Hot treba je pokusala sve objasniti o sceni u avionu kada je vidjela osobu koja ne postoji ali nista nije objasnila
Nema optuznice za dizanje panike...sjebavanje plana leta stotina osoba...
Bezze otvorih clanak, opet ne znam je li bio duh ili nije…Truba wrote: ↑13/08/2023 23:16 https://www.dailymail.co.uk/news/articl ... e-12389841
Hot treba je pokusala sve objasniti o sceni u avionu kada je vidjela osobu koja ne postoji ali nista nije objasnila
Nema optuznice za dizanje panike...sjebavanje plana leta stotina osoba...nista nismo saznali za meme mjeseca
Ma ne mora sve imati veze sa politikom. Zena istripovala u avionu, derala se kako lik koji sjedi nazad zapravo nije tu, kao da je duha ili nesto vidjela.jeza u ledja wrote: ↑14/08/2023 01:50 Ma lik ba lista Daily Mail i slicno zutilo gdje sredovjecne muskarce clickbaitaju sa slikom kakve zgodne trebe, pa postavio ovdje konto bice interesantno.
A clanak besmislen totalno i to i nekoj zescoj gluposti koja veze sa politikom nema.
Moja prognoza da ce Biden pobjediti Trumpa je zato sto je Biden pobijedio Trumpa i to s brukom razlike.sehohari wrote: ↑14/08/2023 02:55 Ne razumijem po čemu neko misli da će Biden dobiti izbore.
Realnije je da Trump pobjedi, realno. Demokrate su prošli put digli sve potencijalne glasače, a dosta njih iduće godine neće opet izaći na glasanje - sa jedne strane je Biden ispao underachiever, a sa druge strane su republikanske države preko silnih zakona, regulativa i sličnih šikaniranja ograničili moć glasanja za potencijalne demokratske glasače.
Po trenutnim anketama, tu su negdje, a dosadašnje iskustvo govori da su one vazda nekoliko procenata u korist Trumpovog protukandidata.
100%. trump nece izgubiti niti jednog glasaca. njegova sekta ce glasat za njega da sutra prikazu snimak kako karindza curicu od 13 godina. samo spinuju pricu i to je to. zatim, svi oni republikacni koji su sada mozda za desantisa ili kristija ili druge, kad dodje do glavnih izbora opet idu za trumpa. znaci 0 izgubljenih glasova, 0 izgubljenih elektorskih glasova i niti jedna crvena drzava iz 2020 se nece okrenuti na plavo. a obrnuto ce se desiti jer nema sanse da biden zadrzi sve ove drzave koje je na jedvite jade dobio tipa wisconsina, michigana, georgie, pennsilvanije, arizone.....od ovih 5 nabrojanih, garantujem flip u najmanje 3.sehohari wrote: ↑14/08/2023 02:55 Ne razumijem po čemu neko misli da će Biden dobiti izbore.
Realnije je da Trump pobjedi, realno. Demokrate su prošli put digli sve potencijalne glasače, a dosta njih iduće godine neće opet izaći na glasanje - sa jedne strane je Biden ispao underachiever, a sa druge strane su republikanske države preko silnih zakona, regulativa i sličnih šikaniranja ograničili moć glasanja za potencijalne demokratske glasače.
Po trenutnim anketama, tu su negdje, a dosadašnje iskustvo govori da su one vazda nekoliko procenata u korist Trumpovog protukandidata.
Fulas, zesce. Izbore dobijaju zene iz predgradja, Trump ih je jednom zajebao i nikada vise. Pogotovo nakon odluke vrhovnog suda o Roe v. Wade.karanana wrote: ↑14/08/2023 03:02100%. trump nece izgubiti niti jednog glasaca. njegova sekta ce glasat za njega da sutra prikazu snimak kako karindza curicu od 13 godina. samo spinuju pricu i to je to. zatim, svi oni republikacni koji su sada mozda za desantisa ili kristija ili druge, kad dodje do glavnih izbora opet idu za trumpa. znaci 0 izgubljenih glasova, 0 izgubljenih elektorskih glasova i niti jedna crvena drzava iz 2020 se nece okrenuti na plavo. a obrnuto ce se desiti jer nema sanse da biden zadrzi sve ove drzave koje je na jedvite jade dobio tipa wisconsina, michigana, georgie, pennsilvanije, arizone.....od ovih 5 nabrojanih, garantujem flip u najmanje 3.sehohari wrote: ↑14/08/2023 02:55 Ne razumijem po čemu neko misli da će Biden dobiti izbore.
