Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 2

Locked
hatemondays

#10101 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 2

Post by hatemondays »

Jordan1961 wrote: 12/10/2023 20:40
mishic wrote: 12/10/2023 20:13 Jada i bijede imamo na pretek ali u konkurenciji tzv. ministar Nešić se munjevito uspinje ka vrhu ljestvice. I da ne ponavljamo sve ono što je vezano za ovu spodobu koja samo u ovakvom sistemu može postati ministar, gotovo da ne prođe dan u kome se on iznova ne prospe nekom nebulozom.

Najnovija je: "NEŠIĆ SAMOUVJERENO: “Uhapsit ćemo Schmidta…”.

I to je samo još jedna od bezbroj nebuloza ove spodobe koja je ministarsku fotelju pretvorila u instituciju čuvara i zaštitnika Dodikove politike.
Trebalo bi dzukelu napuckati da ti svarno i ucini. Mada ne djeluje kao pretjerano inteligentna osoba, sumnjam da bi to ucinio.
Decko ce preuzeti palicu od Dodika cim se stvore uvjeti a politika i djela ce biti isti.
Haris.ba

#10102 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 2

Post by Haris.ba »

BAK-eV wrote: 12/10/2023 16:16

Schmidt dovede desetak pravnika i proglasi zakone i to je to.
Otvori i zatvori poglavlje za par sedmica.

Sto to ne uradi?
Pa da se Bosna pojavi u EU? Da Dodik blokira glasanje kada moras imati odluku svake drzave? Ili, da cak i neki tamo muslimani mogu blokirati. Nisu budale.
User987

#10103 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 2

Post by User987 »

Vjerujte mi da ne mogu vjerovati šta sve pročitam. Izgleda da je ovim našim primitivnim islamistima tragedija Palestinaca samo izgovor da pokažu svoju mržnju prema Americi i Zapadu. Ne mogu da vjerujem kakvi monstrumi žive medju nama. Pa je li moguće da je ovoliki broj džamija, islamskih centara, mesdžida i vjeronauka izrodio ovakve budaletine. Oni nama predlažu da zaratimo sa Evropom i Amerikom, da kao Mevlid Jašarević pucamo po američkoj ambasadi, da ubijamo židove iako nam židivi nikad nista nisu uradili. Oni hinjski povremeno pričaju o četnicima i ustašama, a pravi im je cilj islamistička državica ovdje gdje žive Bošnjaci. Slušajte me seljadijo, nećete moći kako su vas indoktrinirali. Ima nas puno normalnih i sekularnih i gradskih i evropskih Bošnjaka.
ZoomZoomKiwi

#10104 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 2

Post by ZoomZoomKiwi »

User987 wrote: 12/10/2023 23:10 Vjerujte mi da ne mogu vjerovati šta sve pročitam. Izgleda da je ovim našim primitivnim islamistima tragedija Palestinaca samo izgovor da pokažu svoju mržnju prema Americi i Zapadu. Ne mogu da vjerujem kakvi monstrumi žive medju nama. Pa je li moguće da je ovoliki broj džamija, islamskih centara, mesdžida i vjeronauka izrodio ovakve budaletine. Oni nama predlažu da zaratimo sa Evropom i Amerikom, da kao Mevlid Jašarević pucamo po američkoj ambasadi, da ubijamo židove iako nam židivi nikad nista nisu uradili. Oni hinjski povremeno pričaju o četnicima i ustašama, a pravi im je cilj islamistička državica ovdje gdje žive Bošnjaci. Slušajte me seljadijo, nećete moći kako su vas indoktrinirali. Ima nas puno normalnih i sekularnih i gradskih i evropskih Bošnjaka.
SDA za bošnjake je isto kao Hamas za Palestince.
goredole

#10105 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 2

Post by goredole »

Haris.ba wrote: 12/10/2023 23:01
BAK-eV wrote: 12/10/2023 16:16

Schmidt dovede desetak pravnika i proglasi zakone i to je to.
Otvori i zatvori poglavlje za par sedmica.

Sto to ne uradi?
Pa da se Bosna pojavi u EU? Da Dodik blokira glasanje kada moras imati odluku svake drzave? Ili, da cak i neki tamo muslimani mogu blokirati. Nisu budale.
EU je nešto kao brak - imaš prava, ali imaš i obaveze. e sad realno, osim radne snage koja se svakako odljeva iz bez EU šta bi mi imali ponuditi u tom braku?
Hakiz

#10106 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 2

Post by Hakiz »

