Gradonačelnica Sarajeva

Post Reply
Steva

#6526 Re: Gradonačelnica Sarajeva

Post by Steva »

Chloe wrote: 24/11/2023 08:27
Steva wrote: 24/11/2023 08:24
Chloe wrote: 24/11/2023 08:19
Samo nek nije Bošnjo ... :lol: :lol: :lol:
samo bošnji kopanje čumura, mješalica, i postećija, za sve ostalo je nesposoban.
Dabome, lakše je drugima sve svoje dati nego regulisati zakonom ciganiju. :thumbup:
Lažna Privredna komora države Izrael potkopala političke i Ustavne temelje BiH

https://thebosniatimes.ba/88504/sokantn ... melje-bih/

samo uživajte u džamahiriji, eto vam je.
sime_cipol
Location: Jedan grad, dva kluba. Jedan osnovala raja, drugi UDBA.
Grijem se na: Zdrvima
Vozim: Clio 1.2 43kw

#6527 Re: Gradonačelnica Sarajeva

Post by sime_cipol »

Znaš li definiciju Džamahirije :D
nineinchnails

#6528 Re: Gradonačelnica Sarajeva

Post by nineinchnails »

Frlja je gradonačelnica Centra i Starog Grada. Boli je patka za Novi Grad, Dobrinju.
Nikad se tamo fasade obnoviti neće. Ceste izrovane, krpljene godinama. A u Centru se sve obnavlja. Valjda od Marin Dvora pa dole je periferija.
SmokingMan

#6529 Re: Gradonačelnica Sarajeva

Post by SmokingMan »

Chloe wrote: 24/11/2023 08:00
SmokingMan wrote: 24/11/2023 06:55 Nisam znao da joj je ono malo kepec govno slalo mailove.

Pobogu, ne bi se ja puno raspravljao sa idiotom, samo spasiš prve mailove i blokiraš, za slučaj da ti počne slati preko nekih lažnih naloga,samo ga hladno tužiš.
Ne možeš biti isključiv u tim "škakljivim" situacijama, Ne znam kako je postupila, samo mogu pretpostavljati da je ignorisala, pustila da "dođe sebi", pa tek onda prijavila. I sasvim ok za situaciju.

Dobra je Benjamina. :thumbup:
Ja postupam prema svima isto, je li ti židov, musliman, katolik, ateista, blago rečeno, nekada bezobrazni ljudi dobro prođu u pogledu onoga šta rade, ili kako tretiraju ljude oko sebe. Malo je reći da je beozobrazan, mi znamo od onoga što znamo da je Hamas uradio, i da nam njegovo amplificiranje stanja nije niti potrebno, niti tražimo njegovo mišljenje. Povrh toga, zamisli da mi sada zatrpavamo mailovima amasadoricu Izraela, idemo pred ambsasadu / konzulat ili ti šta već i gađamo ih jajima, prijetimo, uznemiravamo ih do granice da ne mogu spavati. Iako imamo demokratsko pravo da mirno protestujemo ispred ambasade, a to recimo ne činimo.

Benjamina jeste dobra, itekako, jedino joj zamjeram što je previše dopustila sebi da mediji ulaze u sve njene aspekte djelovanja, njoj treba jednostavno mirno okruženje sa što manje pritiska sa strane.

Moram reći da su nam gradonačelnica i ljudi oko nje zaista pomogli oko dobijanja prostorija na koristenje (neću reći sa kojom se kulturnom neprofitnom djelatnošću bavimo), bili su stvarno kokektni prema nama. Tražili su da sve bude transapretno, i to je bilo ispoštovano sa obje strane. :bih:
muha_sa

#6530 Re: Gradonačelnica Sarajeva

Post by muha_sa »

Steva wrote: 24/11/2023 08:24
Chloe wrote: 24/11/2023 08:19
Samo nek nije Bošnjo ... :lol: :lol: :lol:
samo bošnji kopanje čumura, mješalica, i postećija, za sve ostalo je nesposoban.
:thumbup:
Chloe
Photo mod

#6531 Re: Gradonačelnica Sarajeva

Post by Chloe »

SmokingMan wrote: 24/11/2023 10:53
SmokingMan wrote: 24/11/2023 06:55 Nisam znao da joj je ono malo kepec govno slalo mailove.

Pobogu, ne bi se ja puno raspravljao sa idiotom, samo spasiš prve mailove i blokiraš, za slučaj da ti počne slati preko nekih lažnih naloga,samo ga hladno tužiš.
Ne možeš biti isključiv u tim "škakljivim" situacijama, Ne znam kako je postupila, samo mogu pretpostavljati da je ignorisala, pustila da "dođe sebi", pa tek onda prijavila. I sasvim ok za situaciju.

