Ne citaj klix komentare, preplavljeni su botovima iz srbije kao i sda botinama koji prosipaju mrznju i lazu na kvadrat. Ogromno zlo su komentari koje klix svjesno dozvoljavaelcaliente wrote: ↑22/10/2023 19:24 Jel zna neko jel istina ovo sto se pise na klix komemtarima da je danas na protestima doslo incidenta sa izraelskom zastavom?
Izrael je opet pocinio zlocin!
-
sajber87
#34176 Re: Izrael je opet pocinio zlocin!
- Grean
#34177 Re: Izrael je opet pocinio zlocin!
Nisam za ovo znao, do mene je, sramota u svakom slucaju.zposao wrote: ↑22/10/2023 19:14https://www.slobodnaevropa.org/a/mjesta ... 84751.htmlGrean wrote: ↑22/10/2023 19:05
Zna se sta predstavljaju zemlje Visegradskog ugovora, Poljska, Madjarska, Slovacka pa i Ceska, inace Trubini / Labudanovi favoriti mada nije on tema ali eto sjetih se njegove odusevljenosti ovom cetvorkom u vrijeme imigrantske krize. Sto se cetvorke tice, mi Balkanci smo svakakvi ali za njih smo jedinica tolerancije, kod nas se hvala Bogu nikad nije desilo da neko romskoj porodici ubaci molotovljev koktel u kucu, sto se desavalo po Madjarskoj dok je npr. Ceska pravila nekakav zid da da odvoji romsko naselje od svojih arijevaca i tako to.
Ali razumijem Piatyja, bili su korisni za rat u Ukrajini, kreteni ali korisni u tom slucaju.
Ubišmo se od tolerancije. Evo samo sekund proguglo da vidim je li stvarno nikad kod nas nije bilo napada na Rome. Naravno da jeste.
Mada ono sto se npr deaava u Madjarskoj je neuoporedivo s tim da nas to ne vadi.
-
Bobi
- Forum administrator
- Grijem se na: J.P."Grijanje"Zenica
- Vozim: TDI sve crveno
#34178 Re: Izrael je opet pocinio zlocin!
Grozny, Chechnya 1995, sovjetska gradnja kvalitetna pa je samo izbušena 

-
Dimu1927
#34179 Re: Izrael je opet pocinio zlocin!
https://www.instagram.com/reel/Cynu0wvo4uw/
E tuge jadne zivotinje, ko je njih obavijestio da se evakuisu ???
E tuge jadne zivotinje, ko je njih obavijestio da se evakuisu ???
-
swanfilter
#34180 Re: Izrael je opet pocinio zlocin!
Eto, nije istina sto se tice posebno Azova.
Jeste da ni Rusi nisu nista bolji ...
I meni zanimljivo, cijela ta istocna Europa nesto zaluđena naci ideologijom. Poljska, Ukr, Rusija
Last edited by swanfilter on 22/10/2023 20:22, edited 1 time in total.
-
kobe_meh
#34181 Re: Izrael je opet pocinio zlocin!
Ovo što Izrael radi Palestincima je grozno, u to nema sumnje. Ali me zanima da li bi Bošnjaci ovako podržavali Palestince da su npr. većinski budisti umjesto muslimani. Mislim da ne bi bilo spomena o ugnjevatavanju Palestinaca u tom slučaju. Podrška Bošnjaka Palestincima uglavnom je zasnovana na religijskoj osnovi, a ne pravoj ljudskoj osnovi. Nažalost to je tako, a neka misli svako šta hoće...
-
sajber87
#34182 Re: Izrael je opet pocinio zlocin!
Treba li ti ova ljigava propaganda, ukrajina je zrtva brutalne zlocinacke agresije, kao sto je trenutno gaza zrtva agresije natanjahuovog rezima, postavi bahmut mariupolj prilikom okupacije itd, da ne kazem da postavis alep gdje su opet rusi u saradnji sa asadom hezbolahom napravili pokolj nad civilima i djecom. Sramota
-
Bobi
- Forum administrator
- Grijem se na: J.P."Grijanje"Zenica
- Vozim: TDI sve crveno
#34183 Re: Izrael je opet pocinio zlocin!
