Decko ce preuzeti palicu od Dodika cim se stvore uvjeti a politika i djela ce biti isti.Jordan1961 wrote: ↑12/10/2023 20:40Trebalo bi dzukelu napuckati da ti svarno i ucini. Mada ne djeluje kao pretjerano inteligentna osoba, sumnjam da bi to ucinio.mishic wrote: ↑12/10/2023 20:13 Jada i bijede imamo na pretek ali u konkurenciji tzv. ministar Nešić se munjevito uspinje ka vrhu ljestvice. I da ne ponavljamo sve ono što je vezano za ovu spodobu koja samo u ovakvom sistemu može postati ministar, gotovo da ne prođe dan u kome se on iznova ne prospe nekom nebulozom.
Najnovija je: "NEŠIĆ SAMOUVJERENO: “Uhapsit ćemo Schmidta…”.
I to je samo još jedna od bezbroj nebuloza ove spodobe koja je ministarsku fotelju pretvorila u instituciju čuvara i zaštitnika Dodikove politike.
Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 2
- hatemondays
#10101 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 2
- Haris.ba
#10102 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 2
Pa da se Bosna pojavi u EU? Da Dodik blokira glasanje kada moras imati odluku svake drzave? Ili, da cak i neki tamo muslimani mogu blokirati. Nisu budale.
-
User987
#10103 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 2
Vjerujte mi da ne mogu vjerovati šta sve pročitam. Izgleda da je ovim našim primitivnim islamistima tragedija Palestinaca samo izgovor da pokažu svoju mržnju prema Americi i Zapadu. Ne mogu da vjerujem kakvi monstrumi žive medju nama. Pa je li moguće da je ovoliki broj džamija, islamskih centara, mesdžida i vjeronauka izrodio ovakve budaletine. Oni nama predlažu da zaratimo sa Evropom i Amerikom, da kao Mevlid Jašarević pucamo po američkoj ambasadi, da ubijamo židove iako nam židivi nikad nista nisu uradili. Oni hinjski povremeno pričaju o četnicima i ustašama, a pravi im je cilj islamistička državica ovdje gdje žive Bošnjaci. Slušajte me seljadijo, nećete moći kako su vas indoktrinirali. Ima nas puno normalnih i sekularnih i gradskih i evropskih Bošnjaka.
- ZoomZoomKiwi
#10104 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 2
SDA za bošnjake je isto kao Hamas za Palestince.User987 wrote: ↑12/10/2023 23:10 Vjerujte mi da ne mogu vjerovati šta sve pročitam. Izgleda da je ovim našim primitivnim islamistima tragedija Palestinaca samo izgovor da pokažu svoju mržnju prema Americi i Zapadu. Ne mogu da vjerujem kakvi monstrumi žive medju nama. Pa je li moguće da je ovoliki broj džamija, islamskih centara, mesdžida i vjeronauka izrodio ovakve budaletine. Oni nama predlažu da zaratimo sa Evropom i Amerikom, da kao Mevlid Jašarević pucamo po američkoj ambasadi, da ubijamo židove iako nam židivi nikad nista nisu uradili. Oni hinjski povremeno pričaju o četnicima i ustašama, a pravi im je cilj islamistička državica ovdje gdje žive Bošnjaci. Slušajte me seljadijo, nećete moći kako su vas indoktrinirali. Ima nas puno normalnih i sekularnih i gradskih i evropskih Bošnjaka.
-
goredole
#10105 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 2
EU je nešto kao brak - imaš prava, ali imaš i obaveze. e sad realno, osim radne snage koja se svakako odljeva iz bez EU šta bi mi imali ponuditi u tom braku?
-
Hakiz
#10106 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 2
EFD22 wrote: ↑12/10/2023 23:12SDA za bošnjake je isto kao Hamas za Palestince.User987 wrote: ↑12/10/2023 23:10 Vjerujte mi da ne mogu vjerovati šta sve pročitam. Izgleda da je ovim našim primitivnim islamistima tragedija Palestinaca samo izgovor da pokažu svoju mržnju prema Americi i Zapadu. Ne mogu da vjerujem kakvi monstrumi žive medju nama. Pa je li moguće da je ovoliki broj džamija, islamskih centara, mesdžida i vjeronauka izrodio ovakve budaletine. Oni nama predlažu da zaratimo sa Evropom i Amerikom, da kao Mevlid Jašarević pucamo po američkoj ambasadi, da ubijamo židove iako nam židivi nikad nista nisu uradili. Oni hinjski povremeno pričaju o četnicima i ustašama, a pravi im je cilj islamistička državica ovdje gdje žive Bošnjaci. Slušajte me seljadijo, nećete moći kako su vas indoktrinirali. Ima nas puno normalnih i sekularnih i gradskih i evropskih Bošnjaka.
- vee-jay
#10107 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 2
Hm, moderne evropske Muslimane, koji bi im mogli sluziti kao most ka islamskom svijetu i alatka za bolju integraciju Muslimana u Evropi.
