Telemach BH

Hardware, software, mobiteli, programiranje, internet...

Moderator: Benq

Post Reply
Telemach

#20351 Re: Telemach BH

Post by Telemach »

made_in_sarajevo wrote: 01/12/2023 15:41 zasto onda prodajete uslugu WIFI i vi i svi operateri na svijetu kad ne mozete garantovati za takvo nesto? prilikom prodaje vase usluge meni niko nije rekao ne mogu ti garantovati WIFI dobar. nigdje u papirima ne pise da se ne garantuje za WIFI. da li postoji kabal na koji mogu Iphone nakaciti i tako se spojiti direktno sa ruterom? mozda preko kuce pruzim UTP kabal pa se skopcam na laptop kad treba.
nema potrebe za podacima jer sam vec rekao vise puta prijavim i ne treba meni WIFI da bi hakovao satelit od NASA nego standardno svakodnevna upotreba, nista specijalno. zadnji put sam dobi odgovor eto skinete aplikaciju pa vidite signal koji je dobar, znate puno ljudi u zgradi zivi. hocete iskreno povratnu informaciju, zaboli me neka stvar jel 5 ili 50 stanara u zgradi, meni usluga ne valja. produzio sam prije pola godine mozda ugovor, mozda i jace pa hajde, ali vala ta sitna stekanja su mi se na vrh glave popela. da bi danas koristio sasvim obicnu uslugu moras savladiti 3 kursa IT programiranja u najmanju ruku.

eh kad meni u mom poslu mogu reci "ja sam platio i hocu to i sto nisam platio ima da mi rjesis problem jer ti necu nikad posao dati vise" - prevedeno slobodnim rjecnikom, onda tako i ja vama. placam vam za nesto sto nije uredu, jos sad ne garantujete WIFI pa eto prijedlog da izmislite kabal na koji mozemo mobitel nakaciti na ruter da bi garantovali nesto.

Cekam i ja vasu povratnu informaciju, a napisali ste na tv-u vec to, skupim opremu, na salteru platim zadnji racun i dana u decembru sto sam koristo i to je to?
Pozdrav @made_in_sarajevo,
WiFi usluga je gratis usluga koja dolazi uz Home Gateway uređaj, i istu nismo dužni da pružamo korisnicima. Ukoliko postoje poteškoće sa radom usluge, zamolit ćemo Vas da nam u inbox dostavite Vaše korisničke podatke i kontakt broj telefona kako bi Vas kolege iz sektora napredne tehničke podrške pozvale u što kraćem roku i izvršile detaljne provjere rada Vaše internet usluge. Čekamo na Vaše povratne informacije.
made_in_sarajevo

#20352 Re: Telemach BH

Post by made_in_sarajevo »

Telemach wrote: 01/12/2023 15:45
made_in_sarajevo wrote: 01/12/2023 15:41 zasto onda prodajete uslugu WIFI i vi i svi operateri na svijetu kad ne mozete garantovati za takvo nesto? prilikom prodaje vase usluge meni niko nije rekao ne mogu ti garantovati WIFI dobar. nigdje u papirima ne pise da se ne garantuje za WIFI. da li postoji kabal na koji mogu Iphone nakaciti i tako se spojiti direktno sa ruterom? mozda preko kuce pruzim UTP kabal pa se skopcam na laptop kad treba.
nema potrebe za podacima jer sam vec rekao vise puta prijavim i ne treba meni WIFI da bi hakovao satelit od NASA nego standardno svakodnevna upotreba, nista specijalno. zadnji put sam dobi odgovor eto skinete aplikaciju pa vidite signal koji je dobar, znate puno ljudi u zgradi zivi. hocete iskreno povratnu informaciju, zaboli me neka stvar jel 5 ili 50 stanara u zgradi, meni usluga ne valja. produzio sam prije pola godine mozda ugovor, mozda i jace pa hajde, ali vala ta sitna stekanja su mi se na vrh glave popela. da bi danas koristio sasvim obicnu uslugu moras savladiti 3 kursa IT programiranja u najmanju ruku.

eh kad meni u mom poslu mogu reci "ja sam platio i hocu to i sto nisam platio ima da mi rjesis problem jer ti necu nikad posao dati vise" - prevedeno slobodnim rjecnikom, onda tako i ja vama. placam vam za nesto sto nije uredu, jos sad ne garantujete WIFI pa eto prijedlog da izmislite kabal na koji mozemo mobitel nakaciti na ruter da bi garantovali nesto.