Pa šta je s tobomhusein_kapetan wrote: ↑22/10/2023 19:30Nego sta..onda pobij sve..pokazi kako je tvoja kur..eva demokratija jaka..jer se to gotiviti treba..fuj jadovi bolesni..imate obraza ovakvo nesto pisati..analiticari ku..ca moga.. bagro ugojena bez mrve ljudskosti..swanfilter wrote: ↑22/10/2023 19:13
Njega cu najmanje braniti ovdje, al je u pravu. Japanci nisu pomisljali na predaju, poraziti ih se moralo jer su tada bili zaluđeni.
Ameri su izracunali da bi samo njihovih vojnika bilo preko 100 000 mrtvih u slucaju invazije na Japan i jos bi rat trajao bog zna koliko. Gdje su japanski brojevi mrtvih ...
Druga stvar je upotreba atomske za koju se nije ni znalo koliko moze ...
necete ni jedan ni drugi vise ovdje niti jednu rijec napisati bez da vam u brk ne vratim..
ostalim..ovo je bolest..nema ovom lijeka..
-
caros
#34184 Re: Izrael je opet pocinio zlocin!
Kakva crna Rusija, ne blamiraj se bolan. Ukrajinska patnja je jednaka palestinskoj, to što je zapad licemjerno smeće ne znači da se moraju braniti ruska agresorska govna. Od svih država jedino Ukrajinu ne krivim za slabu reakciju na Gazu, njima je to ipak pitanje opstanka.
-
izvrsni direktor
- Vozim: Premium
#34185 Re: Izrael je opet pocinio zlocin!
Sav normalan narod bosne je uz ukrajince a koji nisu muslimani. Rekao bih da su svi bosnjaci uz ukrajince i svugdje preovladava podrska ukrajini.kobe_meh wrote: ↑22/10/2023 20:19 Ovo što Izrael radi Palestincima je grozno, u to nema sumnje. Ali me zanima da li bi Bošnjaci ovako podržavali Palestince da su npr. većinski budisti umjesto muslimani. Mislim da ne bi bilo spomena o ugnjevatavanju Palestinaca u tom slučaju. Podrška Bošnjaka Palestincima uglavnom je zasnovana na religijskoj osnovi, a ne pravoj ljudskoj osnovi. Nažalost to je tako, a neka misli svako šta hoće...
Pametan covjek moze odgovor iz toga izvuci.
-
ReymondReddington
#34186 Re: Izrael je opet pocinio zlocin!
Koga Bošnjaci podrzavaju u Ukrajini? Vecina Bošnjaka podrzava zrtvu. Po tvojoj logici mi bi trebali reci boli nas ona stvar za Ukrajinom.kobe_meh wrote: ↑22/10/2023 20:19 Ovo što Izrael radi Palestincima je grozno, u to nema sumnje. Ali me zanima da li bi Bošnjaci ovako podržavali Palestince da su npr. većinski budisti umjesto muslimani. Mislim da ne bi bilo spomena o ugnjevatavanju Palestinaca u tom slučaju. Podrška Bošnjaka Palestincima uglavnom je zasnovana na religijskoj osnovi, a ne pravoj ljudskoj osnovi. Nažalost to je tako, a neka misli svako šta hoće...
- husein_kapetan
#34187 Re: Izrael je opet pocinio zlocin!
Kazu likovi da je opravdano atomku baciti jer bi oponenti dobrano po guzici dobili..treba li primati bezrepi i na gazu jednu baciti??..pa onda pucajte licemjerja kako podrzvate taj narod tamo..fuj..
-
kobe_meh
#34188 Re: Izrael je opet pocinio zlocin!
Moram se ispraviti, mislio sam na BošLjake, tj. Bošnjake vođene SDA fildžanističkom ideologijom, a nažalost mnogo je takvih, i oni podržavaju Rusiju, zazivaju Putina, kako pravi džamije po Rusiji (Dagestan, Čečenija ...). Nadam se da je sada jasnijeReymondReddington wrote: ↑22/10/2023 20:24Koga Bošnjaci podrzavaju u Ukrajini? Vecina Bošnjaka podrzava zrtvu. Po tvojoj logici mi bi trebali reci boli nas ona stvar za Ukrajinom.kobe_meh wrote: ↑22/10/2023 20:19 Ovo što Izrael radi Palestincima je grozno, u to nema sumnje. Ali me zanima da li bi Bošnjaci ovako podržavali Palestince da su npr. većinski budisti umjesto muslimani. Mislim da ne bi bilo spomena o ugnjevatavanju Palestinaca u tom slučaju. Podrška Bošnjaka Palestincima uglavnom je zasnovana na religijskoj osnovi, a ne pravoj ljudskoj osnovi. Nažalost to je tako, a neka misli svako šta hoće...
