I to u sosseu samo sosse sa plavim sirom
Najbolja pizza u SA?
- Chmoljo
- Administrativni siledžija u penziji
#3877 Re: Najbolja pizza u SA?
Mislim, bolje mu je da je ulozio u kvalitetnog kreativca nego sto kupuje na sve strane i otvara jebene pumpe, kad nije u stanju poslovanje koje ga je lansiralo u vrh izdici na visi nivo.vjeshalica wrote: ↑14/12/2023 16:55Ja kad kazem da pokrhaju palete izmedju regala i naprave isto ko u ratu sverc skladista odma nisam u pravu...imati toliko para, a nemati da se plati neki sirokouman organizator u objektu ili kako ga vec nazivamo, je samo odraz mentosa gazde koji nije izasao iz piljara podruma
Slazem se sa tobom u potpunosti. Veliko razocarenje.
Dok za razliku od njega, corluka kupi lastu i napravi ambalazu koje se ne bi posramio apsolutno niko iz eu.
- Chmoljo
#3878 Re: Najbolja pizza u SA?
Nemojte nista protiv puba naalti, noge cu da vam lomim.tramvajtrojka wrote: ↑14/12/2023 22:35I to u sosseu samo sosse sa plavim siromjos ako sjediš u pubu na malti pa uzmes i grim uz to cujes jelenu rozgu kako pjeva nirvanaaaaaaa
![]()
- Velkoski
- ModeratorNaBezCenzure
- Vozim: Golf 7 GTI
#3879 Re: Najbolja pizza u SA?
a ovo je lasta
ovo je fakat beton
sori na oftooopiksu blu
- tramvajtrojka
#3880 Re: Najbolja pizza u SA?
ta cu ba imati protiv najjaceg puba u graduChmoljo wrote: ↑14/12/2023 22:38Nemojte nista protiv puba naalti, noge cu da vam lomim.tramvajtrojka wrote: ↑14/12/2023 22:35I to u sosseu samo sosse sa plavim siromjos ako sjediš u pubu na malti pa uzmes i grim uz to cujes jelenu rozgu kako pjeva nirvanaaaaaaa
![]()
![]()
polo majicu sa njihovim logom na posebnom mjestu u ormaru drzim
- Chmoljo
#3881 Re: Najbolja pizza u SA?
Jarane keks koji se zove linĐŽo izgleda svjetski.
Onaj srebrenicanski uhljup ne zna sebi izgraditi soping od nule.
Jebemtizivot, ostavio uski prizor izmedju frizidera da se provuces u... Odjel sa plastikom
Frizideri, hemija i sudje, cuke, mace, pa grickalice i cokolade.
Logicno.
Jebemtizivot, ostavio uski prizor izmedju frizidera da se provuces u... Odjel sa plastikom
Logicno.
- konektovan
- Vozim: Francusku kantu
#3882 Re: Najbolja pizza u SA?
Oftopicaris chmoljo,..tema je pizza.Chmoljo wrote: ↑14/12/2023 22:44 Jarane keks koji se zove linĐŽo izgleda svjetski.
Jebemtizivot, ostavio uski prizor izmedju frizidera da se provuces u... Odjel sa plastikom![]()
Logicno.
- Chmoljo
#3883 Re: Najbolja pizza u SA?
Pa zar nije tema gotova kad je haris sahranio PM?
- tramvajtrojka
- hopi
#3885 Re: Najbolja pizza u SA?
Slažem se, kod nas je problem održati kvalitet. Pa ako odem jesti hoću da je pica/sendvic/pita sta god isto uvijek u svako doba dana i noći. Pa jebeni s nogu wok, jeo ga jedno vrijeme često, pa varira u par dana. Jedan dan odličan, mesa dovoljno sve ok, sutra riža zrnava, preljuto a mesa 18 grama. I naravno prestao ići. Zato idem iskreno na par mjesto gdje jedem fast fud i pitu i koji se u zadnjih 15 godina nisu promjenili.zigson wrote: ↑14/12/2023 19:01 Kako jadovi postanu. Al svaki bukvalno svaki restoran, isprva bude ok i onda dignu cijene a smanje kvalitet, misle navadili se ljudi bice vise zarade. Hoce
Digni cijenu 50% stavi picu 20 maraka al da je kvalitetna i sastojcima i nekim dimenzijama koje su standard, a ne tijesto ispeceno mi naplati 15 maraka sunce ti poljubim
- Ateista
#3886 Re: Najbolja pizza u SA?
