Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Bazinga1234 wrote: ↑12/09/2023 09:27
Đurić se oprostio prošle godine.
Đurić je otjeran, kao i Begović.
I niko se od sportske javnosti nije digao. A otkako je Begović otjeran jer je rekao stvari koje kapiten i ostali poslušnici saveza zataškavaju i guraju pod tepih, sve je krenulo ono totalno nizbrdo uz povremene bljeskove (Petev).
Pričam skoro sa jednim Bugarom i počnemo malo o fudbalu, SP 1994 i reprezentacija Bugarske na tom prvenstvu, super generacija ovo ono, tip zna o fudbalu.
Ja ga upitah: a ko je sada najbolji u vašoj reprezentaciji? Govori on meni : nemam pojma, našu reprezentaciju više niko i ne prati zbog korpucije i sranja u Savezu.
Kontam ja - pametna nacija i, života mi, od tada ni ja ne pratim ove naše, samo čujem rezultat i to je to.
Realno, igrači su nam za qrac i to je glavni razlog što smo propali... Da bi nešto napravili, prvo moramo da prihvatimo to da smo za qrac, da nismo više neko zbog koga bi se reprezentativci tipa Luksemburga i Islanda trebali usrat u gaće... Pa to, kad spoznamo koji su nam realni dometi, onda možemo iskoristiti da napravimo i nešto više...
Objektivno, ovo nam je najslabiji igrački roster od nastanka reprezentacije pa do danas...
cyprus wrote: ↑12/09/2023 09:42
Realno, igrači su nam za qrac i to je glavni razlog što smo propali... Da bi nešto napravili, prvo moramo da prihvatimo to da smo za qrac, da nismo više neko zbog koga bi se reprezentativci tipa Luksemburga i Islanda trebali usrat u gaće... Pa to, kad spoznamo koji su nam realni dometi, onda možemo iskoristiti da napravimo i nešto više...
Objektivno, ovo nam je najslabiji igrački roster od nastanka reprezentacije pa do danas...
A eto, luksemburški i islandski igrači su bolji, igraju u boljim ligama i više su cijenjeni na tržištu.
Piaty wrote: ↑12/09/2023 09:38
Pričam skoro sa jednim Bugarom i počnemo malo o fudbalu, SP 1994 i reprezentacija Bugarske na tom prvenstvu, super generacija ovo ono, tip zna o fudbalu.
Ja ga upitah: a ko je sada najbolji u vašoj reprezentaciji? Govori on meni : nemam pojma, našu reprezentaciju više niko i ne prati zbog korpucije i sranja u Savezu.
Kontam ja - pametna nacija i, života mi, od tada ni ja ne pratim ove naše, samo čujem rezultat i to je to.
E Bugari su baš dramatično grohnuli, za ne povjerovat... Ilustracije radi, najbolji igrač im je nekakav Despodov iz Ludogoreca
Edit: evo vidim da je ipak prešao u PAOK
Last edited by cyprus on 12/09/2023 09:46, edited 1 time in total.
A eto, luksemburški i islandski igrači su bolji, igraju u boljim ligama i više su cijenjeni na tržištu.
Nisu bolji... Ali nismo ni mi toliko bolji od njih koliko mislimo - helem, potcijenili smo i jedne i druge...
PM72 wrote: ↑12/09/2023 09:44
Gico će uradit ono radi čega je i postavljen-ključ u bravu.
Vicu (i sve njegove prethodnike, Savez generalno) se može kriviti za loše stanje i raznorazna sranja u domaćem klupskom fudbalu... Ali kada je u pitanju reprezentacija, ja stvarno ne vidim šta se to može mnogo staviti na teret Savezu...
Neko će reći - otjerali Peteva, ali većina onih koji bi to rekli su ga svojevremno i sami tjerali...
PM72 wrote: ↑12/09/2023 09:44
Gico će uradit ono radi čega je i postavljen-ključ u bravu.
Vicu (i sve njegove prethodnike, Savez generalno) se može kriviti za loše stanje i raznorazna sranja u domaćem klupskom fudbalu... Ali kada je u pitanju reprezentacija, ja stvarno ne vidim šta se to može mnogo staviti na teret Savezu...
Neko će reći - otjerali Peteva, ali većina onih koji bi to rekli su ga svojevremno i sami tjerali...
Gicu je dajdža Milorad i postavio da razjebe savez.
Ne mozes ocekivati da igraju kao Barselona a igraci na nivou kantonalne lige. Kada se svi pomirimo sa tim da nam je ekipa neki 4 ili 5 sesir onda cemo lakse podnijeti ove poraze.O savezu je sve vec receno i bez tjeranja svih od predsjednika do kafe kuharice nema napretka. Do tada cemo gledati istu sliku.
Sve dok moze Dzeko radit sta hoce tj. hodat po Sa kako on zeli a trebao bi biti primjer ostalima nama nece biti dobro. Nonsalantno se ponasaju izvan terena. Slag na tortu je Savez/Drzava ali su igraci ti koji stoje na terenu. Zalosno. I nije Edin kriv sto moze. Njemu kapa do poda za sve u karijeri.
