Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
hamas kao uvijek zakuha i onda baci palestince na izvolite izraelcima
Nisu oni civili su
Pa isto tako su rekli fola svijet mislio mi brinemo o gazi zadnje dvije godine a mi se spremali za ovo. Alaj su se spremili alal im cufte. Ko sto je receno prvog dana sad je likovanje a uskoro ide kmecanje. Tako i bi. Zali boze civila koji falat nisu krivi, jer svaka generalizacija je opasna.
I kad mi ovdje neki nasi stanu moralisati i braniti i Izrael .... nista bolji nisu, takodjer ljudski sljam
Isto ko i vi kad krenete patetisat pa palestinom . Fola u srcu vam sse se bojim, pih
Pa kako mozes ove zivotinje podrzavati???? Ono za djecu govori da su civili .... ukidaju ljudima vodu hranu sve .... fuj .... pogotovo sto se to nama prije 30ak godina desavalo....
Religije bi trebala biti duhovne vodilje dobra i štit čovječanstva, ali nas historija uči da su stoljećima bile i ostale razlog podjela i glavni pokretači ratova i osveta u ubijanju i zatiranju drugih u ime religije govoreći da su na pravom (Božijem) putu u kojima najveću cijenu plate nevini i nemoćni.
Religije bi trebala biti duhovne vodilje dobra i štit čovječanstva, ali nas historija uči da su stoljećima bile i ostale razlog podjela i glavni pokretači ratova i osveta u ubijanju i zatiranju drugih u ime religije govoreći da su na pravom (Božijem) putu u kojima najveću cijenu plate nevini i nemoćni.
Haha. Prva recenica o njoj mi je dovoljna da samo pređem preko njegog misljenja. Bljak ...
Jordan1961 wrote: ↑13/10/2023 18:39
Ja sve sto govorim je ono sto govore i rezolucije UN i medjunarodno pravo. Izrael je okupator na podrucju Gaza i WB koji terorizira domicilno stanovnistvo. To je prvi i osnovni uzrok svako drugog terorizma u regiji.
A ti slavi netanyahua i njegove. To dovoljno govori ko je kakav covjek.
Kakve to sve ima veze s ovom operacijom, gdje su teroristi oteli civile?
Zato sto teror radja teror. Da nema izraelske okupacije ni terora njihove vojske ne bi bilo ni uzvratnog terora.
sumirprimus wrote: ↑13/10/2023 19:17
Netacno, cekamo da vidimo sta ce bit.
Za Nadat se da nisu ludi da se svete na nacin da naprave etnicko ciscenje i masovno ubijamje civila.
A, sta se to ovih dana desava, boga ti. Kontrola saobracaja Petkom?
Krvolocna, neracionalna osveta kao da im se SS ukazao.
Ocito i sam vidis kuda ovo vodi, pa se za trenutak zamislio ...
last mohicans wrote: ↑13/10/2023 19:21
Neka pojedinci preslušaju Hrgu na Face TVu i neka se uče kako se strana ne zauzima i kako se objektivno izvještava.
ali za razliku od naših twitteruša na klixu žena je bila tamo i vidjela svojim očima o čemu se radi…..
Ali najjači su vjernici koji traže spas od svemogućeg Allaha, a taj Allah nije sposoban ujediniti muslimane. Već ti isti muslimani gledaju druge muslimane kako se pate i razjedinjuju. I neko mi priča priče o nekakvim svemogućim bogovima, allahima i pm. Evo, gdje je allah? Gdje su ti bogovi? Izgleda izraelski bog je jači od muslimanskog.
Jedan je Bog u ocima vjernika.
Nije baš. Jeste u abrahamskim religijama. Dok u ostalim vjernicima baš i ne
last mohicans wrote: ↑13/10/2023 19:21
Neka pojedinci preslušaju Hrgu na Face TVu i neka se uče kako se strana ne zauzima i kako se objektivno izvještava.
ali za razliku od naših twitteruša na klixu žena je bila tamo i vidjela svojim očima o čemu se radi…..
Naravno, zena sve vidjela i svjedočila. Zanimljiva je njena opservacija da joj uopće nije jasno i kako je moguće da je hamas uopće nešto mogao ovako uraditi. Da su naspram izraelske sile minorni i slabi.
Za Nadat se da nisu ludi da se svete na nacin da naprave etnicko ciscenje i masovno ubijamje civila.
A, sta se to ovih dana desava, boga ti. Kontrola saobracaja Petkom?
Krvolocna, neracionalna osveta kao da im se SS ukazao.
Ocito i sam vidis kuda ovo vodi, pa se za trenutak zamislio ...
A sta su ovi mislii da ce reakcija bit? Nije moje da misllim ni mase. Nego ovih budala koje si napravili srnje.
Ali sad ode predaleko, nazalost potrefila se i ultra desna vlada nije mogo bit gori momenat.
Nema tu nikakve osvete. To je primarni cilj. Etnicko ciscenje i sirenje teritorije. Izraelci sami tako kazu. Tako od prvog dana do danas.
Sve su ostalo nijanse.
Nema tu nikakve osvete. To je primarni cilj. Etnicko ciscenje i sirenje teritorije. Izraelci sami tako kazu. Tako od prvog dana do danas.
Sve su ostalo nijanse.