Narod i Pravda (Konakovic)
-
ljubijankic
#29876 Re: Narod i Pravda (Konakovic)
Da li je realno sta ljudi pisu 
- Prpa.ba
#29877 Re: Narod i Pravda (Konakovic)
Najvažnije je da je ekipa iz privremeno zauzete Lukavice na broju i da dejstvuje na forumu po naredjenju. 
-
ljubijankic
- JoseMujica
- Grijem se na: malograDŽane
- Vozim: Tuarega
- Horoskop: Poskok
#29879 Re: Narod i Pravda (Konakovic)
tramvajtrojka wrote: ↑25/10/2023 10:16gledaj sbih i sdf koalicije sto se uzajamno skupaJoseMujica wrote: ↑25/10/2023 10:15NiP je kriminalna hobotnica SDA na steroidima....valjda hudo gladno bilo u drugom saffu...nije im Don Neonko dao da hapaju koliko su htjeli![]()
![]()
koliki jad moraš biti da sve što se napiše spuštaš na Ad hominem nivo
to se radi kad nemaš šta činjenično i pametno reći
- tramvajtrojka
#29880 Re: Narod i Pravda (Konakovic)
sta ce covjek iole normalno komentirati kome je semir efendic i njegova stranka primjer političaraJoseMujica wrote: ↑25/10/2023 10:32tramvajtrojka wrote: ↑25/10/2023 10:16gledaj sbih i sdf koalicije sto se uzajamno skupaJoseMujica wrote: ↑25/10/2023 10:15
NiP je kriminalna hobotnica SDA na steroidima....valjda hudo gladno bilo u drugom saffu...nije im Don Neonko dao da hapaju koliko su htjeli![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
koliki jad moraš biti da sve što se napiše spuštaš na Ad hominem nivo![]()
-
caros
#29881 Re: Narod i Pravda (Konakovic)
To je lik zvani sto smajlija po svakom postu i vrijeđanje svega što nije H i S. Bezveze te provocira da ga na kraju izvrijeđaš i završiš u Banovićima.JoseMujica wrote: ↑25/10/2023 10:32tramvajtrojka wrote: ↑25/10/2023 10:16gledaj sbih i sdf koalicije sto se uzajamno skupaJoseMujica wrote: ↑25/10/2023 10:15
NiP je kriminalna hobotnica SDA na steroidima....valjda hudo gladno bilo u drugom saffu...nije im Don Neonko dao da hapaju koliko su htjeli![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
-
pemanapemani
#29882 Re: Narod i Pravda (Konakovic)
Prvi mandat Komšića 2006. - HDZ - cca.70 hiljada glasova - Hrvata u BiH 550 hiljada.
Četvrti mandat Komšića 2022. - HDZ - cca. 150 hiljada glasova - Htvata u BiH manje od 300 hiljada.
Komšić je rekao da mu je osnovni cilj slabljenje politike HDZ.
Komšić kao Zlatni ljiljan Armije RBiH je više glasova u zapadnoj Hercegovini dobio 2006., 10 godina nakon agresije na RBiH, nego 2022., 26 godina nakon agresije na RBiH.
Isto tako, odnosi sa RH. 2006. i 2010., Komšić je imao podršku 60% političke scene u RH, a danas ga i jedna Vesna Pusić kritikuje, koja je 2000. u Saboru otvoreno govorila o agresiji RH na RBiH.
Može li neko danas zamisliti aplauz za Komšića na Sinjskoj alci kao 2010.?
Ispada da je Hrvatima Komšićev Zlatni ljiljan bitniji danas, nego 2006., godine. I izgleda da su svi zglajzali desno i postali mrzitelji BiH i Bošnjaka, jedino je Komšić u pravu i on je ostao isti.
Četvrti mandat Komšića 2022. - HDZ - cca. 150 hiljada glasova - Htvata u BiH manje od 300 hiljada.
Komšić je rekao da mu je osnovni cilj slabljenje politike HDZ.
Komšić kao Zlatni ljiljan Armije RBiH je više glasova u zapadnoj Hercegovini dobio 2006., 10 godina nakon agresije na RBiH, nego 2022., 26 godina nakon agresije na RBiH.