Bolje i neka sredina u kvalitetu ali koji se ne mijenja nego varijacija izmedju loseg i odlicnog, dzaba sto nekad zna biti odlicno ako ne znas hoces li ubosti da bude odlicno.
- Logovan
-
ITNet
#3888 Re: Najbolja pizza u SA?
Ja i neka raja smo laganini presli najvise na Margaritu, islo se svugdje u Piccolo, Vapiano, Montana, Bassta, Sosse, i slicni ali zadnjih godinu dana sve se pokvarilo, cijene skocile pa pocne covjek bas zagledati gdje da jede, tako da ako mi se jede Pizza odem u Margaritu, Barsa je isto dobra ali mi uvijek gnjavaza oko parking i guzvi gore.
Sjecam se kad je pocela Margarita raditi da su ih zbog cijena ljudi najvise izbjegavali, (cak i neka moja raja ono dze ces dati za pizzu 10-20Km) ali eto kako su i ostali digli cijene, neki i previse ovi su sada sa cijenom/kvalitetom vise nego OK.
Meni su uvijek bili dobri zbog kvalitete tjesta i ostalih sastojaka, uvijek kad jedem kod njih poslije i ne osjetim da sam jeo sto se kaze a upravo je to poenta pravih Italijanskih Pizza tjesta sto sam jeo po Italiji, bilo da je rijec o Napolitani ili Romani. Neke ljude koje sam doveo tamo sto privatno sto sa posla svi su vise manje rekli da se osjeti razlika u odnosu na standardne pizzerije i nastavili su odlaziti tamo. Ubacili su i male verzije pizze od 10km sto mi je sasvim dovoljno po danu na poslu za neke pauze.
Sjecam se kad je pocela Margarita raditi da su ih zbog cijena ljudi najvise izbjegavali, (cak i neka moja raja ono dze ces dati za pizzu 10-20Km) ali eto kako su i ostali digli cijene, neki i previse ovi su sada sa cijenom/kvalitetom vise nego OK.
Meni su uvijek bili dobri zbog kvalitete tjesta i ostalih sastojaka, uvijek kad jedem kod njih poslije i ne osjetim da sam jeo sto se kaze a upravo je to poenta pravih Italijanskih Pizza tjesta sto sam jeo po Italiji, bilo da je rijec o Napolitani ili Romani. Neke ljude koje sam doveo tamo sto privatno sto sa posla svi su vise manje rekli da se osjeti razlika u odnosu na standardne pizzerije i nastavili su odlaziti tamo. Ubacili su i male verzije pizze od 10km sto mi je sasvim dovoljno po danu na poslu za neke pauze.
- Pennywho
#3889 Re: Najbolja pizza u SA?
Ja bih preporucio Calabria, imaju dvije pizzerije u Sarajevu. Calabria Special pizza im vrijedi svakog feninga, navukao sam svakog prijatelja kojeg poznajem na nju nakon sto su je probali.
- DaysleepeR
#3890 Re: Najbolja pizza u SA?
Super post samo molim te piši imena lokala kako se stvarno zovu da je lakše naći.ITNet wrote: ↑18/12/2023 14:14 Ja i neka raja smo laganini presli najvise na Margaritu, islo se svugdje u Piccolo, Vapiano, Montana, Bassta, Sosse, i slicni ali zadnjih godinu dana sve se pokvarilo, cijene skocile pa pocne covjek bas zagledati gdje da jede, tako da ako mi se jede Pizza odem u Margaritu, Barsa je isto dobra ali mi uvijek gnjavaza oko parking i guzvi gore.
Dakle nije Margarita nego Margherita
- laserShow
- Grijem se na: nacionalizam
#3891 Re: Najbolja pizza u SA?
svako ima svoj ocd
Covjek je ispravno napisao po bosnjackom...