EFD22 wrote: 12/10/2023 23:12
User987 wrote: 12/10/2023 23:10 Vjerujte mi da ne mogu vjerovati šta sve pročitam. Izgleda da je ovim našim primitivnim islamistima tragedija Palestinaca samo izgovor da pokažu svoju mržnju prema Americi i Zapadu. Ne mogu da vjerujem kakvi monstrumi žive medju nama. Pa je li moguće da je ovoliki broj džamija, islamskih centara, mesdžida i vjeronauka izrodio ovakve budaletine. Oni nama predlažu da zaratimo sa Evropom i Amerikom, da kao Mevlid Jašarević pucamo po američkoj ambasadi, da ubijamo židove iako nam židivi nikad nista nisu uradili. Oni hinjski povremeno pričaju o četnicima i ustašama, a pravi im je cilj islamistička državica ovdje gdje žive Bošnjaci. Slušajte me seljadijo, nećete moći kako su vas indoktrinirali. Ima nas puno normalnih i sekularnih i gradskih i evropskih Bošnjaka.
SDA za bošnjake je isto kao Hamas za Palestince.
:-)
vee-jay

#10107 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 2

Post by vee-jay »

goredole wrote: 12/10/2023 23:16
Haris.ba wrote: 12/10/2023 23:01

EU je nešto kao brak - imaš prava, ali imaš i obaveze. e sad realno, osim radne snage koja se svakako odljeva iz bez EU šta bi mi imali ponuditi u tom braku?
Hm, moderne evropske Muslimane, koji bi im mogli sluziti kao most ka islamskom svijetu i alatka za bolju integraciju Muslimana u Evropi.

Ali kao sto mozemo vidjeti ovih dana, Bosnjaci su se veeeelikim dijelom pretvorili u muslimansku verziju Srba, tako da ... :run:
Hajvan

#10108 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 2

Post by Hajvan »

na ovom forumu bas ima puno ovih sh/hs trolova
Sanjarko

#10109 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 2

Post by Sanjarko »

Hajvan wrote: 12/10/2023 23:53
Nisu sh/hs trolovi, nego samo trolovi.
mayab

#10110 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 2

Post by mayab »

Image
jasko_ba

#10111 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 2

Post by jasko_ba »

mayab wrote: 13/10/2023 06:11 Image
* - Bošnjaci koji glasaju za SDA i DF
_BataZiv_0809
Nindža revizor
Vozim: Lancia na servisu

#10112 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 2

Post by _BataZiv_0809 »

E bas tako
ZoomZoomKiwi

#10113 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 2

Post by ZoomZoomKiwi »

Ostali su svakako više Bosanci nego Bošnjaci :mrgreen:
goredole

#10114 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 2

Post by goredole »

vee-jay wrote: 12/10/2023 23:50
goredole wrote: 12/10/2023 23:16
Hm, moderne evropske Muslimane, koji bi im mogli sluziti kao most ka islamskom svijetu i alatka za bolju integraciju Muslimana u Evropi.

Ali kao sto mozemo vidjeti ovih dana, Bosnjaci su se veeeelikim dijelom pretvorili u muslimansku verziju Srba, tako da ... :run:
kada razmislis da je EU krenula kao ekonomska zajednica za ugalj i čelik ovo sa inkluzijom muslimana mi zvuci da bi bosnjaci trebali u EU da prave baklave i peku burek jer o kakvoj inkluziji pricamo?
User987

#10115 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 2

Post by User987 »

Hajvan wrote: 12/10/2023 23:53
Gospodine hajvane, nisam ja nikakav trol. Ja samo kazem ono što vidim i oročitam. Jedna od uočljivih osobina naših islamističkih ubleha je lukavstvo. Budi lukav, tako vas uče! Sakrićemo svoju ideologiju i svoje ciljeve! Svojim kritičarima ćemo odgovori da su trolovi, da su djikani, da su fasisti i čekaj pogodan trenutak kada ćemo silom nametnuti našu “demokratiju”. Je li tako hajvane?
axe22

#10116 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 2

Post by axe22 »

jasko_ba wrote: 13/10/2023 07:00
* - Bošnjaci koji glasaju za SDA i DF
Ali zato nas je TROJKA progurala u svijet kao niko, ali na kurxxx.
I jedni i drugi ista govna, kojima je vazna samo fotelja.

Vec danima HR a i od nasih politicara s predznakom HR pokusavaju izjednaciti Armiju BiH sa hamasom i teroristima ako niko se ne oglasava, sute svi, mozda da se ne bi zakacili s partnerima pa izgubili koju fotelju.

Zeljko iznio neke cinjenice i vecina udarila po njemu, umjesto da pogleda stvari onakve kakve su.