Isto tako, odnosi sa RH. 2006. i 2010., Komšić je imao podršku 60% političke scene u RH, a danas ga i jedna Vesna Pusić kritikuje, koja je 2000. u Saboru otvoreno govorila o agresiji RH na RBiH.
Može li neko danas zamisliti aplauz za Komšića na Sinjskoj alci kao 2010.?
Ispada da je Hrvatima Komšićev Zlatni ljiljan bitniji danas, nego 2006., godine. I izgleda da su svi zglajzali desno i postali mrzitelji BiH i Bošnjaka, jedino je Komšić u pravu i on je ostao isti.
- JoseMujica
#29883 Re: Narod i Pravda (Konakovic)
samo nastavljaš da trolaš temu kako se nebi pričalo o lopovluku tvojih gazditramvajtrojka wrote: ↑25/10/2023 10:33sta ce covjek iole normalno komentirati kome je semir efendic i njegova stranka primjer političaraJoseMujica wrote: ↑25/10/2023 10:32![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
to se radi kad nemaš šta činjenično i pametno reći![]()
![]()
SDA na steroidima i pranje kriminala vam je jednako debilno
-
saale
#29884 Re: Narod i Pravda (Konakovic)
100.000KM za našeg prehrabrog i prepoštenog Delića
Dobro.ba
Dobro.ba
- JoseMujica
#29885 Re: Narod i Pravda (Konakovic)
vaš niti jedan post ovdje nije argumentiran već se bavite pljuvanjem svakoga ko napiše da su vam gazde kleptomanicaros wrote: ↑25/10/2023 10:35To je lik zvani sto smajlija po svakom postu i vrijeđanje svega što nije H i S. Bezveze te provocira da ga na kraju izvrijeđaš i završiš u Banovićima.JoseMujica wrote: ↑25/10/2023 10:32![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ima par stranica sam vama , botovima NiP-a, napisao da me je najlakše razuvjeriti da Avdo nije u pravu....samo objavite izvještaj o utrošku tih skoro 300.000 maraka koje ste preko fiktivnih udruženja upumpali u sranačku infrastrukturu.
Naravno, lajaćete na svakoga ko upita, a izvještaja o utrošku nikada nećemo vidjeti
imam za vas još jedan čuveni SDA tip....izmislite novu aferu da e zaboravi ova
-
ljubijankic
#29886 Re: Narod i Pravda (Konakovic)
Realno Fadilovih 10 milioncica je sica u poredjenu sa ovih 300k koje su navodno date protuzakonitoJoseMujica wrote: ↑25/10/2023 10:40samo nastavljaš da trolaš temu kako se nebi pričalo o lopovluku tvojih gazditramvajtrojka wrote: ↑25/10/2023 10:33sta ce covjek iole normalno komentirati kome je semir efendic i njegova stranka primjer političaraJoseMujica wrote: ↑25/10/2023 10:32
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
to se radi kad nemaš šta činjenično i pametno reći![]()
![]()
![]()
SDA na steroidima i pranje kriminala vam je jednako debilno![]()
- JoseMujica
#29887 Re: Narod i Pravda (Konakovic)
najstrašnije je što se nađu podguzne muhe da to opravdaju u oba slučajaljubijankic wrote: ↑25/10/2023 10:48Realno Fadilovih 10 milioncica je sica u poredjenu sa ovih 300k koje su navodno date protuzakonitoJoseMujica wrote: ↑25/10/2023 10:40samo nastavljaš da trolaš temu kako se nebi pričalo o lopovluku tvojih gazditramvajtrojka wrote: ↑25/10/2023 10:33
sta ce covjek iole normalno komentirati kome je semir efendic i njegova stranka primjer političara![]()
![]()
![]()
Strasno bas
![]()
-
ljubijankic
