Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Ja se planiram ponoviti u septembru .. tri sata su u izboru sad za sad ( mada svaki dan mjenjam misljenje).. Doxu nisam probao ali svi kaze da je odlican sat za ok pare .... i svidja mi se izgledom
Bullet Tooth Tony wrote: ↑02/01/2024 21:18
Ja se planiram ponoviti u septembru .. tri sata su u izboru sad za sad ( mada svaki dan mjenjam misljenje).. Doxu nisam probao ali svi kaze da je odlican sat za ok pare .... i svidja mi se izgledom
Bullet Tooth Tony wrote: ↑02/01/2024 21:18
Ja od longinesa kad bi ga uzimao samo bi ova dva kronografa ganjao , i tu je oris u ovom tvom izboru no brainer
Zadnja tri mjeseca se kanim kupit sat, pogubim se u trazenju i zeljama i odustanem..i tako tri mjeseca vec.
Treba mi neki elegantan sat, neupadljiv, bez ove srebrene narukvice, tanak da lijepo stane ispod kosulje, do nekih 700-800€.
Dajte vase strucne prijedloge i ideje