Ma vala mene je i izbor razocarao. Kazem ti, ocekivala sam puuuno vise koliko su mi pojedini oko mene pricali kao da je ne znam sta. tako da sam se, blago je receno, sjebalaHakiz wrote: ↑03/09/2023 17:09Izbor vina je dobar. Valjaju one kafe da sebi napraviš mješavinu. I još nekoliko takvih sitnica. Više ni "food corner" nije tako super kako se činio na početku.
Osim toga, tresla se gora, rodio se miš. Koliko god da imaju drugačiji izbor nekih proizvoda, ljudi će opet kupovati stare. Mislim, možda je Basso maslinovo ulje dosadilo, ali kada su u CJ 5 drugačijih koja imaju duplo skuplja, neka Basso, dobro je![]()
Ali, potpuni promašaj im je smještaj ormarića za odlaganje stvari u odnosu na izlaz. Kada uđeš, ormarić je super. Ali, kada izađeš, moraš obići okolo opet na ulaz da uzmeš stvari iz ormarića. Koji genije dizajna i organizacije je to osmislio, trebalo bi mu objaviti ime, da se neko drugi ne prevari pa ga angažuje kod sebe.
I onaj prolaz koji su napravili prema kasama, kao stoku u tor da uvode.
Kada razmislim, 95 % mojih kupovina u CJ su: vino, ajvar njihove marke Volim i šafran za jela sa rižom. Možda usput još nešta, ali rijetko i malo.
Ostalo uglavnom kupujem u drugim prodavnicama.
I dan danas kada cujem da je hvale meni upitnici iznad vugla.