Ma ja, ovi prepisivali jedni od drugih, k'o da je domaca zadaca... Katlocianstvo slucajno prihvaceno prvo od nasiromasnijeg i najslabijeg stalzea, kao pa se uzdgao gdje ga je i car prihvatio, slicno kao i Islam... Sanse za to su bile u promilima... Ali za neke ce to ostati, samo slucajnostiJohn Cleese wrote: ↑13/11/2023 09:17Ukratko, ne znam i uvjeren sam da je razumnije prihvatiti tu cinjenicu nego ponudjene odgovore ignorirajuci sve njihove manjkavosti ili cak i ocite gluposti i kontradikcije
Kako objasnjavam... Pa prepisivali su jedni od drugih, redom, to je bar jasno![]()
Darwinovo je cinjenica? Zadnji put kad sam vidio je teorija
Naveo jesam, ali time nikako nisam rekao niti sugerirao, pa ni metaforicki, da su oni koji ne vjeruju u Boga manje ljudska bica od onih koji vjerujuJohn Cleese wrote: ↑13/11/2023 09:17Pa ne bih rekao da sam umanjio tvoje vjerovanje - izgleda da i dalje vjerujes u sve sto si vjerovao i prije mog komentara, nesmanjenim intenzitetomW0rM wrote: ↑13/11/2023 08:47Isto tako je mnogo bezvezno umanjivati necije vjerovanje, to sto se ti deklarises kao ateista ili agnostik ili sta ti ja znam je svakako tvoja stvar, to ne znaci da cu ja sad tebe ponizavati ili umanjivati tvoje vjerovanje ovdje, neovisno koliko istomisljenika skup ljudi u kojem se nalazis broji.John Cleese wrote: ↑13/11/2023 08:32
Mnogo je bezvezno sluziti se takvom argumentacijom - u tome je poenta.
Vjerujem da bi ti koristilo da barem ponekad pokusas ne shvatati bas sve doslovno![]()
Ne beri brige za meneMalo da popravis manire, ne bi bilo na odmet.
Brojnost istomisljenika si upravo ti naveo kao argument.
Samo sam ti ilustrirao bezveznost takve argumentacije i to sam ti vec par puta i napisao, ljubazno i vise nego strpljivo, mada bi i jednom trebalo biti posve dovoljno, ako bi ikako i trebalo objasnjavati![]()