A_A_AKCIJA wrote: ↑24/08/2023 10:44Po svemu.W0rM wrote: ↑24/08/2023 10:36
Sve ovo sto je zeleno je diskutabilno:
Preporodila grad? Po cemu? Imamo socijalne stanove? Policija nesto radi? Sem pruge... pomaka na infrastrukturnom dijelu ne vidim.
Izvini djeca prije nisu isla u vrtice?
Da su konkursi posteniji? Kako znas? Po cemu? Sta je referentna tacka na koju se ugledamo?
Da to je istina i tu rade dobar posao.Imaš novu prugu poslije 50 godina.
Ne moze biti vise liste cekanja ako nema RVI-ja jel, hoces da mi kazes da su to uspjeli rijesiti sami za godinu i prije nije bilo stanova?Socijalne stanove još nemamo, jer je skupa stvar, ali recimo nemaš više liste čekanja za stanove RVI, jer su im dodijeljeni stanovi.
https://www.klix.ba/vijesti/bih/ucenici ... /230817051Djeca nisu išla u vrtiće, jer nije bilo mjesta. Morao si u privatni. Sada ako nema mjesta vlada ti doplati za privatni. Djeca u osnovnoj školi devet godina imaju besplatne udžbenike.
Istina (ali vazi samo za KS) i prije spominjao, oke posao rade u KS, tanko je to na federalnom i drzavnom nivou.
Da se zale kome? Za sta? Je li fakat mislis da je bilo bez ikakve stele?Imaš primjer konkursa za MUP koji je dokazao da može bolje. 200 novih policajaca bez štele primljeno, niko se nije žalio na konkursu, jer je sve transparentno.
Na ostalim konkursima imaš pitanja koja će ti biti na intervjuu i literaturu gdje su odgovori.
Ne naumpada mi nista sada, al kad bude, lagano cu te spomenuti, imaju vakta jos, tek se zagrijavajuI sve to je bez ozbiljne afere, bez krađe i tenderisanja.
Ovo je najsmjesnija stavka koju sam cuo od tebe. Nema ko sta da ospori. Nek' nas dotaknu ti "sveti" ljudi, mozda nas u zivotu toliko krene da nam Andrew Tate pozavidi.Nema šanse da iko ospori dobar posao Trojke u Sarajevu. To je uzaludan posao.