Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Prva slika i malo teksta I onda slika one svaboce dok mrtva lezi I onaj je lupa po glawi I dere se slava bogu. Iskreno sve poslije svaka zrtva iz palestine pada u zaborav.
Dakle, po tvom je Izrael dobio PR rat i sve prije i poslije se treba zaboraviti. Kakva genijalna umotvorina. Dobar nick.
PR rat su prije dobijali palestinci po tebi.
Zločin se zlocinom ne pravda.
Da su Palestinci poslije teoristickog napada izasli na ulice I rekli oni tamo su krivi... 99% granata ne bi palo na neduzne.
Ovako svi krive njih i ne gledaju ko je ko. Svi su isti teroristi.
Nisu svi Njemci nacisti ali većina su bili Njemci. Isto za Serve nisu svi cetnici ali krivi je na svom servskom narodu
Da li postoje dokazi o 40 zakalnih beba od strane Hamasa ili se radi o Dezinformer laži i konstrukcije u je povjerovao i izrekao Joe Biden kao opravdanje za ravnanje višedecenijskog palestinskog konc logora Gaze !
Kako, bolan, tebi sada ovo dehumanizacija?! Navođenje činjenica tebi dehumanizacija Palestinaca na Zapadu. Mora da si ubjeđen da je sve ovo propaganda, a da Palestinci samo sjede u kućama, ispijaju kafe i ne rade ovo što se raportira. Ako to misliš, u velikoj si zabludi. Arapsko antijevrejstvo je očigledno i javno se ispoljava po zapadnim gradovima.
Osmi Socrates wrote: ↑12/10/2023 19:56
Ja sam specifično napomenuo region kao Bliski Istok. Ima li ijedna država tamo da ne primjenjuje neku vrstu fašizma i represije prema svojim građanima?
Zašto bi i kako Izrael bio drugačiji, kad se sve uzme u obzir.
To što vi to ne vidite niko vam nije kriv. Vi ste plakali i za Saddamom, a čovjek pobio stotine hiljada svojih ljudi.
Whataboutism
Za ovo boldano: Te države se ne diču da su jedine demokratije na BI
Velkoski wrote: ↑12/10/2023 19:48
Nije toliko bitna kolonizacija, koliko je bitna opresija.
Ovo je bila ta teza, a imamo trilion primjera onih koji su drugačije.
Opresija postoji zbog nerijesene situacije koju ni jedna ni druga strana ne zele da rijese bez potpunog unistenja ovih drugih.
Jesu li crnci u Juznoj Africi krenuli raketama i teroristickim napadima protiv apartheida? Je li Gandhi u Indiji krenuo raketama i teroristim napadima?
Neko je spominjao S. Irsku, Baske, i oni su nakon par decenija prestali, bez da su dobili nezavisnost. A ni oni nisu radili ni gram ovoga sto radi Hamas. I da vrtimo tako milion nekih primjera za koje niko ovdje nije ni cuo.
Ali su i Baski i Irci bili u mnogo boljoj poziciji od Palestinaca.
A crnci u Južnoj Africi naravno da su bili nasilini plus je uz njih svijet stao i prekinuo svaki kontakt sa Boerskom vladom i tankali su im ekonomiju, dok ostali svi surađuju sa Izraelom još im poklanjaju oružje.
Najtragičnije je što u slučaju nekakve, ne daj bože eskalacije i rata ovdje, takvi najprije razgule ili se sakriju misije rupe. Ta govna treba identificirati da bi im se spriječila bježanija u slučaju kakvog rata…. Znam ih kao svoj džep, to nisu samo glupani, to je zlo.
Pa da, ali ja ne vidim čemu ovoliko plakanje za Palestinom, znamo šta su oni radili kad je bio rat ovdje i kako su otvoreno podržavali Miloševića. Trebamo stati u kraj i čekati kraj situacije, žao mi je djece i žena, ali ne možemo im pomoći mi, ima ko može, ali neće.
Opet da pitam zasto pominju palestince samo zasto su licemjerni, sta je sa cecenima tatarima ujgurima znaju li kakav su oni pakao prosli i jos prolaze, isto sam pitanje postavio nedavno pa se kolega ucutao uz kratku opasku da nije aktuelno. Na kraju zasto im je palestina vaznija od bosne, meni je bosna br 1 za ostalo mogu imati svoje misljenje i to je to a ovamo demonstracije za palestinu a bosnjake istocne bosne i krajine nista, a ponovicu interes bosne je br 1 tacka.
Last edited by sajber87 on 12/10/2023 20:00, edited 3 times in total.
Opresija postoji zbog nerijesene situacije koju ni jedna ni druga strana ne zele da rijese bez potpunog unistenja ovih drugih.
Ovo bi možda imalo nekog smisla da IZRAEL nije taj koji drži apsolutnu moć i kontroliše sve. Da ne spominjemo po 62. put kako su bengvirovci podmuklo ubili vlastitog rabina koji je skoro riješio sve.
Velkoski wrote: ↑12/10/2023 19:53
I za kraj, pošto mi se ne da više, neka neko javi Španiji da je bibijevski trebala izravnati Baskiju jer drugačije ne može.
