Narod i Pravda (Konakovic)
-
ljubijankic
#29901 Re: Narod i Pravda (Konakovic)
Evo dobili su pojacanje, jos jedan od onih nisam za SDA al SDA je najbolja 
- Velkoski
- ModeratorNaBezCenzure
- Vozim: Golf 7 GTI
#29902 Re: Narod i Pravda (Konakovic)
Nemoguće da si ovdje od 2011, a da Cvrletu pišeš da je SDA bot 
-
sajber87
#29903 Re: Narod i Pravda (Konakovic)
Forumas Pemanapemani ti je lijepo objasnio ono sto ti ne zelis da vidis, postavio brojke, ali najlakse je zatvoriti oci i bacati suplju galamiti i misliti ako si bucan vrijedjas pametujes da nesto znas, a realno nemas pojma i na kraju posta poentiras opisujuci sebe. Maestralnocvrčak_na_hedonizmu wrote: ↑25/10/2023 11:52I to se pise na klix forumu, koji je kao proBiH orjentisan.
Taj i takav narativ vise manje odgovara stranama Trojke, taman da se uvale i ovi dusmani tipa @tramvajtrojka @sajber87 ko ce ih primjetiti, slazu se, jbg. Zeljko dusman ispade. Ja ne mogu dalje biti od njegovog politickog opusa, al me ovaj narativ poceo nervirati u zadnje vrijeme. Ne moRe vise. Dosta.
Ne treba dopustiti onu staru ''Dođu, tako, vremena, kada pamet zašuti, budala progovori, a fukara se obogati!''
-
sajber87
#29904 Re: Narod i Pravda (Konakovic)
Bas kao sto sam i mislio kilometar suplje , pametovanja, najstrasnijeg pljuvanja po zapadu upiranje prstom u sve svi su "krivi" jedino mi majka tereza i na kraju da ne bi ispao da si za ruse napises kratku recenicu da kao ti hebes majku i rusima eto kao to bi pokazalo da nisi proruscvrčak_na_hedonizmu wrote: ↑25/10/2023 01:52Zapad, kako ih nazivas, je jedna licemjerno parazitska kurcina na biciklu koja jedino i iskljucivo gleda svoje interese pri cemu ima bas jak i dobro organizovan PR u vidu poslusnih politicara, medija i raznoraznih NGO-a. Zapad da nam je zelio dobro ne bi nas strpao u ludjacku kosulju zvanu Deyton i to u fakticki podijeljenu drzavu gdje na jednoj strani imas R. Sumsku koja nema DN-a koji je vitalan za formiranje vlasti u navedenom entitetu, ali zato ima delegate koji formiraju DN na drzavnom nivou = mogu te jebati kako hoce.sajber87 wrote: ↑25/10/2023 00:44Ako bi mi rekao koliko glasova hrvata dobija hdz mozda bi mogao da ti kazem da li mogu ispasti iz vlasti ili ne, trebao si pomenuti odluku smita da vise nije sve vitalni nacionalni interes sto proglasi klub u domu naroda a do tada je bilo. Hdz dok dobija prekticno plebiscitarnu podrsku hrvata bice vlast svidjalo se nama to ili ne, a drugi je par cipela sto je sda kupovao sebi vlast bildajuci hdz komsicem gdje su oni jedini imali pecat "bosnjastva" da vladaju sa njima. E pa proslo vrijeme nisu ljudi budale kako ih nazivas i zapad je vidio sta sda i komsic rade pa su zato zavrsili u opoziciji , zeljeli su nezaobilazan hdz i dobili su ga ali bez njih sto nisu planiralicvrčak_na_hedonizmu wrote: ↑25/10/2023 00:07
Pises neistine i spinujes. Prije nametanja izmjena potpredsjednika Federacije je moglo predloziti 6 od 17 delegata ( haman trecina ), nakon Smitove izmjene to je moguce uraditi ako imas 11 od 23 ( 48% ) iz klubova B, H i S. Pri cemu je povecan broj H delegata iz eticki ociscenog teritorija pod kontrolom H pri cemu se za izbor delegata u DN koristi popis iz 2013. Ako ovo nije betoniranje pozicije HDZ-a onda ne znam sta jeste. Na sve to Sumska se nije dirala.
