Svanulo nakon trke preko Kladuse,Petrovca,Kljuca,S.Mosta i do Prijedora.Tu se smrklo._BataZiv_0809 wrote: ↑14/10/2023 15:22Svanulo znaci preko Atlantikaluckylaka wrote: ↑14/10/2023 15:16 Sinoc smo imali BHF party.Slozna ekipa koja je zajedno od 92-e.Dakle ekipa od kojih su vecina bili pripadnici 5 i 7 korpusa iz Buzima,Cazina,Kladuse,Prijedora...Pa Bujrum serite po njima,valjda su to zasluzili nakon sto su dosli ovdje a drzava ih dole odbacila ko staru krpu.Jebo njih podrzimo vicu i misketa borce za bolju BiH
Ili ne mozes spavat?
Lihtenštajn-BiH/BiH-Portugal (13.oktobar/16.oktobar)
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- luckylaka
#476 Re: Lihtenštajn-BiH/BiH-Portugal (13.oktobar/16.oktobar)
- luckylaka
#477 Re: Lihtenštajn-BiH/BiH-Portugal (13.oktobar/16.oktobar)
Ni slucajno.Kada bi se ovdje registrovali punim imenom i prezimenom 90E% forumasa nikada post ne bi upisalo.Evo ja sam za to,prvi cu se tako registrovati jer ne serem po nikome i navijam za ljude.BujrumHakiz wrote: ↑14/10/2023 15:24Nemoj patetike.luckylaka wrote: ↑14/10/2023 15:16 Sinoc smo imali BHF party.Slozna ekipa koja je zajedno od 92-e.Dakle ekipa od kojih su vecina bili pripadnici 5 i 7 korpusa iz Buzima,Cazina,Kladuse,Prijedora...Pa Bujrum serite po njima,valjda su to zasluzili nakon sto su dosli ovdje a drzava ih dole odbacila ko staru krpu.Jebo njih podrzimo vicu i misketa borce za bolju BiH
Šta bi trebali onda reći oni koji su ostali ovdje?
- auspuhc
#478 Re: Lihtenštajn-BiH/BiH-Portugal (13.oktobar/16.oktobar)
- Login77777
#479 Re: Lihtenštajn-BiH/BiH-Portugal (13.oktobar/16.oktobar)
Pa fino ti gore forumas napisao da je preko 50% clanstva tog BHFa iz BiH a ne u dijaspori. Takodzer i vodeci ljudi.
Ne pije vam ta vode u vezi dijaspore.
Na kraju krajeva taj BHF ide na utakmice. Bili momci iz BiH ili dijaspore, cilj im je isti.
I vazda ce oni biti od korist reprezentaciji a ne ti i ja i ostali forumasi koji jednom u pet godina posjete jednu utakmicu reprezentacije.
Da je pamet islo bi se zajednicki na utakmice BHF i navijacke skupine bh klubova i zajednicki se borili protiv saveza. A savez nije samo Vico nego puna hrpa SDAovaca, HDZovaca, SNSDovaca itd.
Borba protiv ti ljudi treba biti zajednicka sviju nas a ne gdje ko zivi, sta radi, gdje popravlja zube itd.
-
Rob_Atl
- luckylaka
#481 Re: Lihtenštajn-BiH/BiH-Portugal (13.oktobar/16.oktobar)
Login77777 wrote: ↑14/10/2023 17:26Pa fino ti gore forumas napisao da je preko 50% clanstva tog BHFa iz BiH a ne u dijaspori. Takodzer i vodeci ljudi.
Na kraju krajeva taj BHF ide na utakmice. Bili momci iz BiH ili dijaspore, cilj im je isti.
I vazda ce oni biti od korist reprezentaciji a ne ti i ja i ostali forumasi koji jednom u pet godina posjete jednu utakmicu reprezentacije.
Da je pamet islo bi se zajednicki na utakmice BHF i navijacke skupine bh klubova i zajednicki se borili protiv saveza. A savez nije samo Vico nego puna hrpa SDAovaca, HDZovaca, SNSDovaca itd.
Borba protiv ti ljudi treba biti zajednicka sviju nas a ne gdje ko zivi, sta radi, gdje popravlja zube itd.
- Login77777
#482 Re: Lihtenštajn-BiH/BiH-Portugal (13.oktobar/16.oktobar)
Cak i da jeste, ne vidim problem u tome. Pa najbolji nogomet kad smo igrali bilo nam je gotovo sve dijaspora u ekipi.luckylaka wrote: ↑14/10/2023 17:34Login77777 wrote: ↑14/10/2023 17:26
Pa fino ti gore forumas napisao da je preko 50% clanstva tog BHFa iz BiH a ne u dijaspori. Takodzer i vodeci ljudi.
