Ma ima i ona aktivacija da u solarnom sistemu imaš kao zmaja ( Sky Dragon guardian ) koji ti štiti koloniju tokom ovih kriza, samo se ne mogu sjetiti šta ono treba odabrati prije početka igre, ali uostalom tokom igre treba imati i aktiviranu onu Unyielding tradiciju, evo šta ti usput daje.W0rM wrote: ↑10/08/2023 08:08
Stari moj, evo sad iJopet uzeo one necroide i haj, resursa ko blata, znas i sam kad imas alloys u solarnim sistemima da je to bogato3 zadnja gejma s njima zato sto su xenophobe (purge the xeno scum he he) oko mene stvore druga carstva odbrambene saveze, s jednim i samo jednim ciljem... da me uniste, msm nije kao da bih ja njih stedio jel, nego se pashtari absorbersi praaaaavo sporo razmnozavaju, zapravo njihova civilizacija ovisi od brzine razmnozavanja drugih i drugacijih koje ce oni kasnije pretvoriti u necroidse. Dobra fora je sto dugo zive (bas dugo) i onda nemas neku potrebu da, sta znam, mijenjas non stop naucnike, postavis sve kako treba i udri.
Experminetisanje i jest glavna fora, cilje je samo tu da ne kazem sporadican trofej, put do njega je uzbdljivCekam kad cu naletit na kakvo cudoviste da ga ovi moji ozive, kao i amebe, to im je jaka fora, White Walkersi medju carstvima
Problem s brojem kolonija je sto se covjek pocne gubiti, pokusavam da nadjem neki normalan broj da igram nesto izmedju tall i wide, jer ako si upratio, sto se vise prosiris to ti vise treba scienca za napredak.
Megashipyard je ubitacna gradjevina, daje nevjerovatnu brzinu izrade flote. Mudro ti je to s Corvettama, male su, agilne i dobar baitJuggernaut je bukvalno support ship, jer ima tu sposobnost da proizvodi druge brodove, inace i pored onoliko stitova i naoruzanja, ranjiv brod u odonosu na svoju velicinu, pogotovo ako je sam negdje.
Good luck s endgame crisisom![]()
+33% Starbase Health Damage
+33% Starbase Damage Defense platform damage
+33% Defense platform damage Defense platform hull points
+33% Defense platform hull points
Kontam da se malo odmorim od ovoga, baš sam se počeo gubiti, pogotovo što me ubija proces sa gradnjom na kolonijama, svako malo update građevina, plus naselim još jednu novu. Sebi kažem da neću više i brzo zaboravim šta sam rekao.
Ne znam, počistili smo sve one fore od Enigmatic Fortres pa do jedinog trofeja kojeg sam dovukao na matičnu planetu (Scavenger Bot) i od njega imam Alloys from jobs +20%.
Samo za ovo baš treba imati ludilo od PC.a, ne znam koja bi max cnfig bila dovoljna da se može igrati bez štopanja kada igraš na više od 600 zvijezda.