pepeljara wrote: ↑11/12/2023 18:15
typeOnegative wrote: ↑11/12/2023 18:07
dudlov wrote: ↑11/12/2023 16:36
kako?
ušao u postavke telemach rutera i ne mogu da nađem za turn off wifi.
A jbga ne znam gdje je tacno, kod mene je Technicolor, pogledaj malo bolje i idi redom po opcijama, mora biti ili pod wireless ili radio opcije , ugl su na vrhu, ili zna neko od kolega s tim modemom.
Što se bridge‐a tiče, kako kolega kaže , ne možeš ti prebaciti, moraju oni ... možeš tražit da prebace, a I ne moraš...evo moj nije u bridge modu, samo ugasio wifi i radio odašiljanje na tc..sav wifi ide preko mesh-a, sve ekstra fercera bez problema i u cijelom stanu visoke brzine, 350 do 495 Mbps ovisno o uređaju...
Evo iskustvo sa bridge

kako su me prebacili u bridge tri dana nisam imao interneta, ali rijesise i sad rutiram preko svog modema
bridge mode znaci da moraju da te prebace pa da ti rezervisu ip pa da ti naplacuju 15 KM mjesecno za ip.
sve pet...
a jbt , sva sreća pa se nisam htio ebavat s tim , doduše , da sam imao problema vj i bih

... btw , na meshu imam opcije i za to ( imaju dva modea , router i AP ) , mogu ustimati i bez bridgea da TPLink routira sve , ali sam prebacio u AP mode zbog buga koji imam u router modeu ( ne radi brojač internet saobraćaja , dobijem neke svemirske cifre tipa 2376987189 TB u mjesec dana )

, dok u AP modeu sve ok mjeri ( iako nema dosta opcija kao tamo ) .
@dudlov druže , nisi s tim nista puno dobio , moraš ih bukvalno ugasiti da ih uopće ne vidiš dostupne i lampice od wifia moraju bit ugašene ... ovako vj imaš dva SSID-a , miješanja signala i i dalje masu potencijalnih problema .