Je li ETA gadjala Madrid hiljadama raketa, ulijetala u naselja i ubijala ljude nasumice?
A maltretirani su itekako godinama za vrijeme Franka. Sve ukupno su u 50 godina rada 3 puta manje civila nego Hamas proslog vikenda. I to u visestruko vecoj zemlji.
Pa kada su zasluzili. Do tog dana se svijet sazaljevao na njih od tada ko ih jebe. A da im se svima oprosti neka pokazu ko su ti Hamas teroristi. Jednostavno rijesenje
Ne valja ti da lažeš a i da vrijeđaš kao moderator.
Svaki tvoj post na ovoj temi je direktna podrška Bibijevom demoliranju.
Kada počneš sa ad hominemom, nemoj se čuditi kada ti neko uzvrati. Ja nisam moderator, da imaš IQ preko 2 shvatio bi to. I ne pada mi na pamet da se raspravljam s tobom dalje, forumska luda od EPL-a do svih drugih tema na kojim si se ikada javio. Dobro te Nihilo davno provalio
Kako, bolan, tebi sada ovo dehumanizacija?! Navođenje činjenica tebi dehumanizacija Palestinaca na Zapadu. Mora da si ubjeđen da je sve ovo propaganda, a da Palestinci samo sjede u kućama, ispijaju kafe i ne rade ovo što se raportira. Ako to misliš, u velikoj si zabludi. Arapsko antijevrejstvo je očigledno i javno se ispoljava po zapadnim gradovima.
Ni ti ne prepoznaješ sarkazam u mom postu
Pardoniram, uletio sam slijeva, vidim ovdje žestoki građanski rat na temi, ne znam ko pije, ko plaća.
Pa da, ali ja ne vidim čemu ovoliko plakanje za Palestinom, znamo šta su oni radili kad je bio rat ovdje i kako su otvoreno podržavali Miloševića. Trebamo stati u kraj i čekati kraj situacije, žao mi je djece i žena, ali ne možemo im pomoći mi, ima ko može, ali neće.
Opet da pitam zasto pominju palestince samo zasto su licemjerni, sta je sa cecenima tatarima ujgurima znaju li kakav su oni pakao prosli i jos prolaze, isto sam pitanje postavio nedavno pa se kolega ucutao uz kratku opasku da nije aktuelno. Na kraju zasto im je palestina vaznija od bosne, meni je bosna br 1 za ostalo mogu imati svoje misljenje i to je to a ovamo demonstracije za palestinu a bosnjake istocne bosne i krajine sto se tlace nista, a ponovicu interes bosne je br 1 tacka.
Tvoje razmisljanje je ispravno, ali tako ne razmislja 95 % drzave, zato i jesmo u qrcu
Bossona wrote: ↑12/10/2023 19:57
Da li postoje dokazi o 40 zakalnih beba od strane Hamasa ili se radi o Dezinformer laži i konstrukcije u je povjerovao i izrekao Joe Biden kao opravdanje za ravnanje višedecenijskog palestinskog konc logora Gaze !
Naravno da NE POSTOJE jer se nije desilo!!!
Vec su jevreji koji imaju savjesti demantovali ove navode.
Da imaju te bebe snimci i slike bi bile sat poslije napada Hamasa objavljene svuda...
Kad ovi sto podrzavaju IDF mogu spamat do besvjesti hajd da i ja probam.
Otkud vam to da su na slici bosnje ? Koliko vidim sve sami palestinci, vidi im se po ćehri.
Ustasija iz Mostara moze u isto vrijeme crtat po partizanskom groblju kukaste krstove ( Sumirova raja) i podrzavat prezivjele iz holokausta, a ne mogu palestinci podrzavat svoje sunarodnjake ?
Kad Hrvatska pobjedi u npr boćanju , hrvati iz Mostara pale baklje i podrzavaju, i srbi isto mogu, samo se palestinci ne mogu suosjecati sa svojim sunarodnicima ?
Ne valja ti da lažeš a i da vrijeđaš kao moderator.
Svaki tvoj post na ovoj temi je direktna podrška Bibijevom demoliranju.
Kada počneš sa ad hominemom, nemoj se čuditi kada ti neko uzvrati. Ja nisam moderator, da imaš IQ preko 2 shvatio bi to. I ne pada mi na pamet da se raspravljam s tobom dalje, forumska luda od EPL-a do svih drugih tema na kojim si se ikada javio. Dobro te Nihilo davno provalio
Sad me haos zanima kako ga je provalio, sta mu je rekao, jel ti frka da napišeš ?
Velkoski wrote: ↑12/10/2023 19:53
I za kraj, pošto mi se ne da više, neka neko javi Španiji da je bibijevski trebala izravnati Baskiju jer drugačije ne može.
Pa dobro, kad vec spominjes...za spaniju se veze ono nabijanje jevreja nogom vani, pa su neki zavrsili.kod nas...za baskiju je vec previse
sumir bi ove naše Palestince vjerovatno sve priveo, iz predostroznosti. More im naumpasti da hamasaju, ne do Bog. Mozda kojeg pošalje u Gvantanamo kao Zlaja onomad.