Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Fakat bi mogao povjerovati da ovo moze proci u Bugarskoj, Rumuniji, Moldaviji,..pa donekle i u naprednijoj Poljskoj, Ceskoj, Slovackoj, ali da za ovakve kanturine od auta Njemci trose pare, to mi je vec scifi..ili mistery.
konektovan wrote: ↑05/11/2023 23:38
Fakat bi mogao povjerovati da ovo moze proci u Bugarskoj, Rumuniji, Moldaviji,..pa donekle i u naprednijoj Poljskoj, Ceskoj, Slovackoj, ali da za ovakve kanturine od auta Njemci trose pare, to mi je vec scifi..ili mistery.
Reklama..
Vjerovatno neka budala i kupi. Ali ovaj sa slike i vecina njih su besplatno tu, ili mozda placeno da budu tu radi reklame.
Byd je besplatno najvecoj rent a car dao auta i uzet ce ih nazad poslije jednog perioda eksploatacije.
izvrsni direktor wrote: ↑05/11/2023 19:03
To su ti kinezi koji ce da pokore europsku auto industriju.
Najgore kad ti konacno isporuce naruceno auto a zaborave ugradit štopove
Znamo da je ljepota u oku promatrača , i meni je ovo sasvim korektan auto....
I ko zna čime se mušterije privlače (hoću reći kakvim sve benefitima i pogodnostima!) po jednoj Njemačkoj, ne možemo to nikako porediti sa našim bijednim tržištem , tako da mnogi možda i zažmire na jedno oko , ako im izgled baš nije po volji ...
izvrsni direktor wrote: ↑05/11/2023 19:03
To su ti kinezi koji ce da pokore europsku auto industriju.
Najgore kad ti konacno isporuce naruceno auto a zaborave ugradit štopove
Znamo da je ljepota u oku promatrača , i meni je ovo sasvim korektan auto....
I ko zna čime se mušterije privlače (hoću reći kakvim sve benefitima i pogodnostima!) po jednoj Njemačkoj, ne možemo to nikako porediti sa našim bijednim tržištem , tako da mnogi možda i zažmire na jedno oko , ako im izgled baš nije po volji ...