Dalje, znaci Zeljko zvani po prstima, usput i ubleha, al barem nije otvoreni dusman BiH sto ovi iz HDZ-a jesu, je kriv, a ne teznja hrvatskih politicara, a bogme i naroda, za separatizmom i trecim entitetom ? Fino ti to upakova. Ne pocinje historija sa Komsicem, hint samouprava, hint agresija na BiH prije toga. Hint Karadjordjevo prije toga, hint Cvetkovic - Macek prije toga. Tada nije bilo Komsica pa sta bi ? Omaklo im se, a ?
Kome ti pricas price, zivota ti ? I kakve budale vjeruju u ovo sto pises ?
Ne pocinje istorija sa komsicem to nisam ni rekao ali da je komsic odgovoran za nazaobilaznost hdz a jeste i to sve u dogovoru sa sda. Zasto nakon prva dva mandata df nije predlozio novog hrvata da bude on a ne covic, a mogao je, e nije jer su se tako dogovorili upravo bakir komsic i covic.
Ova zadnja recenica gdje neke ljude nazivas budalama jer bi mogli drugacije razmisljati od onoga sto nam namecu sda df
kleptonacionalisti govori samo o tebi i o nikome vise
S druge strane imas vrlo komplikovani sistem u Federaciji gdje H komponenta preko DN za Federalni i drzavni Parlament moze raditi i blokirati sta im je kurcu ceif u prijevodu glas B i glas H ne vrijedi isto. Toga nema u pizdi materinoj. To nam je taj Zapad upakovao kao pokloncic na kraju rata/agresije. Dok je trajala agresija bijase embargo uveden 91 ex Jugoslaviji na uvoz oruzja sto nam jeba mater na kraju, poklase nas ko kurbane jer su S imali oruzje od JNA, a mi smo imali karinu da je stavimo za uho. I taj i takav Zapad koji je to sve dopustio i gledao je nas prijatelj, jel ta prica ?
Kada se situacija na ratistu promijenila i kada se vidjelo da nas nece tek tako poraziti i protjerati onda se prica promijenila. Kao izvinjenje smo dobili ludjacku kosulju u vidu Deytona i mrs svi u svoj cosak, nema vise igre, kada je Banja Luka fakticki bila pred padom. Zanimljivo, zar ne. Fini neki prijatelji, ne daj Boze da su nam neprijatelji.
O tome kako nas je SDA prodala prije i poslije rata necu polemisati sa tobom, jer nisi dobronamjeran to je vidljivo iz aviona. Kao sto nas je SDA prodala tako nas je prodao i SDP sa zakonom o prebivalistu ( Neka Njiva ) i nisu fol znali da ce biti zloupotreba, a prodaju ce zavrsiti ovi danasnji lakeji, podanici i agendasi u vidu trojanaca iz cuvene Trojke. Uvalili su se u vlast na Federalnom i drzavnom nivou i nema sanse da ce biti smjjenjeni nakon narednih izbora jer je kljuc u rukama HDZ-a koje je Smit betonirao.
Glupim Bosnjama HDZ fakticki bira vlast i trazi udavacu koja ce se vise naguziti, ona koja to vise nece dobije nogu. Sve uz pomoc nasih zapadnih prijatelja![]()
Ovom prilikom jebem mater i rusima, da ne ispadne da ih, gluho bilo, branim. Sto se zapada tice jedino Svabama skidam kapu, al oni su tu bili vise manje nebitni.
Svoje price o Komsicu, zloj sdO i df-u kao uzroku problema i homogenosti H birackog tijela ostavi sa debile, ako takvih ima, koji ti vjeruju u bacanju nebuloznih spinova i botovanju.