Borba protiv ti ljudi treba biti zajednicka sviju nas a ne gdje ko zivi, sta radi, gdje popravlja zube itd.Objasnio ali ljudi sebi utuvili u glavu kako je BHF samo dijaspora.Dzaba trubiti
Amar Dedic nam je najbolji igrac a momak dijasporas. Ali na kraju igra za ovu ekipu srcem i nije nikad bilo dileme BiH ili Austrija. A realno mogao je biti i standardan u Austriji.
Tako da ne treba dijeliti na domace i dijasporu nego na dobre i lose. A loseg u BiH imamo dosta, za to nam dijaspora nije ni potrebna. Prvih taj savez koji nema ni jednog dijasporasa.
- Laplace
#483 Re: Lihtenštajn-BiH/BiH-Portugal (13.oktobar/16.oktobar)
Istočnjački sluga, logično.
- Laplace
#484 Re: Lihtenštajn-BiH/BiH-Portugal (13.oktobar/16.oktobar)
Ja bih komotno mogao i napisati ime, ionako o meni sve znaju: gdje živim, gdje radim, šta radim, šta vozim,...
- _BataZiv_0809
- Nindža revizor
- Vozim: Lancia na servisu
#485 Re: Lihtenštajn-BiH/BiH-Portugal (13.oktobar/16.oktobar)
Pricali smo o dijaspori u tom trenutku.Login77777 wrote: ↑14/10/2023 17:26Pa fino ti gore forumas napisao da je preko 50% clanstva tog BHFa iz BiH a ne u dijaspori. Takodzer i vodeci ljudi.
BHF samo nek ne monopolizira navijanje, neka drugima ne odredjuju kako bi trebali navijati i sve 5.
- legionar2010
#486 Re: Lihtenštajn-BiH/BiH-Portugal (13.oktobar/16.oktobar)
UEFA EURO 2024 Qualifiers - 13/10/2023
Liechtenstein 0-2 Bosnia and Herzegovina

Channel: BHT HD (snimak)
Language: Bosnian (aac-128kbps)
Format: 1280x720p (mp4)
Bitrate: 3500 kbps (50 fps)
Size: 2,91 GB
DOWNLOAD LINK: Link je aktivan samo 3 dana!!
https://transfer.pcloud.com/download.ht ... kKwuPW5fN7
by Legionar

Liechtenstein 0-2 Bosnia and Herzegovina

Channel: BHT HD (snimak)
Language: Bosnian (aac-128kbps)
Format: 1280x720p (mp4)
Bitrate: 3500 kbps (50 fps)
Size: 2,91 GB
DOWNLOAD LINK: Link je aktivan samo 3 dana!!
https://transfer.pcloud.com/download.ht ... kKwuPW5fN7
by Legionar
-
Awakened
#487 Re: Lihtenštajn-BiH/BiH-Portugal (13.oktobar/16.oktobar)
Puna podrska za BHF! 
- luckylaka
#488 Re: Lihtenštajn-BiH/BiH-Portugal (13.oktobar/16.oktobar)
-
DonieBrasco
#489 Re: Lihtenštajn-BiH/BiH-Portugal (13.oktobar/16.oktobar)
Mi se kao borimo za baraz treba Portugal, Slovacku i ostalo do kraja ? 
- luckylaka
#490 Re: Lihtenštajn-BiH/BiH-Portugal (13.oktobar/16.oktobar)
Pa ne odredjuju oni kako ce se navijati nego je to dogovor navijackih grupa.Pa nece na tribini BHF pjevati,,Bosnom behar..." Ljuti Krajisnici,,ko ne skace mrzi Bosnu" Legioneri nesto trece.Momci pokusavaju napraviti atmosferu sto je u Zenici nemoguce jer pola stadiona dolazi da pravi selfie,da se vidi na f.b..Naravno ono sa bakljama je juce bilo nepotrebno i danas bi se pricalo kako je BHF napravio odlicnu atmosferu i dijasporu bi malo ko spomenuo osim par standardnih kojima i reprezentacija smeta_BataZiv_0809 wrote: ↑14/10/2023 18:02Pricali smo o dijaspori u tom trenutku.Login77777 wrote: ↑14/10/2023 17:26
BHF samo nek ne monopolizira navijanje, neka drugima ne odredjuju kako bi trebali navijati i sve 5.
