Samo da preporucim domace a extra ukusno jos danas i sutra u pola cijene
Moderator: anex

100 % uzeo sam ja, meh, nakovjeshalica wrote: ↑25/11/2023 11:05 Dobre su strudle Lastine ali su previse suhe i krte, npr Klasova je bolja sto je mekana i ne lomi se lako,ali je ogromni minus sto nema fila kako treba...nikad dva dobra sastaviti
NSPORT ima odličnu ponudu ''PUME'', uzeo ljetos zip duks za 50KM.tramvajtrojka wrote: ↑25/11/2023 00:14 [
za markiranu odjecu Fashion and friends, a velika razlika sto online ubija jer sto je sinoc zara grupacija u 20h pustila popust i tu su svi pokupovali prvi ja nekoliko dana ranije u radnji probao i sinoc kad je izletilo uzeo, i nisu morali jutros stajati u redovima, i ove godine 90% radnji nema BF dan nego BF sedmicu a snizenja finih mozes nafatat
samo se treba zaroviti ev ove za teretane nafatao za 45 keka ni gore kod vas ih ne bih mogao jeftinije naci![]()
![]()
Nakon loma lakta sam čekao nekih dva sata na zagrebačkom Rebru, krcato je bilo, i to masa ljudi s nekom ozljedom. Svugdje se čeka.Ozimician wrote: ↑23/11/2023 15:57Pa ljudi misle da te svugdje u svijetu primaju cim krocis kroz vrata ustanove expresno, samo kod nas se ceka.
I u Njemackoj u pravilu - kola hitne pomoci ce doci po tebe u roku od 15 min, ali kad ce te doktor u hitnoj primiti kod sebe na pregled, eh to se moze oduziti satima ako nisi bez svijesti dosao i ne krvaris zestoko.
Pa da budemo realni, razbili smo mitove da je hrana, odjeca (a posebno obuća) jeftinija u DE nego u BiH.tramvajtrojka wrote: ↑25/11/2023 00:14
samo se treba zaroviti ev ove za teretane nafatao za 45 keka ni gore kod vas ih ne bih mogao jeftinije naci![]()
![]()
Ja kupio iste nedavno,..49 KM na online shopu N sport.tramvajtrojka wrote: ↑25/11/2023 00:14za markiranu odjecu Fashion and friends, a velika razlika sto online ubija jer sto je sinoc zara grupacija u 20h pustila popust i tu su svi pokupovali prvi ja nekoliko dana ranije u radnji probao i sinoc kad je izletilo uzeo, i nisu morali jutros stajati u redovima, i ove godine 90% radnji nema BF dan nego BF sedmicu a snizenja finih mozes nafatatOzimician wrote: ↑24/11/2023 22:28Koji su sad najbolji online shoppovi u BiH ?_BataZiv_0809 wrote: ↑24/11/2023 22:28
Upravo hocu da kazem ovo zadnje sto si napisao.
Online ubija.
Mada veceras poslovicno krcati Bingo prazan. Veli mi kasifka svi se sjatili u SCC i kompaniju na blek frajdej.
![]()
Kupio ih za fizičko, nisu za vani
za teretane bata bolje ove da unistavam neg neke skuplje u njoj, a mogu i do granapa vala dat ruke
Ok za gymtramvajtrojka wrote: ↑25/11/2023 15:48za teretane bata bolje ove da unistavam neg neke skuplje u njoj, a mogu i do granapa vala dat ruke
Sta fali, kod mene jos jaca crvena, imam jedne tirkiznozute
Pa nksam ih uzeo da idem u merriot.._BataZiv_0809 wrote: ↑25/11/2023 15:50Ok za gymtramvajtrojka wrote: ↑25/11/2023 15:48za teretane bata bolje ove da unistavam neg neke skuplje u njoj, a mogu i do granapa vala dat ruke
Da je viska love legle bi i noosa 15_BataZiv_0809 wrote: ↑25/11/2023 17:46Pa nisi DJ Crmac