Altsa wrote: ↑12/09/2023 09:53
Ne mozes ocekivati da igraju kao Barselona a igraci na nivou kantonalne lige. Kada se svi pomirimo sa tim da nam je ekipa neki 4 ili 5 sesir onda cemo lakse podnijeti ove poraze.O savezu je sve vec receno i bez tjeranja svih od predsjednika do kafe kuharice nema napretka. Do tada cemo gledati istu sliku.
Gluposti. Imaš igrače koji igraju u ligama petice Engleska, Njemačka, Italija, RB Salzburg, Sturm, Fener itd tako da kvalitet nije baš nivo kantonalne lige a kvalitet je sigurno da u ovoj grupi osiguramo drugim mjestom ko iz pičke međutim loše pripreme, dosta improvizacije, mjenjanje selektora kao na traci, mahalski mentalitet priprema na Ilidži i kod Brajlovića i još milion nekih drugih stvari taj kvalitet koji očigledno postoji ne dolazi do izražaja.
Altsa wrote: ↑12/09/2023 09:53
Gluposti. Imaš igrače koji igraju u ligama petice Engleska, Njemačka, Italija, RB Salzburg, Sturm, Fener itd tako da kvalitet nije baš nivo kantonalne lige a kvalitet je sigurno da u ovoj grupi osiguramo drugim mjestom ko iz pičke međutim loše pripreme, dosta improvizacije, mjenjanje selektora kao na traci, mahalski mentalitet priprema na Ilidži i kod Brajlovića i još milion nekih drugih stvari taj kvalitet koji očigledno postoji ne dolazi do izražaja.
Tesko da ti mozes koristiti rijec glupost. Sinoc je profesor sve lijepo objasnio a i Feđa. A Svecka nek jos uvijek vjeruje u kvalitet reprezentacije koja je za q.
Tesko da ti mozes koristiti rijec glupost. Sinoc je profesor sve lijepo objasnio a i Feđa. A Svecka nek jos uvijek vjeruje u kvalitet reprezentacije koja je za q.
Igrači koji igraju u ligama petice ne mogu biti na nivou kantonalne lige. Znači čista glupost. Da dodam i ovaj tvoj luzerski mentalitet jadni mi, kvalitet NK Goražda svi, nivo San Marina blabla je dio šireg problema u i oko reprezentacije.
Igrači koji igraju u ligama petice ne mogu biti na nivou kantonalne lige. Znači čista glupost. Da dodam i ovaj tvoj luzerski mentalitet jadni mi, kvalitet NK Goražda svi, nivo San Marina blabla je dio šireg problema u i oko reprezentacije.
To sto si ti bukvalac to je vec tvoj problem. Igraci su za q a ti i dalje mozes da pjevas borbene i da ih hvalis. Pa ti si prvi svrsavao na postavljanje Kodre kao selektora. Eto koliko znas.
Jel ti stvarno mislis da svi problemi odatle dolaze? Nisu ni Vico ni Milo sinoc igrali vec su igrali nasi najbolju igraci koje imamo, znaci ovo najbolji dobro procitaj i razmisli o tome jer mi bolje nemamo.
PM72 wrote: ↑12/09/2023 09:53
Jel ti stvarno mislis da svi problemi odatle dolaze? Nisu ni Vico ni Milo sinoc igrali vec su igrali nasi najbolju igraci koje imamo, znaci ovo najbolji dobro procitaj i razmisli o tome jer mi bolje nemamo.
Ne kaže se džaba da riba smrdi od glave...
Vidjećemo hoće li uspjet Vahu premuntat...
sukis wrote: ↑12/09/2023 10:35
Vico radi bolje posao od prethodnika. Barem je neke pozitivne stvari pokrenuo. I covjek zeli uspjeh, ne jer voli BiH, vec radi licne promocije. Glavni problem je sto mi nemamo kvaliteta i imamo prevelika ocekivanja od ove skupine igraca. Dajte ljudi pa nama su i dalje dva najbolja igraca Dzeko i Pjanic. A jedan starac dok je drugi amater.
sukis wrote: ↑12/09/2023 10:35
Da je Vaha i mlađi deset godina pa možda bi i prihvatio ?
Vaha u sedamdesetoj godini da prihvati Slavena Musu za pomoćnika samo zato jer tako nalaže "hrvatski korpus" , zašto bi mu to trebalo ?
Vidjeli smo na kraju krajeva kako je prošao Bajević
sime_cipol wrote: ↑12/09/2023 00:15
Spomenuli su i "strance" u ligi i da je ustvari to posljednji ekser za reprezentaciju.
Samo još jedna u nizu demagoških budalaština, stručnjaka "iz studija".
Kao da se priča o ligi koja je do sad bila nevjerovatan rasadnik talenata za reprezentaciju.
Kao da je riječ o ligi o kojoj svi stranci svijeta sanjaju.
Od Bugarske do Portugala, od Malte do Švedske, niko nidje nije stranac, pa ne vidim da lige i reprezentacije iz EU propadaju