Cekam i ja vasu povratnu informaciju, a napisali ste na tv-u vec to, skupim opremu, na salteru platim zadnji racun i dana u decembru sto sam koristo i to je to?
WiFi usluga je gratis usluga koja dolazi uz Home Gateway uređaj, i istu nismo dužni da pružamo korisnicima. Ukoliko postoje poteškoće sa radom usluge, zamolit ćemo Vas da nam u inbox dostavite Vaše korisničke podatke i kontakt broj telefona kako bi Vas kolege iz sektora napredne tehničke podrške pozvale u što kraćem roku i izvršile detaljne provjere rada Vaše internet usluge. Čekamo na Vaše povratne informacije.
posto je gratis i vi nama ko valjate sad jer imamo WIFI na kraju 2023 godine onda nisam ni ja duzan dostaviti vama podatke, jedino sto sam duzan je iskoristiti ovu najavu poskupljena i odjaviti vas. cekam i ja jos uvijek na povratnu informaciju za raskid ugovora.
laserShow
Grijem se na: nacionalizam

#20353 Re: Telemach BH

Post by laserShow »

made_in_sarajevo wrote: 01/12/2023 15:54 posto je gratis i vi nama ko valjate sad jer imamo WIFI na kraju 2023 godine onda nisam ni ja duzan dostaviti vama podatke, jedino sto sam duzan je iskoristiti ovu najavu poskupljena i odjaviti vas. cekam i ja jos uvijek na povratnu informaciju za raskid ugovora.
Mozes biti kivan na mnoge stvari, ali ne i na wi fi koji OPERATER NE KONTROLISE NITI PRUZA KVALITET. Zasto? Zato sto tvvoja stambena jedinica nije izolovana od raznih faktora i zato sto ti ne mogu garantovati.

Fino platis ljudima koji se bave time, dodju izmjere i instaliraju ti opremu od par stotina KM, sve naplate milju i imas wi fi da zvoni. Mislis da ce ti bilo ko od operatera bilo gdje garantovati wi fi brzinu? Daj tog operatera u bejha? Daj u dojclandu?
Telemach

#20354 Re: Telemach BH

Post by Telemach »

made_in_sarajevo wrote: 01/12/2023 15:54 posto je gratis i vi nama ko valjate sad jer imamo WIFI na kraju 2023 godine onda nisam ni ja duzan dostaviti vama podatke, jedino sto sam duzan je iskoristiti ovu najavu poskupljena i odjaviti vas. cekam i ja jos uvijek na povratnu informaciju za raskid ugovora.
U skladu sa Pravilom 69/2013 o Uslovima pružanja javnih telekomunikacijskih usluga i odnosima s krajnjim korisnicima imate mogućnost da izvršite izmjenu na Vašem Ugovoru u roku od 30 dana od dana objavljivanja obavijesti o izmjeni cijene, a najkasnije do 31.12.2023. godine. Detaljno objašnjenje navedenog Pravila možete pronaći na zvaničnoj web stranici Regulatorne Agencije za Komunikacije. Hvala Vam na javljanju i saradnji na ovaj način.
Bobi
Forum administrator
Grijem se na: J.P."Grijanje"Zenica
Vozim: TDI sve crveno

#20355 Re: Telemach BH

Post by Bobi »

@Benq od danas je ovaj PF gratis, kao i jučer i kao i sutra tzako da ... :D. Ja se nadam da ce se povecat plata radnicima procentualno kako se nama poveca ovo održavanje .
Telemach

#20356 Re: Telemach BH

Post by Telemach »

Bobi wrote: 01/12/2023 16:06 @Benq od danas je ovaj PF gratis, kao i jučer i kao i sutra tzako da ... :D. Ja se nadam da ce se povecat plata radnicima procentualno kako se nama poveca ovo održavanje .
Pozdrav @Bobi,
Zamolit ćemo Vas da nam u inbox dostavite Vaše ime, prezime, adresu i kontakt broj telefona, kako bi Vas kolege iz sektora za posebnu brigu o korisnicima pozvale u što kraćem roku i za Vas pronašle najbolje rješenje kako biste i dalje ostali zadovoljan korisnik i nastavili koristiti naše usluge.
Bobi
Forum administrator
Grijem se na: J.P."Grijanje"Zenica
Vozim: TDI sve crveno

