Gdje sam ja bio kad su se takve dijelileKraljicaIzJajca wrote: ↑28/12/2023 10:35
Ned'o bog pisati na forumu da žena u braku može imati viši libido od muža.![]()
Znaci nisi jedna od onih sta misli da je sex muski posao i da on treba oko toga, svaka cast
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
Gdje sam ja bio kad su se takve dijelileKraljicaIzJajca wrote: ↑28/12/2023 10:35
I rest my casedr_Evil wrote: ↑28/12/2023 10:03Hecime samo oraha i meda, svi psiholoski problemi nestanuJohnnyS wrote: ↑28/12/2023 09:47 Lijekovi za smirenje postoje s razlogom, ali se isto tako trebaju piti s razlogom i pod nadzorom.
S jedne strane je glupo kljukat se bilo kakvim lijekovima što nije strano našem narodu koji pije antibiotike za virusne upale grla, ali je sasvim neopravdana demonizacija bilo kojeg lijeka za psihičke teškoće pa se ljudi srame jer piju antidepresive, antipsihotike ili evo apaurine.
Ja sam liječnik i ne bih na svoju ruku uzeo lijek koji nije iz moje domene, ali npr kad bih imao opravdan razlog i uputu od psihijatra kojem vjerujem ne bih se bojao uzet bilo koji lijek za psihičke poteškoće![]()
Ma sve si ti upravu, ja nisam nikad u zivotu nista uzeo od takvih lijekova, a prolazio sam kroz teske momente. Nego da udarim brigu na veselje
dr_Evil wrote: ↑28/12/2023 10:44Gdje sam ja bio kad su se takve dijelileKraljicaIzJajca wrote: ↑28/12/2023 10:35
![]()
Znaci nisi jedna od onih sta misli da je sex muski posao i da on treba oko toga, svaka cast![]()
Tebi samo seks u glavi. Nadam se da ces naci nekoga da te popusti zelja.KraljicaIzJajca wrote: ↑28/12/2023 10:35Ned'o bog pisati na forumu da žena u braku može imati viši libido od muža.dr_Evil wrote: ↑28/12/2023 10:10 Dobro napisasmo li mi ista pametno, kakav savjet kolegici forumasici sta misli da je ona kriva jer nije dovoljno cesto obilazila muza u nocnim satima, a sto moze biti i istina, covjek pocne da se osjeca otudjeno, zapostavljeno, vidi da tu vise nema privlacnosti - normalna osoba ode da kopa vocnjak i sarafa po autu, neko ne misli na djecu pa ode sebi trazit kakvu kolegicu sa posla.
Bas sam bezosjecajan nesto jutros - ali ne daleko od istine.![]()
Nemoj nam kolegice forumasice, ima ih samo par i moramo ih cuvati ko oci u glavi.
Pa nista lose nisam rekao. Iako je meni licno odbojno kad je zensko pretjerano otvoreno oko toga. Odmah za sebe stvara misljenje da je laka.dr_Evil wrote: ↑28/12/2023 14:38Nemoj nam kolegice forumasice, ima ih samo par i moramo ih cuvati ko oci u glavi.
Dobar intimni zivot je vrlo vazan stub bracnog zivota. Nazalost uveliko zapostavljen u vecini brakova, lose se prica o tome izmedju partnera, strah je reci zelje, ili se ocekuje da jedan uvijek bude taj koji pokrece stvari. Onda su tu djeca, posao zapusti se, izgubi blizina.
Pa gledaj, imamo prednost na forumu sto smo inkognito(lol) pa mozemo da pricamo svasta. A drugo, ovisi s kim se prica i gdje ako je vec uzivo. Ja sam musko pa ne volim da pricam o svom seksualnom zivotu, i nisam nikad, cak ni kao mladjahan nisam prepricavao svoje podvige.
Ma da. Ne vjerujem ni da kraljica prica uzivo ovako otvoreno. Obicno su osobe koje ovako na forumu forsiraju neke stvari potpuno drugacije u stvarnom zivotu.dr_Evil wrote: ↑28/12/2023 14:54Pa gledaj, imamo prednost na forumu sto smo inkognito(lol) pa mozemo da pricamo svasta. A drugo, ovisi s kim se prica i gdje ako je vec uzivo. Ja sam musko pa ne volim da pricam o svom seksualnom zivotu, i nisam nikad, cak ni kao mladjahan nisam prepricavao svoje podvige.