Ja postupam prema svima isto, je li ti židov, musliman, katolik, ateista, blago rečeno, nekada bezobrazni ljudi dobro prođu u pogledu onoga šta rade, ili kako tretiraju ljude oko sebe. Malo je reći da je beozobrazan, mi znamo od onoga što znamo da je Hamas uradio, i da nam njegovo amplificiranje stanja nije niti potrebno, niti tražimo njegovo mišljenje. Povrh toga, zamisli da mi sada zatrpavamo mailovima amasadoricu Izraela, idemo pred ambsasadu / konzulat ili ti šta već i gađamo ih jajima, prijetimo, uznemiravamo ih do granice da ne mogu spavati. Iako imamo demokratsko pravo da mirno protestujemo ispred ambasade, a to recimo ne činimo.

Benjamina jeste dobra, itekako, jedino joj zamjeram što je previše dopustila sebi da mediji ulaze u sve njene aspekte djelovanja, njoj treba jednostavno mirno okruženje sa što manje pritiska sa strane.

Moram reći da su nam gradonačelnica i ljudi oko nje zaista pomogli oko dobijanja prostorija na koristenje (neću reći sa kojom se kulturnom neprofitnom djelatnošću bavimo), bili su stvarno kokektni prema nama. Tražili su da sve bude transapretno, i to je bilo ispoštovano sa obje strane. :bih:
Drugo smo mi. :-D
Mediji su mač sa dvije oštrice, zna ona šta radi.

O prostorijama i djelatnošću ćemo uz kafu/čaj ... :kafa1:
SmokingMan

#6532 Re: Gradonačelnica Sarajeva

Post by SmokingMan »

Naravno. :mrgreen: :bih:
bezdusesiniko

#6533 Re: Gradonačelnica Sarajeva

Post by bezdusesiniko »

Nadam se da je uzivao i divio se, nazivima ulica, prilikom obilaska Mostara.
Strasno kakvim se beskicmenjacima dozvolilo da vedre i oblace nekada ponosnim i casnim Mostarom.

Image
Chmoljo
Administrativni siledžija u penziji

#6534 Re: Gradonačelnica Sarajeva

Post by Chmoljo »

https://www.klix.ba/vijesti/svijet/grad ... /231124168

Jel Kabiriju skupa postarina za paket do Barcelone?
GandalfSivi

#6535 Re: Gradonačelnica Sarajeva

Post by GandalfSivi »

Steva wrote: 24/11/2023 08:51
Lažna Privredna komora države Izrael potkopala političke i Ustavne temelje BiH

https://thebosniatimes.ba/88504/sokantn ... melje-bih/
odmah je imenovan novi ambasador, gospođa Galit Peleg koja se ranije i sama susrela sa Draganom Čovićem tokom njegove posjete Izraelu lipnja 2022.g kada joj je poklonio stranicu iz sarajevske Hagade koja datira iz 14. stoljeća.
Napatih se da skontam sta je autor htio reci, te nekako dodjoh da tweeta ambasadorice, gdje ima slika Covica koji joj poklanja KOPIJU jedne stranice Hagade.
Point.

#6536 Re: Gradonačelnica Sarajeva

Post by Point. »

Ova gnjidica iz Aluminija očigledno nije psihički u vinklu.
SmokingMan

#6537 Re: Gradonačelnica Sarajeva

Post by SmokingMan »

Očigledno se ponaša dodikovski, mada se ovaj zanio i previše. Nije da se ovo baš dešava slučajno i neproračunato. Čović je zmija i znao je sa kim sklapa posao i koliko će mu se rezervisanost isplatiti, tako i ovoga puta će ovo samo promatrati iz daljine. Ništa se nije desilo.
breuer

#6538 Re: Gradonačelnica Sarajeva

Post by breuer »

Point. wrote: 24/11/2023 23:24 Ova gnjidica iz Aluminija očigledno nije psihički u vinklu.
to je jasno, al zar nema neko u ovom odronu od države da ga malo ispita za ovo sve...
HelaS

#6539 Re: Gradonačelnica Sarajeva

Post by HelaS »

vjeshalica wrote: 23/11/2023 20:01
pici wrote: 23/11/2023 13:35 Mozeli se znati koja osoba bi trenutno po tim vasim kriterijima mogla obnašati funkciju gradonacelnika. U gradu u kojem moralne vertikale tipa bivse profesorice, voline zahiragica ili lopova tipa skaka, memic, hadzibajric itd su populisticki zadojenim glasacima udovoljili njihovu zedj za etikom, moralom, karizmom, bontonom, kulturom itd. Hvala.
Ona osoba sto je mogla biti umjesto nje, a nije. De ba spustite se na zemlju. Imala sam na pocetku odredjeni vid podrske doticnoj, ali...smijesno kasnije postaje njeno raspucavanje po drustvenim mrezama. Sucicu nije smetalo svako jutro da Grad obidje prije posla, a Sarajevo lici na sve samo ne na grad. De ba, ako neko sjedi na toj poziciji nije nemocan niti bez autoriteta da nesto izmjeni nabolje. Ona se slikava na otvorenjima restorana,dok je grad pesinav,neosvijetljen nikakav....sve dovodite u vezu sa nekim nebitnim ljudima kao mjeru kvaliteta doticne. Nije to tako...
:thumbup: za svaku riječ. Još da dodam da je teški populist, i da je velika politička greška
pici
Grijem se na: Ženske gHuzove
Vozim: Trajvan
Horoskop: Djevac