Ali kao sto mozemo vidjeti ovih dana, Bosnjaci su se veeeelikim dijelom pretvorili u muslimansku verziju Srba, tako da ...
- Hajvan
#10108 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 2
na ovom forumu bas ima puno ovih sh/hs trolovaUser987 wrote: ↑12/10/2023 23:10 Vjerujte mi da ne mogu vjerovati šta sve pročitam. Izgleda da je ovim našim primitivnim islamistima tragedija Palestinaca samo izgovor da pokažu svoju mržnju prema Americi i Zapadu. Ne mogu da vjerujem kakvi monstrumi žive medju nama. Pa je li moguće da je ovoliki broj džamija, islamskih centara, mesdžida i vjeronauka izrodio ovakve budaletine. Oni nama predlažu da zaratimo sa Evropom i Amerikom, da kao Mevlid Jašarević pucamo po američkoj ambasadi, da ubijamo židove iako nam židivi nikad nista nisu uradili. Oni hinjski povremeno pričaju o četnicima i ustašama, a pravi im je cilj islamistička državica ovdje gdje žive Bošnjaci. Slušajte me seljadijo, nećete moći kako su vas indoktrinirali. Ima nas puno normalnih i sekularnih i gradskih i evropskih Bošnjaka.
- Sanjarko
#10109 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 2
Nisu sh/hs trolovi, nego samo trolovi.Hajvan wrote: ↑12/10/2023 23:53na ovom forumu bas ima puno ovih sh/hs trolovaUser987 wrote: ↑12/10/2023 23:10 Vjerujte mi da ne mogu vjerovati šta sve pročitam. Izgleda da je ovim našim primitivnim islamistima tragedija Palestinaca samo izgovor da pokažu svoju mržnju prema Americi i Zapadu. Ne mogu da vjerujem kakvi monstrumi žive medju nama. Pa je li moguće da je ovoliki broj džamija, islamskih centara, mesdžida i vjeronauka izrodio ovakve budaletine. Oni nama predlažu da zaratimo sa Evropom i Amerikom, da kao Mevlid Jašarević pucamo po američkoj ambasadi, da ubijamo židove iako nam židivi nikad nista nisu uradili. Oni hinjski povremeno pričaju o četnicima i ustašama, a pravi im je cilj islamistička državica ovdje gdje žive Bošnjaci. Slušajte me seljadijo, nećete moći kako su vas indoktrinirali. Ima nas puno normalnih i sekularnih i gradskih i evropskih Bošnjaka.
- mayab
- jasko_ba
- _BataZiv_0809
- Nindža revizor
- Vozim: Lancia na servisu
- ZoomZoomKiwi
#10113 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 2
Ostali su svakako više Bosanci nego Bošnjaci 
-
goredole
#10114 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 2
kada razmislis da je EU krenula kao ekonomska zajednica za ugalj i čelik ovo sa inkluzijom muslimana mi zvuci da bi bosnjaci trebali u EU da prave baklave i peku burek jer o kakvoj inkluziji pricamo?
-
User987
#10115 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 2
Gospodine hajvane, nisam ja nikakav trol. Ja samo kazem ono što vidim i oročitam. Jedna od uočljivih osobina naših islamističkih ubleha je lukavstvo. Budi lukav, tako vas uče! Sakrićemo svoju ideologiju i svoje ciljeve! Svojim kritičarima ćemo odgovori da su trolovi, da su djikani, da su fasisti i čekaj pogodan trenutak kada ćemo silom nametnuti našu “demokratiju”. Je li tako hajvane?Hajvan wrote: ↑12/10/2023 23:53na ovom forumu bas ima puno ovih sh/hs trolovaUser987 wrote: ↑12/10/2023 23:10 Vjerujte mi da ne mogu vjerovati šta sve pročitam. Izgleda da je ovim našim primitivnim islamistima tragedija Palestinaca samo izgovor da pokažu svoju mržnju prema Americi i Zapadu. Ne mogu da vjerujem kakvi monstrumi žive medju nama. Pa je li moguće da je ovoliki broj džamija, islamskih centara, mesdžida i vjeronauka izrodio ovakve budaletine. Oni nama predlažu da zaratimo sa Evropom i Amerikom, da kao Mevlid Jašarević pucamo po američkoj ambasadi, da ubijamo židove iako nam židivi nikad nista nisu uradili. Oni hinjski povremeno pričaju o četnicima i ustašama, a pravi im je cilj islamistička državica ovdje gdje žive Bošnjaci. Slušajte me seljadijo, nećete moći kako su vas indoktrinirali. Ima nas puno normalnih i sekularnih i gradskih i evropskih Bošnjaka.
-
axe22
#10116 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 2
Ali zato nas je TROJKA progurala u svijet kao niko, ali na kurxxx.
I jedni i drugi ista govna, kojima je vazna samo fotelja.
Vec danima HR a i od nasih politicara s predznakom HR pokusavaju izjednaciti Armiju BiH sa hamasom i teroristima ako niko se ne oglasava, sute svi, mozda da se ne bi zakacili s partnerima pa izgubili koju fotelju.
