Koji horor je bio ovaj trotoar

odmah valja pljuvati po svemu klasicna klix capri, ev na drugoj slici u cosku se vide metalni stubici koje ce postavljati al jok valja odmah reci kako nece valjatiDaysleepeR wrote: ↑21/08/2023 12:16 Staviće nešto što će biti najlakše gazdama ugostiteljskih objekata da izvale da im auto može proći.
Nisu se do sada pokazali ti stubići kaok efikasni.tramvajtrojka wrote: ↑21/08/2023 12:36odmah valja pljuvati po svemu klasicna klix capri, ev na drugoj slici u cosku se vide metalni stubici koje ce postavljati al jok valja odmah reci kako nece valjatiDaysleepeR wrote: ↑21/08/2023 12:16 Staviće nešto što će biti najlakše gazdama ugostiteljskih objekata da izvale da im auto može proći.
Fino kad vidis te pojave nazoves policiju i inspekciju i budes uzoran građanin a ne kukas po drugim projektima gdje pedesetak metara iznad su ispred bicakcica isti ti stubici i gle vidi nijedan objesni gazda ih nije pocupaoDaysleepeR wrote: ↑21/08/2023 12:37Nisu se do sada pokazali ti stubići kaok efikasni.tramvajtrojka wrote: ↑21/08/2023 12:36
odmah valja pljuvati po svemu klasicna klix capri, ev na drugoj slici u cosku se vide metalni stubici koje ce postavljati al jok valja odmah reci kako nece valjati
Dođi u Novu Otoku da vidiš kako ih gazde kafića čupaju na dnevnoj bazi.
Obzirom da ne živim u tom smetljarniku, ali sam prinuđen tu da radim, vidim samo posljedice.tramvajtrojka wrote: ↑21/08/2023 12:48Fino kad vidis te pojave nazoves policiju i inspekciju i budes uzoran građanin a ne kukas po drugim projektima gdje pedesetak metara iznad su ispred bicakcica isti ti stubici i gle vidi nijedan objesni gazda ih nije pocupaoDaysleepeR wrote: ↑21/08/2023 12:37
Nisu se do sada pokazali ti stubići kaok efikasni.
evo maloprije zvao, naparkirali oko suda BiH, po cesti, trotoaru, zelenim površinamatramvajtrojka wrote: ↑21/08/2023 12:48Fino kad vidis te pojave nazoves policiju i inspekciju i budes uzoran građanin a ne kukas po drugim projektima gdje pedesetak metara iznad su ispred bicakcica isti ti stubici i gle vidi nijedan objesni gazda ih nije pocupaoDaysleepeR wrote: ↑21/08/2023 12:37
Nisu se do sada pokazali ti stubići kaok efikasni.
Nova Otoka je super naselje kakvih ima u gradu, previse se pljuje nova otoka a 80% alipasinog izgleda ovako nekada podignite glavu kad hodate pa ce vas svasta iznenaditiDaysleepeR wrote: ↑21/08/2023 12:49Obzirom da ne živim u tom smetljarniku, ali sam prinuđen tu da radim, vidim samo posljedice.tramvajtrojka wrote: ↑21/08/2023 12:48
Fino kad vidis te pojave nazoves policiju i inspekciju i budes uzoran građanin a ne kukas po drugim projektima gdje pedesetak metara iznad su ispred bicakcica isti ti stubici i gle vidi nijedan objesni gazda ih nije pocupao

Ma koga da zoveš. Ja zvao X puta za razne razloge. Došli samo kad sam našao besvjesnog čovjeka u podrumu i to sam ja zvao hitnu, a policija došla sa njima. Mene peglali pola sata.tramvajtrojka wrote: ↑21/08/2023 12:48 Fino kad vidis te pojave nazoves policiju i inspekciju i budes uzoran građanin a ne kukas po drugim projektima gdje pedesetak metara iznad su ispred bicakcica isti ti stubici i gle vidi nijedan objesni gazda ih nije pocupao
Za divno cudo nisu udarili asfalt.
mk ultra wrote: ↑21/08/2023 12:53evo maloprije zvao, naparkirali oko suda BiH, po cesti, trotoaru, zelenim površinamatramvajtrojka wrote: ↑21/08/2023 12:48
Fino kad vidis te pojave nazoves policiju i inspekciju i budes uzoran građanin a ne kukas po drugim projektima gdje pedesetak metara iznad su ispred bicakcica isti ti stubici i gle vidi nijedan objesni gazda ih nije pocupao
policija nije došla
ustvari, policija je bila pristutna
koja policija?![]()
MUP KS sumnjam da i postoji![]()
evo onaj je demontirao znak, izašao javno ko je i šta je, i šta? ništa. oslonjeni smo čisto na moral pojedinca, zajednica i ne smije reagovati jer može dobiti metak, vidiš da je sve mahnito.
Ni dan neće preživiti da seljadija ne pljuje zvake i odmah ostanu one fleke koje se ni sa čim ne skidaju. A i RAD se pretrgo sa nabavkom takvih mašina. Nedavno sam snimao ispred SCC,ima mali milion zvaka koje su papci, kada ulaze u SCC, na vratima ispljuvali. Šta je sa rigoroznijim kaznama, busamo se ekolooogijom i branimo rijeke, a smeća i govana ko u priči. Šta je sa milim vlasnicima kućnih ljubimaca kojima se ljubimci, u blizem nedostatku zelenih površina, istovare na ovakve šetnice. Nisam jednom vidio kod Olimpijskog muzeja psećih govana. Gdje ta komunalna policija?
pa to a ovo popločavanje jeftinije nego asfalt il u najgorem slučaju je cijena u pet deka , a izgled kao nebo i zemlja posebno ova betonska galanterija je napredovala zadnjih desetak godina pa imamo ploce za sve tipove grada i ambijenta

Maloprije show kod careve dzamije na raskrsnici. Desna traka u konaku je odavno parking. Naravno nabesana auta od zebre do crkve gore. Stranac sa kamperom posao u konak, drugi stranac izlazi sa ilrgalnog parking mjesta trece auto ide niz konak. Onaj sa kamperom ne moze da se mimoidje, na mostu haos, auta iz o.ib.ishakovica ne mogu da prodju. A policajac na motoru pisao kazne kod onog hotela ispod pekare bistrik. Sto je erdogan otvarao sa baketom.mk ultra wrote: ↑21/08/2023 12:53evo maloprije zvao, naparkirali oko suda BiH, po cesti, trotoaru, zelenim površinamatramvajtrojka wrote: ↑21/08/2023 12:48
policija nije došla
ustvari, policija je bila pristutna
koja policija?![]()
MUP KS sumnjam da i postoji![]()
evo onaj je demontirao znak, izašao javno ko je i šta je, i šta? ništa. oslonjeni smo čisto na moral pojedinca, zajednica i ne smije reagovati jer može dobiti metak, vidiš da je sve mahnito.