#29888 Re: Narod i Pravda (Konakovic)
Gdje sam ja bilo sta opravdao? Najgore je sto debili poput tebe imaju pristup internetu, a podguzne muhe bi prije koristio za tebe, Prpu i ostale zelenaseJoseMujica wrote: ↑25/10/2023 11:00najstrašnije je što se nađu podguzne muhe da to opravdaju u oba slučajaljubijankic wrote: ↑25/10/2023 10:48Realno Fadilovih 10 milioncica je sica u poredjenu sa ovih 300k koje su navodno date protuzakonitoJoseMujica wrote: ↑25/10/2023 10:40
samo nastavljaš da trolaš temu kako se nebi pričalo o lopovluku tvojih gazdi![]()
Strasno bas
![]()
![]()
-
caros
#29889 Re: Narod i Pravda (Konakovic)
Mislio sam na tramvajaJoseMujica wrote: ↑25/10/2023 10:45vaš niti jedan post ovdje nije argumentiran već se bavite pljuvanjem svakoga ko napiše da su vam gazde kleptomanicaros wrote: ↑25/10/2023 10:35To je lik zvani sto smajlija po svakom postu i vrijeđanje svega što nije H i S. Bezveze te provocira da ga na kraju izvrijeđaš i završiš u Banovićima.JoseMujica wrote: ↑25/10/2023 10:32
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ima par stranica sam vama , botovima NiP-a, napisao da me je najlakše razuvjeriti da Avdo nije u pravu....samo objavite izvještaj o utrošku tih skoro 300.000 maraka koje ste preko fiktivnih udruženja upumpali u sranačku infrastrukturu.
Naravno, lajaćete na svakoga ko upita, a izvještaja o utrošku nikada nećemo vidjeti
imam za vas još jedan čuveni SDA tip....izmislite novu aferu da e zaboravi ova![]()
Inače se slažem, NiP je radikalno krilo SDA, rekoh i na prošloj stranici, eto neko lud i misli da su se promijenili preko noći. Apsolutna budalaština.
- cvrčak_na_hedonizmu
#29890 Re: Narod i Pravda (Konakovic)
Sta bi muminecvrčak_na_hedonizmu wrote: ↑24/10/2023 23:19Cirilica je bosansko pismo kao i latinicatramvajtrojka wrote: ↑24/10/2023 23:08Zar bosnjak i mumin ne bio smio reci spika il neku drugu rijec koja se nalazi u nasem jeziku , da napisem još sta na ćirilici ispao bih i cetnikcvrčak_na_hedonizmu wrote: ↑24/10/2023 21:58
Nisi mi odgovorio odakle pokupi spiku, u Sarajevu nisi, to znam. Bas me zanima.
Da bi imali drzavu, za pocetak, srpski i hrvatski politicki lideri bi trebali biti malo manje separatisti, a malo vise proBiH orjentisani. Da li se slazemo oko toga ? Cisto da vidim gdje stojimo., a da pišem kahva i ostale gluposti smatrao bi me muminom
![]()
Spika se ne koristi kod nas, zato mi cudno. To je purgerska prica, pardon spikakoliko znam i uklapa se u bobu sa forumskim opusom.
Dalje, mumin i kahva ? cuj smatrao bih te muminom da napises kahva![]()
gubis se, realno i ne znas sta pises.
Boldirao sam ti pitanje ako ga nisi vidio. Oko jezika je sve jasno, nema potrebe da nastavljamo.
.
@tramvajtrojka vjeruj da cu bas biti dosadan u buducnosti, ne radi tebe nego da se kakav lakovjerni jazavac ne upeca na tvoje nebuloze.
Inace, vec rekoh, ko je na tvom forumskom fonu treba dobro da se zamisli. Kad te dusman hvali nesto bas ne stima.
-
vernes81
#29891 Re: Narod i Pravda (Konakovic)
Dodjosmo i do tog da je komsic (nisam mu neki fan) najveci neprijatelj drzave.
