Izrael je opet pocinio zlocin!

Locked
Dupli_skalp

#27401 Re: Izrael je opet pocinio zlocin!

Post by Dupli_skalp »

opet sami sebi zabijamo autogolove i prizivamo sami sebi novu gazu i palestinizaciju.

ono u mostaru jučer (stari most i fortica) je potpuno suludo bilo, kao i komšićevo nediplomatsko prepucavanje sa ambasadorkom izraela.

samo dajemo krila i vjetar u leđa onim kao što je onaj tzv. profesor iz hrvatske.

nikad pameti doći!
dr_Evil

#27402 Re: Izrael je opet pocinio zlocin!

Post by dr_Evil »

Porculanski komplet wrote: 11/10/2023 10:04
dr_Evil wrote: 11/10/2023 10:03

Sad ce Dragan novu festu na haciendi napravit, ima da mu Halid opet pjeva. Komso igra kolo srece, 24 polja da je zavrsio politicku karijeru i samo jedno da dobiva, you do the math.
neki dan mu je halid bio na rođakovoj svadbi samo što nije popraćeno medijski, ljudi nisu htjeli nikakvu medijsku exponiranost
HDZ je po svemu par koraka ispred ostatka nacionalista u BiH. Ugledaju se po svemu na zapad, samo im je srz i dalje crnokosuljaska, ali jebi ga lako se prikriva.

Kadar koji postavljaju, obrazovanje kadrova, izbor kadrova, ponasanje, sve vise lice na jednu europsku partiju, naravno sve je to kao sto rekoh samo ljustura fasizma, ali takva je europa u osnovi.
laik1981

#27403 Re: Izrael je opet pocinio zlocin!

Post by laik1981 »

dr_Evil wrote: 11/10/2023 10:07
neki dan mu je halid bio na rođakovoj svadbi samo što nije popraćeno medijski, ljudi nisu htjeli nikakvu medijsku exponiranost
HDZ je po svemu par koraka ispred ostatka nacionalista u BiH. Ugledaju se po svemu na zapad, samo im je srz i dalje crnokosuljaska, ali jebi ga lako se prikriva.

Kadar koji postavljaju, obrazovanje kadrova, izbor kadrova, ponasanje, sve vise lice na jednu europsku partiju, naravno sve je to kao sto rekoh samo ljustura fasizma, ali takva je europa u osnovi.
Imaju mozak za razliku od nasih retarda.
skafiskafsnjak

#27404 Re: Izrael je opet pocinio zlocin!

Post by skafiskafsnjak »

laik1981 wrote: 11/10/2023 10:04
skafiskafsnjak wrote: 11/10/2023 09:57 Svjesno "stajes" na stranu zlocinca. Kao sto sam rekao, ovo je forum. A od foruma niko i nista ne zavisi.... i trebali bismo realno sagledati i pravedno. Nismo ti i ja predsjednici pa da od mog stava zavise milioni ljudi. Tada bih vjerovatno "isao" glavom, kao sto ti kazes. Ovako, samo gledam realno
Tvoje misljenje, kao i misljenje ostatka sirokih narodnih masa, je putokaz predstavnicima iz tvoje izvorne drzave kako i na koji nacin da laprdaju. Imamo lidere koji ne znaju ni za sta drugo osim populizma, a nasa misljenja im daju vjetar u ledja da laprdaju upravo ono sto narodne mase misle. Sve ove izjave i modeli ponasanja sutra ce biti koristeni u dnevnoj politici. To nam, bar nama koji smo ostali u ovoj drzavi, ne treba ni u kojoj formi.
Taman posla da oni slusaju misljenje naroda :roll:
General War

#27405 Re: Izrael je opet pocinio zlocin!

