Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
oldtajmer wrote: ↑11/08/2023 14:36
sarajevo je bas postalo petkom za vrijeme dzume parking free destinacija, prolazim danas pored fahdove a automobili ostavljeni cak i po pjesackom prelazu, aferim
nema to veze sa dzumom, samo sto se tada vise automobila parkira na jednu lokaciju pa se lakse primjeti. U biti takva je situacija po citavom gradu, svim danima u sedmici.
Laplace wrote: ↑12/08/2023 08:58
Meni je prosjek za ovu godinu nešto preko 8.500 koraka dnevno. Imao sam dana kada sam prelazio preko 20.000, ali i dana kad sam prelazio ispod 5.000.
Dosao mi drug u posjetu, slicna situacija bila, komso izvadio auto pred ulicu (iako ima isto gdje da ostavi u avliji). Drug lagano bez stresa, sakom otkide covjeku retrovizor ja stao gledam, on se samo nasmija i ode. Kontam nije u redu uzimati pravdu u svoje ruke, a opet u drzavi sa malo pravde... ko ce...
Spoiler
Show
Helem, komsija od tada redovno parkira u svojoj avliji.
Okk "moras" stati-parkirati bilo gdje daj pasa malo ali malo obzira prema drugima ovdje je zalosno sto ide 50% 20,00 KM kazne murijica mora biti u sprezi sam komunalcima do dolaska pauk sluzbe kandza na tocku
Laplace wrote: ↑12/08/2023 08:58
Meni je prosjek za ovu godinu nešto preko 8.500 koraka dnevno. Imao sam dana kada sam prelazio preko 20.000, ali i dana kad sam prelazio ispod 5.000.
Zar je tako daleko zbornica od ucionice
Dugi hodnici... Na časovima sjednem kad upisujem čas ili ocjene, većinu hodam. Pređe se mnogo više nego što bi čovjek pomixlio, A i van posla hodam. Uglavnom parkiram oko kilometar od posla (radije nego da se provlačim kroz gužve) pa je samo to dva kilometra dnevno.
ne vidim drugo rjesenje osim uvodjenja konzilija psihijatara pri vadjenu ljekarskog za dobijanje ili produzenje vozacke,narod je sve ludji iz dana u dan
oldtajmer wrote: ↑17/08/2023 20:31
ne vidim drugo rjesenje osim uvodjenja konzilija psihijatara pri vadjenu ljekarskog za dobijanje ili produzenje vozacke,narod je sve ludji iz dana u dan
To, i već sam par puta govorio, obavezan IQ test, sa cut-off linijom na 110.
Znači 109, žao nam je, ne možeš upravljati ni kolicima u supermarketu, niti posjedovati vozilo bilo kakve vrste i/ili namjene.
Član 3
(2) Učesnici u saobraćaju ne smiju da ometaju saobraćaj, oštećuju put, objekte i opremu na putu.
Član 234a
(1) Novčanom kaznom u iznosu od 400,00 KM do 1.000,00 KM kazniće se za prekršaj:
1) lice koje ometa saobraćaj, oštećuje ceste, objekte i opremu na putu (član 3. stav (2))