Zeljko iznio neke cinjenice i vecina udarila po njemu, umjesto da pogleda stvari onakve kakve su.
S ovom trenutnom politikom, a i politikom onih prije Trojke, popustaj, daji sve samo da ostanemo u vlasti ne gine mogucnost da i Bosnjaci (Bosanci i Hercegovci) nekad u buducnosti postanu kao Palestinci, bez drzave, bez vlasti, gdje ce Srbija i Hrvatska komandovati i uzimati dio po dio teritorije uz isto ovu pricu trenutnu da se bore protiv hamasa i Islamski ekstremista (kao sto su se borili nekad po njihovoj prici)
- DaysleepeR
#10117 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 2
Ja bih rekao da smo se sami izjednačili

-
moimoi
#10118 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 2
Reci mi da je ovo fotosop
- W0rM
- Grijem se na: sunčevu energiju
- Vozim: se po mahali
#10119 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 2
it goes the other way around. Mi sto vise pustamo stvari oni nam ih jos vise forsiraju, parada sad moze, dosta ovdje ljudi bi za NATO clanstvo i guze dalo, govorimo da nam je Amerika prijatelj manje vise svugdje, i sta imamo zauzvrat? Impotentni OHR, Ustav koji ne postoji nigdje na dunjaluku, spomenik drazi u Visegradu itd. Normalno je da ce ljudi poceti da se okrecu politickoj desnici.
- DaysleepeR
#10120 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 2
-
DonieBrasco
#10121 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 2
Nebrojeno sam puta ovo pisao, balijanderi prije svega i svi ostali takzovani pro-BiH, fotelja, tenderi, prehljebljavanja, uzimaj gdje god mozes, sve su stavili ispred drzave, takvi su napravili Dodika i Covica ovakima.axe22 wrote: ↑13/10/2023 10:16 S ovom trenutnom politikom, a i politikom onih prije Trojke, popustaj, daji sve samo da ostanemo u vlasti ne gine mogucnost da i Bosnjaci (Bosanci i Hercegovci) nekad u buducnosti postanu kao Palestinci, bez drzave, bez vlasti, gdje ce Srbija i Hrvatska komandovati i uzimati dio po dio teritorije uz isto ovu pricu trenutnu da se bore protiv hamasa i Islamski ekstremista (kao sto su se borili nekad po njihovoj prici)
-
axe22
#10122 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 2
Ma bravo, treba sad izaci neki politicar s ove kao Bosanske strane, okacit ovu sliku i reci : "Tako je Covic, Zeljka, Raguz i i ostali, vojska armije BiH je bila Hamas samo pod drugim imenom, hvala vam sto ste nas sacuvati od njihovog noza, da nije bilo vojske HR i vojske Srpske mi bi nestali s ovih prostora".
-
axe22
#10123 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 2
Takvi su ih napravili i takvi ce ih jos uzdignuti, pojacat im pozicije i vlast, jer nema normalnog balijandera koji ce reci, prvo drzava, narod pa onda vi.DonieBrasco wrote: ↑13/10/2023 10:25Nebrojeno sam puta ovo pisao, balijanderi prije svega i svi ostali takzovani pro-BiH, fotelja, tenderi, prehljebljavanja, uzimaj gdje god mozes, sve su stavili ispred drzave, takvi su napravili Dodika i Covica ovakima.axe22 wrote: ↑13/10/2023 10:16 S ovom trenutnom politikom, a i politikom onih prije Trojke, popustaj, daji sve samo da ostanemo u vlasti ne gine mogucnost da i Bosnjaci (Bosanci i Hercegovci) nekad u buducnosti postanu kao Palestinci, bez drzave, bez vlasti, gdje ce Srbija i Hrvatska komandovati i uzimati dio po dio teritorije uz isto ovu pricu trenutnu da se bore protiv hamasa i Islamski ekstremista (kao sto su se borili nekad po njihovoj prici)
-
kakabanja213
#10124 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 2
Naravno da nije photoshop. Ali zasto te cudi da postoje muslimani koji podrzavaju teroriste, u BiH? Ovim ljudima neko treba ponuditi neku alternativu. Ako im je alternativa Dragan Covic sa Dariom Kordicem ili Mile Dodik sa Ratkom Mladicem zasto mislis da im nije odgovor Bakir sa Hamasom.
-
laik1981
#10125 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 2
Ma sve sto treba uraditi je izbrisati gumicom SDA iz potickog zivota Bosnjaka. Sve ove desnicarske nebuloze, sve ove islamisticke zastave i slike, neka nakaradna koketiranja sa istokom su njihovih ruku djelo. Oni su fleka u zivotima Bosnjaka. Obrisati gumicom i procesuirati ih. Osloboditi Bosnjake te zle i destruktivne nemani, a onda birati izmedju ostalih koji, kakvi god da su, nisu ni promil zla koje je SDA.