- canvra888
#34189 Re: Izrael je opet pocinio zlocin!
Čisto radi konteksta, IZ je organizovala sergiju za pomoć Ukrajincima prošle godine pa ti vidi. Odaziv bio impresivan.kobe_meh wrote: ↑22/10/2023 20:19 Ovo što Izrael radi Palestincima je grozno, u to nema sumnje. Ali me zanima da li bi Bošnjaci ovako podržavali Palestince da su npr. većinski budisti umjesto muslimani. Mislim da ne bi bilo spomena o ugnjevatavanju Palestinaca u tom slučaju. Podrška Bošnjaka Palestincima uglavnom je zasnovana na religijskoj osnovi, a ne pravoj ljudskoj osnovi. Nažalost to je tako, a neka misli svako šta hoće...
-
moimoi
#34190 Re: Izrael je opet pocinio zlocin!
Je li ti to ozbiljno? Gdje ti ba zivis? Pa romi svakodnevno kod nas bivaju pljuvani i mrskani. Znas kako se djeca po skolama odnose prema romskoj djeci??Grean wrote: ↑22/10/2023 20:11Nisam za ovo znao, do mene je, sramota u svakom slucaju.zposao wrote: ↑22/10/2023 19:14
https://www.slobodnaevropa.org/a/mjesta ... 84751.html
Ubišmo se od tolerancije. Evo samo sekund proguglo da vidim je li stvarno nikad kod nas nije bilo napada na Rome. Naravno da jeste.
Mada ono sto se npr deaava u Madjarskoj je neuoporedivo s tim da nas to ne vadi.
Sta mislis da smo Becani?? Gospoda?? Tolerantni? Citas li komentare o izbjeglicama?
-
lajkujMe
#34191 Re: Izrael je opet pocinio zlocin!
Davno prezvakana tema sa strucnim izvjestajima nasiroko.swanfilter wrote: ↑22/10/2023 20:19Eto, nije istina sto se tice posebno Azova.
Jeste da ni Rusi nisu nista bolji ...
I meni zanimljivo, cijela ta istocna Europa nesto zaluđena naci ideologijom. Poljska, Ukr, Rusija
Azov je postao dio oruzanih snaga Ukrajine, ociscen od malobrojnih fasista tokom 2015-2021. Patrioti koji su sluzili Azov 2022 i 2023 imaju veze s Nacistima kao Mossad s Hitlerom.
-
sumirprimus
#34192 Re: Izrael je opet pocinio zlocin!
Mnogo lazi ii licemjerja na ovoj temi, da malo to slikovito razjasnimo

To je ta prica, licemjerna bruka i sramota , bravo sarajevo

To je ta prica, licemjerna bruka i sramota , bravo sarajevo
- Hajvan
-
konami666
#34194 Re: Izrael je opet pocinio zlocin!
https://comment-cdn.9gag.com/image?ref= ... 00wv_0.mp4
I ovi su se radovali po svijetu kada je hamas napao Izrael.
I ovi su se radovali po svijetu kada je hamas napao Izrael.
-
k4mi
#34195 Re: Izrael je opet pocinio zlocin!
prespavao si agresiju Rusije u Ukrajini?kobe_meh wrote: ↑22/10/2023 20:19 Ovo što Izrael radi Palestincima je grozno, u to nema sumnje. Ali me zanima da li bi Bošnjaci ovako podržavali Palestince da su npr. većinski budisti umjesto muslimani. Mislim da ne bi bilo spomena o ugnjevatavanju Palestinaca u tom slučaju. Podrška Bošnjaka Palestincima uglavnom je zasnovana na religijskoj osnovi, a ne pravoj ljudskoj osnovi. Nažalost to je tako, a neka misli svako šta hoće...
bilo je nekoliko zastava koje su uklonjene kada su primjecenesajber87 wrote: ↑22/10/2023 20:10Ne citaj klix komentare, preplavljeni su botovima iz srbije kao i sda botinama koji prosipaju mrznju i lazu na kvadrat. Ogromno zlo su komentari koje klix svjesno dozvoljavaelcaliente wrote: ↑22/10/2023 19:24 Jel zna neko jel istina ovo sto se pise na klix komemtarima da je danas na protestima doslo incidenta sa izraelskom zastavom?