Pa nije samo seks, ali naravno da je važan u životu.auspuhc wrote: ↑28/12/2023 14:36Tebi samo seks u glavi. Nadam se da ces naci nekoga da te popusti zelja.KraljicaIzJajca wrote: ↑28/12/2023 10:35Ned'o bog pisati na forumu da žena u braku može imati viši libido od muža.dr_Evil wrote: ↑28/12/2023 10:10 Dobro napisasmo li mi ista pametno, kakav savjet kolegici forumasici sta misli da je ona kriva jer nije dovoljno cesto obilazila muza u nocnim satima, a sto moze biti i istina, covjek pocne da se osjeca otudjeno, zapostavljeno, vidi da tu vise nema privlacnosti - normalna osoba ode da kopa vocnjak i sarafa po autu, neko ne misli na djecu pa ode sebi trazit kakvu kolegicu sa posla.
Bas sam bezosjecajan nesto jutros - ali ne daleko od istine.![]()
Ma sestro svako malo pises o tome. Ni napaljenim nevinim tinejdzerima nije seks u glavi koliko je tebi. Zato sam dosao do zakljucka do kojeg sam dosao.KraljicaIzJajca wrote: ↑28/12/2023 17:41Pa nije samo seks, ali naravno da je važan u životu.auspuhc wrote: ↑28/12/2023 14:36Tebi samo seks u glavi. Nadam se da ces naci nekoga da te popusti zelja.KraljicaIzJajca wrote: ↑28/12/2023 10:35
Naptotiv, kad nisam u solo fazi, želja postane strasnija.
Zašto pretpostavljaš da nisam trenutno sa osobom u seksualnoj vezi?
Lake žene i laki muškarci ne postoje, ali postoje različiti seksualni apetiti.
A zašto je to tebi toliko teško palo?auspuhc wrote: ↑28/12/2023 18:31Ma sestro svako malo pises o tome. Ni napaljenim nevinim tinejdzerima nije seks u glavi koliko je tebi. Zato sam dosao do zakljucka do kojeg sam dosao.KraljicaIzJajca wrote: ↑28/12/2023 17:41Pa nije samo seks, ali naravno da je važan u životu.
Lake žene i laki muškarci ne postoje, ali postoje različiti seksualni apetiti.
Redovan, ko da je vozKraljicaIzJajca wrote: ↑28/12/2023 19:16A zašto je to tebi toliko teško palo?auspuhc wrote: ↑28/12/2023 18:31Ma sestro svako malo pises o tome. Ni napaljenim nevinim tinejdzerima nije seks u glavi koliko je tebi. Zato sam dosao do zakljucka do kojeg sam dosao.KraljicaIzJajca wrote: ↑28/12/2023 17:41
Pa nije samo seks, ali naravno da je važan u životu.
Lake žene i laki muškarci ne postoje, ali postoje različiti seksualni apetiti.![]()
Hvala na zabrinutosti brate, seks imam redovan, a o istom cu pisati, jer je ovo pdf o ljubavi seksu.![]()
Pisem na još nekoliko pdf's, ali se ne susrecemo.![]()
Mire se ljudi koji prolaze turbulencije. Kao što je neko napisao, taj tvoj je dugo vintao u glavi i vjeruj mi da bi bilo kakvo mirenje bilo samo produžavanje agonije.mnjonja wrote: ↑03/01/2024 18:05 Ne znam odgovor na tvoje pitanje ali mi je tako drago cuti da se neko i pomiri.
Ja bar ne histerisem vise.
A opet..ne postoji dan da ne otplacem.
Nikada nisam mislila da bih nekoga molila za pomirenje, za ljubav. Nikada nisam pomislila da bih pristala na sve..
I nije dovoljno, i ne pije vode.
Pocinjem gubiti svu nadu u bilo kakav smisao ovog zivota...cemu da se nadam i radujem. Ne zelim da zakoracim u ovu Novu godinu jer ne vjerujem da me ista dobro u njoj ceka.
Ne zelim nikoga da upoznam.
Ne zelim nikoga drugog.
Nisam suicidalna, to zbog vjere nikada ne bih uradila...ali razumijem one koji odu u tom smjeru.
Morate u Sluzbenim novinama FBIH objaviti da ste opet zajedno, da ste se pomirili i da se necete razvesti.pesimist wrote: ↑03/01/2024 11:10 Pozz raja
Zanima me jedna inf ako neko zna
Supruga i ja smo zavrsili sav proces do suda medjutim nije nikad predato u sud i u medjuvremenu smo se pomirili.Ona je dosla nazad s djetetom kod mene a ja sam sav period placao redovno alimentaciju medjutim sad posto zive sa mnom ne znam kakva je procedura i da li treba napraviti neki ugovor da se zavede da je doslo do pomirenja i sl.