#6540 Re: Gradonačelnica Sarajeva

Post by pici »

Naravno, sve izmislja a najveci hejteri joj zamjeraju jevrejske korjenje. Sad ce ispasti dogovoreno joj ovo, salje mosad da bi ostala jos jedan mandat i radila za izrael. :-) ... ljudi imaju psihijatri, idite lijecite tu mrznju, nije zdravo, ode zdravlje.
Logovan

#6541 Re: Gradonačelnica Sarajeva

Post by Logovan »

Kakav bolesnik je Kabiri majku jebo. Hoce li se sta konkretno poduzeti za ovo?
howdy

#6542 Re: Gradonačelnica Sarajeva

Post by howdy »

Benjamina nije puno odmakla od Draška
shandrprcSA

#6543 Re: Gradonačelnica Sarajeva

Post by shandrprcSA »

Logovan wrote: 25/11/2023 08:25 Kakav bolesnik je Kabiri majku jebo. Hoce li se sta konkretno poduzeti za ovo?
cekamo da Ramo da znak :D
zigson

#6544 Re: Gradonačelnica Sarajeva

Post by zigson »

howdy wrote: 25/11/2023 08:26 Benjamina nije puno odmakla od Draška
Sto
Ja koliko vidim jedan je cetnik a druga patriota
pici
Grijem se na: Ženske gHuzove
Vozim: Trajvan
Horoskop: Djevac

#6545 Re: Gradonačelnica Sarajeva

Post by pici »

Ja kolko vidim smeta sdO glOvudanima jer nemogu vise pljackat ko do sada. Radite nesto, pravite sendvice sem sto ih jedete iz merhamet kuhinje.
howdy

#6546 Re: Gradonačelnica Sarajeva

Post by howdy »

zigson wrote: 25/11/2023 08:29
howdy wrote: 25/11/2023 08:26 Benjamina nije puno odmakla od Draška
Sto
Ja koliko vidim jedan je cetnik a druga patriota
Hoš to reć da ne koristi ovo za predizbornu? :)
howdy

#6547 Re: Gradonačelnica Sarajeva

Post by howdy »

pici wrote: 25/11/2023 08:43 Ja kolko vidim smeta sdO glOvudanima jer nemogu vise pljackat ko do sada. Radite nesto, pravite sendvice sem sto ih jedete iz merhamet kuhinje.
To meni nešto?
shbc

#6548 Re: Gradonačelnica Sarajeva

Post by shbc »

SmokingMan wrote: 24/11/2023 10:53

Cuj dopustila. Ona se hrani time. Nista u vezi nje nisu mediji sami iskopali, vec je sve ona plasirala. Nadjebala je sve i jednog starog prdonju u politici sto se jeftinog populizma tice.

Meni licno rijetko odvratna persona. U rangu sa zelenom gamadi.
p206

#6549 Re: Gradonačelnica Sarajeva

Post by p206 »

pici wrote: 25/11/2023 07:11

Naravno, sve izmislja a najveci hejteri joj zamjeraju jevrejske korjenje. Sad ce ispasti dogovoreno joj ovo, salje mosad da bi ostala jos jedan mandat i radila za izrael. :-) ... ljudi imaju psihijatri, idite lijecite tu mrznju, nije zdravo, ode zdravlje.
Žena je uradila što bi svako normalan uradio kad mu prijete. Ništa me ne bi čudilo od cioniste pa ni neki antraks da stavi u paket. Ovog bolesnika treba protjerati iz zemlje, kurči se previše gdje mu nije mjesto.
SmokingMan

#6550 Re: Gradonačelnica Sarajeva

Post by SmokingMan »

Želi da bude aBstraktan tumač vlastitih pobrkanih misli, i sve opet vodi u istom smjeru, glupost, samodopadljivost, konstantan osjećaj povrijeđivanja i željom za revanšizmom. Zapamtite da su ovi današnji lifecoachevi i neke fast-pace institucije samoizvrsnosti ni manje ni više nego akademije iz koje izlaze horde osoba, tipa Amir, sa narcisoidim poremećajem, ili im ga čak pogoršavaju ako su ga imali prije toga. :D
Post Reply