Post by General War »

Dupli_skalp wrote: 11/10/2023 10:06 opet sami sebi zabijamo autogolove i prizivamo sami sebi novu gazu i palestinizaciju.

ono u mostaru jučer (stari most i fortica) je potpuno suludo bilo, kao i komšićevo nediplomatsko prepucavanje sa ambasadorkom izraela.

samo dajemo krila i vjetar u leđa onim kao što je onaj tzv. profesor iz hrvatske.

nikad pameti doći!
Komsic, Benjamina...se utrkuju da potvrde tvrdnje "zlih jezika", pa je pitanje ko je u pravu
Porculanski komplet

#27406 Re: Izrael je opet pocinio zlocin!

Post by Porculanski komplet »

Halid Bešlić kaže da navija za reprezentaciju Hrvatske, otkrio i zbog čega

https://avaz.ba/showbiz/muzika/860244/h ... -zbog-cega
Chmoljo
Administrativni siledžija u penziji

#27407 Re: Izrael je opet pocinio zlocin!

Post by Chmoljo »

laik1981 wrote: 11/10/2023 10:09

Imaju mozak za razliku od nasih retarda.
jednostavno rade na duže rokove, a ne na mandatne.
sajber87

#27408 Re: Izrael je opet pocinio zlocin!

Post by sajber87 »

skafiskafsnjak wrote: 11/10/2023 10:10
Tvoje misljenje, kao i misljenje ostatka sirokih narodnih masa, je putokaz predstavnicima iz tvoje izvorne drzave kako i na koji nacin da laprdaju. Imamo lidere koji ne znaju ni za sta drugo osim populizma, a nasa misljenja im daju vjetar u ledja da laprdaju upravo ono sto narodne mase misle. Sve ove izjave i modeli ponasanja sutra ce biti koristeni u dnevnoj politici. To nam, bar nama koji smo ostali u ovoj drzavi, ne treba ni u kojoj formi.
A je li treba slusati "misljenje" kao naroda tj vecine naroda, hoces da kazes da "narod" zna
JohnnyS

#27409 Re: Izrael je opet pocinio zlocin!

Post by JohnnyS »

Naravno da slijede, naši političari su točna preslika našeg, ili ako hoćeš, naših naroda.
laik1981

#27410 Re: Izrael je opet pocinio zlocin!

Post by laik1981 »

Slusaju itekako, samo sto ga koriste kada treba steci jeftine politicke poene i dici sebi rejting popularnosti.

Evo da te pitam. Da li ti mislis da ova prepucavanja Zeljke Komsica i izraelske ambasadorice i na koji nacin mogu biti korisna za BiH i vecinsko stanovnistvo u BiH?
auspuhc

#27411 Re: Izrael je opet pocinio zlocin!

Post by auspuhc »

Pa ko je zasluzan sto je Komsic tu gdje jeste? Zato i prica ovako kako prica. Eto kupio je mnoge. Hinja i supljator.
moimoi

#27412 Re: Izrael je opet pocinio zlocin!

Post by moimoi »

Komsic je poceo glumiti Milanovica. Sta drugo reci na ovakve izjave osim da su na nivou djeteta.
Bodkin

#27413 Re: Izrael je opet pocinio zlocin!

Post by Bodkin »

skafiskafsnjak wrote: 11/10/2023 09:30
User987 wrote: 11/10/2023 09:26 Uhuhu… Koliko komentara Bošnjaka na sve strane koji podržavaju Palestince, a indirektno i Hamas. Ja sam sekularni Bosnjak ili ako hoćete ateist pa mogu biti malo objektivniji. Hrvati, iskreno ili neiskreno svi na strani Izraela i Zapada. Naravno, radi se o čistoj inteligenciji. Bosnjaci u ogromnoj većini protiv Izraela i Židova sa elementima bolesne mržnje. I u ovom slučaju se radi o “inteligenciji”, bolje reći retardiranosti. Još jednom moram ponoviti. Bez obzira na sve što se nama dešavalo devedesetih, spasili su nas Amerikanci. Ne nasjedajte na danasnje tumačenje istorije od strane nekih bošnjačkih mudrosera. Ja sam aktivni učesnik sa prve linije. Mi smo bili u enklavama i samo pomoć i pritisak Amerikanaca spriječili su nestanak BiH, a samim tim i nas kao naroda. Zapamtite, istorija se uči iz knjiga, a ne u džamiji.
Znaci, samo zato jer je Zapad spasio BiH, mora se biti na strani Zapada ?
Sta su radili u Afganistanu, Libiji, Iraku ? Jesu te zemlje spasili?

