Da ali oni u istocnoj Slavoniji nisu.
Pricalo se o svemu u paketu.
Da ali oni u istocnoj Slavoniji nisu.
Ne moze smor to shvatiti. Nije da nece. Ne moze. Nema cime.Point. wrote: ↑28/11/2023 22:36Podjela je u tvojoj glavi. Hrvat i sjedi u predsjedništvusumirprimus wrote: ↑28/11/2023 22:20Mozete motati u kakvu hocete foliju( citaj formu bukvalisto), poenta je ista. U podjeli taj dio je hrvatski. Eto probaj formirat vladu fbih ili vijece mi istara bez njih. Njonja![]()
Ono što je kristalno jasno je da ne poznaješ izborna pravila vlastite države. Tugy plaky. Nema svrhe da učestvuješ u raspravi kad u startu ne znaš startne pozicije. Ustav u ruke i čitaj, kani se twittera.
Neka pati kome smeta.
Nikad nece Zapad dozvoliti pravoslavni entitet u Hrvatskoj.
Taj dio je hrvatski ...sumirprimus wrote: ↑28/11/2023 22:20Mozete motati u kakvu hocete foliju( citaj formu bukvalisto), poenta je ista. U podjeli taj dio je hrvatski. Eto probaj formirat vladu fbih ili vijece mi istara bez njih. NjonjaPoint. wrote: ↑28/11/2023 12:58Kad se mješaš u sve teme ko vegeta de se nauči već jednom da ne postoji hrvatski član predsjedništva nego iz član predsjedništva iz reda hrvatskog naroda. Znam da je teško kad se viri pa se samo pertle vide al vrijeme je da prestaneš lagatisumirprimus wrote: ↑28/11/2023 12:48 cuj ne postoji, pa podjela je dogovorena jos u dejtonu, pardon u vasingtonu. tako i mjesto hrvatskog clana predsjednistva bih. to sto bosnje koriste rupu pa dominiraju, nije za pohvalu, jer na to se zalilo u sfrj i odnosom srba prema zajednickim instituacijama ako se sjetimo.
zemlja je cijela podijeljena na tri dijela. evo de ukinite nesto u mostaru, ili bl. nece da moze? dakle podjela.
Ko sto si ti slovenacswanfilter wrote: ↑29/11/2023 14:17Taj dio je hrvatski ...sumirprimus wrote: ↑28/11/2023 22:20Mozete motati u kakvu hocete foliju( citaj formu bukvalisto), poenta je ista. U podjeli taj dio je hrvatski. Eto probaj formirat vladu fbih ili vijece mi istara bez njih. Njonja
Jel to tebi Komsic nije dovoljno Hrvat il nije Hrvat uopste?
Nego, šta je?sumirprimus wrote: ↑29/11/2023 22:40Ko sto si ti slovenacswanfilter wrote: ↑29/11/2023 14:17Taj dio je hrvatski ...sumirprimus wrote: ↑28/11/2023 22:20
Mozete motati u kakvu hocete foliju( citaj formu bukvalisto), poenta je ista. U podjeli taj dio je hrvatski. Eto probaj formirat vladu fbih ili vijece mi istara bez njih. Njonja
Hu iz ju jarane, vidim prozivas me po temama, a fakt me znam te . Kad si doso ?Jordan1961 wrote: ↑29/11/2023 23:02 Taman kad pomislis da je smor dosegao svoj vrhunac, on sam sebe nadmasi jos vecom gluposcu.
Stari Einstein je bio u pravu. Nema granica ljudskoj gluposti, sto smor svakodnevno demonstrira.
Maestralno, maaaaeeeestraaaalnooooo!
O cemu ti student?sehohari wrote: ↑29/11/2023 23:08Nego, šta je?sumirprimus wrote: ↑29/11/2023 22:40Ko sto si ti slovenacswanfilter wrote: ↑29/11/2023 14:17
Taj dio je hrvatski ...
Ako sudiš nečiju etničku pripadnost po političkim stavovima, onda si i ti Srbin ili Hrvat.
Ahh, napad na autora, najlakši vid odbranesumirprimus wrote: ↑29/11/2023 23:12O cemu ti student?
Makar si se po opisu prepoznao. Ima nade izgleda.sumirprimus wrote: ↑29/11/2023 23:11Hu iz ju jarane, vidim prozivas me po temama, a fakt me znam te . Kad si doso ?Jordan1961 wrote: ↑29/11/2023 23:02 Taman kad pomislis da je smor dosegao svoj vrhunac, on sam sebe nadmasi jos vecom gluposcu.
Stari Einstein je bio u pravu. Nema granica ljudskoj gluposti, sto smor svakodnevno demonstrira.
Maestralno, maaaaeeeestraaaalnooooo!
Pa i kako bi kad nemas cime?!
sumirprimus wrote: ↑29/11/2023 22:40Ko sto si ti slovenacswanfilter wrote: ↑29/11/2023 14:17Taj dio je hrvatski ...sumirprimus wrote: ↑28/11/2023 22:20
Mozete motati u kakvu hocete foliju( citaj formu bukvalisto), poenta je ista. U podjeli taj dio je hrvatski. Eto probaj formirat vladu fbih ili vijece mi istara bez njih. Njonja
Vijest da je u utorak malo prije podneva na Rostovu, u općini Bugojno, bivši policajac Policijske uprave Donji Vakuf sebi oduzeo život prošla je poput mnogih ovakvih tragičnih događaja koji su u BiH, nažalost, česti, piše Večernji list BiH. Mediji su prenijeli da je pucnjem iz vatrenog oružja život sebi oduzeo Merzuk Aletić te da policija istražuje uzroke, odnosno motive samoubojstva. Prema saznanjima do kojih smo došli, motiv samoubojstva mogao bi biti strahovit pritisak kojem je nesretni Aletić u posljednje vrijeme, a nije isključeno i njegovi najbliži, bio izložen.
Naime, Aletić je bio jedan od svjedoka Tužiteljstva BiH u predmetu protiv glavnih kreatora etničkog čišćenja i progona Hrvata iz Bugojna - Dževada Mlaće, predsjednika Ratnog predsjedništva Bugojna, i Selme Cikotića, zapovjednika Operativne grupe Zapad Armije RBiH. Svjedok je odlučio sebi oduzeti život dan prije nego što je na Rostovu trebao otkriti lokacije s tijelima nasilno odvedenih hrvatskih logoraša Bugojna, a traga se za još 15 njih. Pucao je sebi u glavu pred očima istražitelja, doznajemo iz više izvora.
Tragedija je to koja potvrđuje strahovite pritiske kojima su izloženi svi oni koji pokušavaju pomoći u otkrivanju pomno čuvane istine o zločinima i etničkom čišćenju Bugojna, koje je osmislio i proveo bošnjački politički i vojni vrh s Dževadom Mlaćom i Selmom Cikotićem na čelu.
cuj krmetinu, nesto pogrdno na racun hrane?svasta dokle to ideJordan1961 wrote: ↑30/11/2023 13:19 Umiljato janje dvije sise sisa (cinici bi mozda parafrazirali da dobra q..... dva q.... p...).
Ovome i sendvic od Izraela i sendvic od HNS (prijateljski savjet: pazi da ti skutori ne uvale krmetinu).