u svakom slucaju lijepo za vidjeti
Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 2
- oldtajmer
- laserShow
- Grijem se na: nacionalizam
- Chmoljo
- Administrativni siledžija u penziji
-
sumirprimus
#2204 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 2
al uz pomoc mz, a zaboravljaju crne torbe i kinder jaja 
-
A_A_AKCIJA
#2205 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 2
Jeste, mrzile vas profesorice.
SDA je skinuta u KS 2018. Bez VP.
Pa je Bakir kupovao, završavao, pa Željko zabije nož u leđa, ali samo za kratko. Opet smo ih skinuli.
I 2022. je Trojka imala najviše glasova za predstavnički dom, ali je SDA opet krenula da kupuje ruke za Dom naroda.
Pa je došlo do paradoksa da SDA nema većinu u parlamentu ali ima pokupovane ruke u domu naroda.
I tek tada je OHR reagovao, nakon gomile dokaza o krađi nakon izbora. SDA uopće nije krila krađu i kupovinu. Mulahusić slavodobitno najavljivao da se melje Hodžino žito, govorio da niko nema šanse protiv SDA duboke države, hvalio Bakira kao majstora igre...
Nije OHR glup ni ćorav, normalno da je intervenirao.
- _BataZiv_0809
- Nindža revizor
- Vozim: Lancia na servisu
#2206 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 2
Objasnjavas liku iz Austrije/NjemackeA_A_AKCIJA wrote: ↑23/08/2023 14:16Jeste, mrzile vas profesorice.
Pa je Bakir kupovao, završavao, pa Željko zabije nož u leđa, ali samo za kratko. Opet smo ih skinuli.
I 2022. je Trojka imala najviše glasova za predstavnički dom, ali je SDA opet krenula da kupuje ruke za Dom naroda.
Pa je došlo do paradoksa da SDA nema većinu u parlamentu ali ima pokupovane ruke u domu naroda.
I tek tada je OHR reagovao, nakon gomile dokaza o krađi nakon izbora. SDA uopće nije krila krađu i kupovinu. Mulahusić slavodobitno najavljivao da se melje Hodžino žito, govorio da niko nema šanse protiv SDA duboke države, hvalio Bakira kao majstora igre...
- W0rM
- Grijem se na: sunčevu energiju
- Vozim: se po mahali
#2207 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 2
Doci ce i naredni izbori ako Bog da...
Bit ce mi takav merak gledati ove ublehe s vlasti da padaju, malo je rec'. U KS-u i uradise nesto, pruga dotegnuta, pomoc porodiljama itd., dodjose na federalni i drzavni nivo, ljudi odjednom politicki impotentni postadose. Normala. Znaci za te nivoe vlasti nisu.
-
laik1981
#2208 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 2
Ovi iz dijaspore su najludji. Totalno u nekom svom univerzumu nesvjesni svega.
-
DonieBrasco
#2209 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 2
Ti se radujes povratku Bakira i SDA.W0rM wrote: ↑23/08/2023 14:21Doci ce i naredni izbori ako Bog da...![]()
![]()
![]()
Bit ce mi takav merak gledati ove ublehe s vlasti da padaju, malo je rec'. U KS-u i uradise nesto, pruga dotegnuta, pomoc porodiljama itd., dodjose na federalni i drzavni nivo, ljudi odjednom politicki impotentni postadose. Normala. Znaci za te nivoe vlasti nisu.![]()
- Chmoljo
#2210 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 2
kako je bilo ono, ona mala izvuče papirić iz kinder jajeta i na njemu piše kmeeeeeeeeeeeeeee.
a onda vamo kada bude razigravanje sa VP, spontano krene i raskukavanje.
- W0rM
#2211 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 2
Ko ste vi?A_A_AKCIJA wrote: ↑23/08/2023 14:16Jeste, mrzile vas profesorice.
Inzkov OHR je bio corav, a Smitov na jedno oko ne vidi, a na drugo ima gubitak perifernog vida.
