Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 2

Locked
oldtajmer

#2201 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 2

Post by oldtajmer »

Styling wrote: 23/08/2023 13:43
oldtajmer wrote: 23/08/2023 13:05 Image

je li ovo denisova zena :oops:
Nije. Ovo je neki djevojčurak.
u svakom slucaju lijepo za vidjeti :thumbup:
laserShow
Grijem se na: nacionalizam

#2202 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 2

Post by laserShow »

W0rM wrote: 23/08/2023 13:49 Tacnije NS sama nista ne bi mogla, nego se udruzio i kunto i panto i na misice uz pomoc VPa preko noci skinuli SDA. Niti sam ljubitelj iste niti simpatizer, ali treba stvari realno gledati.
pa neka se udruzi i sd0 i skine ove? Sta je problem? :D
Chmoljo
Administrativni siledžija u penziji

#2203 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 2

Post by Chmoljo »

W0rM wrote: 23/08/2023 13:49

Tacnije NS sama nista ne bi mogla, nego se udruzio i kunto i panto i na misice uz pomoc VPa preko noci skinuli SDA. Niti sam ljubitelj iste niti simpatizer, ali treba stvari realno gledati.
e čuj na mišiće :lol:

pa zar nema bildera u SD0

Image

Image
sumirprimus

#2204 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 2

Post by sumirprimus »

al uz pomoc mz, a zaboravljaju crne torbe i kinder jaja :lol:
A_A_AKCIJA

#2205 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 2

Post by A_A_AKCIJA »

W0rM wrote: 23/08/2023 13:49 Tacnije NS sama nista ne bi mogla, nego se udruzio i kunto i panto i na misice uz pomoc VPa preko noci skinuli SDA. Niti sam ljubitelj iste niti simpatizer, ali treba stvari realno gledati.
Jeste, mrzile vas profesorice.

SDA je skinuta u KS 2018. Bez VP.
Pa je Bakir kupovao, završavao, pa Željko zabije nož u leđa, ali samo za kratko. Opet smo ih skinuli.

I 2022. je Trojka imala najviše glasova za predstavnički dom, ali je SDA opet krenula da kupuje ruke za Dom naroda.

Pa je došlo do paradoksa da SDA nema većinu u parlamentu ali ima pokupovane ruke u domu naroda.

I tek tada je OHR reagovao, nakon gomile dokaza o krađi nakon izbora. SDA uopće nije krila krađu i kupovinu. Mulahusić slavodobitno najavljivao da se melje Hodžino žito, govorio da niko nema šanse protiv SDA duboke države, hvalio Bakira kao majstora igre...

Nije OHR glup ni ćorav, normalno da je intervenirao.
_BataZiv_0809
Nindža revizor
Vozim: Lancia na servisu

#2206 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 2

Post by _BataZiv_0809 »

A_A_AKCIJA wrote: 23/08/2023 14:16

Pa je Bakir kupovao, završavao, pa Željko zabije nož u leđa, ali samo za kratko. Opet smo ih skinuli.

I 2022. je Trojka imala najviše glasova za predstavnički dom, ali je SDA opet krenula da kupuje ruke za Dom naroda.

Pa je došlo do paradoksa da SDA nema većinu u parlamentu ali ima pokupovane ruke u domu naroda.

I tek tada je OHR reagovao, nakon gomile dokaza o krađi nakon izbora. SDA uopće nije krila krađu i kupovinu. Mulahusić slavodobitno najavljivao da se melje Hodžino žito, govorio da niko nema šanse protiv SDA duboke države, hvalio Bakira kao majstora igre...

Objasnjavas liku iz Austrije/Njemacke
W0rM
Grijem se na: sunčevu energiju
Vozim: se po mahali

#2207 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 2

Post by W0rM »

laserShow wrote: 23/08/2023 13:59
Doci ce i naredni izbori ako Bog da... :D 8-) :bih:
Bit ce mi takav merak gledati ove ublehe s vlasti da padaju, malo je rec'. U KS-u i uradise nesto, pruga dotegnuta, pomoc porodiljama itd., dodjose na federalni i drzavni nivo, ljudi odjednom politicki impotentni postadose. Normala. Znaci za te nivoe vlasti nisu. :D
laik1981

#2208 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 2

Post by laik1981 »

:lol:

Ovi iz dijaspore su najludji. Totalno u nekom svom univerzumu nesvjesni svega.
DonieBrasco

#2209 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 2

Post by DonieBrasco »

W0rM wrote: 23/08/2023 14:21

Bit ce mi takav merak gledati ove ublehe s vlasti da padaju, malo je rec'. U KS-u i uradise nesto, pruga dotegnuta, pomoc porodiljama itd., dodjose na federalni i drzavni nivo, ljudi odjednom politicki impotentni postadose. Normala. Znaci za te nivoe vlasti nisu. :D
Ti se radujes povratku Bakira i SDA. :-)
Chmoljo

#2210 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 2

Post by Chmoljo »

sumirprimus wrote: 23/08/2023 14:14 al uz pomoc mz, a zaboravljaju crne torbe i kinder jaja :lol:
kako je bilo ono, ona mala izvuče papirić iz kinder jajeta i na njemu piše kmeeeeeeeeeeeeeee.

a onda vamo kada bude razigravanje sa VP, spontano krene i raskukavanje. :lol:
W0rM

#2211 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 2

Post by W0rM »

A_A_AKCIJA wrote: 23/08/2023 14:16

Ko ste vi?

