Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 2
- dr_Evil
#10176 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 2
-
moimoi
#10177 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 2
Get realBAK-eV wrote: ↑13/10/2023 13:00Hi hi hi
Pa posto nemaju u kompjuteru podatke, koja je firma iz RS, a koja iz federacije, onda bi morali da na granici pitaju, kako se zove sef firme.
Pa ako je Mujo, nema prolaza.
Ako je Savo ili Ante ima prolaza.
Mada mi nesto iz stomaka govori, da imaju sve u kompjuteru danas i da jednim mailom mogu raskinuti ugovore i narucenu robu.
- dr_Evil
#10178 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 2
POdrska za Salku
Salko je slika i prilika nasih politicara. Mozak otisao od dopinga i droge, zato i jest Covic uvijek 10 koraka ispred.
Ali u ovom slucaju je i upravu
- ZoomZoomKiwi
#10179 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 2
Akademik Salko
- dr_Evil
#10180 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 2
Izgleda da se je ovaj policajac ipak dobro prepao pa je objavio snimak u kojem covjek doslovno hoce da prevari sud.
Sto ce reci ako se policajac, i to profi bokser prepao, da Bakirovi odredi smrti ipak postoje i dobro su zivi.
Sto ce reci ako se policajac, i to profi bokser prepao, da Bakirovi odredi smrti ipak postoje i dobro su zivi.
-
BAK-eV
#10181 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 2
Bas tako!
Danas svaka stvar ima ID u poreskom, carinskom, bankovnom sistemu, logistickom i inom sistemu.
Jedan klik i nema te.
Za internet isto tako.
Imas telekom RS i samo njega stavis na blok itd itd
- Sanjarko
#10182 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 2
- dr_Evil
- ZoomZoomKiwi
- Ozimician
#10186 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 2
Ne kontam sad ovaj video sto je objavljen, jel objava ovog videa ima za cilj da radi za Salku ili protiv njega ?
- dr_Evil
- oldtajmer
#10188 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 2
gluho bilo jos za vrijeme dzume objavljuju,ovo je klasicna islamofobija i udar na bosnjacke prvake 
- tramvajtrojka
- Ozimician
#10190 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 2
Moguce i to, mada mala vjerovatnoca, jer cim nekome snimas razgovor, znaci da zelis da taj neko kaze nesto protiv nekoga ili sebe. Tj. za sebe ostvarujes licnu korist.
Ovo jeste inace problem kod nasih ljudi, sto ljudima ne smeta nepotizam i korupcija, nego samo im smeta onda kad oni nisu dio iste.
Ali jbg ovdje Salko ispade good guy koji ne zeli nista mimo zakona da radi. Tako da mu ovo moze medju glasacima samo podignuti rejting.
Ovaj sto ga snima je definicija "su*ka" - ono trazim od tebe ilegalnu uslugu (jer sam ja u go*nima koja sam sam napravio) i kad bude odbijen za tu uslugu (koja je bukvalno prevara) - onda radi ovo sto dalje radi.
Last edited by Ozimician on 13/10/2023 13:49, edited 1 time in total.
-
izvrsni direktor
- Vozim: Premium
#10191 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 2
Ovo mene najvise nervira. Zaboravi glupi bosnjo u sekundi. A jos gore, i mediji a i sudstvo/policija. Ma hakde sala je bila idemo dalje..isto kao sto je i sebija jos uvijek na slobodi i jos direktorica. Ko zna, mozda je i profesorica idaljetramvajtrojka wrote: ↑13/10/2023 13:43i institucije sute zataska se iskaznica samo tako, sega sala posalica
- dr_Evil
#10192 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 2
Ma to svakako, rekoh odmah da mu je ova odlicna bila. Ali mislim da se je ovaj stvarno prepao jer ipak je Salkas hmm smijem li reci ubojica.Ozimician wrote: ↑13/10/2023 13:47Moguce i to, mada mala vjerovatnoca, jer cim nekome snimas razgovor, znaci da zelis da taj neko kaze nesto protiv nekoga ili sebe. Tj. za sebe ostvarujes licnu korist.
Ovo jeste inace problem kod nasih ljudi, sto ljudima ne smeta nepotizam i korupcija, nego samo im smeta onda kad oni nisu dio iste.
Ali jbg ovdje Salko ispade good guy koji ne zeli nista mimo zakona da radi. Tako da mu ovo moze medju glasacima samo podignuti rejting.
https://thebosniatimes.ba/73174/ekskluz ... u-placeno/
https://thebosniatimes.ba/83206/obezgla ... a-ubistvo/
- Truba
- Grijem se na: Plin i struju
- Horoskop: Vodolija
#10193 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 2
normala da bi vam ukinuli jer on nije za bih a vi jeste
i sta bi svijet sa drzavom gdje tri strane i tri naroda nisu za BiH
reko bi jebite se
košto su i skoro pa rekli
sad ovo malo nešto imamo novu politiku
stalno se uspoređujete s lošijim učenicima
ja koliko znam uspoređuje se s odlikašima ako nema u odjeljenju
onda u školi
kako je tekao dogovor unutar belgije pa s nizozemskom i luksemburgom pa s francuskom
to malo proučavaj nemoj gledati u sds snsd i hdz
i sažaljevat se
- Ozimician
#10194 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 2
Ja licno ne bih nista pisao o cemu znam slabo ili nikako, ali svako normalan zna da mu nije pametno prijetiti ovakvim likovima, pogotovo ako nisi na nekoj bas zestokoj poziciji moci, a ovaj to sigurno nije.dr_Evil wrote: ↑13/10/2023 13:50Ma to svakako, rekoh odmah da mu je ova odlicna bila. Ali mislim da se je ovaj stvarno prepao jer ipak je Salkas hmm smijem li reci ubojica.Ozimician wrote: ↑13/10/2023 13:47
Moguce i to, mada mala vjerovatnoca, jer cim nekome snimas razgovor, znaci da zelis da taj neko kaze nesto protiv nekoga ili sebe. Tj. za sebe ostvarujes licnu korist.
https://thebosniatimes.ba/73174/ekskluz ... u-placeno/
https://thebosniatimes.ba/83206/obezgla ... a-ubistvo/
Da je bio pametan, zahvaliti se i piciti dalje, posebno jer zna da nece dobiti ono sto zeli (i jer nije upravu), sad je samo dodatno zatvorio sebi vrata u ganjanju ovoga sto zeli. A ako je stvarno razlog 2000 KM.
