Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Sa porezom i carinom oko 450€ i ne znam ima li jos kakvih troskova poput spedicije i sl.
Ovaj i sl. su precijenjeni cooleri zbog estetskih detalja,a ovaj na recenziji od 190€ se pokazao kao najbolji ikada AIO
Nisam danas ulazio na forum.
Moze taj Kingston Fury Beast 2x16GB 3200MHz, sa njim nema greske, tj jos nismo imali nijednu kombinaciju cpu+mb da ne radi.
@muki_muky
Imao sam nedavno sastanak sa direktorom Asus kancelarije za Balkan na kojem smo dogovorili neke dobre stvari, pa ti mogu direktno provjeriti za vodeno koliko bi bilo, ako je jos aktuelno.
mickey84 wrote: ↑22/08/2023 23:50
@muki_muky
Imao sam nedavno sastanak sa direktorom Asus kancelarije za Balkan na kojem smo dogovorili neke dobre stvari, pa ti mogu direktno provjeriti za vodeno koliko bi bilo, ako je jos aktuelno.
Nisam danas ulazio na forum.
Moze taj Kingston Fury Beast 2x16GB 3200MHz, sa njim nema greske, tj jos nismo imali nijednu kombinaciju cpu+mb da ne radi.
Meni i ovaj 32" sto imam prevelik
Salu na stranu , malo se udalji i tjt. ... ma bit će to ekstra, ja imam c1 spojen na komp i na njemu igram dosta...ma perverzija živa od slike, odziva pa do ugrađenih mogućnosti i featurea ,ima sve živo što treba i ne treba , a c3 je jos i bolji .
Čestitke i od mene
Došao je jutros, i odmah problemi sa veličinom. Na sto ne može, moraću uzeti zidni nosač, ako ga nekako uguram preblizu. Do tada bezveze ga stavio čisto da ga testiram. Helem, pošto mi je tu A83J zaključak je otprilike kao i recenzije: A83J ga tuče u filmovima, C3 je 3 klase ispred u gamingu naspram svega što sam do sada testirao, bukvalno ultimativni ekran za igranje.
skajvoker22 wrote: ↑25/08/2023 10:21
Je li ovo privremeno rjesenje ili stalno? Ovo je prenizak sto za sjedenje i igranje ili bilo sta duze
Ma jasta je. Od jutros trazim rjesenje, na kraju cu morati komodu urediti, jednostavno kompjuterski sto mi ne odgovara.
Igranje na njemu je apsolutna fantazija, velicina idealna. Do sada sam igrao na Sony OLED 55", igre na ovom izgledaju daleko bolje, responzivnije i osjetim ogromnu razliku (prednost) u igrama.
Kod mene je monitor od 27 inca plus stari od 24, pa je problem s logistikom, gdje ostaviti kutije, kako ih postaviti da ima dovoljno prostora i slicno. Ne mogu ni zamisliti kako je s tim ogromnim 4k mrcinama.
A nekad mi je bilo vrh igrati na guzicaru od 15 inca.
Nvidia je prije 2-3 sedmice vec smanjila proizvodne kapacitete za gaming kartice i preusmjerila ih na AI, ali se, srecom, za sada nije odrazilo na cijene.
@svi.
Cini mi se da sam pisao da je Samsung obustavio proizvodnju nanda u jednoj fabrici i da ce se to vjer odraziti na cijene - sada jeste, za sada su ssd i ram poskupili 6-7% u nabavi. Vidjecemo kako ce se dalje odvijati situacija.
Nvidia je prije 2-3 sedmice vec smanjila proizvodne kapacitete za gaming kartice i preusmjerila ih na AI, ali se, srecom, za sada nije odrazilo na cijene.
@svi.
Cini mi se da sam pisao da je Samsung obustavio proizvodnju nanda u jednoj fabrici i da ce se to vjer odraziti na cijene - sada jeste, za sada su ssd i ram poskupili 6-7% u nabavi. Vidjecemo kako ce se dalje odvijati situacija.
Tabijat wrote: ↑25/08/2023 18:57
Pozdrav ekipa, znate li prolazi li sve sa computeruniversa kroz carinu ili kako kad? Gledam neki sat pa kontam koliko bi mogao doci u konacnici.
Meni je vala dosad apsolutno sve proslo kroz carinu, cak i sitne narudzbe sa computeruniverse. Ili sam najveci baksuz u drzavi ili je to procedura.