Inzkov OHR je bio corav, a Smitov na jedno oko ne vidi, a na drugo ima gubitak perifernog vida.
W0rM

#2212 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 2

Post by W0rM »

DonieBrasco wrote: 23/08/2023 14:24

Ne Bakiru, vise bih volio Mehmedovica da vidim na funkciji el jefea SDA.
Btw. evo ne SDA, alternative, otvoren sam. Dino je ex SDA?! odrastao ogrebao se, isklijao iz te stranke, pa on sad kao valja i pola NiP ex SDA kadra?
sumirprimus

#2213 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 2

Post by sumirprimus »

Chmoljo wrote: 23/08/2023 14:24
sumirprimus wrote: 23/08/2023 14:14 al uz pomoc mz, a zaboravljaju crne torbe i kinder jaja :lol:
kako je bilo ono, ona mala izvuče papirić iz kinder jajeta i na njemu piše kmeeeeeeeeeeeeeee.

a onda vamo kada bude razigravanje sa VP, spontano krene i raskukavanje. :lol:
da da
i dan danas se zale na kako ono oktroisanje :lol:
Chmoljo

#2214 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 2

Post by Chmoljo »

W0rM wrote: 23/08/2023 14:27
DonieBrasco wrote: 23/08/2023 14:24

Ne Bakiru, vise bih volio Mehmedovica da vidim na funkciji el jefea SDA.
Btw. evo ne SDA, alternative, otvoren sam. Dino je ex SDA?! odrastao ogrebao se, isklijao iz te stranke, pa on sad kao valja i pola NiP ex SDA kadra?
valja dok je na dobrom kursu.

kad ćete shvatiti da politika nije izbor za miss simpatičnosti?
sumirprimus

#2215 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 2

Post by sumirprimus »

worme a sto si otiso iz bosne?
ko je najbvise kriv za to sta mislis?
W0rM

#2216 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 2

Post by W0rM »

sumirprimus wrote: 23/08/2023 14:29 worme a sto si otiso iz bosne?
Ja sam sebi najvise kriv, jer sam mogao/mogu bolje, ali ili mi je mrsko zagrijati stolicu, ili nisam dobijao prave prilike. Imao sam osrednji posao i supruga nije radila u tom momentu te sam zetu rekao da mi sredi ugovor, on je to uradio, imao online razgovor s njegovim sefom, i poslali mi, zakasnio sam taj mjesec da predam za vizu pa sam predao iduci. U medjuvremenu, dobijam puno bolji posao hvala Bogu sa extra beneficijama i supruga se zaposli, ja predam aplikaciju za vizu po zB sumnjajuci da cu dobiti, jer mi je posao u Bosni fakat legao. Bog dade, odmah da me izvuku... Sta cu, trazio sam to, ne mogu sad gaziti rijec, haj da probam i dodjem, i tu sam gdje sam.

Pametan si momak, sretali smo se na drugim temama, fakat nemam nekog razloga da lazem za bilo sta sta napisem ovdje. To vazi od zelje da se vratim ako Bog da u Bosnu kad poslozim neke stvari, do toga kako gledam na politicku situaciju ili zivot ovdje.

Da li je SDA kriva za neke/dosta stvari, apsolutno, ja smatram da je ova vlast fakat puno ucinila po pitanju infrastrukture u KS i socijalne pomoci. Pamtim i svjestan sam svih njihovih greski 100%, ne opravdavam. Ali sam takodjer mislim da sam realan kada kauem da trojka nije za federalni i drzavni nivo. Da li je to SDA, DF, SBiH, ZNG itd. da se diskutovati, oni... tesko.

Braca, samo me quotaj ako ti nije sta ili spomeni sa @, rado cu ti odgovoriti, jer ne pratim teme, ne bookmarkujem ih, pa da ne bude da ti nisam htio odgovoriti ili tako nesto.

Ziv bio :kiss:
A_A_AKCIJA

#2217 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 2

Post by A_A_AKCIJA »

W0rM wrote: 23/08/2023 14:27 Ne Bakiru, vise bih volio Mehmedovica da vidim na funkciji el jefea SDA.
Sanjaj Mehmedovića :mrgreen:

Kakve veze ima Dino, što je ex SDA.

Gledaj šta se radi, kakvi su rezultati.