- JoseMujica
#29892 Re: Narod i Pravda (Konakovic)
de bolan nauči se komunicirati prvoljubijankic wrote: ↑25/10/2023 11:10Gdje sam ja bilo sta opravdao? Najgore je sto debili poput tebe imaju pristup internetu, a podguzne muhe bi prije koristio za tebe, Prpu i ostale zelenaseJoseMujica wrote: ↑25/10/2023 11:00najstrašnije je što se nađu podguzne muhe da to opravdaju u oba slučajaljubijankic wrote: ↑25/10/2023 10:48
Realno Fadilovih 10 milioncica je sica u poredjenu sa ovih 300k koje su navodno date protuzakonitoStrasno bas
![]()
![]()
![]()
svaki ti je upis ili lična uvreda ili neutemeljena insinuacija kojom pokušavaš diskredititrati sagovornika i svakim postom pokušavaš opravdati tipični SDAovski model kleptokratije kojim NiP jednako nastavlja harčiti budžete đe god stigne. Prozivaju ih i za KS, a isto tako i za FBiH.
Dok mene trpaš među zelenaše jasno mi je da nemaš pojma šta pišeš, ali ti je veoma bitno da ne pišem o PLJAČKANJU BUDŽETA OD STRANE NiPovaca
ma koliko ti želio neću se spustiti na tvoj nivo...neću te čak ni prijavljivati moderaciji...slobodno laj koliko hoćeš, a time nećeš promjeniti moje mišljenje da je NiP kao sranka, SDA na steroidima što se tiče kriminala.
Razuvjeri me time što ćete pokazati IZVJEŠTAJ O UTROŠKU SREDSTAVA! a ne ličnim uvredama
-
pemanapemani
#29893 Re: Narod i Pravda (Konakovic)
Komšić nije ni blizu najvećeg neprijatelja BiH. On uopće nije neprijatelj BiH.
Komšić je samo lijeni ublehaš.
Niko me ne može uvjeriti da Komšić za 17 godina nije mogao osigurati podršku 20 % Hrvata, te uz neku manju stranku sa hrvatskim predznakom i dio glasova Hrvata za građanske stranke izbaciti HDZ iz šeme.
Niko dobronamjeran ne proziva Komšića što ne dobija 60% glasova u Grudama i Čitluku, ali da nije mogao osigurati da dobija 20% u Bosanskoj Posavini i djelovima srednje Bosne, uz zadržavanje glasova Hrvata iz Sarajeva, Tuzle i djelomično Zenice, je samo posljedica lijenosti i nerada.
Umjesto toga, on je izgubio glasove i sarajevskih i tuzlanskih Hrvata, a to se opravdava time da su svi ti ljudi postali desničari i mrzitelji BiH i Bošnjaka, a Komšić je jedini ostao isti, poseban, slobodan i samo svoj.
Ma hajte molim vas.
- cvrčak_na_hedonizmu
#29894 Re: Narod i Pravda (Konakovic)
I to se pise na klix forumu, koji je kao proBiH orjentisan.
Taj i takav narativ vise manje odgovara stranama Trojke, taman da se uvale i ovi dusmani tipa @tramvajtrojka @sajber87 ko ce ih primjetiti, slazu se, jbg. Zeljko dusman ispade. Ja ne mogu dalje biti od njegovog politickog opusa, al me ovaj narativ poceo nervirati u zadnje vrijeme. Ne moRe vise. Dosta.
Ne treba dopustiti onu staru ''Dođu, tako, vremena, kada pamet zašuti, budala progovori, a fukara se obogati!''
-
vernes81
#29895 Re: Narod i Pravda (Konakovic)
To da je trebao se boriti za glasove stoji slazem sepemanapemani wrote: ↑25/10/2023 11:46Komšić nije ni blizu najvećeg neprijatelja BiH. On uopće nije neprijatelj BiH.
Niko me ne može uvjeriti da Komšić za 17 godina nije mogao osigurati podršku 20 % Hrvata, te uz neku manju stranku sa hrvatskim predznakom i dio glasova Hrvata za građanske stranke izbaciti HDZ iz šeme.
Niko dobronamjeran ne proziva Komšića što ne dobija 60% glasova u Grudama i Čitluku, ali da nije mogao osigurati da dobija 20% u Bosanskoj Posavini i djelovima srednje Bosne, uz zadržavanje glasova Hrvata iz Sarajeva, Tuzle i djelomično Zenice, je samo posljedica lijenosti i nerada.