Ja sam bar jasan bosna i bosnjaci na zapadu bezualovno bez onog ali, zapad i samo zapad. Sad ti
- tramvajtrojka
#29905 Re: Narod i Pravda (Konakovic)
Koji separatisti vidis kako zivimo u miru i suživotu otkako je pocela relaksacija odnosa u lijepoj nasoj, i otkako su se radikalni elementi iz SDF stranke skinuli sa vlasti. Cim se ukine narativ u drzavi oni bi kao da se odvoje a mi im kao ne damo sve postane lakse i normalnijecvrčak_na_hedonizmu wrote: ↑25/10/2023 11:29Sta bi muminecvrčak_na_hedonizmu wrote: ↑24/10/2023 23:19Cirilica je bosansko pismo kao i latinicatramvajtrojka wrote: ↑24/10/2023 23:08
Zar bosnjak i mumin ne bio smio reci spika il neku drugu rijec koja se nalazi u nasem jeziku , da napisem još sta na ćirilici ispao bih i cetnik, a da pišem kahva i ostale gluposti smatrao bi me muminom
![]()
Spika se ne koristi kod nas, zato mi cudno. To je purgerska prica, pardon spikakoliko znam i uklapa se u bobu sa forumskim opusom.
Dalje, mumin i kahva ? cuj smatrao bih te muminom da napises kahva![]()
gubis se, realno i ne znas sta pises.
Boldirao sam ti pitanje ako ga nisi vidio. Oko jezika je sve jasno, nema potrebe da nastavljamo.
.![]()
![]()
, ipak imas neke principe pa izbjegavas pricu o separatistima iz BiH ? Daj da zavrsimo zapocetu spiku
![]()
@tramvajtrojka vjeruj da cu bas biti dosadan u buducnosti, ne radi tebe nego da se kakav lakovjerni jazavac ne upeca na tvoje nebuloze.
Inace, vec rekoh, ko je na tvom forumskom fonu treba dobro da se zamisli. Kad te dusman hvali nesto bas ne stima.
- konektovan
- Vozim: Francusku kantu
#29906 Re: Narod i Pravda (Konakovic)
Samo zapad....i to zapadna Njemacka.

- cvrčak_na_hedonizmu
-
sajber87
#29908 Re: Narod i Pravda (Konakovic)
Moooze ali ja sam vise za prekookeansku varijantu ako vec mogu da biram
- cvrčak_na_hedonizmu
#29909 Re: Narod i Pravda (Konakovic)
tramvajtrojka wrote: ↑25/10/2023 12:30Koji separatisti vidis kako zivimo u miru i suživotu otkako je pocela relaksacija odnosa u lijepoj nasoj, i otkako su se radikalni elementi iz SDF stranke skinuli sa vlasti. Cim se ukine narativ u drzavi oni bi kao da se odvoje a mi im kao ne damo sve postane lakse i normalnijecvrčak_na_hedonizmu wrote: ↑25/10/2023 11:29Sta bi muminecvrčak_na_hedonizmu wrote: ↑24/10/2023 23:19
Cirilica je bosansko pismo kao i latinica
Spika se ne koristi kod nas, zato mi cudno. To je purgerska prica, pardon spikakoliko znam i uklapa se u bobu sa forumskim opusom.
Dalje, mumin i kahva ? cuj smatrao bih te muminom da napises kahva![]()
gubis se, realno i ne znas sta pises.
Boldirao sam ti pitanje ako ga nisi vidio. Oko jezika je sve jasno, nema potrebe da nastavljamo.
.![]()
![]()
, ipak imas neke principe pa izbjegavas pricu o separatistima iz BiH ? Daj da zavrsimo zapocetu spiku
![]()
@tramvajtrojka vjeruj da cu bas biti dosadan u buducnosti, ne radi tebe nego da se kakav lakovjerni jazavac ne upeca na tvoje nebuloze.
Inace, vec rekoh, ko je na tvom forumskom fonu treba dobro da se zamisli. Kad te dusman hvali nesto bas ne stima.
