Nisu ni Palestinci jedini narod na svijetu koji se pati. Ima i daleko većih žrtava od ovih 200 koji se spominju od početka godine do ovog sranja.Velkoski wrote: ↑12/10/2023 19:27Pišeš tupave postove kao da je Izrael jedini propatio na ovoj planeti ikada i sada ima neko pravo da bombarduje do besvijesti. Apsolutno me zaboli da li ne misliš ovako, tako pišeš, to je jedini zaključak koji se izvlači iz tvojih postova.Osmi Socrates wrote: ↑12/10/2023 19:25
Pa prvo BiH nije na Bliskom Istoku. Specifično sam naglasio osobenosti regiona kao što je Bliski Istok.
A kao drugo, nemaš milion raketa i dronova.
Odakle ti da BiH ima ikakve sličnosti sa Izraelom?
Meni prvo izlazi Al Jazeera na internetu, tako da možda je do vas.
I kad smo već kod tupavih analogija, šta trebaju Native Amerikanci, a i svi ostali koji su bili žrtve kolonijalista?
smijesni_ste wrote: ↑12/10/2023 19:27 Zaista velika dehumanizacija Palestinaca na zapadu
https://www.index.hr/vijesti/clanak/eks ... i_ostalo_d
jasno je napisala da misli na medije, što je apsolutna istina. Doduše, uglavnom je riječ o američkom jadizmu.
Jesu li primile te žrtve due attention u BiH? Na ovom forumu? Jesu al' u kurcu.
I ako ćeš baš tako daleko u istoriju, kao do Native Amerikanaca, onda možeš komotno sa srpskim mitolozima i Deretićem pod ruku. A možeš i gusle sa njima opalit'. Šta fali?

--- "Nijemci su uništili naše porodice i domove, vi ne uništavajte našu nadu." - poruka je sa broda.