Lažna Privredna komora države Izrael potkopala političke i Ustavne temelje BiH
https://thebosniatimes.ba/88504/sokantn ... melje-bih/
samo uživajte u džamahiriji, eto vam je.
Ja postupam prema svima isto, je li ti židov, musliman, katolik, ateista, blago rečeno, nekada bezobrazni ljudi dobro prođu u pogledu onoga šta rade, ili kako tretiraju ljude oko sebe. Malo je reći da je beozobrazan, mi znamo od onoga što znamo da je Hamas uradio, i da nam njegovo amplificiranje stanja nije niti potrebno, niti tražimo njegovo mišljenje. Povrh toga, zamisli da mi sada zatrpavamo mailovima amasadoricu Izraela, idemo pred ambsasadu / konzulat ili ti šta već i gađamo ih jajima, prijetimo, uznemiravamo ih do granice da ne mogu spavati. Iako imamo demokratsko pravo da mirno protestujemo ispred ambasade, a to recimo ne činimo.Chloe wrote: ↑24/11/2023 08:00Ne možeš biti isključiv u tim "škakljivim" situacijama, Ne znam kako je postupila, samo mogu pretpostavljati da je ignorisala, pustila da "dođe sebi", pa tek onda prijavila. I sasvim ok za situaciju.SmokingMan wrote: ↑24/11/2023 06:55 Nisam znao da joj je ono malo kepec govno slalo mailove.
Pobogu, ne bi se ja puno raspravljao sa idiotom, samo spasiš prve mailove i blokiraš, za slučaj da ti počne slati preko nekih lažnih naloga,samo ga hladno tužiš.
Dobra je Benjamina.![]()
Drugo smo mi.SmokingMan wrote: ↑24/11/2023 10:53Ja postupam prema svima isto, je li ti židov, musliman, katolik, ateista, blago rečeno, nekada bezobrazni ljudi dobro prođu u pogledu onoga šta rade, ili kako tretiraju ljude oko sebe. Malo je reći da je beozobrazan, mi znamo od onoga što znamo da je Hamas uradio, i da nam njegovo amplificiranje stanja nije niti potrebno, niti tražimo njegovo mišljenje. Povrh toga, zamisli da mi sada zatrpavamo mailovima amasadoricu Izraela, idemo pred ambsasadu / konzulat ili ti šta već i gađamo ih jajima, prijetimo, uznemiravamo ih do granice da ne mogu spavati. Iako imamo demokratsko pravo da mirno protestujemo ispred ambasade, a to recimo ne činimo.Chloe wrote: ↑24/11/2023 08:00Ne možeš biti isključiv u tim "škakljivim" situacijama, Ne znam kako je postupila, samo mogu pretpostavljati da je ignorisala, pustila da "dođe sebi", pa tek onda prijavila. I sasvim ok za situaciju.SmokingMan wrote: ↑24/11/2023 06:55 Nisam znao da joj je ono malo kepec govno slalo mailove.
Pobogu, ne bi se ja puno raspravljao sa idiotom, samo spasiš prve mailove i blokiraš, za slučaj da ti počne slati preko nekih lažnih naloga,samo ga hladno tužiš.
Dobra je Benjamina.![]()
Benjamina jeste dobra, itekako, jedino joj zamjeram što je previše dopustila sebi da mediji ulaze u sve njene aspekte djelovanja, njoj treba jednostavno mirno okruženje sa što manje pritiska sa strane.
