko gost i to na Badnje vece..
Opra nas Senchi s gostima iz Srbije
Opra nas Senchi s gostima iz Srbije
-
Sociolog
#6519 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića vol 2
Britanci su do januara 1945 održavali vezu s cetnicima i podsticali ih da druge neku kompaktnu teritoriju...iz memora oficira za vezu Hudson-a.Grean wrote: ↑06/01/2024 19:35Pa dobro, ovo za Britance, kad se sjetimo devedesetih njegova mi je prica puno logicnija od one koju su nam prodavali @tramvaji i ostali kad se prije jedno pola godine Britanija predstavljala kao nas najveci zastitnik, kad je onaj ambasador kao prijetio Dodiku, uveli mu sankcije i to. A nemali broj forumasa je bio odusevljen njihovim stavom, proglasise ih preko noci nasim najvecim saveznikom.
Meni licno poucen ratom i ovim a i 2. svjetskim, ta prica i signali iz Britanije nisu bili jasni i nisam vjerovao u njih ni 5%.
-
Škobo Habu
#6520 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića vol 2
Ko je bio Ramo Isak do formiranja vlasti? Niko.
Bitan samo vama u Zenici.
-
HelaS
#6521 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića vol 2
Biti profesor na Ganićevom fakultetu, a pričati protiv Britanaca i njihove politike, ne ide nikako, posebno iz činjenice da je Ganić još od prije rata poprilično intezivno "koketirao" sa Britancima i njihovim službama, zbog čega je i napustio politiku i otišao u obrazovanje. Opet s Britancima

-
neon-x
#6522 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića vol 2
Ovo je primjer kad se profesor zaljubi u svoje teorije (zavjere) koje je pedantno poslozio u svojoj glavi i ni po koju cijenu ne odustaje od njih.
Britanija ranih 90tih i danas su dva svijeta razlicita kao sto je i citav svijet izmijenjen. Britanija je tada bila poslozena sa Rusijom po istoj liniji okoncanjem hladnog rata i raspadom SSSR koju se spremala musti zajedno sa ostatkom Evrope, a danas je primarni cilj Britanije sto je moguce vise skrsiti Rusiju i prekinuti joj saradnju sa kontinentalnom Evropom. Povladjivanje RS o kojoj profa prica u danasnjoj situaciji se ni najmanje ne poklapa sa britanskom politikom.
Nasa najveca nesreca u prvim godinama raspada Juge i pocetka agresije je diplomatski ugled i veze koje je Juga i Srbija imala sa Engleskom i Francuskom, ali i dobrim ostatkom sila u svijetu, i naravno blaga ku.cobolja svijeta spram nekakvih muslimana za koje jedva i da znaju a koji bi da dobiju drzavu za badava, a ne rezultat neke velike unisone zavjere Britanije koja je poslozena u profinoj glavi.
Britanija ranih 90tih i danas su dva svijeta razlicita kao sto je i citav svijet izmijenjen. Britanija je tada bila poslozena sa Rusijom po istoj liniji okoncanjem hladnog rata i raspadom SSSR koju se spremala musti zajedno sa ostatkom Evrope, a danas je primarni cilj Britanije sto je moguce vise skrsiti Rusiju i prekinuti joj saradnju sa kontinentalnom Evropom. Povladjivanje RS o kojoj profa prica u danasnjoj situaciji se ni najmanje ne poklapa sa britanskom politikom.
Nasa najveca nesreca u prvim godinama raspada Juge i pocetka agresije je diplomatski ugled i veze koje je Juga i Srbija imala sa Engleskom i Francuskom, ali i dobrim ostatkom sila u svijetu, i naravno blaga ku.cobolja svijeta spram nekakvih muslimana za koje jedva i da znaju a koji bi da dobiju drzavu za badava, a ne rezultat neke velike unisone zavjere Britanije koja je poslozena u profinoj glavi.
-
nekome
#6523 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića vol 2
svijet do '92 nije znao da postoje muslimani u evropi*
* - stim da mnogi ovaj prostor ne smatraju evropom
* - stim da mnogi ovaj prostor ne smatraju evropom
- tramvajtrojka
#6524 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića vol 2
Bosnjo i njegova politička kratkovidnost name a more dinamic duo, ne meres i da hoces jedna imperija kao sto je UK je na tvojoj strani jer ti je pao poklon od Allaha u ruke, i onda ucinis sve da se tim istim britancima uspijes sjebat sto su ti ista pokusali pomoci. Nema naroda na kugli zemaljskoj koga vuku treci porivi osim glavnog a to je opstojnost drzave mi smo spremni da rezemo granu zivota u vidu UK i USA sve zbog nekog kvazi panislamizma i satro brige za nekim narodima koji se ljube sa raznim milosevicima i seseljimaGrean wrote: ↑06/01/2024 19:35Pa dobro, ovo za Britance, kad se sjetimo devedesetih njegova mi je prica puno logicnija od one koju su nam prodavali @tramvaji i ostali kad se prije jedno pola godine Britanija predstavljala kao nas najveci zastitnik, kad je onaj ambasador kao prijetio Dodiku, uveli mu sankcije i to. A nemali broj forumasa je bio odusevljen njihovim stavom, proglasise ih preko noci nasim najvecim saveznikom.
A kad dodje vapaj za help baznija bojim se da nikog nece biti da cuje taj vapaj sve po zaslugama
- Grean
#6525 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića vol 2
Koje ublehe ti prosipas. Britansku pomoc smo vidjeli 92 -95 (u stvari za tebe ne znam jesi li). Ne znam sta im je tad bio problem, mora da smo i tad za nesto bili krivi.tramvajtrojka wrote: ↑07/01/2024 00:41Bosnjo i njegova politička kratkovidnost name a more dinamic duo, ne meres i da hoces jedna imperija kao sto je UK je na tvojoj strani jer ti je pao poklon od Allaha u ruke, i onda ucinis sve da se tim istim britancima uspijes sjebat sto su ti ista pokusali pomoci. Nema naroda na kugli zemaljskoj koga vuku treci porivi osim glavnog a to je opstojnost drzave mi smo spremni da rezemo granu zivota u vidu UK i USA sve zbog nekog kvazi panislamizma i satro brige za nekim narodima koji se ljube sa raznim milosevicima i seseljimaGrean wrote: ↑06/01/2024 19:35Pa dobro, ovo za Britance, kad se sjetimo devedesetih njegova mi je prica puno logicnija od one koju su nam prodavali @tramvaji i ostali kad se prije jedno pola godine Britanija predstavljala kao nas najveci zastitnik, kad je onaj ambasador kao prijetio Dodiku, uveli mu sankcije i to. A nemali broj forumasa je bio odusevljen njihovim stavom, proglasise ih preko noci nasim najvecim saveznikom.
A kad dodje vapaj za help baznija bojim se da nikog nece biti da cuje taj vapaj sve po zaslugama