HarTar wrote: ↑03/12/2023 17:11
CrazyDiablo wrote: ↑03/12/2023 17:02
HarTar wrote: ↑03/12/2023 16:57
Zayebali su i hrvati i srbi Balkan svojim dolaskom na isti, ali šta ćeš.... I reci slobodno da ti je drago da je katolička skinula muslimansku zemlju sa liste. Joj kakvi ste vi licemjeri
Ja muslimana i govana. Pokusali iskoristit paljenje Kurana da dobiju avione i onda pricamo o nekom licemjerstvu.
Ja govorim o ovome konamiju i njegovom licemjerstvu. On mrzi i indonežane i malezijce samo zato što su muslimani, iako oni nisu nikada ništa nažao učinili bilo kome u Evropi. Ista stvar je sa palestincima. E sad njemu kao drago što je eUropska zemlja u top 20 ekonomija svijeta, a ne katolička? De ba, nisam ja od juče
Malezijci i Indonežani su super, bio sam tamo 10+ puta. Jako vrijedni ljudi, nezaposlenost u Maleziji je Ca 2%. Sjećam se prvi put kada sam bio tamo, radio na projektu sa jednom kolegicom Malezijkom koja živi tamo i kao da me počasti odvela me na durian

dobar fol za zeznuti stranca. Koliko puta si ti bio tamo? Jakarta mi se nije svidjela, nije moj tip grada ali su ljudi sasvim ok, jako vrijedni. Ipak sam tipični zapadnjak kojem se najviše sviđa Bali, ulice krcate ali čim malo “zađeš”, nevjerovatna priroda.
Sto se tiče Palestinaca, ima ih svakakvih kao i svih ostalih ljudi. Za sada je vise normalnih i prijatnij koje sam upoznao u životu nego onih drugih