Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
MarlboroGold wrote: ↑16/09/2023 19:25
Lindelof je danas baš bio grozan.
To je njegov standard.
Real im je uvalio dva bivsa fudbalera. Varanea i Casemira. Maguire i McTominay su trenutno bolji igraci.
Na gol su isto doveli slabijeg od De Gee.
Rashford nije ni medju deset najboljih engleskih krilnih igraca.
Jedini kvalitet je Bruno i to je to.
JohnnyS wrote: ↑16/09/2023 20:50
Kaže Ten Hag kako je Brighton potrošio puno para na pojačanja
Dobar je Ten Hag. Kvalitetno trolla u zadnje vrijeme De Zerbi koji je od njega krace u EPL ga skolovao nasred Traforda.
Pomalo mi i zao Uniteda, pate se godinama, navijaci njihovi nisu zasluzli sve ovo, veliki je to klub, uz Liverpool najveci na Otoku - al ovo je sprdnja sta rade sa sobom vec godinama.
Još viče United nije u nikakvoj krizi. Hajde može se malo vaditi na Arsenal i Tottenham zbog teških gostovanja, ali ovo danas je bila fudbalska lekcija.
Kad vratim film unazad i u prvoj utakmici protiv Wolvesa ovi su ih nadigrali i bili bolji. Nottinghama su isto jedva dobili i gubili su 2:0 do preokreta, a Forrest je imao 2 kolosalne šanse u nadoknadi vremena koje nisu iskoristili.
Kriza samo takva. Nemaju neku igru, odbrana katastrofalna, trener teški narcis koji evo 2 utakmice uništava ekipu sa izmjenama kad je najpotrebnije, drama oko Sancha, drama oko Glazera i prodaje kluba itd.
Last edited by MarlboroGold on 16/09/2023 23:02, edited 1 time in total.
JohnnyS wrote: ↑16/09/2023 20:50
Kaže Ten Hag kako je Brighton potrošio puno para na pojačanja
Dobar je Ten Hag. Kvalitetno trolla u zadnje vrijeme De Zerbi koji je od njega krace u EPL ga skolovao nasred Traforda.
Pomalo mi i zao Uniteda, pate se godinama, navijaci njihovi nisu zasluzli sve ovo, veliki je to klub, uz Liverpool najveci na Otoku - al ovo je sprdnja sta rade sa sobom vec godinama.
Pa ako su bilo koji navijaci zasluzili onda su to oni Uniteda. Dovoljno su poguranaca i srece imali pod skotskim stakorom za deset zivota.
Sve je katastrofa, od atmosfere, PR katastrofa iz dana u dan, vlasnika pa do svega na terenu. Ten Hag je trebao biti "taj", ali ako je dao 100 miliona za Antonija, 60 za Mounta, doveo pola holandske lige, onda očigledno ni tu nešto ne štima. Nažalost, klub postaje Liverpul
Bio sam jucer na tekmi WHU - Man City, gledati uzivo fudbal koji igraju je mrakacha u usporedbi sa TV prenosom, jest da ne navijam za njih ali kako ljudi igraju ono je najbolji takticki fudbal koji sam ja u zivotu vidio. Barsa je imala Mesija koji se rodi jednom u milion godina, ali sta Pep radi sa City-jem je haos. Potpuno je vrijedilo dati £67 za tekmu, sad se treba vratiti na zemlju i gledati moje milnionere protiv Bournmouth-a, pa sta nam bog da.
Last edited by Romanija on 17/09/2023 14:07, edited 1 time in total.
S obzirom da se kockaju na ulazak u LP da budu ikako blizu prolaska FFP i PL financijskih restrikcija - mislim da im je LP apsolutni minimum. Inače nemaju šanse da prođu provjere za narednu sezonu.
Romanija wrote: ↑17/09/2023 13:58
Bio sam jucer na tekmi WHU - Man City, gledati uzivo fudbal koji igraju je mrakacha u usporedbi sa TV prenosom, jest da ne navijam za njih ali kako ljudi igraju ono je najbolji takticki fudbal koji sam ja u zivotu vidio. Barsa je imala Mesija koji se rodi jednom u milion godina, ali sta Pep radi sa City-jem je haos. Potpuno je vrijedilo dati £67 za tekmu, sad se treba vratiti na zemlju i gledati moje milnionere protiv Bournmouth-a, pa sta nam bog da.
Kako si dosao do karte, moze nesto malo vise o tome? Hvala