Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Eto... o tome sam i ja pričao. Možeš skoro za sve ovako naći.
Još ovaj prvi živi na Long Islandu, NYC. Znači nikakva ekstremna klima, nešta ala kao kod nas sa solju tokom zime, a zime im otprilike traju kao i nama.
Naravno, isto kao i ona slika yetija. Mislim, meni je to auto ruzno, ne bih ga kupio al ne pljujem kad neko drugi hoce da kupi. Ako sta znam cinjenicno napisem a ne pljuvat jer ne volis VAG, samo da se pise.
canvra888 wrote: ↑21/12/2023 18:39
Još ovaj prvi živi na Long Islandu, NYC. Znači nikakva ekstremna klima, nešta ala kao kod nas sa solju tokom zime, a zime im otprilike traju kao i nama.
Poenta je da se u belgiji radi zastita za evropsko trziste, za ameriku ne.
Kako je moguce da to prodje strogu kontrolu uber-automejkera? Ka'e nemoj kanadske, nemoj meksicke, sta je ostalo, samo japanske
I opet, nije poenta u koroziji, poenta da se sve moze popljuvat kad se hoce. Dabogda mu korozija kod steke bila najveci problem na Yetiju, da se usreci
Al je prošla jednom kroz Tuzlu pa povukla od soli
Ima to za svako auto, svi štede i auta su sve gora. Niko ne odbija dodatnu zaradu, čak ni japanci. Još bi trebalo da su baš mazda, opel, mercedes, ford, vw.... naučili lekciju sa propustima kroz historiju što se tiče antikorozivne zaštite
konektovan wrote: ↑21/12/2023 18:59
Neki dan vidim merc sprinter,..noviji model sigurno..mpzda par godina star, procvjetao na sve strane.
Sprinter/crafter od nastanka deveraju s korozijom, zadnja vrata pogotovo. Rubovi, dno kliznih vrata, oko lajsne...to je ono što se vidi. Oni oko 2010tog godista, il je radjen il ga treba radit
kravamuzara wrote: ↑21/12/2023 18:59
@canvra888 "slike s interneta ne kontam sta dokazuju"
Jesi svjestan da je ovo na drugom linku smola sa drveta
Napisano je da nisu sigurni ni u servisu šta je, a ne da je tačno smola u pitanju. Baš će u ovlaštenom letit da priznaju da im auto u garanciji hrđa već. Ali dobro, šta je sa prvim linkom?
I eto, ako ne dokazuju slike sa interneta ništa, jednostavno ih nemoj ni ti koristiti da pljuješ druge brendove