AmiĐa_Idriz wrote: ↑11/12/2023 11:06
vaučer wrote: ↑11/12/2023 11:00
Palinha u Januaru = Naslov na proljeće.
Sad je pitanje vrijedi li to 60 miliona.
Ma ja bi dao. Ima on još fudbala u nogama, prirodno ovakvi igrači kasnije cvjetaju ali duže traju, plus što on nije imao nekih povreda kroz karijeru i relativno ima očuvane noge u smislu nekih teških utakmica i sezona, imalo bi se koristi od njega sigurno na duže od samo 1.5 sezone.
Ali kažem opet, ja u ovo ne vjerujem stvarno. Mislim da u klubu za januar ne razmišljaju o toj poziciji, stoper vjerovatno, ali ovo teško. Da Endo nije došao pa bi možda i upao u hype train. A da ne govorimo o faktoru Bayerna.
Pisao sam vec neki dan, ja sam siguran da on ima jos 3 sezone dobrog fudbala u nogama i mislim da vrijedi rizikovati.
Enormno mi se svidja energija koju pruza, trka, pravi terijer i mislim da bi ovoj ekipi legao k´o budali samar! E tad bi tek 100% do izrazaja dosli Dominik i Alexis/Graven.
Cijena mozda jeste visoka, ali imaju tu i prednosti tipa nije injury pron, ima ligu u malo prstu, nije toliko ni star itd...
Znam da je prioritet stoper, ali ako i 1% ima sanse da se ovo realizuje treba to iskoristit.
S njim bi ovaj vezni red bio savrsen.
Znam da nema od tog nista, ide prica ima Endo, ceka se Bajcetic, steta bas...