#20357 Re: Telemach BH

Post by Bobi »

Image
NecuVise

#20358 Re: Telemach BH

Post by NecuVise »

made_in_sarajevo wrote: 01/12/2023 15:41

zasto onda prodajete uslugu WIFI i vi i svi operateri na svijetu kad ne mozete garantovati za takvo nesto? prilikom prodaje vase usluge meni niko nije rekao ne mogu ti garantovati WIFI dobar. nigdje u papirima ne pise da se ne garantuje za WIFI. da li postoji kabal na koji mogu Iphone nakaciti i tako se spojiti direktno sa ruterom? mozda preko kuce pruzim UTP kabal pa se skopcam na laptop kad treba.

Džaba se nerviraš. Neće ti ništa pomoći. Ja sam se žalio i žalio, dolazili i šipak. Samo ti kažu parametri su ok. Nije do parametara nego je oprema smeće teško. Onda kupim router od nekoliko stotina KM kad šipak, ne mogu ovaj svoj modem staviti u bridge mode, treba mi skuplji paket. Pošto ugovor ističe krajem sljedeće godine nisam. ništa mogao, ali ovo sad povećanje mi došlo. kao kec na desetku.
laserShow wrote: 01/12/2023 15:58

Mozes biti kivan na mnoge stvari, ali ne i na wi fi koji OPERATER NE KONTROLISE NITI PRUZA KVALITET. Zasto? Zato sto tvvoja stambena jedinica nije izolovana od raznih faktora i zato sto ti ne mogu garantovati.

Fino platis ljudima koji se bave time, dodju izmjere i instaliraju ti opremu od par stotina KM, sve naplate milju i imas wi fi da zvoni. Mislis da ce ti bilo ko od operatera bilo gdje garantovati wi fi brzinu? Daj tog operatera u bejha? Daj u dojclandu?
Ti očito ne kontaš neke stvari. Ne žali se čovjek na brzinu. Žali se na Nepostojanje signala. Isti problem i ja imam. Kad wifi radi, dobro radi. Problem je što ima prekide. Dolazili, zamjenili router, tj stavili isti kao. što je bio samo novi. Isti problem. Kažeš zovi ljude, plati opremu od par stotina KM? E ne može. Kupio ja router od nekoliko stotina KM, ali šipak, moraš imati njihov skuplji Router koji dolazi na skupljim paketima da ga staviš u brige mode. Ne možeš ga ti dam kupiti nego bas moraš od njih uzeti a daju ga samo u skupljim paketima.

Još da napomenem da živim u porodičnoj kući tako da mi drugi stanari ne smetaju, kao što je to u zgradama.
NecuVise

#20359 Re: Telemach BH

Post by NecuVise »

SmokingMan wrote: 01/12/2023 15:39 Uz dužno poštovanje, nije do vas radnika, zna se ko u lancu odgovornosti donosi ovakve odluke, da li su one sulude ili ne ovisi o tome kakvu fiskalnu godinu planira ili priželjkuje vrh kuće / vlasnik / vlasnici.

Ovo je posljednje povećanje koje ću istrpiti radi ugovora, inače ozbiljno razmišljam o razlazu i traženje nečega što mogu "NORMALNO" da poravnam sa ostalim računima i svakodnevnim troškovima. Marka po marka, i to svakih u prosjeku 9 mjeseci je suptilno zavlačenje ruke u novčanik korisnika.
Ne moraš. Ovo strpiti zbog ugovora jer ti ovo poskupljenje daje zakonsko pravo da raskine ugovor bez posljedica.
Telemach

#20360 Re: Telemach BH

Post by Telemach »

NecuVise wrote: 01/12/2023 16:37 Ti očito ne kontaš neke stvari. Ne žali se čovjek na brzinu. Žali se na Nepostojanje signala. Isti problem i ja imam. Kad wifi radi, dobro radi. Problem je što ima prekide. Dolazili, zamjenili router, tj stavili isti kao. što je bio samo novi. Isti problem. Kažeš zovi ljude, plati opremu od par stotina KM? E ne može. Kupio ja router od nekoliko stotina KM, ali šipak, moraš imati njihov skuplji Router koji dolazi na skupljim paketima da ga staviš u brige mode. Ne možeš ga ti dam kupiti nego bas moraš od njih uzeti a daju ga samo u skupljim paketima.