i te zene iz predgradja ce se okrenuti i glasati za bidena ili nece glasati ni za koga? ja sumnjam da ce i jedna koja je glasala za njega 2020 okrenuti zbog roe v wade jer one to i podrzavaju na papiru iako je vjerovatno mnogo njih i abortiralo nekad u zivotu. hipokriti su to.GandalfSivi wrote: ↑14/08/2023 03:16Fulas, zesce. Izbore dobijaju zene iz predgradja, Trump ih je jednom zajebao i nikada vise. Pogotovo nakon odluke vrhovnog suda o Roe v. Wade.karanana wrote: ↑14/08/2023 03:02
100%. trump nece izgubiti niti jednog glasaca. njegova sekta ce glasat za njega da sutra prikazu snimak kako karindza curicu od 13 godina. samo spinuju pricu i to je to. zatim, svi oni republikacni koji su sada mozda za desantisa ili kristija ili druge, kad dodje do glavnih izbora opet idu za trumpa. znaci 0 izgubljenih glasova, 0 izgubljenih elektorskih glasova i niti jedna crvena drzava iz 2020 se nece okrenuti na plavo. a obrnuto ce se desiti jer nema sanse da biden zadrzi sve ove drzave koje je na jedvite jade dobio tipa wisconsina, michigana, georgie, pennsilvanije, arizone.....od ovih 5 nabrojanih, garantujem flip u najmanje 3.
Republikanci su prekticki izgubili sve i jedne izbore od 2016. do danas, sem za guvernera Virginije. Istorijski gledano, pometeni su i na izborima za house 2022. iako jesu dobili vecinu…
Iskreno, ako cemo o necemu lijevom, ja bih prije pricao o ovome sto se desilo na Mauiju.GandalfSivi wrote: ↑14/08/2023 02:57Ma ne mora sve imati veze sa politikom. Zena istripovala u avionu, derala se kako lik koji sjedi nazad zapravo nije tu, kao da je duha ili nesto vidjela.jeza u ledja wrote: ↑14/08/2023 01:50 Ma lik ba lista Daily Mail i slicno zutilo gdje sredovjecne muskarce clickbaitaju sa slikom kakve zgodne trebe, pa postavio ovdje konto bice interesantno.
A clanak besmislen totalno i to i nekoj zescoj gluposti koja veze sa politikom nema.
Moze preokrenuti NC sigurno, mada je jasno da ima mnogo vise drzava koje moze izgubiti.Velkoski wrote: ↑14/08/2023 04:19 ne mora okrenuti nijednu, dovoljno da je izlaznost bude ista
Trumpovci su sekta i jako su glasni na internetu, ali realnost jeste da je on izgubio dio glasačke baze, a mnogi su i došli "tobe", od Pencea pa nadalje. Vidi se to i po nedostatku okupljanja, već dvaput su očekivani "protesti" od njegove baze, ali nijednom nije bilo više od 50 ljudi. Kockarski gledajući, Trump je Mirandes protiv Reala i trebat će mu čudo. Ne vjerujem da je nemoguće da pobijedi, ali šanse su jako niske.
djevojka iznad je naletila na lošu robu![]()
To je tragedija za sebe. I meni jedno od drazih mjesta na svijetu. Drama lijepo (pogotovo planine) a i narod odlican…jeza u ledja wrote: ↑14/08/2023 04:21Iskreno, ako cemo o necemu lijevom, ja bih prije pricao o ovome sto se desilo na Mauiju.GandalfSivi wrote: ↑14/08/2023 02:57
Ma ne mora sve imati veze sa politikom. Zena istripovala u avionu, derala se kako lik koji sjedi nazad zapravo nije tu, kao da je duha ili nesto vidjela.Bio sam tamo i bas proveo dosta vremena u tom gradu, i generalno me zanimalo kako ljudi tamo zive i to, i bas me ovo sve pogodilo.
I u stvari svake godine sve vise me steze pomisao kakva nas buducnost ceka sa klimatskim promjenama. Mozda ne nas, ali nasu djecu.![]()
I nedovoljno se o tome prica. Znam da pricaju na televiziji, ali ovako medju ljudima. I ovdje evo na forumu.
Imaju ljudi milion drugih, precih problema, al ovo tacno ko neka kometa za koju svi znamo da dolazi...
Bilo bi interesantno otvoriti temu o klimatskim promjenama ovdje na ovom pdf, ali mrsko mi, nit pratim sad tu neku nauku. Svakako bi se pretvorila u prepirku sa par padobranaca pa mi se ne da.
