Poredim, kakvu to bajnu klupu ima City?Romanija wrote: ↑18/09/2023 10:00Ti poredis nasu klupu sa City-om!![]()
Nasa istorija sa igracima iz Bundeslige trazi virijeme da se Nkunku moze cijeniti kao dobra kupovina.
Trazio je platu koju Boehly nije htio da mu da, i nasao je klub koji mu je izasao u susret.
Inace kako ja vidim stanje stvari, trecina navijaca krivi Ukrajinu i UK vladu sto su otjerali Romana, trecina misli da Boehly igra 3-D sah i da gleda na duge staze, dok trecina ukljucujuci mene misli da je on usao u ovaj projekat po inerciji i da apsolutno nema veze sta radi.
Nisam ni rekao da će Nkunku biti top, to tek treba da se vidi ali da je bio dobar, bio je.
Način na koji je Roman vodio klub, bilo bi u još većoj gabuli dugoročno. Uspjesi su bili tu ali sa novim pravilima o platama i ffp ne bi stigli ni dokle. Lakaka na 375k sedmično
@ismar pa mora Gallagher biti zacementiran kad su ostali povrijeđeni ili nisu u kondiciji. Dovedeni su Caicedo koji nije bio u kondiciji jer nije trenirao, Lavia povrijeđen i ugochukwu koji je kao i Caicedo plus nema iskustva. Ko da igra umjesto njega?
Mount je otišao zbog para i što je United, a ne zbog neke uloge. Klub je imao mnogih promašaja ali kod njega ništa nisu mogli.
Ne znam ko šta očekuje, ja očekujem bolju sezonu od prošle i bolju igru. Ne očekujem osvajanje, niti top 4 ali se nadam da uđu u to društvo ove sezone, mada je realno 5-6 mjesto. Kako će se sezona odvijati to ne znam.
@lsd kepa u klubu igrao 5 godina, poslan na posudbu u 6toj i ti to navodiš kao neku čudnu odluku? Uozbiljite se.