-
zigson
- laserShow
- Grijem se na: nacionalizam
#3893 Re: Najbolja pizza u SA?
ma pisem gluposti, kao sto i on to uradi 
- DaysleepeR
#3894 Re: Najbolja pizza u SA?
Ova tema je puna polupismenih unosa.
Neko će hladno napisati u istom postu da je "pica pristupacna kao i pica" a misli na pizzu i pića.
Pa ti kontaj šta je htio reći.
Neko će hladno napisati u istom postu da je "pica pristupacna kao i pica" a misli na pizzu i pića.
Pa ti kontaj šta je htio reći.
-
HelaS
#3895 Re: Najbolja pizza u SA?
Razumijem kada neko u domaća kuhana jela ubaci neko povrće da promijeni aromu ili uljepša izgled i ukus, ali kad na italijansku pizzu stavi gulaš ili pola pileta u njegovoj šunki, onda to više nije pizza već improvizacija na primitivan način, naročito s njenim krajem koji više liči na hljeb od pšeničnog brašna tip 750 nego fino tijesto za pizzu. Nisam jeo u toj Margherita pizzeriji, našao sam na internetu reklamirane pizze, i nisam shvatio je li treba da se divim ili zgrozimITNet wrote: ↑18/12/2023 14:14 Ja i neka raja smo laganini presli najvise na Margaritu, islo se svugdje u Piccolo, Vapiano, Montana, Bassta, Sosse, i slicni ..tako da ako mi se jede Pizza odem u Margaritu..

- hopi
#3896 Re: Najbolja pizza u SA?
Pola pileta ono 3 tanke šnite šunke? Mada treća slika nije baš reprezentativna, ostale su po meni ok.
- tramvajtrojka
#3897 Re: Najbolja pizza u SA?
Bil ovo rekao italijanu u napulju da dobijes istu pizzuHelaS wrote: ↑19/12/2023 14:03Razumijem kada neko u domaća kuhana jela ubaci neko povrće da promijeni aromu ili uljepša izgled i ukus, ali kad na italijansku pizzu stavi gulaš ili pola pileta u njegovoj šunki, onda to više nije pizza već improvizacija na primitivan način, naročito s njenim krajem koji više liči na hljeb od pšeničnog brašna tip 750 nego fino tijesto za pizzu. Nisam jeo u toj Margherita pizzeriji, našao sam na internetu reklamirane pizze, i nisam shvatio je li treba da se divim ili zgrozimITNet wrote: ↑18/12/2023 14:14 Ja i neka raja smo laganini presli najvise na Margaritu, islo se svugdje u Piccolo, Vapiano, Montana, Bassta, Sosse, i slicni ..tako da ako mi se jede Pizza odem u Margaritu..
Meni su uvijek bili dobri zbog kvalitete tjesta i ostalih sastojaka, uvijek kad jedem kod njih poslije i ne osjetim da sam jeo sto se kaze a upravo je to poenta pravih Italijanskih Pizza tjesta sto sam jeo po Italiji, bilo da je rijec o Napolitani ili Romani. Neke ljude koje sam doveo tamo sto privatno sto sa posla svi su vise manje rekli da se osjeti razlika u odnosu na standardne pizzerije i nastavili su odlaziti tamo. Ubacili su i male verzije pizze od 10km sto mi je sasvim dovoljno po danu na poslu za neke pauze.![]()
![]()

ta ce oni u Napulju gledaj im pizze kao mokra kifla
- Pennywho
#3898 Re: Najbolja pizza u SA?
Također još jedna pravo vrh pizza je iz Pekare Kovači kod Mahira. Imaju samo malu i jumbo pizzu ali nema bolje pizze što sam probao u životu. Highly recommendam njih
https://www.facebook.com/pekaramahir/
-
moimoi
#3899 Re: Najbolja pizza u SA?
Ova zadnja sa pilecom sunkom je vrh 
-
zigson
#3900 Re: Najbolja pizza u SA?
Nije mahiraca ko nekadPennywho wrote: ↑19/12/2023 14:53 Također još jedna pravo vrh pizza je iz Pekare Kovači kod Mahira. Imaju samo malu i jumbo pizzu ali nema bolje pizze što sam probao u životu. Highly recommendam njih![]()