Vise slika i info na: http://www.skyscrapercity.com/showthrea ... 37&page=11
Moderator: anex

doc.dr. wrote:Mislim da je to ribnjak na Bijeloj... Ide se od Krupca prema Igmanu i Bjelašnici, kilometar i po prije policije na Grkarici skrene se lijevo, putokaz za selo Dejčiće. Nakon 10 km dođe se do Dejčića, prođe se selo, nakon 1 km ima skretanje desno za pl. dom. Husremovac. Prođe se dalje to skretanje (dakle ne skreće se, ide se glavnim putem), i nakon još 1 km kod mostića ima ponovo skretanje desno, ima tabla piše izletište ribnjak 2km. Tu se skrene na makadamski put kojim se ide još oko 2km i to je to. Ima i drugi put preko Pendičića i Brutusa, ali iz Sarajeva ovaj je kraći i bolji.

Ljepota kada snijeg prekrije smeće koje debili redovno ostavljaju za sobom.
Ne razmijem ni ja. Svugdje po BiH ista priča. Kad idem u prirodu fotkati, u autu imam pakovanje vreća za smeće, i rukavica, uvijek kupim smeće, na jednom te istom mjestu u rasponu od par dana nađem smeće.Naslovnica wrote: ↑28/11/2023 07:50Ljepota kada snijeg prekrije smeće koje debili redovno ostavljaju za sobom.
Nikada mi to neće biti jasno, dođeš na izlet u tako divan ambijent, priroda, zelenilo, OK, popije se pivka-dvije, sve razumijem, ali brate spakuj fino to smeće sa sobom i baci negdje u kontejner.
Stoka nevaspitana.Naslovnica wrote: ↑28/11/2023 07:50Ljepota kada snijeg prekrije smeće koje debili redovno ostavljaju za sobom.
Nikada mi to neće biti jasno, dođeš na izlet u tako divan ambijent, priroda, zelenilo, OK, popije se pivka-dvije, sve razumijem, ali brate spakuj fino to smeće sa sobom i baci negdje u kontejner.
Šta mislis, da ce neko ici za budalama i pratiti gdje ce oni baciti smece.Ateista wrote: ↑28/11/2023 08:12Stoka nevaspitana.Naslovnica wrote: ↑28/11/2023 07:50Ljepota kada snijeg prekrije smeće koje debili redovno ostavljaju za sobom.
Ne znam ni postoji li zakon kod nas po kojem neko moze biti kaznjen zbog ostavljanja smeca, kako u prirodi tako i po ulici.
Sve se moze kad ima volje, policiju bi trebalo ovlastiti da ima mogucnost da pise i takve kazne, neki komunalni radnici ili inspektori koji rade i druge poslove. Povremeno trebaju obici i izletista i kaznjavati, kad bi se znalo da postoji i ta mogucnost onda bi i papci mozda malo vise pazili._Reds_ wrote: ↑28/11/2023 11:23Šta mislis, da ce neko ici za budalama i pratiti gdje ce oni baciti smece.Ateista wrote: ↑28/11/2023 08:12Stoka nevaspitana.Naslovnica wrote: ↑28/11/2023 07:50
Ljepota kada snijeg prekrije smeće koje debili redovno ostavljaju za sobom.
Ne znam ni postoji li zakon kod nas po kojem neko moze biti kaznjen zbog ostavljanja smeca, kako u prirodi tako i po ulici.
Sa druge strane da mi imali neke redare, moramo ih od nekud platiti, a kad bi naplacivali ulaze u odredjene obuhvate, znamo kakvi bi komentari bili.