Nadam se da ne..Babbuka wrote: ↑04/01/2024 00:22Mire se ljudi koji prolaze turbulencije. Kao što je neko napisao, taj tvoj je dugo vintao u glavi i vjeruj mi da bi bilo kakvo mirenje bilo samo produžavanje agonije.mnjonja wrote: ↑03/01/2024 18:05 Ne znam odgovor na tvoje pitanje ali mi je tako drago cuti da se neko i pomiri.
Nikada nisam mislila da bih nekoga molila za pomirenje, za ljubav. Nikada nisam pomislila da bih pristala na sve..
Pocinjem gubiti svu nadu u bilo kakav smisao ovog zivota...cemu da se nadam i radujem. Ne zelim da zakoracim u ovu Novu godinu jer ne vjerujem da me ista dobro u njoj ceka.
Ne zelim nikoga drugog.
Nisam suicidalna, to zbog vjere nikada ne bih uradila...ali razumijem one koji odu u tom smjeru.
U svemu tome, nemoj se iznenaditi ako se za koji mjesec pojavi nova mlada sa njim, samo što je ona sve osim nova i on nju vjerovatno već duže ima i to krije, dal' zbog osude okoline ili da tebe manje povrijedi.
Da bude gore, ako se to desi, to će ti udariti na samopouzdanje, u glavi se počne svašta dešavati, na oko izgleda da je on našao nekog boljeg, ergo ti si manje vrijedna.
A u suštini od toga najčešće ništa nije istina i nadmašuješ tu osobu uveliko, ali ona ima veće sise...![]()
Nadam se da ne..mnjonja wrote: ↑04/01/2024 14:31A u suštini od toga najčešće ništa nije istina i nadmašuješ tu osobu uveliko, ali ona ima veće sise...SpoilerShowBabbuka wrote: ↑04/01/2024 00:22Mire se ljudi koji prolaze turbulencije. Kao što je neko napisao, taj tvoj je dugo vintao u glavi i vjeruj mi da bi bilo kakvo mirenje bilo samo produžavanje agonije.mnjonja wrote: ↑03/01/2024 18:05 Ne znam odgovor na tvoje pitanje ali mi je tako drago cuti da se neko i pomiri.
Ne zelim nikoga drugog.
U svemu tome, nemoj se iznenaditi ako se za koji mjesec pojavi nova mlada sa njim, samo što je ona sve osim nova i on nju vjerovatno već duže ima i to krije, dal' zbog osude okoline ili da tebe manje povrijedi.
Da bude gore, ako se to desi, to će ti udariti na samopouzdanje, u glavi se počne svašta dešavati, na oko izgleda da je on našao nekog boljeg, ergo ti si manje vrijedna.![]()
snijeg_led wrote: ↑04/01/2024 14:36 Ja ovo stvarno ne razumim. Ako si vec dala sve od sebe bila dobra brizna i pozrtvovana zena i majka kako zelis da ti se ovaj hajvan vrati.
Umjesto da ga mrzis za sve sto si dala, a nista nisi dobila nazad sad puzes ko puz.
Digni se zeno takva dobra kakva si, tebe ceka neko ko ce te voliti i postovati.
Nisu svi isti. Jbg. Takodjer, ima i ona sto kazu lako je tudjim mlatit. Svako prica ja bi ovo, ja bi ono. I kad se njemu to desi. Qrcina.snijeg_led wrote: ↑04/01/2024 14:36 Ja ovo stvarno ne razumim. Ako si vec dala sve od sebe bila dobra brizna i pozrtvovana zena i majka kako zelis da ti se ovaj hajvan vrati.
Umjesto da ga mrzis za sve sto si dala, a nista nisi dobila nazad sad puzes ko puz.
Ma nije isto bit sama zena i sam muskarac sa 40+. Treba je razumjeti.Thorgerson wrote: ↑04/01/2024 15:00Nisu svi isti. Jbg. Takodjer, ima i ona sto kazu lako je tudjim mlatit. Svako prica ja bi ovo, ja bi ono. I kad se njemu to desi. Qrcina.snijeg_led wrote: ↑04/01/2024 14:36 Ja ovo stvarno ne razumim. Ako si vec dala sve od sebe bila dobra brizna i pozrtvovana zena i majka kako zelis da ti se ovaj hajvan vrati.
Kazem, nisu svi isti. Mozda bi neka jedva docekala ovo. Odjebala ga i nastavila dalje.
Ono sto znam 100% jeste da ce vrijeme sve izlijeciti. Pa tako i ovo. Nema toga ili te koji/a nije preboljen/a. Ne postoji.