Umjesto toga, on je izgubio glasove i sarajevskih i tuzlanskih Hrvata, a to se opravdava time da su svi ti ljudi postali desničari i mrzitelji BiH i Bošnjaka, a Komšić je jedini ostao isti, poseban, slobodan i samo svoj.
Ma hajte molim vas.
Ali to bi mu samo proslo gdje su vecina bosnjaci.
Srednja bosna odakle sam i sam tu on nema sta da trazi mozda bugojno al to je bas sitno.
- cvrčak_na_hedonizmu
#29896 Re: Narod i Pravda (Konakovic)
Sad me tjeras da branim ublehu, al bolje i to nego da budem na fonu @tramvajtrojka naime, isto mislis kao ovaj dusman, ja bih se zapitao, iskreno. A znam da nisi, za razliku od njega i njemu slicnih.pemanapemani wrote: ↑25/10/2023 11:46Komšić nije ni blizu najvećeg neprijatelja BiH. On uopće nije neprijatelj BiH.
Ma hajte molim vas.
Inace, na temu, znas iskopao je SDP Budimira i Lijanovica i znas sta se desilo na kraju ? Lijanovic dobi robije i to fino na kraju sto je bas kuriozitet, nije da politicari bivaju tek tako osudjeni, al ovaj dobi desetak godina. To ti je tih 20%
Zanimljivo, zar ne, kako se poklopise stvari ?
Ps. Zeljko je upravo to, lijeni ublehas, a preko puta inas separatiste, pa biraj, jbg.
Last edited by cvrčak_na_hedonizmu on 25/10/2023 12:00, edited 1 time in total.
- laserShow
- Grijem se na: nacionalizam
#29897 Re: Narod i Pravda (Konakovic)
sto volim ovaj rat sdfa i nip botova. Ukljuce se ponekad i sdp botovi. NS to ne zanima, kontau oni su mindjuha raja.
Jes ljepo kad ne moras biti bot, vec si slobodan nabiti nogom bilo koga od pobrojanih.
Jes ljepo kad ne moras biti bot, vec si slobodan nabiti nogom bilo koga od pobrojanih.
-
pemanapemani
#29898 Re: Narod i Pravda (Konakovic)
Više mu ne prolazi ni gdje su Bošnjaci većina.vernes81 wrote: ↑25/10/2023 11:54To da je trebao se boriti za glasove stoji slazem sepemanapemani wrote: ↑25/10/2023 11:46Komšić nije ni blizu najvećeg neprijatelja BiH. On uopće nije neprijatelj BiH.
Ma hajte molim vas.![]()
Ali to bi mu samo proslo gdje su vecina bosnjaci.
Srednja bosna odakle sam i sam tu on nema sta da trazi mozda bugojno al to je bas sitno.
Imao je 17 godina vremena da skonta metodologiju kako da mu prođe. Opet, ne govorimo o većini Hrvata srednje Bosne, nego o petini i manje.
Ako je 2006., mogao dobiti nešto glasova u Neumu i Ljubuškom, ako SDP može imati općinske vijećnike u Grudama, onda može i u dijelovima srednje Bosne 27 godina nakon agresije.
Kroz život sam primjetio da lijeni ljudi i ublehaši uvijek imaju opravdanje za svoj nerad. Naprotiv, oni ulažu ogromnu energiju kako bi opravdali lijenost, umjesto da tu energiju kanališu na korisne stvari, u ovom slučaju, za državu.
-
pemanapemani
#29899 Re: Narod i Pravda (Konakovic)
Samo tvrdim da Željko nije uradio posao koji je obećao, a to je slabljenje političkog utjecaja HDZ uzp.cvrčak_na_hedonizmu wrote: ↑25/10/2023 11:57Sad me tjeras da branim ublehu, al bolje i to nego da budem na fonu @tramvajtrojka naime, isto mislis kao ovaj dusman, ja bih se zapitao, iskreno. A znam da nisi, za razliku od njega i njemu slicnih.pemanapemani wrote: ↑25/10/2023 11:46Komšić nije ni blizu najvećeg neprijatelja BiH. On uopće nije neprijatelj BiH.