Vjerovatno sam optimistican. Tesko je razagnati izmedju Republikanskih climate deniera i liberalnih, kako se zove ona mala Svedjanka, depresivaca.Velkoski wrote: ↑14/08/2023 04:26 Optimističan si ako misliš da neće zakačiti i nas, osim ako nisi baš starkelja![]()
Očekujem tektonske promjene na planeti u idućih deset godina, ako ne i brže. Ratovi za vodu stižu već uskoro, a pitanje je i šta će biti kada migranti masovno krenu prema Evropi.
A i politička situacija je sve gora, imamo rat na našem kontinentu za koji ne znamo kako i kada će završiti, Afrika nikada nestabilnija, belaji u skoro svim južnoameričkim državama, Azija također na klimavim nogama, ogroman rast desnice, generalno nezadovoljstvo ljudi, nema šanse da ne dolaze loša vremena.
Texas bi vec bio plav da Biden nije usro sa Latinosima. (Pardon, sa Latinx
Ma da ti ovako kazem, meni je jedna od glavnih misli u vezi Mauija i Havaja generalno bila - u picku materinu jest ovo na kraj svijeta....Tolika je tamo izolovanost da se jednostavno osjeti u zraku.GandalfSivi wrote: ↑14/08/2023 04:30To je tragedija za sebe. I meni jedno od drazih mjesta na svijetu. Drama lijepo (pogotovo planine) a i narod odlican…jeza u ledja wrote: ↑14/08/2023 04:21
Iskreno, ako cemo o necemu lijevom, ja bih prije pricao o ovome sto se desilo na Mauiju.Bio sam tamo i bas proveo dosta vremena u tom gradu, i generalno me zanimalo kako ljudi tamo zive i to, i bas me ovo sve pogodilo.
I u stvari svake godine sve vise me steze pomisao kakva nas buducnost ceka sa klimatskim promjenama. Mozda ne nas, ali nasu djecu.![]()
I nedovoljno se o tome prica. Znam da pricaju na televiziji, ali ovako medju ljudima. I ovdje evo na forumu.
Imaju ljudi milion drugih, precih problema, al ovo tacno ko neka kometa za koju svi znamo da dolazi...
Bilo bi interesantno otvoriti temu o klimatskim promjenama ovdje na ovom pdf, ali mrsko mi, nit pratim sad tu neku nauku. Svakako bi se pretvorila u prepirku sa par padobranaca pa mi se ne da.
jeza u ledja wrote: ↑14/08/2023 04:34Vjerovatno sam optimistican. Tesko je razagnati izmedju Republikanskih climate deniera i liberalnih, kako se zove ona mala Svedjanka, depresivaca.Velkoski wrote: ↑14/08/2023 04:26 Optimističan si ako misliš da neće zakačiti i nas, osim ako nisi baš starkelja![]()
Očekujem tektonske promjene na planeti u idućih deset godina, ako ne i brže. Ratovi za vodu stižu već uskoro, a pitanje je i šta će biti kada migranti masovno krenu prema Evropi.
A i politička situacija je sve gora, imamo rat na našem kontinentu za koji ne znamo kako i kada će završiti, Afrika nikada nestabilnija, belaji u skoro svim južnoameričkim državama, Azija također na klimavim nogama, ogroman rast desnice, generalno nezadovoljstvo ljudi, nema šanse da ne dolaze loša vremena.
Tjesim se da sam pod uticajem liberalnih medija, i da nije sve tako crno ko ono banyan drvo u centru Lahaine ispod kog sam snimio neke od najdrazih videa s djecom. (Tacno mi dodje ko neki simbol sta mi djecu ceka)
Kad se poremeti Golfska struja, bice tamo u Evropi "ko je ugasio svjetlo?".Velkoski wrote: ↑14/08/2023 04:42jeza u ledja wrote: ↑14/08/2023 04:34
Vjerovatno sam optimistican. Tesko je razagnati izmedju Republikanskih climate deniera i liberalnih, kako se zove ona mala Svedjanka, depresivaca.
Tjesim se da sam pod uticajem liberalnih medija, i da nije sve tako crno ko ono banyan drvo u centru Lahaine ispod kog sam snimio neke od najdrazih videa s djecom. (Tacno mi dodje ko neki simbol sta mi djecu ceka)
Previše je ovakvih stvari, a premalo bilo kakvih pozitivnih promjena da budem optimističan... Realnost je da najveći trenutni zagađivači neće odustati od profita, a da su ove stvari na kojima se insistira (papirne vrećice helou) obični meme.![]()