Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Zašto je tebi potrajalo 9 mjeseci, i šta si kasnije regulisao preko e-maila?
Zato sto im treba mjesec dana za svaki odgovor
Pa daj ovo, pa daj ono, pa daj racun od banke, pa ti se opet neko javi daj ponovo sto si vec dao i sl. A svaki put prodje po mjesec dana
Pa sve se to upiše u sklopu inicijalnog obrasca, kojeg je Ajatolah postavio. Meni ništa nisu dodatno tražili.
Ukoliko suspenduju taksu od 3KM što je vrlo izvjesno u narednih mjesec dana, obzirom da su oba aerodroma i BL i TZL zbog toga ugroženi, Ryanair je spreman opsluživati oba aerodroma.
boshniak wrote: ↑21/08/2023 22:41
Ukoliko suspenduju taksu od 3KM što je vrlo izvjesno u narednih mjesec dana, obzirom da su oba aerodroma i BL i TZL zbog toga ugroženi, Ryanair je spreman opsluživati oba aerodroma.
Ryan je za ove SAS
Misliš u stečaju i pred gašenjem? Mislim da neće jer su važni za Skandinaviju ali ko zna
Taksa ce biti suspendovana samo na godinu dana. Ne znam sta im to znaci ali bolje bilo sta nego nista. Nadam se da ce vidjeti unutar te godine da nema problema i da skroz ukinu takse.
Nisu kompanije otisle zbog 3KM sigurno Imamo mi puno vecih problema sa tim. Kompanije hoce HUB npr kod nas, ali ih treba ugovorom vezat da ostanu tu, a ne da mogu otic kako hoce. Drugo nemamo javni prevoz kako spada ni u jednom gradu, puteve kako ce ti putnici/turisti ici između gradova i sl. Prijevoz koji imamo se raspada, o vozovima necu ni pricati. Imamo mi puno puno vecih problema u srzi od 3KM.
xPaco1337 wrote: ↑24/08/2023 08:17
Nisu kompanije otisle zbog 3KM sigurno Imamo mi puno vecih problema sa tim. Kompanije hoce HUB npr kod nas, ali ih treba ugovorom vezat da ostanu tu, a ne da mogu otic kako hoce. Drugo nemamo javni prevoz kako spada ni u jednom gradu, puteve kako ce ti putnici/turisti ici između gradova i sl. Prijevoz koji imamo se raspada, o vozovima necu ni pricati. Imamo mi puno puno vecih problema u srzi od 3KM.
Od država koje su u vlasništvu dionica SAS Group d.d, to su samo Danska i Švedska i to sa ukupno manje od 30% dionica.
Ostale dionice SAS Group d.d. su u vlasništvu privatnih investicijskih fondova i malih dioničara.
Neko smatra Finsku dijelom Skandijavije, a neko ne. Nije to uopste bitno.
Mozes aviokompaniju nazvati Balkan air, ali to ne znaci da su sve balkanske zemlje vlasnici.
Kada je rijec o SAS-u, drzave Danska i Svedska se mnogo pitaju. Funkcionise dijelom kao drzavna firma i zato nije rentabilna.