Ma hajte molim vas.
Inace, na temu, znas iskopao je SDP Budimira i Lijanovica i znas sta se desilo na kraju ? Lijanovic dobi robije i to fino na kraju sto je bas kuriozitet, nije da politicari bivaju tek tako osudjeni, al ovaj dobi desetak godina. To ti je tih 20%
Zanimljivo, zar ne, kako se poklopise stvari ?
Ps. Zeljko je upravo to, lijeni ublehas, a preko puta inas separatiste, pa biraj, jbg.
On je od mene dobijao glasove najviše zbog tog obećanja. I danas mislim da je jedino pozitivno u njegovom djelovanju što Čović nije bio u Predsjedništvu 4 mandata.
Jebi ga, većini ljudi je to dovoljno da Komšića ukiva u zvijezde (kao što sam ga i sam ukivao od 2006. do 2015., kada je hladno ušao u koaliciju sa HDZ i pustio Čovića da uđe u Predsjedništvo).
Lijanovića i Budimira je sjebao Lagumdžija, jer je naprasno htio uvaliti HDZ u Vladu FBiH na pola mandata, pa se upregao čitav paradržavni aparat da ih sjebe (Kajmaković podmeće lovu Budimiru)
Lijanović je i trebao u zatvor. Frajer dijelio poljoprivredne poticaje ljudima kojima svo poljoprivredno zemljište koje obrađuju može stati u manju saksiju za cvijeće i to godinama.
I ja kažem da je zanimljivo kako se poklope stvari i kako uvijek pokušaji da se izbaci HDZ (Alijansa i Platforma) budu od strane patriota okarakterisane kao izdajničke vlade, kao što je sad slučaj sa vladom trojke, jer nema SDA.
Što je još zanimljivije, isti ljudi koji se kao kunu u jedinstvenu, građansku i demokratsku BiH etiketiraju izdajnicima one koji su nekad izbacili HDZ, a danas SDA iz vlasti.
Last edited by pemanapemani on 25/10/2023 12:17, edited 1 time in total.
-
ljubijankic
#29900 Re: Narod i Pravda (Konakovic)
Mani me glupe price zivota ti, eto ti Prpe pa njemu prosipaj te gluposti. Naravno da cu te zajebavati kad ni za sta drugo nisi. Ti spominjes da je NiP SDA na steroidima, ja samo uporedim 2 krađe i ti iz svega toga dodjes do zakljucka da ja nekog branim, aferim, glup si ko kurac i mani me se ubuduce zivotati sa svojim zakljuccima.JoseMujica wrote: ↑25/10/2023 11:44de bolan nauči se komunicirati prvoljubijankic wrote: ↑25/10/2023 11:10Gdje sam ja bilo sta opravdao? Najgore je sto debili poput tebe imaju pristup internetu, a podguzne muhe bi prije koristio za tebe, Prpu i ostale zelenaseJoseMujica wrote: ↑25/10/2023 11:00
najstrašnije je što se nađu podguzne muhe da to opravdaju u oba slučaja![]()
![]()
![]()
svaki ti je upis ili lična uvreda ili neutemeljena insinuacija kojom pokušavaš diskredititrati sagovornika i svakim postom pokušavaš opravdati tipični SDAovski model kleptokratije kojim NiP jednako nastavlja harčiti budžete đe god stigne. Prozivaju ih i za KS, a isto tako i za FBiH.
Dok mene trpaš među zelenaše jasno mi je da nemaš pojma šta pišeš, ali ti je veoma bitno da ne pišem o PLJAČKANJU BUDŽETA OD STRANE NiPovaca
ma koliko ti želio neću se spustiti na tvoj nivo...neću te čak ni prijavljivati moderaciji...slobodno laj koliko hoćeš, a time nećeš promjeniti moje mišljenje da je NiP kao sranka, SDA na steroidima što se tiče kriminala.
Razuvjeri me time što ćete pokazati IZVJEŠTAJ O UTROŠKU SREDSTAVA! a ne ličnim uvredama![]()