Ovaj saziv VM je rekordan po broju EU zakona.
Prošli na tu temu nije postojao.

I ti bi nam vratio SDA, a sam si pobjegao u tu EU.
sumirprimus

#2218 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 2

Post by sumirprimus »

W0rM wrote: 23/08/2023 14:42
sumirprimus wrote: 23/08/2023 14:29 worme a sto si otiso iz bosne?
Ja sam sebi najvise kriv, jer sam mogao/mogu bolje, ali ili mi je mrsko zagrijati stolicu, ili nisam dobijao prave prilike. Imao sam osrednji posao i supruga nije radila u tom momentu te sam zetu rekao da mi sredi ugovor, on je to uradio, imao online razgovor s njegovim sefom, i poslali mi, zakasnio sam taj mjesec da predam za vizu pa sam predao iduci. U medjuvremenu, dobijam puno bolji posao hvala Bogu sa extra beneficijama i supruga se zaposli, ja predam aplikaciju za vizu po zB sumnjajuci da cu dobiti, jer mi je posao u Bosni fakat legao. Bog dade, odmah da me izvuku... Sta cu, trazio sam to, ne mogu sad gaziti rijec, haj da probam i dodjem, i tu sam gdje sam.

Pametan si momak, sretali smo se na drugim temama, fakat nemam nekog razloga da lazem za bilo sta sta napisem ovdje. To vazi od zelje da se vratim ako Bog da u Bosnu kad poslozim neke stvari, do toga kako gledam na politicku situaciju ili zivot ovdje.

Da li je SDA kriva za neke/dosta stvari, apsolutno, ja smatram da je ova vlast fakat puno ucinila po pitanju infrastrukture u KS i socijalne pomoci. Pamtim i svjestan sam svih njihovih greski 100%, ne opravdavam. Ali sam takodjer mislim da sam realan kada kauem da trojka nije za federalni i drzavni nivo. Da li je to SDA, DF, SBiH, ZNG itd. da se diskutovati, oni... tesko.

Braca, samo me quotaj ako ti nije sta ili spomeni sa @, rado cu ti odgovoriti, jer ne pratim teme, ne bookmarkujem ih, pa da ne bude da ti nisam htio odgovoriti ili tako nesto.

Ziv bio :kiss:
slabo to obiljezavam ,nekad hoec nekad nece, a i brzina, zum zum i to... :D
ok posten odgovor.
W0rM

#2219 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 2

Post by W0rM »

A_A_AKCIJA wrote: 23/08/2023 14:43
W0rM wrote: 23/08/2023 14:27 Ne Bakiru, vise bih volio Mehmedovica da vidim na funkciji el jefea SDA.
Sanjaj Mehmedovića :mrgreen:

Kakve veze ima Dino, što je ex SDA.

Gledaj šta se radi, kakvi su rezultati.

Ovaj saziv VM je rekordan po broju EU zakona.
Prošli na tu temu nije postojao.

Dino naša dirka

https://m.facebook.com/story.php?story_ ... 0932793346
_BataZiv_0809
Nindža revizor
Vozim: Lancia na servisu

#2220 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 2

Post by _BataZiv_0809 »

A_A_AKCIJA wrote: 23/08/2023 14:43
:thumbup:
laserShow
Grijem se na: nacionalizam

#2221 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 2

Post by laserShow »

bolje da sds dodje nego oni koji su bili trijes godina i vise nam zla nanijeli.
DaysleepeR

#2222 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 2

Post by DaysleepeR »

Doći će i ti najavljeni izbori.
Pokušalo se sa dešavanjem naroda pa se desilo jedva 200 psihijatrijskih slučajeva i kriminalaca.
Zaboravili smo OHR proteste i Lendo ne daj Bosne.
izvrsni direktor
Vozim: Premium

#2223 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 2

Post by izvrsni direktor »

laserShow wrote: 23/08/2023 15:11

worm ti je inace sda ljubitelj ali iz njemacke...dakle tipicni sda glasac kako vidimo :D
W0rM

#2224 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 2

Post by W0rM »

izvrsni direktor wrote: 23/08/2023 15:25
laserShow wrote: 23/08/2023 15:11

worm ti je inace sda ljubitelj ali iz njemacke...dakle tipicni sda glasac kako vidimo :D
a ti vjeciti troll jer da se malo potrudis vidio bi sta sam ja napisao par postova ranije :wink:
A_A_AKCIJA

#2225 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 2

Post by A_A_AKCIJA »

W0rM wrote: 23/08/2023 14:56 Dino naša dirka
Znaš li ti razliku između imenovanja i zapošljavanja?

Direktori imaju mandat i svake godine ih možeš skinuti, a kada dobiješ posao za stalno, ako si imalo normalan, ostaješ do penzije.

I manje se truj Mulahusićevim sranjima. Ovaj Ozrenac mu visi na profilu i prenosi njegove gluposti.
Locked