- dr_Evil
#10195 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 2
Historija i nastanak BiH i Belgije je neuoprediv. Mada znam da pojedinci zele da to stave u isti kos. Belgija je vjestacka tvorevina nastala dogovorom vecih sila jer su zeljeli mir izmedju sebe. BiH je historijski fakt koji se pokusava unistiti i razdijeliti.Truba wrote: ↑13/10/2023 13:52
normala da bi vam ukinuli jer on nije za bih a vi jeste
i sta bi svijet sa drzavom gdje tri strane i tri naroda nisu za BiH
reko bi jebite se
košto su i skoro pa rekli
sad ovo malo nešto imamo novu politiku
stalno se uspoređujete s lošijim učenicima
ja koliko znam uspoređuje se s odlikašima ako nema u odjeljenju
onda u školi
kako je tekao dogovor unutar belgije pa s nizozemskom i luksemburgom pa s francuskom
to malo proučavaj nemoj gledati u sds snsd i hdz
i sažaljevat se
Mozemo se uporedjivati sa dobrim ucenicima pa izvrsiti etnicko ciscenje, ukinuti "konstitutivne narode" i traktorijadu, gledaj pod oluja. Posto sam protiv toga, evo braco zemljaci, hajde svicarski ustav prekopirajte od A do Z, pa da se usporedimo sa odlicnim ucenicima.
Volite da spominjete Svicu, hajde sve od A do Z.
- tramvajtrojka
#10196 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 2
Al jedna stvar ce zauvijek ostati konstantna to da botovi sa poskoka uvijek nastupaju sa istom spikom, haj ako nista skontali ste da nick ne mora biti bosnjacko ime, al capri vam je zapela u 2010tojUser987 wrote: ↑13/10/2023 08:40Gospodine hajvane, nisam ja nikakav trol. Ja samo kazem ono što vidim i oročitam. Jedna od uočljivih osobina naših islamističkih ubleha je lukavstvo. Budi lukav, tako vas uče! Sakrićemo svoju ideologiju i svoje ciljeve! Svojim kritičarima ćemo odgovori da su trolovi, da su djikani, da su fasisti i čekaj pogodan trenutak kada ćemo silom nametnuti našu “demokratiju”. Je li tako hajvane?
updajtujte te knjizice kako pisati po klixu samo se prebrukavate
- Truba
- Grijem se na: Plin i struju
- Horoskop: Vodolija
#10197 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 2
dobro je ba shvatili smo bih je top topova posebnosti
svi trebaju da se saginju i rade to što se radi kad se sagneš nekome na koljena

samo nije mi jasno što ne ide evo 30 godina
neće ljudi
eh onda se neko uspoređuje s nekima koji neće bih
daj ba uspoređuj se nađi u svijetu dobru formulu za uspjeh i zadovoljstinu svih građana pa taj fazon furaj
a ne uspoređivat se sa seljaicma iz ljubuškog i laktaša
neće ljudi
daj ba uspoređuj se nađi u svijetu dobru formulu za uspjeh i zadovoljstinu svih građana pa taj fazon furaj
- dr_Evil
#10198 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 2
Ma koga jebe, cim je u komunikaciji sa ovakvim tipom nije ni on cist. Koji god da je razlog. Ja sa mafijasima nikad ne bih sjeo za isti stol osim ako mi pistolj uz glavu, a njihov telefon me apsolutno ne zanima.Ozimician wrote: ↑13/10/2023 13:57
Ja licno ne bih nista pisao o cemu znam slabo ili nikako, ali svako normalan zna da mu nije pametno prijetiti ovakvim likovima, pogotovo ako nisi na nekoj bas zestokoj poziciji moci, a ovaj to sigurno nije.
Da je bio pametan, zahvaliti se i piciti dalje, posebno jer zna da nece dobiti ono sto zeli (i jer nije upravu), sad je samo dodatno zatvorio sebi vrata u ganjanju ovoga sto zeli. A ako je stvarno razlog 2000 KM.![]()
![]()
![]()
Zato i jesam fukara
- dr_Evil
#10199 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 2
BiH jeste top topova posebnosti, da nije tako odavno je ne bi bilo. Evo unistavamo je ima 200 godina.Truba wrote: ↑13/10/2023 14:02 dobro je ba shvatili smo bih je top topova posebnosti
neće ljudieh onda se neko uspoređuje s nekima koji neće bih
A ne ide, kako ce da ide. Prvo moraju sve tri strane da izgube vlazne snove i da edukuju svoju etniju o tome. RS nece nigdje, i nije republika, Plenki nece odebljati perec, a Bakir nece nikad na foru napravit fildzanistan.
Eh kad to apsolviramo onda treba da kazemo da je situacija takva da ne moze BiH kao etnicka tvorevina naprijed, ali da ima svoje etnicke posebnosti.
I onda bujrum, nemas se sta mislit, iskopiraj od Svice sve od A do Z. Ili sad odjednom Svicarska ne valja?
-
laik1981
#10200 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 2
Prikriveni terorista.