Još da napomenem da živim u porodičnoj kući tako da mi drugi stanari ne smetaju, kao što je to u zgradama.
Pozdrav @NecuVise,
Kako biste ispravno koristili WiFi mrežu potrebno je da na Telemach Home Gateway uređaju onemogućite odašiljanje iste, te WiFi mrežu omogućite na Vašem ličnom routeru. Također preporučujemo da u vlastitoj režiji nabavite WiFi Mesh uređaj kako biste proširili domet WiFi signala na veće udaljenosti. Na ovaj način Vam stojimo na raspolaganju ukoliko ste saglasni da nam dostavite Vaše korisničke podatke i kontakt broj telefona u inbox kako bi Vas kolege iz sektora napredne tehničke podrške pozvale i izvršile detaljne provjere Vaše internet usluge. Za sve dodatne upite Vam stojimo na raspolaganju.
NecuVise

#20361 Re: Telemach BH

Post by NecuVise »

Živ bio ja sam na light paketu, ne am home gateway uređaj. Također, mesh mi neće pomoći jer wifi jednostavno staje, i kad stane na modemu stane na svim ostalim uređajima. Nek vas poduče malo.
Telemach

#20362 Re: Telemach BH

Post by Telemach »

NecuVise wrote: 01/12/2023 16:44 Živ bio ja sam na light paketu, ne am home gateway uređaj. Također, mesh mi neće pomoći jer wifi jednostavno staje, i kad stane na modemu stane na svim ostalim uređajima. Nek vas poduče malo.
Pozdrav @NecuVise,
Potrebno je da Vaš router uređaj spojite u router, a ne u repeater načinu rada. Te da isti spojite mrežnim kablom direktno na jedan od prva 3 porta na modemu. Na taj način će Vaš router dobiti pristup internet usluzi, te je zatim potrebno da pristupite postavkama Telemach modema i ugasite odašiljanje WiFi mreže. Za sve dodatne upite Vam stojimo na raspolaganju.
NecuVise

#20363 Re: Telemach BH

Post by NecuVise »

Hajde probat ću i to. Ne očekujem ništa ali ne košta da probam.
Telemach

#20364 Re: Telemach BH

Post by Telemach »

NecuVise wrote: 01/12/2023 16:54 Hajde probat ću i to. Ne očekujem ništa ali ne košta da probam.
Pozdrav @NecuVise,
Sigurni smo da ćete uz navedene upute podesiti Vaš lični router za odašiljanje WiFi mreže. Za sve dodatne upite Vam stojimo na raspolaganju.
anex
Nindža revizor
Grijem se na: čumur
Vozim: Scott i Kuga
Horoskop: imam

#20365 Re: Telemach BH

Post by anex »

Postoji li neki Senior paket sa netom?
Šta sadrži u ponudi?
Telemach

#20366 Re: Telemach BH

Post by Telemach »

anex wrote: 01/12/2023 17:58 Postoji li neki Senior paket sa netom?
Šta sadrži u ponudi?
Pozdrav @anex,
Duo Tel Senior paket nudi sljedeće usluge:

Digitalna TV usluga: Start digitalni paket kanala i Video Klub katalozi putem EON mobilne ili web aplikacije: (Nova S, Vavoom Play, Pikaboo Play, FilmBox on Demand, Epic Drama, AMC, Minimax, History/C&I, Nick+, Diva, Cinemix, IDJKids Play, Viasat Explore, Viasat Nature, Viasat History, Sport Klub), EON aplikacija 3/5 uređaja putem web ili mobilne aplikacije, bez mogućnosti aktivacije EON Smart TV aplikacije.

Internet usluga: Brzina 512/128 Kbps.

Fiksna telefonska usluga: Pozivi za 0 KM/min prema svim fiksnim mrežama u BIH uz uspostavu poziva od 0,03 KM po pozivu.