-
swanfilter
#34196 Re: Izrael je opet pocinio zlocin!
Ne ide ni tebi.husein_kapetan wrote: ↑22/10/2023 19:50Dobro si krenuo ..ali valjda po tebi dalje ne ide..znam dobro taj mentalni skop..swanfilter wrote: ↑22/10/2023 19:38
Ubi Hitler plinom milijone. Staljin, Mao i Pol Pot milijone golim rukama, da kazem. Ohani ...
kada vec pisemo..
Libija
Irak
Sirija
Palestina
Sve zemlje koje su nezabostvo kolonizacije istrijebljenja i robovanja trpile..
Australija
Cijela Juzna i Sjeverna Amerika..
Japan.. da nastavim..
Vama memorija na paracesike funkcionira..ima to svoju logiku..dobro za mahalu ne dalje..
Tugo moja
Dodaj na spisak Isil, Kaidu, Boko Haram, Talibane, Nusru i ostale frontove, branioce Ummeta.
Spika ti je kao kod onog patriote iz Luxemburga. Haj ž.
- canvra888
#34197 Re: Izrael je opet pocinio zlocin!
Joj, al si u boli danas cijeli dan. Rekoh ja da je kmečanje na maxsumirprimus wrote: ↑22/10/2023 20:30 Mnogo lazi ii licemjerja na ovoj temi, da malo to slikovito razjasnimoTo je ta prica, licemjerna bruka i sramota , bravo sarajevoSpoilerShow
![]()
Inače ti očekuješ ljubav Sarajlija prema katilu... ah da, za tebe sukob traje od 7.10.
-
Bodkin
- husein_kapetan
#34200 Re: Izrael je opet pocinio zlocin!
I sta bi to ljudino trebalo da znaci..nikada nisam druge gledao da bi sivu masu u posjedu rabiti znao..dobro je meni znana mainstream idoktrinacija..i ja se bavim vise od decenije ovom tematikom..i mislim da sam u svome dobrano uspjeo..ima tamo moje..ko zeli neka lista..Bobi wrote: ↑22/10/2023 20:21Pa šta je s tobomhusein_kapetan wrote: ↑22/10/2023 19:30
Nego sta..onda pobij sve..pokazi kako je tvoja kur..eva demokratija jaka..jer se to gotiviti treba..fuj jadovi bolesni..imate obraza ovakvo nesto pisati..analiticari ku..ca moga.. bagro ugojena bez mrve ljudskosti..
necete ni jedan ni drugi vise ovdje niti jednu rijec napisati bez da vam u brk ne vratim..
ostalim..ovo je bolest..nema ovom lijeka..? Napisano hiljade stranica u vezi tog dogadjaja a ti ovako reaguješ. To nisu stavovi ova dva forumaša nego stavovi ljudi koji su se bavili profesionalno tom tematikom godinama. De pročitaj malo o tome pa daj sud o nekom ko samo to prenosi ovdje na forum..ha ja.Jel imaš ti svoj stav u vezi tog dogadjaja? Ako imaš lijepo ga napiši a da malo komentarišemo, ako nemaš cemu vrijedjanje drugih koji samo prenose stavove osoba koje su se s tim pozabavile malo ozbiljnije nego mi.
kada me pitas..a vidim da ti sporo do mozga dolazi..svaki zlocin iz bilo kojih pobuda je zlocin..tacka..vjekovima zlocine, genocide, porobljavanja opravdavase nekakvim "visim ciljevima" a u osnovi samo sicar imase..
ne postoji autoritet koji ce meni reci na koji nacin razmisljati trebam..dajte argumente..diskutovacemo..
I ne pozivaj se na tamo neke..boli me briga za njih..njima njihovo meni moje..nema opravdanja za istrijebljenje i zlocin ma kako se uvija ili se je uvijao..