Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Logovan wrote: ↑02/09/2023 23:07
Šahinović loš, stoperi loši. A da bi golman bio bolji i sigurniji trebao bi i stoperski par biti isto bolji i sigurniji, obrnuto isto važi. Začarani krug. Mogli smo mi ovo i pobijediti da su igrači bili malo sigurniji u svoje odluke. Korneri nam dođu kao penal.
Rožman Samo guraj majstore.
Ovo se slazem. Bez obzira na golmanove nedostatke, stoperi bi morali mnogo bolje odradjivati svoj posao. Ipak, malca bi trebalo sto prije prodati, za njegovo dobro
I tako je. Fali Balta pa i Martinovic. Ovog drugog nema, ali balta je tu i.mora mu se dati prilika
Logovan wrote: ↑02/09/2023 23:07
Šahinović loš, stoperi loši. A da bi golman bio bolji i sigurniji trebao bi i stoperski par biti isto bolji i sigurniji, obrnuto isto važi. Začarani krug. Mogli smo mi ovo i pobijediti da su igrači bili malo sigurniji u svoje odluke. Korneri nam dođu kao penal.
Rožman Samo guraj majstore.
Ovo se slazem. Bez obzira na golmanove nedostatke, stoperi bi morali mnogo bolje odradjivati svoj posao. Ipak, malca bi trebalo sto prije prodati, za njegovo dobro
I tako je. Fali Balta pa i Martinovic. Ovog drugog nema, ali balta je tu i.mora mu se dati prilika
Naravno da ga prizivam jer je momak na terenu igrao korektno, srcano i borbeno. Ne igra ko neke balerine u timu. Meni su i Balta i Martinovic ulijevali sigurnost i bili su igraci s mudima na terenu, a to nama godinama fali. Bezmuda smo ekipa koja nikome ne pokazuje zube. Niko nas se ne boji i svaka ekipa nam moze pokazati misice. Jos jednom kazem za Baltu, znamo sta mahala prica, zvanicno nista nije receno. Ako je pod suspenzijom onda se barem kaze sta je u pitanju.
U svakom slucaju mislim da nam je sreca sto je sad pauza i da u ovih 15 dana trener moze puno toga popraviti i posloziti.
Momak je ok lik a i dobar je igrac. Mozda je imao 1-2 lose tekme od kad je dosao. Jeste pogrijesio, niko ne spori, ali veci je potencijal.od Solde i Trake zajedno
omega369 wrote: ↑03/09/2023 21:50
Momak je ok lik a i dobar je igrac. Mozda je imao 1-2 lose tekme od kad je dosao. Jeste pogrijesio, niko ne spori, ali veci je potencijal.od Solde i Trake zajedno
izbjeglica_iz_besmisla wrote: ↑05/09/2023 08:48
Malo je ters bio cini mi se. Znam da se jednu tekmu u hercegovini nagovorio mirzi, i da je bio zamijenjen nesto pravo rano - oko poluvremena.
Nakon toga je i kod mirze pao u drugi plan.
Bukvalno ga je zbog toga otjerao, tako sam ja cuo od ljudi koji rade u nasem med. timu.
omega369 wrote: ↑03/09/2023 21:50
Momak je bio najbolji igrac kluba.
Ende
Da je i Ronaldo u pitanju ,ako se pred timom nagovoriš treneru pa makar to bio i mirza varešanović onda je logično da ti slijedi klupiranje ili noga, i to je tako u svim klubovima , o tome nema diskusije.
Itekako ima diskusije, svako grijesi i uvijek je moguce izmiriti zaracene strane. Ne bi bio ni prvi ni posljednji igrac koji je napravio gresku pa se pokajao i izvinuo. Samo kod nas sve naopako, trenercina bio haver sa igracima pa mu izgleda tesko palo i nije mogao preboliti. A vidimo kako je doticni pripremio ekipu..
Karikaturist wrote: ↑05/09/2023 12:01
Itekako ima diskusije, svako grijesi i uvijek je moguce izmiriti zaracene strane. Ne bi bio ni prvi ni posljednji igrac koji je napravio gresku pa se pokajao i izvinuo. Samo kod nas sve naopako, trenercina bio haver sa igracima pa mu izgleda tesko palo i nije mogao preboliti. A vidimo kako je doticni pripremio ekipu..
sve na stranu , ali bio trener mirza,rožman ili bilo ko drugi, igrač može reći svoje mišljenje na mjestu i vremenu predviđenom za to. Praviti neku dreku, glumiti kabadahiju i rušiti treneru autoritet pred ostalim igračima neće mu donijeti ništa dobro. nema veze je li to mirza, husref, murinjo ili neko drugi, ali to nijedan trener sebi neće dozvoliti . Izvinjenja se prihvataju ili ne prihvataju, nesporazumi se izglade ili ne izglade to je do njih dvojice. I meni je Martinovića žao, dobar je bio .borben ali trebao je paziti.
Eto svi ostali su cvjecke u pm, pa Balta problem. Treba sa momkom popricati, dokazao se i na terenu i sa zeljom da ostane u Sarajevu, no moze se to tek tako zaboraviti…
GandalfSivi wrote: ↑07/09/2023 18:32
Eto svi ostali su cvjecke u pm, pa Balta problem. Treba sa momkom popricati, dokazao se i na terenu i sa zeljom da ostane u Sarajevu, no moze se to tek tako zaboraviti…
Son1 wrote: ↑11/09/2023 09:58
Ako dobiju sampioni, ako izgube tjeraj sve i kreni ispocetka
Ma Boze sacuvaj. Igras protiv ekipe koja dominira 2 godine prvenstvom i koja nas je od zadnjih 6 utakmica, pet puta pobjedila. niti si prvak ako dobijes niti treba padati u ocaj ako izgubimo. Nadam se da cemo pokazati ozbiljnost i zelju za pobjedom a sa takvim.pristupom ih sigurno mozemo i pobjediti
Son1 wrote: ↑11/09/2023 09:58
Ako dobiju sampioni, ako izgube tjeraj sve i kreni ispocetka
Ma Boze sacuvaj. Igras protiv ekipe koja dominira 2 godine prvenstvom i koja nas je od zadnjih 6 utakmica, pet puta pobjedila. niti si prvak ako dobijes niti treba padati u ocaj ako izgubimo. Nadam se da cemo pokazati ozbiljnost i zelju za pobjedom a sa takvim.pristupom ih sigurno mozemo i pobjediti
Ma slazem se ja, samo sto vecina ne razmislja tako.
Haj'mo na Kosevo pa da vidimo