Izbjegavas odgovor, mumine

cvrčak_na_hedonizmu wrote: ↑24/10/2023 21:58
Nisi mi odgovorio odakle pokupi spiku, u Sarajevu nisi, to znam. Bas me zanima.
Da bi imali drzavu, za pocetak, srpski i hrvatski politicki lideri bi trebali biti malo manje separatisti, a malo vise proBiH orjentisani. Da li se slazemo oko toga ? Cisto da vidim gdje stojimo.
Last edited by cvrčak_na_hedonizmu on 25/10/2023 12:42, edited 1 time in total.
-
izvrsni direktor
- Vozim: Premium
#29910 Re: Narod i Pravda (Konakovic)
opet ide futur: prodace, izdace...hajde makar je do sad bilo da su vec prodali i izdali..cvrčak_na_hedonizmu wrote: ↑25/10/2023 01:52 a prodaju ce zavrsiti ovi danasnji lakeji, podanici i agendasi u vidu trojanaca iz cuvene Trojke.
-
palermo
- tramvajtrojka
#29912 Re: Narod i Pravda (Konakovic)
a sve zabrinuti gradjanin i otkrivac dusmanaizvrsni direktor wrote: ↑25/10/2023 12:40opet ide futur: prodace, izdace...hajde makar je do sad bilo da su vec prodali i izdali..cvrčak_na_hedonizmu wrote: ↑25/10/2023 01:52 a prodaju ce zavrsiti ovi danasnji lakeji, podanici i agendasi u vidu trojanaca iz cuvene Trojke.
- cvrčak_na_hedonizmu
#29913 Re: Narod i Pravda (Konakovic)
Svi su vise manje nedavno poceli da pisu i istu pricu verglaju, al svi do jednog. Problem je sto im prolazi. Vidis kako se nakotise brzo.
A politicki se ne slazemo to je blago receno, opet ti mi ne bi pucao u ledja da sta bude @tramvajtrojka @sajber87 i slicni bi, u to sam siguran.
Zato i reagujem, toliko mogu, poceli su da me nerviraju spinovima
- JoseMujica
- Grijem se na: malograDŽane
- Vozim: Tuarega
- Horoskop: Poskok
#29914 Re: Narod i Pravda (Konakovic)
ma svaka čast majstore...ko god upita za kriminal vlastodržaca glup je ko kurac jelde?ljubijankic wrote: ↑25/10/2023 12:05Mani me glupe price zivota ti, eto ti Prpe pa njemu prosipaj te gluposti. Naravno da cu te zajebavati kad ni za sta drugo nisi. Ti spominjes da je NiP SDA na steroidima, ja samo uporedim 2 krađe i ti iz svega toga dodjes do zakljucka da ja nekog branim, aferim, glup si ko kurac i mani me se ubuduce zivotati sa svojim zakljuccima.JoseMujica wrote: ↑25/10/2023 11:44de bolan nauči se komunicirati prvoljubijankic wrote: ↑25/10/2023 11:10
Gdje sam ja bilo sta opravdao? Najgore je sto debili poput tebe imaju pristup internetu, a podguzne muhe bi prije koristio za tebe, Prpu i ostale zelenase![]()
![]()
svaki ti je upis ili lična uvreda ili neutemeljena insinuacija kojom pokušavaš diskredititrati sagovornika i svakim postom pokušavaš opravdati tipični SDAovski model kleptokratije kojim NiP jednako nastavlja harčiti budžete đe god stigne. Prozivaju ih i za KS, a isto tako i za FBiH.
Dok mene trpaš među zelenaše jasno mi je da nemaš pojma šta pišeš, ali ti je veoma bitno da ne pišem o PLJAČKANJU BUDŽETA OD STRANE NiPovaca
ma koliko ti želio neću se spustiti na tvoj nivo...neću te čak ni prijavljivati moderaciji...slobodno laj koliko hoćeš, a time nećeš promjeniti moje mišljenje da je NiP kao sranka, SDA na steroidima što se tiče kriminala.