- _BataZiv_0809
- Nindža revizor
#491 Re: Lihtenštajn-BiH/BiH-Portugal (13.oktobar/16.oktobar)
Nek svako fura svoj fazon.luckylaka wrote: ↑14/10/2023 18:35Pa ne odredjuju oni kako ce se navijati nego je to dogovor navijackih grupa.Pa nece na tribini BHF pjevati,,Bosnom behar..." Ljuti Krajisnici,,ko ne skace mrzi Bosnu" Legioneri nesto trece.Momci pokusavaju napraviti atmosferu sto je u Zenici nemoguce jer pola stadiona dolazi da pravi selfie,da se vidi na f.b..Naravno ono sa bakljama je juce bilo nepotrebno i danas bi se pricalo kako je BHF napravio odlicnu atmosferu i dijasporu bi malo ko spomenuo osim par standardnih kojima i reprezentacija smeta_BataZiv_0809 wrote: ↑14/10/2023 18:02
Pricali smo o dijaspori u tom trenutku.
Svako je platio kartu.
Kome se skace nek skace.
Kome se pjeva nek pjeva.
Kome se snimaju selfiji neka ih snima.
I mirna Bosna.
- turbofolk
#492 Re: Lihtenštajn-BiH/BiH-Portugal (13.oktobar/16.oktobar)
Ja se sinoć samo bojao da neka od onih baklji ne zvekne nekog od igrača ili sudiju. Prekid bi pretpostavljam, bio momentalan. A poslije.. moguće i strožija kazna. Ja da sam bacač baklji sa tribina, dobro bih se zapitao trebam li ja to nekome na terenu ko brani boje svoje zemlje (sasvim je svejedno koje, domaće ili gostujuće) nanijet trajnu povredu i oštećenje, jer je to moj način borbe protiv saveza.
Drugo, šanse za euro postoje, jer još uvijek imamo taj baraž, bez obzira na rezultate do kraja kvalifikacija. Je li treba Edinu i ostalim "veteranima" do kraja usrat šansu za taj plasman, ako nas UEFA izbaci iz takmičenja. Takav scenario bi bio prilično realan da je neka baklja zakačila nekog domaćeg igrača ili sudiju.
Drugo, šanse za euro postoje, jer još uvijek imamo taj baraž, bez obzira na rezultate do kraja kvalifikacija. Je li treba Edinu i ostalim "veteranima" do kraja usrat šansu za taj plasman, ako nas UEFA izbaci iz takmičenja. Takav scenario bi bio prilično realan da je neka baklja zakačila nekog domaćeg igrača ili sudiju.
- DaysleepeR
#493 Re: Lihtenštajn-BiH/BiH-Portugal (13.oktobar/16.oktobar)
Prozivm ih ja jer se kurče oni nešta ljuti opasmi niđe veze.
Likovi iz malih sredina pojma nemaju šta je biti zajeban, i kad te nabode zombi iz boljakovog za 20 maraka a 50 kila ima.
- luckylaka
#494 Re: Lihtenštajn-BiH/BiH-Portugal (13.oktobar/16.oktobar)
uvijek ista prica.Po toj logici trebalo bi zibaciti iz Premijer lige Sarajevo,Zeljo,Velez,Borac,Zrinju jer je konstantno ubacivanje baklji >Ono nije to fer ali svugdje se desava.Inace uefa je karina jer zbog desavanja na tribinama Srbija i Hrvatska su vec davno trebali letjeti vanturbofolk wrote: ↑14/10/2023 19:40 Ja se sinoć samo bojao da neka od onih baklji ne zvekne nekog od igrača ili sudiju. Prekid bi pretpostavljam, bio momentalan. A poslije.. moguće i strožija kazna. Ja da sam bacač baklji sa tribina, dobro bih se zapitao trebam li ja to nekome na terenu ko brani boje svoje zemlje (sasvim je svejedno koje, domaće ili gostujuće) nanijet trajnu povredu i oštećenje, jer je to moj način borbe protiv saveza.
- Edin H.
#495 Re: Lihtenštajn-BiH/BiH-Portugal (13.oktobar/16.oktobar)
Pojma nemam o dokumentu, ali sumnjam da je original, prilično nepismeno napisano.dječak sa šibicama wrote: ↑14/10/2023 14:55 Slobodna Bosna u posjedu strogo cuvanog Memoranduma 2![]()
Kakve ublehe, pa drzavne tajne se ne dijele okolo posebno ne novinarima SDA glasnika.