Ne budi smijesan.
Pa budi dosljedan. Sto nisi rekao 95e neka hvala, necemo pomoc jer gledajte sta radite u palestini i sta ste radili u vijetnamu?

A ne navijanje za usa ukrajini ili na kosovu, a protiv na bliskom i srednjem istoku. A da ne kazem da vecina ovdje pojma nema sta je amerika sve radila po juznoj americi. Valjda dole nije bitno jer nisu muslimani ili nisu u evropi ili kontra rusa (sto valjda znaci kontra srba)
Rejhana

#27414 Re: Izrael je opet pocinio zlocin!

Post by Rejhana »

dr_Evil wrote: 11/10/2023 10:03

Sad ce Dragan novu festu na haciendi napravit, ima da mu Halid opet pjeva. Komso igra kolo srece, 24 polja da je zavrsio politicku karijeru i samo jedno da dobiva, you do the math.
Komsic je igrač Vatikana a samim tim radi i za Hrvatsku stvar u BiH.

https://www.klix.ba/vijesti/bih/komsic- ... /220117075

U diplomatiji je prsten simbol vjernosti i odanosti. Ovo Komsic dobro naplaćuje a naplatit će i Covic i HDZ kroz izborni zakon. Ide nametanje od Schmidta 120%.
Hrvati u BiH vode mudru i stratešku politiku, pogledaj samo kroz ptimjer Mostara kako šire svoj uticaj, a u narednom periodu očekuj to i u Federaciji ali i na državnom nivou. Jednim dijelom zapravo to vec imaš.

S druge strane Bošnjake treba držati pod kontrolom i na uzdama, zato imaš Ramu Isaka i slične koji su profil ljudi po mjeri ambasade, ne bas elokventni, ali koji su castohlepljivi a uz to jos podobni i pokorni diktatu odozgo. Kako se stvar bude odvijala mogu dolaziti i jos gori od Rame.
mali_balon

#27415 Re: Izrael je opet pocinio zlocin!

Post by mali_balon »

sumirprimus wrote: 11/10/2023 08:57
mali_balon wrote: 11/10/2023 08:45

Pa neka je satircini portal, ne znaci da nisu u pravu, ali hajde malo razmisli ko ima najvise koristi od ovog....ko, izrael, palestinci hamas.....
Koliko ste vi strucnjaci upuceni unutrasnju politiku izraela, pa izrael je vise podjeljen nego mi ovdje, a ista religija....
Jbte u gazu ne mozes iglu unijet da mosad to ne zna i sad nekih hiljade raketa operacija velikih razmjera a mosad je zna....ma hajte molim vas
tacno tako ma hajte molim vas. problem je sto je preneseno kao fakt, vama covjek kad bi donio snimku iz op rooma hamasa vama bi to bilo nedovljno. naravno da je mosad kriv. tacno tako zavjera, cionisticko americka najbolje!
Tacno tako i ja pisem u nedostatku logicnih argumenata....ma hajte molim vas...
skafiskafsnjak

#27416 Re: Izrael je opet pocinio zlocin!

Post by skafiskafsnjak »

Bodkin wrote: 11/10/2023 10:17
skafiskafsnjak wrote: 11/10/2023 09:30

Znaci, samo zato jer je Zapad spasio BiH, mora se biti na strani Zapada ?
Sta su radili u Afganistanu, Libiji, Iraku ? Jesu te zemlje spasili?