Cijena navedenog paketa iznosi: 37,45 KM, a na korištenje dobijate D3 Mini resiver bez podrške za usluge TV Unazad i Video Klub, te standardni modem bez podrške za WiFi mrežu, a internet protok se koristi za neometan rad fiksne telefonske usluge. Za priključenje paketa je potreban dokaz o penzionerskom statusu. Za sve dodatne upite Vam stojimo na raspolaganju.
Last edited by Telemach on 01/12/2023 18:15, edited 1 time in total.
pepeljara

#20367 Re: Telemach BH

Post by pepeljara »

Fast Driver wrote: 01/12/2023 18:02
Telemach wrote: 01/12/2023 14:46
Fast Driver wrote: 01/12/2023 14:42 Ovo novo poskupljenje od 01.01.2024. zaista nema smisla - nimalo cool. Biće posljedica.
Pozdrav @Fast Driver,
Zamolit ćemo Vas da nam u inbox dostavite Vaše ime, prezime, adresu i kontakt broj telefona, kako bi Vas kolege iz sektora za posebnu brigu o korisnicima pozvale u što kraćem roku i za Vas pronašle najbolje rješenje kako biste i dalje ostali zadovoljan korisnik i nastavili koristiti naše usluge.
Potrebno je da se lica ovlaštena za zastupanje društva "Telemach BH" d.o.o. Sarajevo, tj. direktor Admir Drinić i prokurista Živko Janez, otvorenim pismom obrate korisnicima usluga Telemach i u detalje objasne razloge za povećanje cijena usluga od 01.01.2024.g. - to bi bio jedini ozbiljan pristup pružaoca usluga prema svojim korisnicima.

Sa druge strane, ako samo pogledamo vaše poslovanje u 2021. i 2022. godini, vi bilježite rekordne prihode i dobit, pa samim time povećanje cijena usluga apsolutno nije opravdano, naročito u odnosu na ono što ste ponudili korisnicima u posljednje 2 godine.

Image
dobit cemo svi jedno "cucemo se" :D
To da misle na korisnike davno bi nesto uvrstili sto narod trazi.
niti jedan od kanala koje su naveli da su uveli nismo trazili.
anex
Nindža revizor
Grijem se na: čumur
Vozim: Scott i Kuga
Horoskop: imam

#20368 Re: Telemach BH

Post by anex »

@Telemach ima li nešto sa TV+NET a da je brzina malo veca i sa podržanim WiFI?
Telemach

#20369 Re: Telemach BH

Post by Telemach »

anex wrote: 01/12/2023 18:26 @Telemach ima li nešto sa TV+NET a da je brzina malo veca i sa podržanim WiFI?
Pozdrav @anex,
Naravno. Naš najjeftniji Duo paket je EON Light Duo koji omogućava praćenje TV kanala iz Start i Pink digitalnih TV paketa, Video Klub uslugu sa preko 3.500 naslova, uslugu TV Unazad 7 dana na svim kanalima iz ponude, internet brzine 200/10 Mbps, pristup internetu na preko 65 miliona pristupnih tačaka u zemlji, regionu i svijetu putem usluga UniFi i UniFi Travel, pristup EON TV usluzi putem 5 Multiscreen uređaja i uz jednu EON Smart TV aplikaciju, te na korištenje besplatno dobijate EON box uređaj i standardni Home Gateway uređaj sa podrškom za pristup WiFi mreži koja se emituje na frekvenciji 2.4 Ghz. Cijena EON Light Duo paketa iznosi: 52,45 KM. Za sve dodatne upite Vam stojimo na raspolaganju.
laserShow

#20370 Re: Telemach BH

Post by laserShow »

NecuVise wrote: 01/12/2023 16:37 . Kažeš zovi ljude, plati opremu od par stotina KM? E ne može. Kupio ja router od nekoliko stotina KM, ali šipak, moraš imati njihov skuplji Router koji dolazi na skupljim paketima da ga staviš u brige mode. Ne možeš ga ti dam kupiti nego bas moraš od njih uzeti a daju ga samo u skupljim paketima.
Jedno nije ok ako zahtjevaju da imas neki modem da bi pustili bridge. Mada ni bridge nije potreban, mozes nakaciti modem na neki od lan izlaza i pustiti konekciju, zar ne?

Ne pravdam niti jednog operatera, ali u zgradi gdje ima 100 wi fi signala, onaj najjefitnij od operatera sigurno nece raditi, kako hardverski, tako i softverski. Jedino rjesenje jeste u vlastitoj reziji. Operater dodje, izmjeri, potvrdi sve radi. Nece on biti s tobom u 00:00 kada tebi zasteka :)
NecuVise

#20371 Re: Telemach BH

Post by NecuVise »

laserShow wrote: 01/12/2023 18:34
NecuVise wrote: 01/12/2023 16:37 . Kažeš zovi ljude, plati opremu od par stotina KM? E ne može. Kupio ja router od nekoliko stotina KM, ali šipak, moraš imati njihov skuplji Router koji dolazi na skupljim paketima da ga staviš u brige mode. Ne možeš ga ti dam kupiti nego bas moraš od njih uzeti a daju ga samo u skupljim paketima.
Jedno nije ok ako zahtjevaju da imas neki modem da bi pustili bridge. Mada ni bridge nije potreban, mozes nakaciti modem na neki od lan izlaza i pustiti konekciju, zar ne?

