Ali moraju u prvo u kafez, ali hej 1500 eura
A nije za onih 450 € mozda isto zasluzan Izrael?
Vjerujem da bi i ovi sto zaradjuju milju i po rado na 450€ ali da se okupatori pokupe svojoj kuci.
Ali moraju u prvo u kafez, ali hej 1500 eura
Kod nas 500 eura, i mi kao GazaBobi wrote: ↑11/10/2023 00:14 18000 Palestinaca iz Gaze je radilo u Izraelu, njihova prosjecna plaća je bila 1550 €.Minimalna plata u Gazi je 450 €.
https://www.calcalistech.com/ctechnews/ ... /njdowfzmy
Tako je, zato se izrael sprema da udje tamo i uvjeri se, aparththejd i zlocini ne daju pravo hamasu (koji je legalno izabran da vlada gazoma btw) da uleti u Izrael i pobije sve zivo, niti stanovnistvo koje je (ocito) dalo glas za takav nacin vladanja gazom.casiowr wrote: ↑11/10/2023 00:17Ni jedan protivnik ne može biti poražen do zadnjeg čovjeka, naprotiv svojim konstantnim aparthejdom i zločinima stvara se otpor kod obespravljenog, što je prirodni instinkt. Činiti ovakvo divljaštvo nad civilima ne opravdava ništa, postoje pregovori za razmjenu civilnih zarobljenika kod zaraćenih strana, isto kao što ne opravdava Izraelce da hvataju dječicu po ulici i trpajući ih u zatvore, tako stvaraš neprijatelje buduće.General War wrote: ↑10/10/2023 23:54
..Nije ponjeo sve rakeTle sa sobom, i ako he hamas kompletno poginuo na izraelskoj teritoriji...ko je onda uzeo izraelske taoce i preveo ih u Gazu...civili?
Tako je bilo, ja ne lazem. Nisam dobar u laganju.JohnnyS wrote: ↑11/10/2023 00:00Moderacija radi u dosluhu s CIA-om pa te ušutkuju. Rekao bih prije par dana da rade s Mossadom, ali oni su se pokazali krajnje nestručni ipakSanjarko wrote: ↑10/10/2023 23:55
Jarane definicija se svjetskog rata promjenila. Ja sam prvi ovdje to spominjao. Ovo ce da eskalira, jedino ako ne nacepi Izrael neko, pa ne useta u Gazu i Palestinske teritorije da se obracuna s Hamasom, i da pruzi pomoc Palestincima.
Ja vidim, posmatram itd. To sto ti se ne svidza drugi je par opanaka. Kad je bilo ono njesra s Trampom, berzom, Koronom itd sam ovdje to predvidzao ne sve naravno ali dosta toga i cenzurisan sam bio od strane moderacije, brisali mi teme, forumase koji su se slagali sa mnom banirali itd.
Hajd ti se vrati iz Sbedske i radi za nas minimalac 300 €
Ti si na 250, tebi bi glavni zgoditak bio otići u Gazu na baušteluHarTar wrote: ↑11/10/2023 00:19Kod nas 500 eura, i mi kao GazaBobi wrote: ↑11/10/2023 00:14 18000 Palestinaca iz Gaze je radilo u Izraelu, njihova prosjecna plaća je bila 1550 €.Minimalna plata u Gazi je 450 €.
https://www.calcalistech.com/ctechnews/ ... /njdowfzmy![]()
Dobar
Od blata će ga napraviti
Uletit ce Amerika u Gazu vjerovatno i zaustaviti Izrael i Natanjahua u ovom njesra, kao i Hamas, zato i salje strike groups. Sad koliko ce to donijeti dobra Palestincima ne znam. Ali nece biti toliko vise pod apartheidom, zlocinima i ostalome sta su im cinili IDF itd.Sanjarko
Jarane definicija se svjetskog rata promjenila. Ja sam prvi ovdje to spominjao. Ovo ce da eskalira, jedino ako ne nacepi Izrael neko, pa ne useta u Gazu i Palestinske teritorije da se obracuna s Hamasom, i da pruzi pomoc Palestincima.
Ja vidim, posmatram itd. To sto ti se ne svidza drugi je par opanaka. Kad je bilo ono njesra s Trampom, berzom, Koronom itd sam ovdje to predvidzao ne sve naravno ali dosta toga i cenzurisan sam bio od strane moderacije, brisali mi teme, forumase koji su se slagali sa mnom banirali itd.
Znači i on u rasejanju?
70% dijaspora, 10% Srbi iz RS i 10% Hrvati iz Hercegovine.smijesni_ste wrote: ↑11/10/2023 00:34Znači i on u rasejanju?![]()
Ponekad mislim da je 70% foruma dijaspora![]()
Fali ti 15 %.konami666 wrote: ↑11/10/2023 00:3970% dijaspora, 10% Srbi iz RS i 10% Hrvati iz Hercegovine.smijesni_ste wrote: ↑11/10/2023 00:34
Znači i on u rasejanju?![]()
Ponekad mislim da je 70% foruma dijaspora![]()
Nisi ni svjestan u kojoj si zabludi. https://hayat.ba/nemiri-u-svedskoj-prem ... u/1028192/