Razuvjeri me time što ćete pokazati IZVJEŠTAJ O UTROŠKU SREDSTAVA! a ne ličnim uvredama![]()
ne kaže džaba naš narod da ne laje kuja radi sela već radi sebe
ne samo da je NiP kriminalna organizacija već i skup bezobraznih i nepismenih idiota....i kriminal vam smrdi na papanluk
seljadijo dajte IZVJEŠTAJ O UTROŠKU SREDSTAVA!
uzeli ste pare namjenjene za povratnike i oprali ih preko fiktivnih organizacija...jadovi jedni gladnih očiju
Last edited by JoseMujica on 25/10/2023 12:49, edited 1 time in total.
- tramvajtrojka
#29915 Re: Narod i Pravda (Konakovic)
Odgovorio sam ti u prvom postu iz Čapljinecvrčak_na_hedonizmu wrote: ↑25/10/2023 12:40tramvajtrojka wrote: ↑25/10/2023 12:30Koji separatisti vidis kako zivimo u miru i suživotu otkako je pocela relaksacija odnosa u lijepoj nasoj, i otkako su se radikalni elementi iz SDF stranke skinuli sa vlasti. Cim se ukine narativ u drzavi oni bi kao da se odvoje a mi im kao ne damo sve postane lakse i normalnijecvrčak_na_hedonizmu wrote: ↑25/10/2023 11:29
Sta bi mumine![]()
![]()
![]()
Inace, vec rekoh, ko je na tvom forumskom fonu treba dobro da se zamisli. Kad te dusman hvali nesto bas ne stima.![]()
Da bi imali drzavu, za pocetak, srpski i hrvatski politicki lideri bi trebali biti malo manje separatisti, a malo vise proBiH orjentisani. Da li se slazemo oko toga ? Cisto da vidim gdje stojimo.
-
sajber87
#29916 Re: Narod i Pravda (Konakovic)
Siguran si da bi ti pucao u ledjacvrčak_na_hedonizmu wrote: ↑25/10/2023 12:46Svi su vise manje nedavno poceli da pisu i istu pricu verglaju, al svi do jednog. Problem je sto im prolazi. Vidis kako se nakotise brzo.
A politicki se ne slazemo to je blago receno, opet ti mi ne bi pucao u ledja da sta bude @tramvajtrojka @sajber87 i slicni bi, u to sam siguran.
Zato i reagujem, toliko mogu, poceli su da me nerviraju spinovima
- cvrčak_na_hedonizmu
#29917 Re: Narod i Pravda (Konakovic)
Moglo se to izbjeci da nije bilo Dretelja, ubistva Blaza Kraljevica i slicnih desavanja, slazemo li se, sumnjam, znamtramvajtrojka wrote: ↑25/10/2023 12:48Odgovorio sam ti u prvom postu iz Čapljinecvrčak_na_hedonizmu wrote: ↑25/10/2023 12:40tramvajtrojka wrote: ↑25/10/2023 12:30
Koji separatisti vidis kako zivimo u miru i suživotu otkako je pocela relaksacija odnosa u lijepoj nasoj, i otkako su se radikalni elementi iz SDF stranke skinuli sa vlasti. Cim se ukine narativ u drzavi oni bi kao da se odvoje a mi im kao ne damo sve postane lakse i normalnije![]()
Da bi imali drzavu, za pocetak, srpski i hrvatski politicki lideri bi trebali biti malo manje separatisti, a malo vise proBiH orjentisani. Da li se slazemo oko toga ? Cisto da vidim gdje stojimo., a sto se tice separatizma zavisi sta gledas kao separatizam, jer imamo stranke koje se kao kunu u BiH i da zele gradjansku a sve rade da dobiju jednonacionali trokutistan
Ono sto trenutno imamo jesu H&S dupli pasovi pri cemu se Bosnje utrkuju ko ce ga vise poglabati. To je tuzno, barem za mene. Sto je najgore imas istomisljenike kod likova kojima bi pucao u ledja da ne trepnes da se ukaze prilika.
Sto bi ti reko, mumine, heljp Bazniaaaa.
