Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
JohnnyS wrote: ↑03/12/2023 19:00
Osim kad si u Svetoj zemlji pa vidiš što rade Palestincima kršćanima
to je drugo jer se ne moraš truditi naime muslimanski palestinci okače bilbord s porukama iz Kurana kako su kršanski palestinci u krivu i to ispred ni manje ni više crkve...
nemam kontakta s njima isto kao s klošarima beskućnicima i sličnim ljudima u mađarskoj ili slovencima u ljubljani itd
HarTar wrote: ↑03/12/2023 19:05
@konami666 Bošnjaci su starosjedioci, otvori i ti neku knjigu Licemjeri ste vi eUropejci. P. S. Ne znam kako od tolikih putovanja stigneš visiti na forumu?!
Nakon te izjave zamoli @Bloo da ti obrise account, nemoj vise o historiji “maestro”
Sada manje putujem, tj, od prosle godine, sada samo regionalni letovi do Danske, Norveške i Finske, to vise i ne ubrajam pod putovanja. AI lakše je bilo “skoknuti” do Malezije i Indonezije kad sam živio u Singapuru. Jesi li ti barem turistički izašao iz ovog brloga:
Hartar live from studio:
Sobna temperatura, kažem ja. Nisi vrijedan moje pažnje.
HarTar wrote: ↑03/12/2023 19:05
@konami666 Bošnjaci su starosjedioci, otvori i ti neku knjigu Licemjeri ste vi eUropejci. P. S. Ne znam kako od tolikih putovanja stigneš visiti na forumu?!
Nakon te izjave zamoli @Bloo da ti obrise account, nemoj vise o historiji “maestro”
Sada manje putujem, tj, od prosle godine, sada samo regionalni letovi do Danske, Norveške i Finske, to vise i ne ubrajam pod putovanja. AI lakše je bilo “skoknuti” do Malezije i Indonezije kad sam živio u Singapuru. Jesi li ti barem turistički izašao iz ovog brloga:
Hartar live from studio:
Sobna temperatura, kažem ja. Nisi vrijedan moje pažnje.
Ono kad mi neki turkofil iz pećine kaže sobna temperatura…priceless
JohnnyS wrote: ↑03/12/2023 19:00
Osim kad si u Svetoj zemlji pa vidiš što rade Palestincima kršćanima
to je drugo jer se ne moraš truditi naime muslimanski palestinci okače bilbord s porukama iz Kurana kako su kršanski palestinci u krivu i to ispred ni manje ni više crkve...
nemam kontakta s njima isto kao s klošarima beskućnicima i sličnim ljudima u mađarskoj ili slovencima u ljubljani itd
Al te prijetece poruke muslimana postaju smijesne ,i nasi vehbosi to rade.Npr poruka ”okitio si jelki,znas li da meleci idu od kuce do kuce i biljeze?” How yes no,,i time mislis ikoga priblizit u 2024 godini? Osim naravno nene pd 95 godina nikoga neces moci ubjedit
Truba wrote: ↑05/12/2023 11:46
ima tu i drugih stvari ali stvarno nemam namjeru natezat se s forumašima
npr normalno je da palestinska kršćanka se uda za muslimana palestinca (arafatova supruga je bila takva)
ali kad je obratno mogući su građanski nemiri, mora dolaziti policija i vojska
(govorimo o arapima u izraelu)
Sto najgore u zadnje vrijeme dolaze u Bosnu,naculi da postoje negdje bijeli muslimani pa bi bijelu zenu,to im je san.Samo sto oni cak ni bijelom muslimanu ne daju svoje zenske
Nadam se da nase nece poletjet jer niko se nije usrecio s arapima
Nakon neslavnog povlačenja iz Afganistana na početku Bidenovog predsjedanja zemljom, novi vojni krah, ovog puta Ukrajine – on definitivno ne bi politički preživio. Hoće li Bidenova iznenadna žalopojka za izraelskim žrtvama “omekšati srca tvrdokornih” zastupnika i tako otvoriti put za američko daljnje financiranje Ukrajine teško je reći. Ali pojedini američki mediji već djeluju u tom smjeru: gotovo da Putinovim pomagačima prozivaju sve one koji će se u Kongresu usuditi podignuti ruku protiv Bidenovog prijedloga proračuna za iduću godinu. Sve ovo će itekako imati refleksije i na Izrael i Tursku!
Turci i Britanci će prvi put u historiji razviti zajednički motor! Grupa Kale i britanska kompanija Rolls Royce osnovali su TAEC za proizvodnju jednog od najmodernijih motora pete generacije na svijetu.
51% dionica zajednički osnovane kompanije TAEC pripada Kale grupi.
Inflacija raste, kamata isto tako, sa 8,5% na 40%.
Lira isto Titanik.
Nije bas veselo, ali poceli su poduzimati mjere u borbi protiv inflacije, uzeti ce vremena i kostati ce narod, ali imaju sanse da se izvuku. POgresna politika dolazi na naplatu, no skuzili su i sada ce trebati mozda i par godina dok stave inflaciju pod kontrolu.