S ovom trenutnom politikom, a i politikom onih prije Trojke, popustaj, daji sve samo da ostanemo u vlasti ne gine mogucnost da i Bosnjaci (Bosanci i Hercegovci) nekad u buducnosti postanu kao Palestinci, bez drzave, bez vlasti, gdje ce Srbija i Hrvatska komandovati i uzimati dio po dio teritorije uz isto ovu pricu trenutnu da se bore protiv hamasa i Islamski ekstremista (kao sto su se borili nekad po njihovoj prici)
DaysleepeR

#10117 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 2

Post by DaysleepeR »

Ja bih rekao da smo se sami izjednačili

Image
moimoi

#10118 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 2

Post by moimoi »

DaysleepeR wrote: 13/10/2023 10:18 Ja bih rekao da smo se sami izjednačili

Image
Reci mi da je ovo fotosop
W0rM
Grijem se na: sunčevu energiju
Vozim: se po mahali

#10119 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 2

Post by W0rM »

it goes the other way around. Mi sto vise pustamo stvari oni nam ih jos vise forsiraju, parada sad moze, dosta ovdje ljudi bi za NATO clanstvo i guze dalo, govorimo da nam je Amerika prijatelj manje vise svugdje, i sta imamo zauzvrat? Impotentni OHR, Ustav koji ne postoji nigdje na dunjaluku, spomenik drazi u Visegradu itd. Normalno je da ce ljudi poceti da se okrecu politickoj desnici.
DaysleepeR

#10120 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 2

Post by DaysleepeR »

moimoi wrote: 13/10/2023 10:21

Image
Reci mi da je ovo fotosop
Nažalost nije.
DonieBrasco

#10121 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 2

Post by DonieBrasco »

axe22 wrote: 13/10/2023 10:16 S ovom trenutnom politikom, a i politikom onih prije Trojke, popustaj, daji sve samo da ostanemo u vlasti ne gine mogucnost da i Bosnjaci (Bosanci i Hercegovci) nekad u buducnosti postanu kao Palestinci, bez drzave, bez vlasti, gdje ce Srbija i Hrvatska komandovati i uzimati dio po dio teritorije uz isto ovu pricu trenutnu da se bore protiv hamasa i Islamski ekstremista (kao sto su se borili nekad po njihovoj prici)
Nebrojeno sam puta ovo pisao, balijanderi prije svega i svi ostali takzovani pro-BiH, fotelja, tenderi, prehljebljavanja, uzimaj gdje god mozes, sve su stavili ispred drzave, takvi su napravili Dodika i Covica ovakima.
axe22

#10122 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 2

Post by axe22 »

Image
Ma bravo, treba sad izaci neki politicar s ove kao Bosanske strane, okacit ovu sliku i reci : "Tako je Covic, Zeljka, Raguz i i ostali, vojska armije BiH je bila Hamas samo pod drugim imenom, hvala vam sto ste nas sacuvati od njihovog noza, da nije bilo vojske HR i vojske Srpske mi bi nestali s ovih prostora".
axe22

#10123 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 2

Post by axe22 »

DonieBrasco wrote: 13/10/2023 10:25
axe22 wrote: 13/10/2023 10:16 S ovom trenutnom politikom, a i politikom onih prije Trojke, popustaj, daji sve samo da ostanemo u vlasti ne gine mogucnost da i Bosnjaci (Bosanci i Hercegovci) nekad u buducnosti postanu kao Palestinci, bez drzave, bez vlasti, gdje ce Srbija i Hrvatska komandovati i uzimati dio po dio teritorije uz isto ovu pricu trenutnu da se bore protiv hamasa i Islamski ekstremista (kao sto su se borili nekad po njihovoj prici)
Nebrojeno sam puta ovo pisao, balijanderi prije svega i svi ostali takzovani pro-BiH, fotelja, tenderi, prehljebljavanja, uzimaj gdje god mozes, sve su stavili ispred drzave, takvi su napravili Dodika i Covica ovakima.
Takvi su ih napravili i takvi ce ih jos uzdignuti, pojacat im pozicije i vlast, jer nema normalnog balijandera koji ce reci, prvo drzava, narod pa onda vi.
kakabanja213

#10124 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 2

Post by kakabanja213 »

Naravno da nije photoshop. Ali zasto te cudi da postoje muslimani koji podrzavaju teroriste, u BiH? Ovim ljudima neko treba ponuditi neku alternativu. Ako im je alternativa Dragan Covic sa Dariom Kordicem ili Mile Dodik sa Ratkom Mladicem zasto mislis da im nije odgovor Bakir sa Hamasom.
laik1981

#10125 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 2

Post by laik1981 »

Ma sve sto treba uraditi je izbrisati gumicom SDA iz potickog zivota Bosnjaka. Sve ove desnicarske nebuloze, sve ove islamisticke zastave i slike, neka nakaradna koketiranja sa istokom su njihovih ruku djelo. Oni su fleka u zivotima Bosnjaka. Obrisati gumicom i procesuirati ih. Osloboditi Bosnjake te zle i destruktivne nemani, a onda birati izmedju ostalih koji, kakvi god da su, nisu ni promil zla koje je SDA.
Locked