- cvrčak_na_hedonizmu
#29918 Re: Narod i Pravda (Konakovic)
Moj bot alarm se pali kada imas 20-ak postova od 2008 do 2022, a onda nakucas 3000 postova za godinu i kusur i pises to sto pises.sajber87 wrote: ↑25/10/2023 12:53Siguran si da bi ti pucao u ledjacvrčak_na_hedonizmu wrote: ↑25/10/2023 12:46Svi su vise manje nedavno poceli da pisu i istu pricu verglaju, al svi do jednog. Problem je sto im prolazi. Vidis kako se nakotise brzo.
Zato i reagujem, toliko mogu, poceli su da me nerviraju spinovima, ova recenica je direktna posljedica trovaca ljudskih umova iz istrage(informera), hayata, faktora sl bosne i ostalih fabrika mrznje i lazi prema politickim neistomisljenicima, prepisano iz srbije i nacina kako se vucicevi mediji obracunavaju sa onima koji ne misle kao oni. Tuzno kako su nas zatrovali da se ovakve nebuloze mogu izjaviti
Bot, dusman, alert, mayday
Jebe vas historija postova, jbg. Ja samo citam vijesti. Dont shoot the messenger
- cvrčak_na_hedonizmu
#29920 Re: Narod i Pravda (Konakovic)
Vidis kako tebe ne trpam u isti kos sa ovim jazavcima, jedno je botovati ili podrzavati stranku, a sasvim nesto drugo je biti profil 1/1 dusmana ala @tramvajtrojka @sajber87 @ljubijankic jer svi redom imaju isti sablon ponasanja odnosno pisanja.izvrsni direktor wrote: ↑25/10/2023 12:40opet ide futur: prodace, izdace...hajde makar je do sad bilo da su vec prodali i izdali..cvrčak_na_hedonizmu wrote: ↑25/10/2023 01:52 a prodaju ce zavrsiti ovi danasnji lakeji, podanici i agendasi u vidu trojanaca iz cuvene Trojke.
Problem nastupa ako isto mislis kao i oni, onda znas da tu nesto ne stima. Treba nekada pogledati i siru sliku. Pokusaj, ne ujeda.
- Login77777
#29921 Re: Narod i Pravda (Konakovic)
Armija iz Mehmeda Spahe aktivna… 
- tramvajtrojka
#29922 Re: Narod i Pravda (Konakovic)

Krenuli u drugu brzinu, a vidi šta im je glavna vijest na bayatu gledaj slike ljepsu bi nasli Karadžiću
- Styling
#29923 Re: Narod i Pravda (Konakovic)
Kako bih ih ja tuzila da sam na Dininom mjestu. Ljubomorni sto se covjek udao za "lijepu curu iz bogate familije"tramvajtrojka wrote: ↑25/10/2023 13:59
Krenuli u drugu brzinu, a vidi šta im je glavna vijest na bayatu gledaj slike ljepsu bi nasli Karadžiću![]()
![]()
![]()
- drug_profi
#29924 Re: Narod i Pravda (Konakovic)
Ja se bojim da je sve ovo sto se sad radi, pocev od izljeva antisemitizma i islamizma, pa do ovih udaraca na MVP, u stvari pokusaj da se sabotira eventualni pocetak pregovora sa EU.
Ne treba nikad zaboraviti sta je SDFA. Evo ovaj cvrčak vam to zorno oslikava. Komplet agenda je iznesena.
Ne treba nikad zaboraviti sta je SDFA. Evo ovaj cvrčak vam to zorno oslikava. Komplet agenda je iznesena.
- Styling
#29925 Re: Narod i Pravda (Konakovic)
Taman kad pomislis da ne mogu nize, oni te demantuju. Ne smije covjek ni posteno pare zaradjivati, ako se to njima ne svidja.drug_profi wrote: ↑25/10/2023 14:30 Ja se bojim da je sve ovo sto se sad radi, pocev od izljeva antisemitizma i islamizma, pa do ovih udaraca na MVP, u stvari pokusaj da se sabotira eventualni pocetak pregovora sa EU.