Ne budi smijesan.
Pa budi dosljedan. Sto nisi rekao 95e neka hvala, necemo pomoc jer gledajte sta radite u palestini i sta ste radili u vijetnamu?

A ne navijanje za usa ukrajini ili na kosovu, a protiv na bliskom i srednjem istoku. A da ne kazem da vecina ovdje pojma nema sta je amerika sve radila po juznoj americi. Valjda dole nije bitno jer nisu muslimani ili nisu u evropi ili kontra rusa (sto valjda znaci kontra srba)
Pa na strani sam njihovoj kada smatram da je ok. Smatram da je na Ukrajinu izvrsena agresija i tu sam na strani Zapada. Na Kosovu su Srbi htjeli uraditi genocid i tu se slazem sto su zaustavljeni. E danas su na strani Izraela koji ce genocid izvrsiti..... ne mogu navijati za to.
laik1981

#27417 Re: Izrael je opet pocinio zlocin!

Post by laik1981 »

Nazivati ambasadoricu bilo koje drzave lazljivom budalom sa pozicije predsjednika drzave moze samo teski idiot. Dodik je godinama taj idiot, SDA po potrebi, a evo i Zeljko licno im se pridruzio. Sutra kada ovo prokomentarise Murphy vjerovatno ce i njemu odbrusiti, ne gledajuci i ne razmisljajuci o interesima drzave. To mogu samo retardirane ublehe. Samo zabijamo sebi autogolove, a posle krivimo sve oko sebe.
axe22

#27418 Re: Izrael je opet pocinio zlocin!

Post by axe22 »

Toliko se digla podrska za Izrael i ako je poznato da je Izrael slao naoruzanje Srbima, da je Izrael bio protiv bombardovanja Srbije kad su napali Kosovo.

Divno
I sad Zeljko krivac jer je iznio svoje misljenje, koje 99% onih koji ovdje komentarisu nije ni procitalo.

Da ne bude zabune, ne podrzavam ni Hammas i ove militante (teroriste) a ni Izeael (teroriste samo u drugom pakovanju)
Last edited by axe22 on 11/10/2023 10:26, edited 1 time in total.
konami666

#27419 Re: Izrael je opet pocinio zlocin!

Post by konami666 »

laik1981 wrote: 11/10/2023 10:22 Nazivati ambasadoricu bilo koje drzave lazljivom budalom sa pozicije predsjednika drzave moze samo teski idiot. Dodik je godinama taj idiot, SDA po potrebi, a evo i Zeljko licno im se pridruzio. Sutra kada ovo prokomentarise Murphy vjerovatno ce i njemu odbrusiti, ne gledajuci i ne razmisljajuci o interesima drzave. To mogu samo retardirane ublehe. Samo zabijamo sebi autogolove, a posle krivimo sve oko sebe.
Palestinizacija Bosne u najavi.
moimoi

#27420 Re: Izrael je opet pocinio zlocin!

Post by moimoi »

skafiskafsnjak wrote: 11/10/2023 10:20
Bodkin wrote: 11/10/2023 10:17

Pa na strani sam njihovoj kada smatram da je ok. Smatram da je na Ukrajinu izvrsena agresija i tu sam na strani Zapada. Na Kosovu su Srbi htjeli uraditi genocid i tu se slazem sto su zaustavljeni. E danas su na strani Izraela koji ce genocid izvrsiti..... ne mogu navijati za to.
Kako ti nije jasno da se Palestinci ne pitaju nista? Da su kolateralna steta… jebe se “bracu” za palestince. Dodju im kao zivi zid. To je ono najgore.
hilmija frlj
Location: Iz boja u boj, do konačne pobjede, do slobodne Bosne i Hercegovine

#27421 Re: Izrael je opet pocinio zlocin!

Post by hilmija frlj »

nekitamopd wrote: 11/10/2023 10:02 Majko mila Komsica, pa ovako se ne ponasa drzavnik.
Koliko smo mi glupi to svijet jos nije vidio.

