Zasticen je ali imamo obavezu da ga koristimo gdje je potrebno i naravno platimo naknadu vlasniku autorskih prava, sve po zakonu.
Sta vas najvise nervira kod vozaca
Moderators: _BataZiv_0809, anex
- Ateista
-
zdruzdjo
- ZoomZoomKiwi
#45378 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
Jesi to osnovao ANUS, pardon AMUS? 
-
zdruzdjo
#45379 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
Danas opsti kolaps.
Ljeto nam je izrodilo pravu armiju "ljetnih" vozaca. Ovo malo kise sto je palo nam je pokazalo kakvi problemi idu ako bude imalo snijega. Prosle godine ga nije bilo skoro nista tako da ako ove padne, bice belaj i sa proslogodisnjim majstorima.
Ljeto nam je izrodilo pravu armiju "ljetnih" vozaca. Ovo malo kise sto je palo nam je pokazalo kakvi problemi idu ako bude imalo snijega. Prosle godine ga nije bilo skoro nista tako da ako ove padne, bice belaj i sa proslogodisnjim majstorima.
-
NediM17
#45380 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
Ja rahatluka tramvajem.
Bolje guzva u tamvaju nego guzva na cesti.
Bolje guzva u tamvaju nego guzva na cesti.
- hopi
#45381 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
Ma i ja sam rahat, od kuće do radnog mesta i nazad nogatransom a nekada i bicom, ljepota. Gledaš onu gužvu briga te. Jbte počesto ne upalim auto tokom sedmice tj radnog dana.
- Logovan
#45382 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
Ima li nerviranja po ovakvom vremenu? 
- Laplace
#45383 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
Neko veče lik ispred mene parkira na stajalištu. Za svaki slučaj ga, obzirom da je suprotna traka bila prazna, široko obilazim i usred obilaženja lik ispaljuje vozačka vrata na cestu. Samo zbog toga što sam iz predostrožnosti obilazio malo šire nisam zakačio vrata. Korištenje mozga: nula bodova.
- Laplace
- Bloo
- Globalna šefica
-
HelaS
#45386 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
Kakav to život imate pa svaku i ovakvu sitnicu pamtite i donosite je ovdje kao neko svjetsko čudoLaplace wrote: ↑17/11/2023 22:07 Neko veče lik ispred mene parkira na stajalištu. Za svaki slučaj ga, obzirom da je suprotna traka bila prazna, široko obilazim i usred obilaženja lik ispaljuje vozačka vrata na cestu. Samo zbog toga što sam iz predostrožnosti obilazio malo šire nisam zakačio vrata. Korištenje mozga: nula bodova.
- Bloo
- Globalna šefica
- Bloo
- Globalna šefica
-
zdruzdjo
#45390 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
Vidis recimo. Ja sam imao istu situaciju kao kolega. Stalo auto ispred mene na nekih 20-ak metara samo na lijevoj strani. Kako ja prilazim, vrata ispred mene se otvaraju i iskace hamsa meni pred farove. Jedva
sam zakocio. Da sam samo sekundicu brze isao, danas ne bi po drustvenim mrezama i slicno gledali i citali gluposti hane hadziavdagic. Da hamsa je bila hana. E vidis ja pamtim to kao dan kad sam zamalo svijetu napravio veliku uslugu. Steta.
- Laplace
#45391 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
Ne previše. Sat vibrira a svakako mi je lijeva ruka na volanu. Uz to, stanje na cesti je prioritet a poziv uvijek može da čeka.
- Laplace
#45392 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
Mogao si imati tu čast da ti čuvena Hana bude pod točkovima.zdruzdjo wrote: ↑18/11/2023 02:08
Vidis recimo. Ja sam imao istu situaciju kao kolega. Stalo auto ispred mene na nekih 20-ak metara samo na lijevoj strani. Kako ja prilazim, vrata ispred mene se otvaraju i iskace hamsa meni pred farove. Jedva
sam zakocio. Da sam samo sekundicu brze isao, danas ne bi po drustvenim mrezama i slicno gledali i citali gluposti hane hadziavdagic. Da hamsa je bila hana. E vidis ja pamtim to kao dan kad sam zamalo svijetu napravio veliku uslugu. Steta.
![]()
![]()
![]()
Odoh u ćošak.