Ne pravdam niti jednog operatera, ali u zgradi gdje ima 100 wi fi signala, onaj najjefitnij od operatera sigurno nece raditi, kako hardverski, tako i softverski. Jedino rjesenje jeste u vlastitoj reziji. Operater dodje, izmjeri, potvrdi sve radi. Nece on biti s tobom u 00:00 kada tebi zasteka :)
Ovaj moj modem se ne može prebaciti u bridge mode. Da bi to dobio moraš preći na skuplji paket i onda dobiješ modem koji može u bridge. To je potrebno da ne bih imao double nat. Neću dati 300 do 400 KM za router da bi mi opet sve routing operacije obavljalo njihovo smeće od routera.
laserShow

#20372 Re: Telemach BH

Post by laserShow »

To je druga stvar ako imas neke vece potrebe osim stabilnog wi fi signala. Ja sam se samo referirao na wi fi mrezu, jer sam na tri lokacije iskljucio od operatera. Na dvije jeftine varijante od 50KM za xiaomi router, a na jednoj malo ozbiljnije od 250KM :D

Perfektno radi, toliko da niti jednog uredjaja nema na lanu. Niti jedan modem nije bridge mode.
Telemach

#20373 Re: Telemach BH

Post by Telemach »

NecuVise wrote: 01/12/2023 18:37 Ovaj moj modem se ne može prebaciti u bridge mode. Da bi to dobio moraš preći na skuplji paket i onda dobiješ modem koji može u bridge. To je potrebno da ne bih imao double nat. Neću dati 300 do 400 KM za router da bi mi opet sve routing operacije obavljalo njihovo smeće od routera.
Pozdrav @NecuVise,
Bridge način rada na Vaš Zahtjev možemo besplatno aktivirati putem Home Gateway uređaja Technicolor CGA2121 i SDMC NE1611B. Navedene uređaje možete dobiti besplatno na korištenje uz prelazak na EON Full ili Premium Duo ili Trio paket usluga. Zamolit ćemo Vas da nam u inbox dostavite Vaše korisničke podatke i kontakt broj telefona kako bi Vas kolege iz posebnog tima za brigu o korisnicima pozvale i za Vas pronašle najbolje rješenje koje će Vam odgovarati kako biste i dalje bili zadovoljan korisnik Telemach usluge. Čekamo na Vaše povratne informacije.
HardCore

#20374 Re: Telemach BH

Post by HardCore »

Telemach wrote: 01/12/2023 18:44
NecuVise wrote: 01/12/2023 18:37 Ovaj moj modem se ne može prebaciti u bridge mode. Da bi to dobio moraš preći na skuplji paket i onda dobiješ modem koji može u bridge. To je potrebno da ne bih imao double nat. Neću dati 300 do 400 KM za router da bi mi opet sve routing operacije obavljalo njihovo smeće od routera.
Pozdrav @NecuVise,
Bridge način rada na Vaš Zahtjev možemo besplatno aktivirati putem Home Gateway uređaja Technicolor CGA2121 i SDMC NE1611B. Navedene uređaje možete dobiti besplatno na korištenje uz prelazak na EON Full ili Premium Duo ili Trio paket usluga. Zamolit ćemo Vas da nam u inbox dostavite Vaše korisničke podatke i kontakt broj telefona kako bi Vas kolege iz posebnog tima za brigu o korisnicima pozvale i za Vas pronašle najbolje rješenje koje će Vam odgovarati kako biste i dalje bili zadovoljan korisnik Telemach usluge. Čekamo na Vaše povratne informacije.

Radi li sutra telemach kod energoinvesta?
Telemach

#20375 Re: Telemach BH

Post by Telemach »

HardCore wrote: 01/12/2023 19:10 Radi li sutra telemach kod energoinvesta?
Pozdrav @HardCore,
Poslovnica na adresi Džemala Bijedića 216 - Stup sutra radi u periodu od 08:00 do 13:00 sati. Za sve dodatne upite Vam stojimo na raspolaganju.
Post Reply