Samo da se sa HDZom prepucava pa makar nas to kostalo.

Mi nazalost nemamo drzavnika.
Komšić?
Državnik?
:lol:
JoseMujica
Grijem se na: malograDŽane
Vozim: Tuarega
Horoskop: Poskok

#27422 Re: Izrael je opet pocinio zlocin!

Post by JoseMujica »

saimidin wrote: 10/10/2023 20:09
JoseMujica wrote: 10/10/2023 19:44

slabo si to čitao ;-)
https://en.m.wikipedia.org/wiki/Israel% ... ace_treaty
Tu smo da učimo dok živimo, ali opet sam prilično siguran da će im uzeti i drugu obalu
naravno sve je moguće, ali mislim da se to neće desiti jer su Izrael i Jordan poprilično regulisali i normalizovali međusobne odnose...štaviše može se reći da su bliski partneri.

U gotovo sličnim su odnosima i Izrael i Egipat.

ps

evo kratak update vezan za ovu priču:
Jordan announced the opening of its military bases to US Air Force planes to provide military support to Israel.
https://x.com/nexta_tv/status/1711669046448459980?s=20

a SAD najavio slanje 101. padobranske divizije u Jordan
Last edited by JoseMujica on 11/10/2023 10:54, edited 1 time in total.
moimoi

#27423 Re: Izrael je opet pocinio zlocin!

Post by moimoi »

axe22 wrote: 11/10/2023 10:24 Toliko se digla podrska za Izrael i ako je poznato da je Izrael slao naoruzanje Srbima, da je Izrael bio protiv bombardovanja Srbije kad su napali Kosovo.

Divno
I sad Zeljko krivac jer je iznio svoje misljenje, koje 99% onih koji ovdje komentarisu nije ni procitalo.
Nije on kriv sto je iznio svoje misljenje, nego sto joj je “suknuo” kao nedorasli, bubuljicavi adolescent. Sto ce se na kraju gledati.
Dovoljno je bilo da joj diplomatski poruci da jos jednom pazljivo pogleda njegov itrevju
Last edited by moimoi on 11/10/2023 10:29, edited 1 time in total.
skafiskafsnjak

#27424 Re: Izrael je opet pocinio zlocin!

Post by skafiskafsnjak »

moimoi wrote: 11/10/2023 10:25
skafiskafsnjak wrote: 11/10/2023 10:20

Kako ti nije jasno da se Palestinci ne pitaju nista? Da su kolateralna steta… jebe se “bracu” za palestince. Dodju im kao zivi zid. To je ono najgore.
Sve ja znam. Kao sto se ni mi pitali nismo 92-95.
Mozda mi je bas zato naroda zao, ne znam. Mozda sto se nama danas desava ono sto se njima desava 70 godina. Za pocetak su dozvolili RS .... sad se ide prema trecem.
hilmija frlj
Location: Iz boja u boj, do konačne pobjede, do slobodne Bosne i Hercegovine

#27425 Re: Izrael je opet pocinio zlocin!

Post by hilmija frlj »

konami666 wrote: 11/10/2023 10:25
laik1981 wrote: 11/10/2023 10:22 Nazivati ambasadoricu bilo koje drzave lazljivom budalom sa pozicije predsjednika drzave moze samo teski idiot. Dodik je godinama taj idiot, SDA po potrebi, a evo i Zeljko licno im se pridruzio. Sutra kada ovo prokomentarise Murphy vjerovatno ce i njemu odbrusiti, ne gledajuci i ne razmisljajuci o interesima drzave. To mogu samo retardirane ublehe. Samo zabijamo sebi autogolove, a posle krivimo sve oko sebe.
Palestinizacija Bosne u najavi.
Jest, eno Srbi u geto stavljeni :-)
Ljudi godinu dana mašu ruskim zastavama, putinovim slikama, pisaju po Smitu i niko nista.
Locked