-
zigson
#45393 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
Ooooo sto me podsjeti, ima tome par godinazdruzdjo wrote: ↑18/11/2023 02:08
![]()
![]()
![]()
Idem iz pravca vogosce prema gradu i iznad kafane as autobuska stanica prema gradu, audi a3 staje na stanicu i ide lagano prema pocetku stanice, ja idem nekih 50tak na sat i dosao sam haman do zadnjeg kraja njenog auta, kad covjece zenska samo namota polukruzno da se vrati prema asu, bog te vidio ja ne znam kako sam namoto u suprotnu traku da je ne puknem posred njenih vrata, i sreca da nije niko iz suprotnog smjera naisao neko bi bio rahmetli. Stanem vratm se rikvercom kontra trakom, ona se lagano parkira prema asu, poravnam se sa njom otvorim prozor, kad vidim dvije zenske (do tog trenutka nisam znao da su zene), stanem i gledam u njih jer sam izgubio i glas i rijeci i sve
Kaze ona ovim rijecima, to necu nikad zaboraviti:
"Halali buraz nisam te vidjela" ja samo odmahnem rukama i nastavim a htio sam incident praviti
@Laplace profa ovo su situacije, jebo vrata to mi se desilo 100 puta da neko stane i samo otvori vrata, jebat ga odvali mu hin i ne zaobilazi
- Laplace
#45394 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
Kakva korist kad su vrata od Golfa, ne pašu za Astru.zigson wrote: ↑18/11/2023 09:05Ooooo sto me podsjeti, ima tome par godinazdruzdjo wrote: ↑18/11/2023 02:08
![]()
![]()
![]()
Idem iz pravca vogosce prema gradu i iznad kafane as autobuska stanica prema gradu, audi a3 staje na stanicu i ide lagano prema pocetku stanice, ja idem nekih 50tak na sat i dosao sam haman do zadnjeg kraja njenog auta, kad covjece zenska samo namota polukruzno da se vrati prema asu, bog te vidio ja ne znam kako sam namoto u suprotnu traku da je ne puknem posred njenih vrata, i sreca da nije niko iz suprotnog smjera naisao neko bi bio rahmetli. Stanem vratm se rikvercom kontra trakom, ona se lagano parkira prema asu, poravnam se sa njom otvorim prozor, kad vidim dvije zenske (do tog trenutka nisam znao da su zene), stanem i gledam u njih jer sam izgubio i glas i rijeci i sve![]()
Kaze ona ovim rijecima, to necu nikad zaboraviti:![]()
"Halali buraz nisam te vidjela" ja samo odmahnem rukama i nastavim a htio sam incident praviti
@Laplace profa ovo su situacije, jebo vrata to mi se desilo 100 puta da neko stane i samo otvori vrata, jebat ga odvali mu hin i ne zaobilazi![]()
Da, to sa vratima se i meni desilo barem stotinjak puta. Mislim, da meni otvore, ne da ja nekom otvaram. Jedna od prvih stvari koje mi je instruktor pričao tokom obuke je da prije otvaranja vrata (ako sam parkiran pored puta) uvijek provjerim nadolazeći saobraćaj.
-
zdruzdjo
#45395 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
Ma ne znam sta mi ima instruktor pricati o tome. Imalo mozga ako covjek ima, to je logicno da pogledas prije izlaska iz auta. U prvom razredu osnovne su nas naucili prije: prelaska ceste pogledas lijevo-desno. Ovo nije nista drukcije.
-
zdruzdjo
#45396 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
Ma daaaaaj, ba. Sta ba nisi htio? Uhhhhh.
Prije dva dana mi je debil sa kombijem tako kod ulaza na aerodrom na sred ceste namotao ispred mene da se okrene. Idem od petlje/binga prema aerodromu.
Vozim nekih 50-ak. Vidim ga sa desne strane kod ulaza na aerodrom da mu zena izlazi iz kombija. Ona izadje i zatvori vrata a lik samo namota na lijevo preko cijele ceste da ide nazad prema petlji. Jedva zakocih. Abs zagrebao zivotom pod nogama. On pored mene skrenu ko da nista nije bilo i ono samo palac dignu ko "dobar si momak". Bilo je 5:00 ali sam se ekspresno razbudio i digao mi prEtisak.
- Ateista
#45397 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
zdruzdjo wrote: ↑18/11/2023 02:08
![]()
![]()
![]()
Trebao si se zrtvovati za dobrobit ostatka svijeta, sta je koja godina zatvora za dobro djelo.
I ja sam tako neki dan imao priliku da pregazim Skaku na pjesackom, bar mislim da je on bio. Stao da pustim pjesaka kad ono on cini mi se prelazi, jedva sam se suzdrzao da ne stisnem gas, jbg mrak je bio pa nisam bio 100% siguran, da ne zgazim nekog nevinog.
-
zdruzdjo
- kabal1337
#45399 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
i sta si postigo sem sto si se iznerviro i sebi posro u zdravljezdruzdjo wrote: ↑18/11/2023 11:40Ma daaaaaj, ba. Sta ba nisi htio? Uhhhhh.
Prije dva dana mi je debil sa kombijem tako kod ulaza na aerodrom na sred ceste namotao ispred mene da se okrene. Idem od petlje/binga prema aerodromu.
Vozim nekih 50-ak. Vidim ga sa desne strane kod ulaza na aerodrom da mu zena izlazi iz kombija. Ona izadje i zatvori vrata a lik samo namota na lijevo preko cijele ceste da ide nazad prema petlji. Jedva zakocih. Abs zagrebao zivotom pod nogama. On pored mene skrenu ko da nista nije bilo i ono samo palac dignu ko "dobar si momak". Bilo je 5:00 ali sam se ekspresno razbudio i digao mi prEtisak.
Cesto sam to vidjao kod motociklista izbjegnu nesrecu, iznerviraju se od huje ne vide drugu opasnost i bum
- Logovan
#45400 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
Evo sta me nervira. Vidi ovo jebem ti.