Moram reći da su nam gradonačelnica i ljudi oko nje zaista pomogli oko dobijanja prostorija na koristenje (neću reći sa kojom se kulturnom neprofitnom djelatnošću bavimo), bili su stvarno kokektni prema nama. Tražili su da sve bude transapretno, i to je bilo ispoštovano sa obje strane.![]()

Steva wrote: ↑24/11/2023 08:51
https://thebosniatimes.ba/88504/sokantn ... melje-bih/
Napatih se da skontam sta je autor htio reci, te nekako dodjoh da tweeta ambasadorice, gdje ima slika Covica koji joj poklanja KOPIJU jedne stranice Hagade.odmah je imenovan novi ambasador, gospođa Galit Peleg koja se ranije i sama susrela sa Draganom Čovićem tokom njegove posjete Izraelu lipnja 2022.g kada joj je poklonio stranicu iz sarajevske Hagade koja datira iz 14. stoljeća.
vjeshalica wrote: ↑23/11/2023 20:01Ona osoba sto je mogla biti umjesto nje, a nije. De ba spustite se na zemlju. Imala sam na pocetku odredjeni vid podrske doticnoj, ali...smijesno kasnije postaje njeno raspucavanje po drustvenim mrezama. Sucicu nije smetalo svako jutro da Grad obidje prije posla, a Sarajevo lici na sve samo ne na grad. De ba, ako neko sjedi na toj poziciji nije nemocan niti bez autoriteta da nesto izmjeni nabolje. Ona se slikava na otvorenjima restorana,dok je grad pesinav,neosvijetljen nikakav....sve dovodite u vezu sa nekim nebitnim ljudima kao mjeru kvaliteta doticne. Nije to tako...pici wrote: ↑23/11/2023 13:35 Mozeli se znati koja osoba bi trenutno po tim vasim kriterijima mogla obnašati funkciju gradonacelnika. U gradu u kojem moralne vertikale tipa bivse profesorice, voline zahiragica ili lopova tipa skaka, memic, hadzibajric itd su populisticki zadojenim glasacima udovoljili njihovu zedj za etikom, moralom, karizmom, bontonom, kulturom itd. Hvala.
Cuj dopustila. Ona se hrani time. Nista u vezi nje nisu mediji sami iskopali, vec je sve ona plasirala. Nadjebala je sve i jednog starog prdonju u politici sto se jeftinog populizma tice.SmokingMan wrote: ↑24/11/2023 10:53Ja postupam prema svima isto, je li ti židov, musliman, katolik, ateista, blago rečeno, nekada bezobrazni ljudi dobro prođu u pogledu onoga šta rade, ili kako tretiraju ljude oko sebe. Malo je reći da je beozobrazan, mi znamo od onoga što znamo da je Hamas uradio, i da nam njegovo amplificiranje stanja nije niti potrebno, niti tražimo njegovo mišljenje. Povrh toga, zamisli da mi sada zatrpavamo mailovima amasadoricu Izraela, idemo pred ambsasadu / konzulat ili ti šta već i gađamo ih jajima, prijetimo, uznemiravamo ih do granice da ne mogu spavati. Iako imamo demokratsko pravo da mirno protestujemo ispred ambasade, a to recimo ne činimo.Chloe wrote: ↑24/11/2023 08:00Ne možeš biti isključiv u tim "škakljivim" situacijama, Ne znam kako je postupila, samo mogu pretpostavljati da je ignorisala, pustila da "dođe sebi", pa tek onda prijavila. I sasvim ok za situaciju.SmokingMan wrote: ↑24/11/2023 06:55 Nisam znao da joj je ono malo kepec govno slalo mailove.
Dobra je Benjamina.![]()
Benjamina jeste dobra, itekako, jedino joj zamjeram što je previše dopustila sebi da mediji ulaze u sve njene aspekte djelovanja, njoj treba jednostavno mirno okruženje sa što manje pritiska sa strane.
Moram reći da su nam gradonačelnica i ljudi oko nje zaista pomogli oko dobijanja prostorija na koristenje (neću reći sa kojom se kulturnom neprofitnom djelatnošću bavimo), bili su stvarno kokektni prema nama. Tražili su da sve bude transapretno, i to je bilo ispoštovano sa obje strane.![]()
Žena je uradila što bi svako normalan uradio kad mu prijete. Ništa me ne bi čudilo od cioniste pa ni neki antraks da stavi u paket. Ovog bolesnika treba protjerati iz zemlje, kurči se previše gdje mu nije mjesto.