- W0rM
#2212 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 2
Ne Bakiru, vise bih volio Mehmedovica da vidim na funkciji el jefea SDA.DonieBrasco wrote: ↑23/08/2023 14:24Ti se radujes povratku Bakira i SDA.W0rM wrote: ↑23/08/2023 14:21
Doci ce i naredni izbori ako Bog da...![]()
![]()
![]()
Bit ce mi takav merak gledati ove ublehe s vlasti da padaju, malo je rec'. U KS-u i uradise nesto, pruga dotegnuta, pomoc porodiljama itd., dodjose na federalni i drzavni nivo, ljudi odjednom politicki impotentni postadose. Normala. Znaci za te nivoe vlasti nisu.![]()
![]()
Btw. evo ne SDA, alternative, otvoren sam. Dino je ex SDA?! odrastao ogrebao se, isklijao iz te stranke, pa on sad kao valja i pola NiP ex SDA kadra?
-
sumirprimus
#2213 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 2
- Chmoljo
#2214 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 2
valja dok je na dobrom kursu.
kad ćete shvatiti da politika nije izbor za miss simpatičnosti?
-
sumirprimus
#2215 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 2
worme a sto si otiso iz bosne?
ko je najbvise kriv za to sta mislis?
- W0rM
#2216 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 2
Ja sam sebi najvise kriv, jer sam mogao/mogu bolje, ali ili mi je mrsko zagrijati stolicu, ili nisam dobijao prave prilike. Imao sam osrednji posao i supruga nije radila u tom momentu te sam zetu rekao da mi sredi ugovor, on je to uradio, imao online razgovor s njegovim sefom, i poslali mi, zakasnio sam taj mjesec da predam za vizu pa sam predao iduci. U medjuvremenu, dobijam puno bolji posao hvala Bogu sa extra beneficijama i supruga se zaposli, ja predam aplikaciju za vizu po zB sumnjajuci da cu dobiti, jer mi je posao u Bosni fakat legao. Bog dade, odmah da me izvuku... Sta cu, trazio sam to, ne mogu sad gaziti rijec, haj da probam i dodjem, i tu sam gdje sam.sumirprimus wrote: ↑23/08/2023 14:29 worme a sto si otiso iz bosne?
Pametan si momak, sretali smo se na drugim temama, fakat nemam nekog razloga da lazem za bilo sta sta napisem ovdje. To vazi od zelje da se vratim ako Bog da u Bosnu kad poslozim neke stvari, do toga kako gledam na politicku situaciju ili zivot ovdje.
Da li je SDA kriva za neke/dosta stvari, apsolutno, ja smatram da je ova vlast fakat puno ucinila po pitanju infrastrukture u KS i socijalne pomoci. Pamtim i svjestan sam svih njihovih greski 100%, ne opravdavam. Ali sam takodjer mislim da sam realan kada kauem da trojka nije za federalni i drzavni nivo. Da li je to SDA, DF, SBiH, ZNG itd. da se diskutovati, oni... tesko.
Braca, samo me quotaj ako ti nije sta ili spomeni sa @, rado cu ti odgovoriti, jer ne pratim teme, ne bookmarkujem ih, pa da ne bude da ti nisam htio odgovoriti ili tako nesto.
Ziv bio
-
A_A_AKCIJA
#2217 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 2
Sanjaj Mehmedovića
Kakve veze ima Dino, što je ex SDA.
Gledaj šta se radi, kakvi su rezultati.
Ovaj saziv VM je rekordan po broju EU zakona.
Prošli na tu temu nije postojao.
I ti bi nam vratio SDA, a sam si pobjegao u tu EU.
-
sumirprimus
#2218 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 2
slabo to obiljezavam ,nekad hoec nekad nece, a i brzina, zum zum i to...W0rM wrote: ↑23/08/2023 14:42Ja sam sebi najvise kriv, jer sam mogao/mogu bolje, ali ili mi je mrsko zagrijati stolicu, ili nisam dobijao prave prilike. Imao sam osrednji posao i supruga nije radila u tom momentu te sam zetu rekao da mi sredi ugovor, on je to uradio, imao online razgovor s njegovim sefom, i poslali mi, zakasnio sam taj mjesec da predam za vizu pa sam predao iduci. U medjuvremenu, dobijam puno bolji posao hvala Bogu sa extra beneficijama i supruga se zaposli, ja predam aplikaciju za vizu po zB sumnjajuci da cu dobiti, jer mi je posao u Bosni fakat legao. Bog dade, odmah da me izvuku... Sta cu, trazio sam to, ne mogu sad gaziti rijec, haj da probam i dodjem, i tu sam gdje sam.sumirprimus wrote: ↑23/08/2023 14:29 worme a sto si otiso iz bosne?