- Edin H.
#496 Re: Lihtenštajn-BiH/BiH-Portugal (13.oktobar/16.oktobar)
Jes’t pa da ne možemo sakupili tim. A koji bi to tek finansijski gubitak budi sarajevskim ugostiteljima.Point. wrote: ↑14/10/2023 14:24Prilazili su i prije i u pobjedama i u porazima. Šeha se majko kleo pred njima da neće više po kafanama na okupljanjima reprezentacije._BataZiv_0809 wrote: ↑14/10/2023 13:27
Kad bi im prisao da nisu bacali pirotehniku?
Dzeko je za njih institucija.![]()
Zamisli da još uvedu da svi moraju biti zajedno u hotelu. shock:
- Grean
#497 Re: Lihtenštajn-BiH/BiH-Portugal (13.oktobar/16.oktobar)
Ali je SB bio prva novina koja je imala podatke i izasla u javnost pred sami rat o planovima SDS-a.Edin H. wrote: ↑14/10/2023 19:58Pojma nemam o dokumentu, ali sumnjam da je original, prilično nepismeno napisano.dječak sa šibicama wrote: ↑14/10/2023 14:55 Slobodna Bosna u posjedu strogo cuvanog Memoranduma 2![]()
Kakve ublehe, pa drzavne tajne se ne dijele okolo posebno ne novinarima SDA glasnika.
Bar u to vrijeme imali su najjaci izvor informacija, puno stvari koje su se kasnije ispostavile kao tacne, i onaj plan koliko treba protjerati, koliko pobiti i da na kraju ostane 12% na terotoriji tzv. srpske republike.
- _BataZiv_0809
- Nindža revizor
#498 Re: Lihtenštajn-BiH/BiH-Portugal (13.oktobar/16.oktobar)
Isto tako su najvece legende reprezentacije igraci koji su odrasli u BiH, a fuzbalski se emancipovali vani, uz izuzetak Ibisevica.Login77777 wrote: ↑14/10/2023 17:26Pa fino ti gore forumas napisao da je preko 50% clanstva tog BHFa iz BiH a ne u dijaspori. Takodzer i vodeci ljudi.
- Laplace
#499 Re: Lihtenštajn-BiH/BiH-Portugal (13.oktobar/16.oktobar)
To je moja jedina zamjerka. Ne znam kome je prvom naumpalo (ne na ovoj utakmici nego uopšte) da baca baklje na teren. Nema šanse da možeš naciljati da budeš siguran da nekog nećeš pogoditi, naročito ne dok se igra i svi negdje trče.luckylaka wrote: ↑14/10/2023 18:35Pa ne odredjuju oni kako ce se navijati nego je to dogovor navijackih grupa.Pa nece na tribini BHF pjevati,,Bosnom behar..." Ljuti Krajisnici,,ko ne skace mrzi Bosnu" Legioneri nesto trece.Momci pokusavaju napraviti atmosferu sto je u Zenici nemoguce jer pola stadiona dolazi da pravi selfie,da se vidi na f.b..Naravno ono sa bakljama je juce bilo nepotrebno i danas bi se pricalo kako je BHF napravio odlicnu atmosferu i dijasporu bi malo ko spomenuo osim par standardnih kojima i reprezentacija smeta_BataZiv_0809 wrote: ↑14/10/2023 18:02
Pricali smo o dijaspori u tom trenutku.
Skreni pažnju transparentom, skandiranjem, vikanjem ili kako već.
Što se ostalog tiče, neka se organizuju kako im je volja, to je njihova stvar.
- Login77777
#500 Re: Lihtenštajn-BiH/BiH-Portugal (13.oktobar/16.oktobar)
Na jedino SP su nas odveli 90% igraca koji su nogomet vani naucili._BataZiv_0809 wrote: ↑14/10/2023 20:11Isto tako su najvece legende reprezentacije igraci koji su odrasli u BiH, a fuzbalski se emancipovali vani, uz izuzetak Ibisevica.Login77777 wrote: ↑14/10/2023 17:26
Kada pogledamo postavu protiv Argentine na Marakani.
Begovic Kanada/VB, Mujdza Hrvatska, Spahic Hrvatska, Kolasinac Njemacka, Besic Njemacka, Pjanic Luxemburg/Francunska, Hajrovic Svicarska, Misimovic Njemacka, Lulic Svicarska i jedini Dzeko iz BiH.
Tu su jos bili Salihovic Njemacka, Ibisevic SAD, Medunjanin Nizozemska itd.