Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Tadin wrote: ↑20/09/2023 09:18
Zašto nisu mogli nabaviti kante sa dijelom za opuške, bar da ljudi imaju gdje baciti bez opasnosti da zapale ostalo smeće?
Zar je to toliko problem nabaviti u današnje vrijeme?
imaju naravno al kao da to ovaj nas pogani mentalitet jebe i 5%
Toliko je “uocljiv” da trebas obici citavu kantu E sad je pitanje, da li bi se taj spremnik praznio svakodnevno? Sta mislite?
Zašto nisu mogli nabaviti kante sa dijelom za opuške, bar da ljudi imaju gdje baciti bez opasnosti da zapale ostalo smeće?
Pravo pitanje jeste kako i zasto je uopste DOZVOLJENO pusiti na stanici.
Pravo pitanje jeste kako i zasto je uopste DOZVOLJENO pusiti na stanici.
?!?!
Tacno, ne trebaju nikako na stanicama biti ove kante i treba biti jasno naznaceno da je tu zabranjeno pusiti i isto kaznjavati. Zasto bi neko drugi ko ceka tramvaj morao da se truje dimom...
Tadin wrote: ↑20/09/2023 09:18Zašto nisu mogli nabaviti kante sa dijelom za opuške, bar da ljudi imaju gdje baciti bez opasnosti da zapale ostalo smeće?
Jesu.
tramvajtrojka wrote: ↑20/09/2023 09:07
ima kanta poseban spremnik za strane za opuske koji je naravno prazan na svim stajalištima
jebo heroin kako su kod nas ljudi navučeni na ovo sranje
Najgore kad neki idiot skonta da neće stići ispušiti cijelu cigaretu prije nego što stigne tramvaj pa povuče što više može, frkne cigaru na stajalište, uđe sa plućima punim dima i onda stane pored mene pa lagano ispuše. Boli njega briga hoće li kome smetat njegov smrad i otrov.
kio01 wrote: ↑20/09/2023 10:38
Najgore kad neki idiot skonta da neće stići ispušiti cijelu cigaretu prije nego što stigne tramvaj pa povuče što više može, frkne cigaru na stajalište, uđe sa plućima punim dima i onda stane pored mene pa lagano ispuše. Boli njega briga hoće li kome smetat njegov smrad i otrov.
kio01 wrote: ↑20/09/2023 10:38
par puta vidio, juče baš curica nekakva, ona gužva oko 6-7 kad škole završavaju, laganini dim po dim
danas u busu u velesicima jedno govno iz saobracajne skole isto tako uzeo dimitit i dudlati. cista kurcobolja. bilo mi je doslo da mu samarcinu opalim. ona saobracajana puna neodgojene stoke.
Imam jos dvije stvari odradit kao dokaz kurcobolje
Jedna je jesti cevape u punom tramvaju ( burek sam jeo)
I prohodat u ribarskim cizmama kroz titinu i ferhadiju
Cigare su dno dna
Al vidim sve vise ljudi hoda i pusi to je ispod dna
Zoooka wrote: ↑20/09/2023 16:47
Pušači su najgora vrsta ljudi. Jedva čekam zabranu pa da ga može dimiti samo u svoja 4 zida.
Ja bi volio da znam sta je iste navuklo na pusenje. Zamisli ono probudis se jednog jutra i dodjes na ideju da stavis to govno u usta.
Socijalni pritisak. Tinejdzeri su jako nesigurni u sebe i nalaze nacine da se "dokazu" i budu face pa rade stvari koje rade odrasli, zato pocnu sa cigarama, kafom, alkoholom i slicno, kasnije to postane ovisnost.
Kaže od danas se pored elektronske karte mora imati i račun
PO KOJEM ČLANU ZAKONA molim lijepo
Tamo piše da putnik mora imati validnu kartu
Ko im je kriv što nisu planirali ništa kako treba
nlt wrote: ↑21/09/2023 08:21
Kaže od danas se pored elektronske karte mora imati i račun
PO KOJEM ČLANU ZAKONA molim lijepo
Tamo piše da putnik mora imati validnu kartu
Ko im je kriv što nisu planirali ništa kako treba
Truba wrote: ↑20/09/2023 19:33
Imam jos dvije stvari odradit kao dokaz kurcobolje
Jedna je jesti cevape u punom tramvaju ( burek sam jeo) I prohodat u ribarskim cizmama kroz titinu i ferhadiju
Cigare su dno dna
Al vidim sve vise ljudi hoda i pusi to je ispod dna