Pametan si momak, sretali smo se na drugim temama, fakat nemam nekog razloga da lazem za bilo sta sta napisem ovdje. To vazi od zelje da se vratim ako Bog da u Bosnu kad poslozim neke stvari, do toga kako gledam na politicku situaciju ili zivot ovdje.
Da li je SDA kriva za neke/dosta stvari, apsolutno, ja smatram da je ova vlast fakat puno ucinila po pitanju infrastrukture u KS i socijalne pomoci. Pamtim i svjestan sam svih njihovih greski 100%, ne opravdavam. Ali sam takodjer mislim da sam realan kada kauem da trojka nije za federalni i drzavni nivo. Da li je to SDA, DF, SBiH, ZNG itd. da se diskutovati, oni... tesko.
Braca, samo me quotaj ako ti nije sta ili spomeni sa @, rado cu ti odgovoriti, jer ne pratim teme, ne bookmarkujem ih, pa da ne bude da ti nisam htio odgovoriti ili tako nesto.
Ziv bio![]()
ok posten odgovor.
- W0rM
#2219 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 2
Dino naša dirkaA_A_AKCIJA wrote: ↑23/08/2023 14:43Sanjaj Mehmedovića![]()
Kakve veze ima Dino, što je ex SDA.
Gledaj šta se radi, kakvi su rezultati.
Ovaj saziv VM je rekordan po broju EU zakona.
Prošli na tu temu nije postojao.
I ti bi nam vratio SDA, a sam si pobjegao u tu EU.
https://m.facebook.com/story.php?story_ ... 0932793346
- _BataZiv_0809
- Nindža revizor
- Vozim: Lancia na servisu
- laserShow
- Grijem se na: nacionalizam
#2221 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 2
bolje da sds dodje nego oni koji su bili trijes godina i vise nam zla nanijeli.W0rM wrote: ↑23/08/2023 14:21Doci ce i naredni izbori ako Bog da...![]()
![]()
![]()
- DaysleepeR
#2222 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 2
Doći će i ti najavljeni izbori.
Pokušalo se sa dešavanjem naroda pa se desilo jedva 200 psihijatrijskih slučajeva i kriminalaca.
Zaboravili smo OHR proteste i Lendo ne daj Bosne.
Pokušalo se sa dešavanjem naroda pa se desilo jedva 200 psihijatrijskih slučajeva i kriminalaca.
Zaboravili smo OHR proteste i Lendo ne daj Bosne.
-
izvrsni direktor
- Vozim: Premium
#2223 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 2
worm ti je inace sda ljubitelj ali iz njemacke...dakle tipicni sda glasac kako vidimolaserShow wrote: ↑23/08/2023 15:11bolje da sds dodje nego oni koji su bili trijes godina i vise nam zla nanijeli.W0rM wrote: ↑23/08/2023 14:21
Doci ce i naredni izbori ako Bog da...![]()
![]()
![]()
- W0rM
#2224 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 2
a ti vjeciti troll jer da se malo potrudis vidio bi sta sam ja napisao par postova ranijeizvrsni direktor wrote: ↑23/08/2023 15:25worm ti je inace sda ljubitelj ali iz njemacke...dakle tipicni sda glasac kako vidimo![]()
-
A_A_AKCIJA
#2225 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 2
Znaš li ti razliku između imenovanja i zapošljavanja?
Direktori imaju mandat i svake godine ih možeš skinuti, a kada dobiješ posao za stalno, ako si imalo normalan, ostaješ do penzije.
I manje se truj Mulahusićevim sranjima. Ovaj Ozrenac mu visi na profilu i prenosi njegove gluposti.