ElRe wrote: ↑05/12/2023 13:21
Lain Coubert wrote: ↑04/12/2023 21:15
MIUI meni nije loš što se tiče izgleda ali je spor, neuporedivo sa samsungom ili xuawei telefonima, WIFI siganl isto tako, bluetooth sa uređajima također je nešto lošija u odnosu na ove gore ako je to kome bitno. Kamere definitvno nisu za gledanje na velikom ekranu, ne znam kakva je na ovim top serijama kao što je Ultra ali u toj konkurenciji uvijek bih uzeo samsung.
Meni je MIUI ok, dok sam imao Xiaomi, bio sam se navikao. WiFi bi definitivno trebao biti bolji, BT isto treba vremena i pokušaja kod uparivanja. Kamera je OK, ali nije to nivo Samsunga i Huaweia.
Meni je lično Huawei najbolja opcija, žao mi je što nisam mogao da nadjem u Sarajevu P50 Pro. Huawei se trudi oko materijala i završne obrade, naročito nakog sankcija.
Ali ne mozete pricati o tim stvarima bez da kazete koji model,jer po vasoj prici postoji samo jedna wifi kartica,jedna BT kartica i sve po jedno sto Xiaomi ubacuje U SVE TELEFONE.
Ali to nije tako i onda se vodi bezvezna rasprava a svaki model ima drugaciji hardware kao i te kartice i sve ostalo.
Nepotrebna i prozvakana prica ,koja pocinje isto tako od likova koji su procitali negdje da MIUI ne valja a realnost je skroz nesto drugo.
Glupa prica ukratko,jer nista od navedenog nije tacno,posebno zadnje 3 MIUI verzije.
Ali kupi lik Redmi 9a sa 2/32 GB memorije i kaze,spor MIUI,ne valja Xiaomi i tako te price
Najteze je biti objektivan i realan,danas svi samo lazu iz njima poznatih razloga a kada ga upitas za dokaze,niko nema.
Evo i ovdje ,postavio sam par pitanja ovim likovima/trolovima i jos nijedan od njih nije odgovorio niti na jedno pitanje ali i dalje trolaju.
Moderacija bi trebala da se ukljuci i pocisti trolove ali niko ne prati temu ocito.