konektovan wrote: ↑06/11/2023 18:35 Prva fabrika kineza (BYD) u Evropi,..u Madjarskoj, orban dogovorio...samo se ne zna jos tacna lokacija.

vidjeti cu te kad sa cileta predjes na xiaomi
Moderators: _BataZiv_0809, anex
konektovan wrote: ↑06/11/2023 18:35 Prva fabrika kineza (BYD) u Evropi,..u Madjarskoj, orban dogovorio...samo se ne zna jos tacna lokacija.

Zahebavali se ili ne,...dobicemo temu xiaomi cars all about,..kako ukloniti reklame sa displeja i kako uraditi reset, kad bude slabo vukao uz brdo.tramvajtrojka wrote: ↑06/11/2023 18:40konektovan wrote: ↑06/11/2023 18:35 Prva fabrika kineza (BYD) u Evropi,..u Madjarskoj, orban dogovorio...samo se ne zna jos tacna lokacija.
vidjeti cu te kad sa cileta predjes na xiaomi![]()
![]()
Naravno da nisu za zahebanciju....ali moras znati da oni imaju vrlo malo inovacija u industriji, uglavnom se sve i dalje svodi na kopiranje i doradjivanje, ali i to je za respect.JoseMujica wrote: ↑07/11/2023 09:24 kinezi nisu više za zajebancije ni u čemu....meni se svi smijali kad sam ima više od 10 godina kupio kineski mobitel
Istina.citroen xm wrote: ↑07/11/2023 10:44 Pa na stranu što ja još dugo ne bih kupovao kineza dok evropljani još prave pristojna auta, ali ID3 je sličniji kinezu kome se rugate nego evropljaninu, u svemu. Presmiješno auto.
Resetujes tako sto izadjes i udjes, logicno.konektovan wrote: ↑06/11/2023 18:45
Zahebavali se ili ne,...dobicemo temu xiaomi cars all about,..kako ukloniti reklame sa displeja i kako uraditi reset, kad bude slabo vukao uz brdo.![]()
da da...naravno...pored toga glavna boljka kineza je bila standardizacija i kontrola kvalitete finalnog proizvoda...firme koje su to riješile prave top stvarikonektovan wrote: ↑07/11/2023 09:32Naravno da nisu za zahebanciju....ali moras znati da oni imaju vrlo malo inovacija u industriji, uglavnom se sve i dalje svodi na kopiranje i doradjivanje, ali i to je za respect.JoseMujica wrote: ↑07/11/2023 09:24 kinezi nisu više za zajebancije ni u čemu....meni se svi smijali kad sam ima više od 10 godina kupio kineski mobitel
Neki dan gledam onaj novi mg hs, poskup je auto realno,..preko 50 hiljada i kamera za voznju u rikverc za smijati i plakati, isto kao i podesavanje klima uredjaja.
Vjerujem da si ti bio prvi koji je kupio Maple kad se pojavio kod nascitroen xm wrote: ↑06/11/2023 17:00 Šta mu konkretno fali sem diskutabilne cijene. Ja bih ga izabrao prije nego ID3 kome je valjda konkurent.
Blage veze ti nemas..citroen xm wrote: ↑07/11/2023 10:44 Pa na stranu što ja još dugo ne bih kupovao kineza dok evropljani još prave pristojna auta, ali ID3 je sličniji kinezu kome se rugate nego evropljaninu, u svemu. Presmiješno auto.
Nek si ti vozio onaj plasticni sepetkonektovan wrote: ↑07/11/2023 12:38Blage veze ti nemas..citroen xm wrote: ↑07/11/2023 10:44 Pa na stranu što ja još dugo ne bih kupovao kineza dok evropljani još prave pristojna auta, ali ID3 je sličniji kinezu kome se rugate nego evropljaninu, u svemu. Presmiješno auto.
Ako si mu prisao na metar,..ne znaci da imas iskustvo voznje i upotrebe.
Da čitaš kao što ne čitaš, vidio bi da sam za taj Maple rekao da je bio smeće neopjevano čiji je škart dolazio do izražaja i sa 10 metara udaljenosti. Kinezi tada i sada su dva svijeta različita što između ostalog pokazuju i testovi bezbjednosti.izvrsni direktor wrote: ↑07/11/2023 11:43
Vjerujem da si ti bio prvi koji je kupio Maple kad se pojavio kod nas
Ali si zato ti detaljno istestirao onoga kineza pa znaš da je smeće.konektovan wrote: ↑07/11/2023 12:38
Blage veze ti nemas..
Ako si mu prisao na metar,..ne znaci da imas iskustvo voznje i upotrebe.
I svi rekli da bi ovo kinesko smece radije uzeli nego id3 ?citroen xm wrote: ↑07/11/2023 17:05 Za ID3 su mnogi rekli isto što i ja, mada istinu si rekao, nisam ga vozio.
Nisu, rekao sam ja za sebe. Ti to kao pokušavaš nekome zabraniti da ima vlastiti mišljenje?izvrsni direktor wrote: ↑07/11/2023 17:35
I svi rekli da bi ovo kinesko smece radije uzeli nego id3 ?
Pisi sta hoces bmk opusti secitroen xm wrote: ↑07/11/2023 18:12Nisu, rekao sam ja za sebe. Ti to kao pokušavaš nekome zabraniti da ima vlastiti mišljenje?izvrsni direktor wrote: ↑07/11/2023 17:35
I svi rekli da bi ovo kinesko smece radije uzeli nego id3 ?![]()
Id3 je sranje, jeftin u svakom pogledu. Ali radije voziti kinesko smece koje usput kosta isto kao taj vw ?Evolution_IV wrote: ↑07/11/2023 17:36 radije caddy sdi mrtvi nego id3, serem se na auto koje ne mozes vozit ako te samo malo neko kucne nazad
![]()
Dobro, evo za ID3 smo konstatovali da je sranje. Kineza niko od nas nije vidio sem na slici, ali oni koji su vozili ne pričaju tako loše. Da se razumijemo, pričamo o ovim el igračkama.izvrsni direktor wrote: ↑07/11/2023 18:15
Id3 je sranje, jeftin u svakom pogledu. Ali radije voziti kinesko smece koje usput kosta isto kao taj vw ?